Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

BigWhale ::
Ziga Dolhar je izjavil:
dronyx: irc: irc.sioff.net, #st-bf oziroma #slo-tech (na tem kanalu smo mal bl "živi" ...)
In zaženi Teamspeak.
Teamspeak je na lubica.net, password sem pa ze n-tic pozabil.

sennheiser ::
Kolega na, ki špila na ps3 je rekel da AK zgleda supr glede na to kar je uspel preigrati mal.

miraldi ::
Kako se dobi/pridobi service star? Sem jih že par dobu in da kr lep score. A lahko kje pogledam kok mi manjka do service star ali pa kaj moram delat da jo dobim, predvidevam da čimveč nasprotnikov potamanat 
Spet nova puška AK 74 kakšna se vam zdi napram M416 in F2000?

Spet nova puška AK 74 kakšna se vam zdi napram M416 in F2000?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

fireX88 ::
Service star za orožje dobiš za vsakih 100 kilov. Kar se pa tiče service star za kite pa ti piše pod tvojim profilom oweview service star kolk % si naredu.
AK 74 si dobil? jst sem jo imel že od vsega začetka le da je bila zaklenjena za ameriško stran, ravno tako M16A3 za rusko. Kar se pa tiče same puške je pa tvoj okus, zame so najboljše oržja pri assault classu sledeča:
-famas
-f2000
-m416
-aek 971 (s tole sem še najhitreje vse odklenu, zame prfekt orožje!)
AK 74 si dobil? jst sem jo imel že od vsega začetka le da je bila zaklenjena za ameriško stran, ravno tako M16A3 za rusko. Kar se pa tiče same puške je pa tvoj okus, zame so najboljše oržja pri assault classu sledeča:
-famas
-f2000
-m416
-aek 971 (s tole sem še najhitreje vse odklenu, zame prfekt orožje!)
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Roadkill ::
Miraldi: www.bf3stats.com tukaj poišči svoje uporabniško ime. Ti kaže tudi katera napredovanja te čakajo v prihodnosti itd...
Ü

Tnx. Ma nevem med M416 pa F2000 sploh kaj mi je boljše. V bistvu ne opazim tok razlike.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

DarwiN ::
Tule imaš lepo primerjavo orožja v številkah (posodobljeno na ta zadnji patch)... F2000 ima torej večji ADS spread (0.4) ter precej slabši horizonatalni recoil, zato je na daleč precej slabša od M416. Po drugi strani pa ima manjši hip spread (torej ko streljaš brez daljnogleda) in pa višji fire rate (850), kar oboje pride prav na blizu.....
M416 pa torej zgolj 750 firerate, manjšo razpršitev metkov, kadar meriš preko daljnogleda (ADS spread=0.2), manjši horizontalni recoil...
Skratka, razlika je precejšna... F2000 na blizu, M416 pa na daleč, pol pa se odloči na podlagi mape in načina igranja... Z f2000 se pač raje bolj potikaj okoli kontejnerjev, znotraj zgradb, itd, pač close quarters, Z M416 pa si raje na planem - na strehi, na cesti, ipd. :)
M416 pa torej zgolj 750 firerate, manjšo razpršitev metkov, kadar meriš preko daljnogleda (ADS spread=0.2), manjši horizontalni recoil...
Skratka, razlika je precejšna... F2000 na blizu, M416 pa na daleč, pol pa se odloči na podlagi mape in načina igranja... Z f2000 se pač raje bolj potikaj okoli kontejnerjev, znotraj zgradb, itd, pač close quarters, Z M416 pa si raje na planem - na strehi, na cesti, ipd. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Kenpachi ::
Na koncu pa je edino važno, kako hiter reload imaš in je tu M416 superiorna (1.9 brez chambering, 2.3 s chamberingom). No, pa recoila nima več skoraj nič. :)
Popravek: OMG še to so buffali. 1.75s z metkom in 2.5s brez.
Popravek: OMG še to so buffali. 1.75s z metkom in 2.5s brez.
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()

tinlad3n ::
Meni je še najboljš za na blizu in za na daleč katerakoli snajpa z holo in straight pull bolt.
Na delč jih tamaniš ko nič, ker se ti roka ne trese in ni treba umirt diha, na blizu pa tud lahko šopaš majmune ko fukjen. 1 shoot 1 kill.
Res pa je da ne daš teamu nič, ampak to uporablaš na mapah kot so metro in podobne klavnice, kjer se ti gre itak samo za score.
Na delč jih tamaniš ko nič, ker se ti roka ne trese in ni treba umirt diha, na blizu pa tud lahko šopaš majmune ko fukjen. 1 shoot 1 kill.
Res pa je da ne daš teamu nič, ampak to uporablaš na mapah kot so metro in podobne klavnice, kjer se ti gre itak samo za score.

In če ti dva+ prlaufata izza oovinka, kako njih pobiješ z repetirko? O_o
Zaraki Kenpachi.

In če ti dva+ prlaufata izza oovinka, kako njih pobiješ z repetirko? O_o
2 možnosti ;)
1. počiš enga se skriješ za rob in počiš še drugega,
2. počiš oba z enim metkom. Sploh ni težko kot se sliši.
Drugače pa probaš tko hodit naokoli, da maš vedno nek cover, za katerim se lahko skriješ, če te preseneti gruča razjarjenih samomorilcev.

dronyx ::
To je tako kot v BC2, ko so snajper puške večinoma uporabljali kot shotgun. Če te ni ubila s prvim metkom, je pa takoj potegnil pištolo in delo dokončal. V naslednjem patchu pričakujem, da snajper puške na blizu ne bodo imele več učinka.

Drgač snajpa ubije v prvem šusu na HC serverju, ne rabš dokončavat delo z pištolo, razen če fališ. Sam res je težko falit s tem :D

OmegaBlue ::
Nja za tako partizansko mam še vedno raje SKS z red dot. Ni ravno 1 hit kill je pa dovolj z dvema, na daleč pa tudi headshoti padajo dovolj enostavno, ni pa ravno puška za na fronto to, se je treba držat nekje vmes in pobrat ljudi ki lutajo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ziga Dolhar ::
Mnja, dronyx, včeraj smo te pogrešali. Se nam je pa tinlad3n pridružil! :)
https://dolhar.si/

Danes sem slišal, da se premium paketa pri nas ne dobi več, ker...(pozor), bo v oktobru zraven premium paketa tudi originalna igra BF3 in to ne bodo več samo dodatki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()

Naj k temu zgorja dodam mnenje, da se mi zdi to slaba poslovna rešitev. Namreč močno dvomim, da bodo zaradi tega prodali kaj bistveno več kosov te igre, ker tisti, ki jo je hotel kupiti, je to verjetno že storil (velika večina) in zaradi tega ne bodo prodali novih milijon kosov. Je pa od teh precej takih, ki si bodo zaželeli dodatnih map čez čas in še nimajo premium izdaje, samo sedaj bodo izpadli bedaki, ker bodo igro še enkrat plačali.

Tule imaš lepo primerjavo orožja v številkah (posodobljeno na ta zadnji patch)... F2000 ima torej večji ADS spread (0.4) ter precej slabši horizonatalni recoil, zato je na daleč precej slabša od M416. Po drugi strani pa ima manjši hip spread (torej ko streljaš brez daljnogleda) in pa višji fire rate (850), kar oboje pride prav na blizu.....
Tnx za tole razlago pa link. Sem opazil da je M416 res boljša za na daleč streljat z daljnogledom X4 je taman, F2000 pa za na blizu vse poseka. Pa M14 ma še hitrejši reload+manjši recoil če se ne motim.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Game disconnected: your connection to the server timed out. Kok mi gre na k***c k prov vsak dan to napiše vsaj 1x

i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

T-h-o-r ::
edina prava orožja so
m14
p90
g18
mitraljez m6nekaj
g53
g36
:P
m14
p90
g18
mitraljez m6nekaj
g53
g36
:P
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

V pravih rokaj je vse smrtonosno. Celo s tistim pipcem, ki izgleda bolj kot orodje za krompir lupit, se da lepo nasprotnika položit k počitku.

DarwiN ::
G3A3 for the win, zdaj ko ne morem več biti M16 whore..

You don't see faith healers working in hospitals

opa, šele zdaj sem opazil, da sem včeraj dobil 1. service star za support, po 270 urah igranja, lol

Jest sem za igro, tko da vsaj 2 iz ovce bova tam pomojem.

mihec87 ::
Jebo jih update pa sem že mislu da bo zdj mir ko proces igre laufa v tasku sam je ne morš killat pa nič niti compa restartat..Zgleda res treba vse na novo potegnat dol.ni ga lepšega ko 16gb dljat na 4mbit.pm..

r3dkv1c4 ::

Jebo jih update pa sem že mislu da bo zdj mir ko proces igre laufa v tasku sam je ne morš killat pa nič niti compa restartat..Zgleda res treba vse na novo potegnat dol.ni ga lepšega ko 16gb dljat na 4mbit.pm..
Vem kako to zgleda men je isto delal tko da ni blo pogoja da ubiješ proces bf3.exe v task managerju niti restartat pcja se ni dal.
Jaz sem pol odstranjt komplet igro in vse kar je znjo povezano pa naložu najnovejše driverje za matično cpu pa grafo. Pol pa naloži igro direkt iz o) prigina(zna trajat 1uro) pol pa sam upaj da ti bo delal normalno. Na srečo men je vsaj glede tega problema :-)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

onyx, kje si bil vceraj? ;>
Mene si raje ne želite za soigralca, ker ko se začnem dolgočasit končam, ne glede na to, v kakšnem stanju je igra.![]()
Joj, no. Tolk pomemben pa spet nisi no. Ce te ne bo, se bomo pa za kamne skrival. Ablative meat shield sicer prav pride ampak smo navajeni tud brez... ;>

Na vseh :D Ponavadi preko browserja poiščemo mapo, ki nam ustreza z zadostnim številom igralcev in nizkim pingom :)

Nisem se sicer v to poglabljal, ampak ali imaš v Battlelog server browserju tudi možnost, da najdeš strežnik, na katerem recimo trenutno igra nekdo, ki ga poznaš? Takole na hitro te opcije ne vidim.

slabo pismeni pač marsičesa ne vidijo

Nisem se sicer v to poglabljal, ampak ali imaš v Battlelog server browserju tudi možnost, da najdeš strežnik, na katerem recimo trenutno igra nekdo, ki ga poznaš? Takole na hitro te opcije ne vidim.
Samo klikneš na enega frienda, ki ga imaš v battlelogu in klikneš join oz. znak za play.

Samo klikneš na enega frienda, ki ga imaš v battlelogu in klikneš join oz. znak za play.
Aha, hvala! Nimam nobenega prjatla, zato tega še nisem opazil. Jaz ponavadi delam vse na svojo roko in pri teh grozodejstvih ne želim imeti prič.![]()
Zato ti je pa dolgcas. :) Tudi irc kanal in teamspeak server je bil ze mnogokrat tle omenjen. :)

Aha, hvala! Nimam nobenega prjatla, zato tega še nisem opazil. Jaz ponavadi delam vse na svojo roko in pri teh grozodejstvih ne želim imeti prič.![]()
Well, doh.
while(1)
{
* Omg, ta game sucks, ker ne morem narest vsega sam in me koljejo ko cucka.
* Prid igrat z nami.
* Ma ne, ne želim igrat z drugimi, delam na svojo pest.
}
Dude.
Zaraki Kenpachi.

No, tukaj je še ena malo večja težava. Za internet povezavo uporabljam mobitelov instant internet, tako da so pingi nekje okrog 100 (toliko piše v igri), še večji problem pa je, da me vsake toliko časa zabriše ven, ker zgubim povezavo (tudi zaradi tega sem pri skoraj 54% quit rate).
To je že zame zelo moteče, če si pa del ekipe, ki se trudi nekaj naredit, zna biti pa zelo zoprno še za ostale. Si recimo ravno pilot v helikopterju, pa te zabriše ven, ostali pa potem strmoglavijo in se čudijo, kaj dogaja.
To je že zame zelo moteče, če si pa del ekipe, ki se trudi nekaj naredit, zna biti pa zelo zoprno še za ostale. Si recimo ravno pilot v helikopterju, pa te zabriše ven, ostali pa potem strmoglavijo in se čudijo, kaj dogaja.

Ziga Dolhar ::
Podobno se nam je zgodilo včeraj.
Bil sem gunner v heliju. Z vodeno raketo markiram in nadlegujem en tank.
Omega mi reče v Teamspeak, "ej Žiga, zakaj pa padaš?"
-"Sej ne padam."
"Ja, padaš."
-"O SHIT O SHIT O SHIT F1 ..." [in preden se uspe heli nazaj zalaufat, sem že na tleh. Iz neznanega razloga mi je voznik helija izginil.
In kaj se je zgodil?
Pol minute smo krepaval od smeha. Nihče ni bil zoprn.
Bil sem gunner v heliju. Z vodeno raketo markiram in nadlegujem en tank.
Omega mi reče v Teamspeak, "ej Žiga, zakaj pa padaš?"
-"Sej ne padam."
"Ja, padaš."
-"O SHIT O SHIT O SHIT F1 ..." [in preden se uspe heli nazaj zalaufat, sem že na tleh. Iz neznanega razloga mi je voznik helija izginil.
In kaj se je zgodil?
https://dolhar.si/

sennheiser ::
I feel you... če ni druge možnosti pač ni, 100 pinga tut pomen da predn sam kerga lahko ubiješ je velika možnost da bo on tebe. Da pa meče vn, domnevam glede na % da te precej je pa zlo zlo fun killer. AK zgleda men res zakon... Igle bodo končn uporabne, v squadu 2x rpg pa 2x igla/stinger in je stvar rešena :)

Ziga Dolhar je izjavil:
In kaj se je zgodil?
To ti mislis, to ti mislis! Jest se sem se zdej cist razpizden ;>