» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
121 / 149
»»

r3dkv1c4 ::

senheiser imas nove driverje na razpolago....od 13.9. dalje!!!!

danes so novi poizkusi da vidimo če bo boljše!

OmegaBlue ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Ziga Dolhar je izjavil:

Jup. Medtem ko mi tejkamo alfo, se on že z echom matra! :))

heehee

medtem ko mi pecemo čevapčiče na beta on leži nekje na hribu in nabira uši ker čez scope nikogar ne najde:))

Ej! Moj scope je samo 4x! :P
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

sennheiser ::

No sporoč. Ne morm trenutno par dni, ker nism pr tisti mašini. Ker gpu maš ti? K men dela ok min fps, res da pa nimam enih stvari nažganih, ker mi je lepše brez.

miraldi ::

Katero verzijo pa kej uporabljate lastniki AMDjevih grafičnih kartic? Jaz mam Catalyst 12.7 Beta, sej te naj ni nili najboljši za bf3 ali se motim?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Kenpachi ::

Ne bi vedel, lenoba nisem updatal že ene 3 mesece teh stvari... Ma ziher ne uporabljam najnovejših torej. :)

Laufa ko keks. (that's a good thing :D )
Zaraki Kenpachi.

tinlad3n ::

Učiri je blo pa faking awsome. Mislm, da nas je blo 7 in smo bli v dveh squadih pa na TeamSpeaku. To mormo ponovit!

Drgač pa meni tank superiority sux, ker bit gunner v tank destroyerju al pa unih malih tankcih res suxa.

Jest mam več časa danes ;) *wink* *wink* *hint* *hint* :)

T-h-o-r ::

kako vi špilate to, če pride menda šele 21. :S
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Premium ma access že od 11. dalje.
Zaraki Kenpachi.

Berserker ::

Kakšna umazana igra... Včeraj sem na Kaspijanu zasilno pristal z kobro, nakar mi med popravljanjem folk iz našega tima uniči helikopter, seveda je že nestrpno čakal pri spawnu na novega. Ker se mi je uspelo vkrcat v strelno pozicijo me je za piko na i preklinjal do amena, da hrani mesto za klanmejta. Seveda sem ga v srbohrvaščini preklel, vsaj olajšal sem se, pa še sankcij nisem kasiral.

mene je tud carsko, ko si gunner, pa nekdo čaka frenda in nočeš ven, pa vzleti in strmoglavi nalašč :D

BigWhale ::

tinlad3n je izjavil:

Učiri je blo pa faking awsome. Mislm, da nas je blo 7 in smo bli v dveh squadih pa na TeamSpeaku. To mormo ponovit!

Drgač pa meni tank superiority sux, ker bit gunner v tank destroyerju al pa unih malih tankcih res suxa.

Jaz bi rabil enga al pa dva testerja, da bi lahko usposobil Mumble. Tam bi potem imel vsak squad svoj kanal in commanderji locen kanal na hot-key vezan. Bi bla lazja komunikacija. Da ne bi vsi en cez drucga govoril. Ker, k je sedem ljudi na kanalu je ze mal guzve, hehe. :)

fredii ::

T-h-o-r je izjavil:

kera vam je najljubša mapa (zdaj, ko imate že več kot 200 ur)

meni kharg island pa gulf of oman

+1
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

BigWhale je izjavil:

tinlad3n je izjavil:

Jaz bi rabil enga al pa dva testerja, da bi lahko usposobil Mumble. Tam bi potem imel vsak squad svoj kanal in commanderji locen kanal na hot-key vezan. Bi bla lazja komunikacija. Da ne bi vsi en cez drucga govoril. Ker, k je sedem ljudi na kanalu je ze mal guzve, hehe. :)

Maš dva kanala na teamspeaku in commander laufa dve instanci?
Zaraki Kenpachi.

BigWhale ::

Kenpachi je izjavil:

Maš dva kanala na teamspeaku in commander laufa dve instanci?

To je trapast no. Plus tega teamspeak ni narjen zato, da bi laufal dve instanci hkrati in je to en grd hack.

Just sayin'...
Zaraki Kenpachi.

kriko07 ::

Mi lahko prosim povete naslov mape?

Damavand Peak, v rush mode.

nofaith ::

men je ta mapa tut ful dobra ka tm dol skočš :D
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

hm, a vam dela bf pa battlelog? ker se povežem not, potem pa mi noben server ne kaže pinga

in ko stisnem join, piše samo join, tudi origin se noče zagnat

Še enkrat jaz
Kako se imenujeta te 2 znački ki jo imata ta-2 igralca

SlimDeluxe ::

Dog tags?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

@Slim najlepša hvala

Tako,danes sem naročil Battlefield 3.upam da bo vredna cene,saj veliko prijatlov pravijo da je BF2 bolši.

SlimDeluxe ::

Upam, da si naročil "Battlefield 3 Premium Edition". Ker to je verzija z vsemi dodatki.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

ah ne...

A zdaj če kupiš ta BF3 Premium Edition za 42Eur dobiš celotno igro plus zraven še vse dodatke??? Dej ne mi rečt da sem se zaj***l ko sem en mesec nazaj za 45Eur kupil navaden BF3 brez dodatkov zdaj bi pa za isto ceno zraven igre dobil še vse ostale premium mape :8)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Buggy ::

miraldi je izjavil:

A zdaj če kupiš ta BF3 Premium Edition za 42Eur dobiš celotno igro plus zraven še vse dodatke??? Dej ne mi rečt da sem se zaj***l ko sem en mesec nazaj za 45Eur kupil navaden BF3 brez dodatkov zdaj bi pa za isto ceno zraven igre dobil še vse ostale premium mape :8)

zal je res tako.

O fak no nej grejo v racku. Če bi prej vedel bi počakal z nakupom. A se bo sedaj samo Premium dodatek kaj pocenil, ali bo še vedno obržal ceno nad 40Eur? Mi lahko kdo pove kje najceneje dobim Premium?

kriko07 a ti si že naročil(preplačal) za navaden BF3? Če nisi hitro prekliči naročilo pa vzami BF3 Battlefield 3 Premium Edition
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

Kupil ga bom preko bolhe za 20 €,ker več že ne mislim dat za igrco ker igram bolj ob vikendih kakšno uro...
Drugače kolega je pa kupil igro+vse dodatke Premium za 90 €

Skyman ::

Zakaj bi preko bolhe kupoval nekaj kar stane novo 16€ bf3 igra ter premium 36€

Aja preko bolhe boš nabavu? Ja za uro dve čez vikende se i skor ne splača kupovati ker se od žačetka kar dost igra BF3 itk čist not padeš.
Ma to je drago da zdaj še BF3 Premium kupujem posebaj za 45Eur, sploh sedaj ko so vse skupaj zapakiral za tako malo ceno. Upam da bojo spustili ceno tudi Premium dodatku čepral se mi zdi da ne bojo. Kaj vi mislite?

Skyman je izjavil:

Zakaj bi preko bolhe kupoval nekaj kar stane novo 16€ bf3 igra ter premium 36€

Kje imajo Premium za 36Eur?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

Na g2play se dobi battlefield ruska koda za manj kot 20€ premium pa je tudi manj kot 40

tocno tako premium je sedaj 39€ obcasno pa pade na 36€ samo moras vsaki dan malo gledat igra RU-key Bf3 dobis za 16.99€ zravn si potegnes se 900mb angleski jezikovni paket ter updejt da ti deluje BP

Drugace sm preko te strani kupil ze 2x Bf3 ru-key ter 2x premium za kolege deluje jim pa bp tako da ni en nateg..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Vidim ja de prodaja Premium za 39Eur. Sej se mi ne mudi toliko za Premium dodatek, mislite da bo čez kakšen mesec kaj padla cena Premium dodatku?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Ja to vem. Pa enkrat so mel tut akcijo na g2play za premium za 25€ samo ga nism kupu :S

Imam bf2 in igram tko po 1 uro mogoče na dan med vikendi pa po 4,5 ure ponoči,ker podnev treba delat.
Glede premiuma pa itd je pa to kar drago bilo,saj je kolega dal pred parimi meseci 80€ za vse skupaj

ja sam potem moras tudi igrat vsaj 80h+da si upravicis nakup.

V 3 mesecih sem že preigral 140 ur battlefielda bad company 2

Ni lih pocen ta Premium. Jaz sem do sedaj v enem mesecu preigral 60ur. Mislim da še en vsaj en mesec ne potrebujem kupiti Premium dodatka saj še teh 9 map ki jih imam sedaj nepoznam vseh na pamet. Večinoma igram na štirih mapah katere poznam kar dobro.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

za mene bo pa dobra ta iz bolhe,ker je 20€ cela igrca in 145 level je,oziroma ni shekan ranked.
Tako da greta še 2 moja kolega ali 3 je pa če še kdo hoče kakšen petek potem okol 23.00 ure naj kar doda na skype: kriko007

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kriko07 ()

haha poj bo pa pri 145 najvicji noob izpadu :P

privadt se bom še mogu,izkušne pa že mam iz bf2

dronyx ::

miraldi je izjavil:

A zdaj če kupiš ta BF3 Premium Edition za 42Eur dobiš celotno igro plus zraven še vse dodatke???

To sem se tudi jaz čudil, kakšna je to poslovna logika EA. Za tiste, ki igre še nimajo, je seveda čisto lepo, da za isto ceno dobijo še premium paket zraven, samo za vse obstoječe lastnike BF3 pa bi morali še naprej prodajati samo premium dodatek, pač za nižjo ceno (recimo 25 €), bi pa seveda hkrati morali spustiti še ceno posameznega DLC-ja.

Berserker je izjavil:

Kakšna umazana igra... Včeraj sem na Kaspijanu zasilno pristal z kobro, nakar mi med popravljanjem folk iz našega tima uniči helikopter, seveda je že nestrpno čakal pri spawnu na novega. Ker se mi je uspelo vkrcat v strelno pozicijo me je za piko na i preklinjal do amena, da hrani mesto za klanmejta. Seveda sem ga v srbohrvaščini preklel, vsaj olajšal sem se, pa še sankcij nisem kasiral.

hc rules....in sicer zaradi večih stvari...

ni spot shootinga, teamkill kick(nekajkrat),
če ti vzame heli ga enostavno počiš pa je zadeva rešena.....noben ne ve od kje prleti kugla(najlepši del hc-ja)

ne, najlepši del je, da hitro padejo

najslabše pa je, da ne veš, kako si bil ubit

raj za cheaterje, predvsem na metroju

Spock83 ::

A se da samo Armored Kill dodatek posebej kupiti? Če se ne motim so imeli na Originu tudi posebej.

ja

21. se bo dalo

T-h-o-r je izjavil:

ne, najlepši del je, da hitro padejo

najslabše pa je, da ne veš, kako si bil ubit

raj za cheaterje, predvsem na metroju

zakaj bi bil hc drugačen od normal za cheaterje.....saj ti je jasno od kje pa kako si klofnen.....takoj opaziš če kdo cheata....vidno več jih je na normal....

v hc pride do iozraza kvaliteta posameznika in še bolj ekipa oz squad....pri normal pa nadrkani otroci pokjo po spotih....tu ni smisla in ni realnosti.

ja, se strinjam

sam na metroju 32 vs. 32 nimaš šans ugotovit, od kot je priletelo nate
««
121 / 149
»»