Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

OmegaBlue ::
Ta 2GB "popravek" so nove mape za armored kill.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

barocco ::
vem kako ti je, po 270h igranja še vedno nimam odklenjenega malega heliča!
Jzt po slabih 200urah še VIDU nisem LAV-AD oz. 9K22 TUNGUSKA-M (xbox).

Sam ,da sestavm nov komp ,pa grem špilat na PC, špil(xbox) pa prodam ,ker je tema 12vs12.

Ma skor bol uživam v gledanju na You Tube MP-PC,kot pa samo igranje na konzoli.

imo,premalo ljudi saj 20vs20 bi lahk mel po 4 patchu.
Tolk od mene

fireX88 ::
Kljub več kot 2 GB velikem popravku pa še vedno ne dela to, kar je po spominu v BC2 delalo od začetka, da lahko na mapi kliknem na zelenega igralca iz ekipe in se tam spawnam. Tu moraš pa še vedno klikat da vidiš sploh kje je kdo.
tega ni tukaj, spawnas se lahko samo na squad leader-ja! zdj nevem če je pri normal modu kaj drugače!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Ziga Dolhar ::
Spawnanje na squad memberjih ali le na leaderju je stvar nastavitve strežnika. Dronyx pogreša možnost, da bi neposredno na mapi lahko kliknil in izbral squad memberja, ne pa da mora po seznamu klikat.
https://dolhar.si/

miraldi ::
Zdj k sm šel na battlelog sem vidu da mi je vmes samo dodal točke k m i jih je prej ukradl pa na naslednji čin me je dal 
sennheiser hvala za odgovor.
Mi lahko kdo pove kaj so pravzaprav zdj bistvenega spremenil z tem patchom kar bi blo dobr, da jaz kot začetnik vem? Neki so z M416 nardil da dobi neki superbuff kaj to pomeni? Se mi zdi da je ta M416 prov boljša od F2000.

Mi lahko kdo pove kaj so pravzaprav zdj bistvenega spremenil z tem patchom kar bi blo dobr, da jaz kot začetnik vem? Neki so z M416 nardil da dobi neki superbuff kaj to pomeni? Se mi zdi da je ta M416 prov boljša od F2000.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: miraldi ()

dronyx ::
>Mi lahko kdo pove kaj so pravzaprav zdj bistvenega spremenil z tem patchom kar bi blo dobr, da jaz kot začetnik vem?
Ničesar, kar bi lahko (slabo) igro rešilo.
Ničesar, kar bi lahko (slabo) igro rešilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

cordoba ::
Mam igro na Ps3. Nimam premium se pravi z patchom ni novih map itd?
Pa zakaj je to preorder? http://m.zavvi.com/games/platforms/ps3/...
A ni to že vzuni neki časa???
Pa zakaj je to preorder? http://m.zavvi.com/games/platforms/ps3/...
A ni to že vzuni neki časa???
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cordoba ()

>Ničesar, kar bi lahko (slabo) igro rešilo.
Glede tega se moram popravit. Igra je po moje slaba za tiste, ki igrajo solo (niso del nekega teama), bi se radi samo malo zabavali in niso pripravljeni vložiti par sto ali tisoč ur (vem, igra tem v osnovi niti ni namenjna). Za te je zadeva podobna COD, le da je bistveno manj uporabnih map (baazar in metro mi pade na misel, plus razni deatmatchi), medtem ko so mape z vozili večinoma en velik dolgčas in se jih hitro naveličaš.
Na dolgi rok je zabavno morda samo čakanje v bazi z vsaj še ostalimi desetimi fanatiki na to, da prideš do mesta v helikopterju in če ti je slučajno po nekem neverjetnem naključju uspelo, so te sestrelili v nekaj minutah, ker so se geniji v razvoju te igre odločili, da ti ne dajo na začetku nobene, niti osnovne obrambe proti raznim vodenim raketam tipa javelin itd, prav tako pa ti na začetku ne pripada možnost izogibanja raketam z nizkim letom (below radar).
Tako se je genijem v razvoju te igre zgodilo, da so bili deležni hudih kritik, saj je bila igra dobesedno narejena za to, da bo peščica fanatikov v helikopterjih in letalih dominirala na bojišču, ostali igralci pa lahko peš letajo kot kure po velikih mapah in upajo, da bo v nekem trenutku to postalo zabavno (pa preverjeno ne postane), ali pa poskusijo srečo s tankom, pri čemer je tudi v tanku za solo igralca možnost preživetja minimalna.
Ker so imeli razvijalci teženja očitno dovolj so z zadnjim popravkom kar se tiče helikopterjev odšli v čisto drugo skrajnost in jih naredili skoraj neuporabne, saj sedaj vsi inženirji letajo okrog z iglami in stingerji, ker je to orožje postalo presenetljivo učinkovito oziroma tako kot na otroških srečelovih "vsak strel zadane". Se pa sedaj vsaj pride lažje do sedeža v helikopterju, če koga zabava par sekund leta do prvega stika s stingerjem?
Da bi rešil investicijo sem celo razmišljal, da bi kupil closed quarters dodatek (sedaj igram praktično samo še baazar), ampak sem se odločil, da jim ne dam več niti centa.
Glede tega se moram popravit. Igra je po moje slaba za tiste, ki igrajo solo (niso del nekega teama), bi se radi samo malo zabavali in niso pripravljeni vložiti par sto ali tisoč ur (vem, igra tem v osnovi niti ni namenjna). Za te je zadeva podobna COD, le da je bistveno manj uporabnih map (baazar in metro mi pade na misel, plus razni deatmatchi), medtem ko so mape z vozili večinoma en velik dolgčas in se jih hitro naveličaš.
Na dolgi rok je zabavno morda samo čakanje v bazi z vsaj še ostalimi desetimi fanatiki na to, da prideš do mesta v helikopterju in če ti je slučajno po nekem neverjetnem naključju uspelo, so te sestrelili v nekaj minutah, ker so se geniji v razvoju te igre odločili, da ti ne dajo na začetku nobene, niti osnovne obrambe proti raznim vodenim raketam tipa javelin itd, prav tako pa ti na začetku ne pripada možnost izogibanja raketam z nizkim letom (below radar).
Tako se je genijem v razvoju te igre zgodilo, da so bili deležni hudih kritik, saj je bila igra dobesedno narejena za to, da bo peščica fanatikov v helikopterjih in letalih dominirala na bojišču, ostali igralci pa lahko peš letajo kot kure po velikih mapah in upajo, da bo v nekem trenutku to postalo zabavno (pa preverjeno ne postane), ali pa poskusijo srečo s tankom, pri čemer je tudi v tanku za solo igralca možnost preživetja minimalna.
Ker so imeli razvijalci teženja očitno dovolj so z zadnjim popravkom kar se tiče helikopterjev odšli v čisto drugo skrajnost in jih naredili skoraj neuporabne, saj sedaj vsi inženirji letajo okrog z iglami in stingerji, ker je to orožje postalo presenetljivo učinkovito oziroma tako kot na otroških srečelovih "vsak strel zadane". Se pa sedaj vsaj pride lažje do sedeža v helikopterju, če koga zabava par sekund leta do prvega stika s stingerjem?
Da bi rešil investicijo sem celo razmišljal, da bi kupil closed quarters dodatek (sedaj igram praktično samo še baazar), ampak sem se odločil, da jim ne dam več niti centa.

ti imaš resne probleme.. Zakaj so pa namenjeni odklepi?

nevem zakaj potem tukaj pišeš take spise, ker ti noben nemore pomagat. Če imaš kaj vstrajnosti boš pač moral sam zadevo odklenit, edino kar ti lahko pomagamo je tole da gre nekdo s teboj igrat in si ti gunner, kar pomeni da boš odklepal za celoten heli ne pa samo za gunner seat! pa če me spomin ne vara si že pisal o teh zadevah enkrat tukaj da ti negre heli zaradi tega ker nimaš nobene obrambe!

BigWhale ::
Onyx, dude...
Tezaka v helikopterju si trikrat zapored sestrelil in je nehal tezit. Pr nas je zmeri tko, da te ubije enkrat, dvakrat, petkrat, potem ti pa presede in se v teamspeak zaderes LAV O LAV! Pa se trije organizirajo in doticnega zacnejo maltretirati malenkost bolj intenzivno, pa je. :)
Tezaka v helikopterju si trikrat zapored sestrelil in je nehal tezit. Pr nas je zmeri tko, da te ubije enkrat, dvakrat, petkrat, potem ti pa presede in se v teamspeak zaderes LAV O LAV! Pa se trije organizirajo in doticnega zacnejo maltretirati malenkost bolj intenzivno, pa je. :)

Kenpachi ::
Zdj k sm šel na battlelog sem vidu da mi je vmes samo dodal točke k m i jih je prej ukradl pa na naslednji čin me je dal
Puška praktično nima več recoila s Heavy Barrel gor. V bistvu puška sploh nima več omembe vrednega recoila.
Zaraki Kenpachi.

tinlad3n ::
Onyx, dude...
In ker so ponavadi ljudje obupno nesposobni, se noben ne bo spomnu it sesut bednega LAVja z tankov in začne se dominacija v zraku, kar pomeni dejansko win za ekipo ki uporablja LAV.
Ful bi blo zakon, če bi meli nek slovenski klan z recimo 30 folka in skupni voice chat. Al pa usaj da bi se te skupine, ki zdej igramo, ko smo recimo štirje skupaj združli in igrali skupaj, če bi pač bli online.

pinctinc ::
Pozdrav
Evo moj problem; hocem instalirat battlefield 3 in mi origin ne gre online! Iskal sem resitev bilo kaksno, ampak do zdaj ni uspeha.. Ima kod kak predlog kako origin spravit online? (ko ga odprem in se hocem pac prijavit mi napise, da moram biti online prvo)origin sucks!
Pa hvala za nasvete, ce bodo kaksni;)
Evo moj problem; hocem instalirat battlefield 3 in mi origin ne gre online! Iskal sem resitev bilo kaksno, ampak do zdaj ni uspeha.. Ima kod kak predlog kako origin spravit online? (ko ga odprem in se hocem pac prijavit mi napise, da moram biti online prvo)origin sucks!
Pa hvala za nasvete, ce bodo kaksni;)
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Mavrik ()

nevem zakaj potem tukaj pišeš take spise, ker ti noben nemore pomagat.
Ne prosim za pomoč, ampak samo napišem moje mnenje. Takih igralcev kot sme jaz je še na tisoče in bom ponovil še enkrat, kar sem že pisal. Igra bi (po moje) nujno potrebovala neke vrste serijsko vgrajen team VoIP za koordinacijo, ker brez tega je vse skupaj samo dolgočasna verzija COD (zadnjič sem izkočil iz helikopterja na veliki višini in pomotoma prehitro odprl padalo, nakar sem ugotovil, da po parih minutah nisem bil niti blizu zemlje in sem raje šel v menu ter storil samomor). Razumem pa, da je razvijalce strah, da bi se potem noobi v različnih jezikih pošiljali k vragu in psovali ožje sorodstvo (tu so na udaru predvsem matere), vendar če sme prav prebral je imel že stari BF2 to vgrajeno in če so takrat sprejeli ta riziko, bi ga lahko še enkrat.
V orignu maš gumb "GO ONLINE". Click it in to je to.
Meni se je tudi to zgodilo včeraj najprej pred, potem pa še po updajtu. Nikakor da gre origin online, čeprav sem poskušal večkrat. Na koncu je pomagal ponovni zagon računalnika.
Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::
nujno potrebovala neke vrste serijsko vgrajen team VoIP za koordinacijo
saj ga ima
nakar sem ugotovil, da po parih minutah nisem bil niti blizu zemlje
big fat liar
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

DarwiN ::
Neeeeeeee, M16 so mi nerfali..

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

sennheiser ::
Enostavno se sprjazn da si totaln noob. Če po parih minutah ugotoviš... :D dj no nehej res. Čez največo mapo peš pridš dost hitr. Če veš kam it, mim grede lahko še par killov narediš. Kar se heliča tiče :D jao jao ne rečm da sm sploh dobr, ampak k maš use odklenjeno al pa če nimaš nič ni velike razlike. 95% časa se uporablja samo top. Če igla nate leti ja :D mnde ne boš lebdeu, boš poteru za hrib al pa krkol. Flare maš še vedn. Obseg je ravno pravšni, da lahko spizdiš. Pač spet... vedt kam vedt kje bi znal bit z iglami... ne vem :D poglej kak tutorial na yt če te tko zeza, ali pa nehaj težit in prodaj špil. Mislm da maš pa tolk različnih načinov igranja in map da sigurno lahko najdš neki zase. Pač enostavno pa pili tisto mapo k ti je ql. In k boš obvladu do te mere da boš vedu kako se obrnt pa da bo večinoma vsak padu k ga boš najdu... potem pa pjt na drugo mapo pa jo natreneri... pejt na unranked strežnik, ki je prazen pa prehod mapo, jo prevoz, najd način kam se skrit... Morš bit iznajdliv. Pri COD ti je useeno tam sam ganjaš pa šopaš pa lahko sam narediš dobr score. Tle pa enostavno pomagaš en drugmu.

@sennheiser: Mi zaupaš tvoje ime v BF3, da te dam med prjatle (verjetno pa težko rečeš nekomu totalen noob, če je v BC2 odigral 1017h 03m 15s, dosegel score 13.717.554 in pokončal 84.650 nesprotivnikov - vseh odlikovanj pa ti ne bom našteval, da se ne boš še ti začel dolgočasiti)?
Zgodovina sprememb…

bc2 pomeni točno nič v bf3.
Igranje s helikopterjem je bistveno drugače kot v bc2. Tam si se mogel bat samo da te kdo ni markal ali nisi bil preveč blizu AA na tleh, ostalo te ni preveč opraskalo in je bil malo manj kot god mode.
Pri BF3 je skoraj da zahtevana bližina bojišča ter manevriranje med zgradbami ali hribi. Ogrožen si pa tako s tal z AA,iglami in javelin, tanki, v zraku te pa požtejo jeti.
Tako da če samo visiš nad eno točko kot v bc2 in misliš da boš veselo nažigal pod sabo, kar pozabi.
Če se pa spraviš solirat v tej igri ne boš daleč prišel, mogoče v kakšnem CQ drugje ne. Igra zahteva team play, vsaj malo.
Igranje s helikopterjem je bistveno drugače kot v bc2. Tam si se mogel bat samo da te kdo ni markal ali nisi bil preveč blizu AA na tleh, ostalo te ni preveč opraskalo in je bil malo manj kot god mode.
Pri BF3 je skoraj da zahtevana bližina bojišča ter manevriranje med zgradbami ali hribi. Ogrožen si pa tako s tal z AA,iglami in javelin, tanki, v zraku te pa požtejo jeti.
Tako da če samo visiš nad eno točko kot v bc2 in misliš da boš veselo nažigal pod sabo, kar pozabi.
Če se pa spraviš solirat v tej igri ne boš daleč prišel, mogoče v kakšnem CQ drugje ne. Igra zahteva team play, vsaj malo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

bc2 pomeni točno nič v bf3.
Ti to resno? Igri sta po igralni mehaniki in filozofiji povsem enaki, le da se v BF3 manj ruši oziroma se ne ruši vse ter da je bilo v BC2 bistveno več zelenja. Res obstaja v BF3 možnost ležanja ter zame nadvse zoprnega preskakovanja nekih ovir, kjer nikdar ne veš, kdaj se boš zataknil ob nek kamen, ampak to za igralno izkušnjo ni bistveno. Pa seveda ne smem pozabiti letal, kjer so pozabili vgraditi celo nekaj tako osnovnega, kot blackout ob prevelikem minus G, kar je imel če se prav spomnim že prastari Falcon 4.0 iz leta 1998 (vem da BF3 ni simulacija letenja, ampak kljub temu).

Well tisto je redout, blackout je pri +G.
In ja sem preigral tono časa v bc2, pa več kot to, da če klikneš puška ustreli tja kamor kažeš nisem odnesel iz nje v bf3.
Seveda je sorodna kot vsaka FPS, a sama uporaba vozil in gadgetov, ki jih imaš s saboj je bistveno drugačna.
Daj raje kot da jamraš tukaj kako ti je bet v lajfu, dobi nek squad in igraj z njimi. Lahko probaš z nami danes zvečer ampak te bomo zelo grdo gledali če boš več jamral kot jaz.
In ja sem preigral tono časa v bc2, pa več kot to, da če klikneš puška ustreli tja kamor kažeš nisem odnesel iz nje v bf3.
Seveda je sorodna kot vsaka FPS, a sama uporaba vozil in gadgetov, ki jih imaš s saboj je bistveno drugačna.
Daj raje kot da jamraš tukaj kako ti je bet v lajfu, dobi nek squad in igraj z njimi. Lahko probaš z nami danes zvečer ampak te bomo zelo grdo gledali če boš več jamral kot jaz.

Kakorkoli že, lovska letala ponavadi nekaterih manevrov enostavno v praksi ne morejo izvajati, ker pilot obremenitve ne zdrži in lahko pride tudi do izgube zavesti. Če se prav spomnim ne moreš iz horizontalnega leta kar direktno pikirati proti zemlji, ampak najprej obrneš letalo na glavo, potem pa pikiraš. Samo v BF3 mi gre vedno na smeh, ko vidim kaj vse se da početi z njimi. In če so že šli porezat krila attack helijem, bi morda lahko vgradili v letala vsaj še približek za "stall", da bi top gun hot shotse malo prizemljili in bi se lahko na EA-jev formu zjokali, da so jim uničili igro (bolje rečeno zabavo).

Zgodovina sprememb…

pinctinc ::

Truga ::
V BF3 gre avijon tud tko pocas ko da bi se s stoenko vozu. V resnici umres, preden ga slisis. Vidis ga pa tko sploh ne ker je previsoko, alpa ga vidis za kaksno desetinko ali dve, preden spet zgine. Ti pa tacas ze jes bombe.

Kasetnih bomb za letala na srečo v BF3 s tem popravkom še ni, nam pa grozijo vsaj še z dvema DLC-jema, kar v praksi kot kaže pomeni, vsaj še toliko popravkov in vprašanje, kaj imajo pri EA še v planu. Čeprav se čez "letala" (to namerno dajem v navednice, ker imajo nadnaravne sposobnosti, skregane z vsemi osnovami fizike) igralci veliko pritožujejo, da so OP, sam z njimi nimam nobenih težav, pa tudi ne opravka. Včasih kakšen malo poškoduje tank, ampak preden se vrne, poškodbe saniram, tako da tu ne vidim velike nevarnosti. Res pa je, da kot rečeno zelo malo igram na mapah, kjer letala pridejo do izraza.

armored kill komaj čakam

/me nežno objame dronyxa, se mu zazre (globoko!) v uč in prišepne na uhelj: There there. Gremo dons zvečer!

Tomaž ::
Kaj vse patch "popravi" na na tem LINKU
Patch size: ~2.2GB
Armored Kill size: 3.2GB
Ta 2GB "popravek" so nove mape za armored kill.
Patch size: ~2.2GB
Armored Kill size: 3.2GB
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomaž ()

Da, tudi pri CQ je bilo ob ~2GB patchu potrebno (dodatno) potegniti še ~2GB map za CQ.

koliko stvari je torej potrebnih? imam samo 2gb + 100mb pa mi ne teži še o kakem updejtu

DarwiN ::
Thor, you are good to go... Tistih 3.2Gb bomo downloadali 11.9.2012..
You don't see faith healers working in hospitals

TOP ::
Imam en čuden problem najnovejši updejt mi je naredilo za Armored kill.Sedaj če hočem igrad navaden BF3 mi napiše da moram prej updejtat,ko to kliknem me vrže v origin in od tam spet lahko kliknem samo play.Kaj je narobe.Nobenega updejta nikjer.In tista puščica na vrhu mi sveti modro,da je updajte navoljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TOP ()

repair install

Kje to najdem.Ker ko kliknem na plavo puščico mi dol odpre okno in piše Inštaling games,da naj počakam da dokonča inštalacjo.in to vseskoz piše možnost je sam cancel.Hvala

Tomaž ::
Kaj igra kej vloge ker mam od BF3 Ruski ključ.
Tukaj si potegneš dol popravek za jezik in vse kopiraš v mapo C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tomaž ()

nofaith ::
omg ta bf spet ne dela. sm updatu pa mi kr pise da nism... spet mormo mal supportu težit.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

ne, ne rabiš, samo beri obvestila
ali pa to temo
ali pa to temo

Kakorkoli že, lovska letala ponavadi nekaterih manevrov enostavno v praksi ne morejo izvajati, ker pilot obremenitve ne zdrži in lahko pride tudi do izgube zavesti.
Nehej ze no. To vsi dobro vemo, jaz letal v BF3 recimo ne maram. Sam, da bi pa tolk jamral, kot ti jamras. Oh lord. Resno, pridi danes okrog devete ure. :>

dronyx: irc: irc.sioff.net, #st-bf oziroma #slo-tech (na tem kanalu smo mal bl "živi" ...)
In zaženi Teamspeak.
In zaženi Teamspeak.