Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

dronyx ::
Včeraj sem bral eno temo na forumu battleloga, kjer so debatirali ravno o neverjetnih rezultatih nekaterih igralcev. Za enega se je izkazalo, da je stotine ur "igral" na praznih serverjih oziroma sta očitno samo dva igralca tekla od ene do druge zastavice. 
Pri BF3 je problem tudi v tem, da je ogromno podatkov o vsakem javno dostopnih. Ne poznam pa stališča Pirc Musarjeve glede tega. Po moje ni treba vsakemu vedeti, koga in kdaj jaz ustrelim?

Pri BF3 je problem tudi v tem, da je ogromno podatkov o vsakem javno dostopnih. Ne poznam pa stališča Pirc Musarjeve glede tega. Po moje ni treba vsakemu vedeti, koga in kdaj jaz ustrelim?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

r3dkv1c4 ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Malo več kot en kill na minuto, s tankom? Več kot doable.
Ja, če igraš samo mapo Seine crossing. Na mapah tipa Armored kill pa so razdalje tako velike, da takšen rezultat po moje ne moreš narediti.
pa kok si star da taka vprasanja kvasis?

BigWhale ::

kaj misliš da je ta komentar na mestu za nekoga ki surfa po internetu in igra računalniške igrice......ma dej no lepo te prosim no.....
kaj misliš da je ta komentar na mestu za nekoga ki surfa po internetu in igra računalniške igrice......ma dej no lepo te prosim no.....

To je bilo mišljeno kot poskus slabe šale, ne da bi šla Pirc Muserjeva zares prepovedati battlelog.

T-h-o-r ::
to sem poskušal večkrat storiti, a me stalno "povozi" jet :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

miraldi ::
Tole je zame skill.![]()
to lahko narediš edino s svojim kolegom v real battle pa vrjemi da ne.....če je to skill sem js papež.
thor je lepo povedal kaj se nardi v 99% poizkusih.
O fak kok so eni nadrkani, prov đabe. Jaz sploh nemorm vozt letala ali helija sem probal parkrat pa je težko z miško vozt sem se kar sam zrušu na tla. Edino če bi mogoče dpi spustil na 400 ali 600 tega še nisem probal.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()

lol wat
malo probaš in res ni težko vozit
miško morš nazaj vlečt, če hočeš, da se dviga (letalo)
malo probaš in res ni težko vozit
miško morš nazaj vlečt, če hočeš, da se dviga (letalo)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

To sem na začetku probaval prvih par ur igranja se mal z helijem pa letalom vozt, od takrat pa ne več. Bom prov šel zvečer na eno prazno mapo se mal igrat z tem.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()

OmegaBlue ::
Jaz z miško ne morem vozit, raje na tipke. Joystick se pa nekako nisem mogel privadit.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Joystick je najbolj naravna krmilna napravica za šofiranje helihopterjev in letal. Je pa res, da zadeva zahteva nekoliko več igranja z nastavitvami. Pa tu ne mislim samo kaj posamezna tipka naredi, ampak tudi nastavitev občutljivosti.

Ja, samo se je BF izkazal kot totalno preveč neprijazen joysticku, raje letim na tipke.

men je miška totalno naraven filing, ko letim :D
itak maš pa na tipkovnici shift za gas :P, tako da je nekakšna kombinacija
itak maš pa na tipkovnici shift za gas :P, tako da je nekakšna kombinacija

em, kako nekoga ubiješ z eod botom?
zdaj me je že 3x ubil na metroju
zdaj me je že 3x ubil na metroju

Ugh, sem z njim razstrelil kup tankov, armal ene par MCOMov in povozil nekaj sniperjev :P
Ni neuporaben, samo v primerni situaciji ga uporabiš.

Lahko ga uporabiš, če ga imaš omogočenega, kar pa verjetno nimaš, razen če se izrecno hočeš s to igračko zabavat. Ne predstavljam pa si, kako naj bi s tem uničil tank, razen če ne stoji na mestu?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Kenpachi ::
Večinoma EOD pridobi na uporabnosti v Rush, ker lahko armaš MCOM z njim. (Deluje dobro v podpori s smoke grenade)
V ostalih game modeih ni lih neka baš izbira.
V ostalih game modeih ni lih neka baš izbira.
Zaraki Kenpachi.

Lahko ga uporabiš, če ga imaš omogočenega, kar pa verjetno nimaš, razen če se izrecno hočeš s to igračko zabavat. Ne predstavljam pa si, kako naj bi s tem uničil tank, razen če ne stoji na mestu?
v hc načinu niti se ne zaveš kdaj te pošraufa pa te že ni....v normal je pa res skoraj neuporaben.

Na wake island recmo, navaden conquest, se uležeš v bunker na koncu otoka in prifuraš do A, skoraj vedno tam kampira kak tank ali sniper na skalah :)

Ugh, sem z njim razstrelil kup tankov, armal ene par MCOMov in povozil nekaj sniperjev :P
kako pa povoziš nekoga? sem že probal, sam ni blo efekta da bi mu health šel dol
+ prišel sem prvič na streho vagonov na metro yaaay

Machete ::
ORIGIN: Battlefield 10th Anniversary
Vsi deli po 9,99€, ja tudi Bf3. Kdor še nima, je tole odlična priložnost. Tudi BC2 je še kar precej igran.
Vsi deli po 9,99€, ja tudi Bf3. Kdor še nima, je tole odlična priložnost. Tudi BC2 je še kar precej igran.

v hc načinu niti se ne zaveš kdaj te pošraufa pa te že ni....v normal je pa res skoraj neuporaben.
Ce se prav spomnim se na HC zmanjsa health samo vojakom. Vozila ostanejo ista.

eod je enakovreden repair toolu kar se tiče poškodb vozil in pehote.

bf3 na origin za 9,99EUR. Kje je najcenejsi Premium?
To tudi mene zanima, ker 40Eur je še vedno preveč glede na to da se bo Premium edition prodajal za 50Eur.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

SlimDeluxe ::
Za 40 € + poštnina dobiš Premium edition...
http://www.zavvi.com/games/platforms/pc...
https://www.igabiba.si/izdelek.php?menu...
http://www.mimovrste.com/artikel/261000...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Ce se prav spomnim se na HC zmanjsa health samo vojakom. Vozila ostanejo ista.
odvisno do serverja in nastavitev le tega....na hc ni auto repairinga in to je tudi zelo pomembno je pa tudi hitreje padanje healtha tako da je bolj realno vse skupaj.
odvisno do serverja in nastavitev le tega....na hc ni auto repairinga in to je tudi zelo pomembno je pa tudi hitreje padanje healtha tako da je bolj realno vse skupaj.

Govorim za ranked serverje. Tam je vnaprej predpisano kaj in kako. Kolikor se spomnim, je health vojakov zmanjsan za 40%. Potem pa ja, ni avtomatskega zdravljenja in tako naprej.

DrSergioDJ ::
Jaz sem premium vzel tukaj:
http://www.g2play.net/store/Battlefield...
Treba spremljati dnevno, vmes je bil po 32 eur, pa mi ni prijel nakup preko paypala takrat, ne vem zakaj :/
http://www.g2play.net/store/Battlefield...
Treba spremljati dnevno, vmes je bil po 32 eur, pa mi ni prijel nakup preko paypala takrat, ne vem zakaj :/
...

Pro_moted ::
Mah, po teden dni iskanja akcij in sekiranja, sem se vsedel v avto , odpeljal v BigBang in dal tistih 44 evrov za Premium, pa se ne sekiram. Itak samo BF3 igram, in če me bo naslednje 2 leti še igra zabavala, potem mi nebo škoda denarja.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

mihco ::
Za nekaj sto ur zabave se vam zdi 50 EUR prevec denarja? Sram vas je lahko.
Sram je lahko tebe, da kaj takega sploh izjavis.
JA 50eur za par 100ur zabave je dosti.
Ce stvari postavis v perspektivo:
zoga 15eur: par 1000 ur zabave,
becikl 100eur: par 10000ur "zabave"
racunalniska miska za 10 eur sluzi za par 1000ur zabave
....seznam je neskoncen
In ko pogledas da je za povprecnega slovenca 50eur skoraj 10% place je to ogromno.
Tvoja izjava je pa najmanj prepotentna glede na to, da nikjer ni nihce sploh omenil, da je zadeva draga ampak samo kje se lahko dobi najceneje.

Truga ::

Buggy ::
SlimDeluxe je izjavil:
Za 40 € + poštnina dobiš Premium edition...
v tvojem linku za igabibo je samo premium in ne premium edition..da se ne bo kdo zaje... :D
jaz sem svojega prvotnega Limited edition nadgradil z premium dodatkom iz Leclerca za 45€, kupil pa sem se dodatnega Premium edition (org + premium) v Gameshop.si v prednarocilu za 48€..je treba biti pozoren kaksen Premium kupujes, da ni kasneje vecjih presenecenj :D

M-XXXX ::
zoga 15eur: par 1000 ur zabave,
Prej kot po 100 urah jo boš zelo verjetno menjal, če je žoga samo za 15€ še veliko prej.
becikl 100eur: par 10000ur "zabave"
Prištej še ene 5x toliko pri kolesu, pa zabavo razpolovi. Pa še stroški vzdrževanja...
In ko pogledas da je za povprecnega slovenca 50eur skoraj 10% place je to ogromno.
Za povprečnega slovenca je 50€ ravno 5% plače, pa recimo da se s tem zabava 100ur če cel mesec spi 8h, dela 8h (tud med vikendi), to nanese 240ur mesečno prostega časa, privošči si pa lahko 2000h zabave na mesec z povprečno plačo.
Ja, 50€ je ZELO malo denarja....

Buggy ::
Hja, 50€ ni malo se strinjam, a ce ze kupujes tako nalinijsko igro imas vsaj racunalnik, ki je vreden 500€, kar je potem 10% investicije za vsaj leto zabave.
Mladina zna 50€ zapraviti se na kaksen bolj smesen nacin kot nakup take igre (alkohol, cigareti, mobi racun, prometne kazni :D ...), je pa res da 50€ ni malo ce se spuscas v tak nakup vsak mesec. Ce pa drugace pogledas je to lahko tudi mesecna narocnina za broadband ali pa mesecni tank bencina, da se lahko preseravas od ostarije do ostarije :D
Mladina zna 50€ zapraviti se na kaksen bolj smesen nacin kot nakup take igre (alkohol, cigareti, mobi racun, prometne kazni :D ...), je pa res da 50€ ni malo ce se spuscas v tak nakup vsak mesec. Ce pa drugace pogledas je to lahko tudi mesecna narocnina za broadband ali pa mesecni tank bencina, da se lahko preseravas od ostarije do ostarije :D

DarwiN ::
Baam, baam. Vstopil sredi igre, tako kot vselej prestopil k slabši ekipi in zrežiral preobrat.
Kakšno sodelovanje neki, ko si pa one man army.. Učte se, g3a3 FTW. ;)

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

nofaith ::
no dejte pohovarjejte se v battlefieldu pa mi priporočajte kaj je bolš
svblabla al m98 snipa?
mihco zakaj pol komentiraš če ni vredno komentarja?
svblabla al m98 snipa?
mihco zakaj pol komentiraš če ni vredno komentarja?
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.