» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
80 / 149
»»

Gizm0 ::

Berserker je izjavil:

Največkrat jih skupim ravno zaradi preveč nasprotnikov, ki se me želijo znebit. Je pa tu en problem, da se sploh ne morem izognit raketam z manevriranjem, sem probal z večjo odzivnostjo miške, pa tudi ne pomaga kaj dosti ... Drugi problem je pa to da včasih ko vržem flare lockanje za nekaj časa utihne, nakar kar naenkrat zaslišim alarm da prihaja sovražni iztrelek, brez opozorilnega lockanja. Najbolje se sicer odrežem na caspian border in firestorm, uporabljam pa Belt speed, beam scanning ter guided rocket.

Stingerjev se ne izmikaš tako, da počneš neke hitre divje manevre. Edino kar moraš storiti je to, da se obrneš v tisto smer iz katere stinger prihaja. Ne smeš seveda iti povsem direktno v njega, ampak malce pod kotom. Ker je relativna hitrost med tabo in stingerjem prevelika, raketa ne bo mogla dovlj hitro zaviti in te zadeti.

Drugače pa guided rocket ni niti približno tako učinkovit perk kot so rocket pods. Pri rocket podsih imaš precej večji range, pa tudi damage je večji. Prav tako ima nekdo z air radarjem ogromno prednost pri dogfightih.
Pravzaprav imaš le pri zadnjem perku "izbiro". Air radar + rocket pods + flares/ECM/extinguisher. ECM ima prednost, ker lahko tudi SOFLAM blokiraš ter ima precej krajši "reload" čas od flaresov. Extinguisher sem uporabljal pred patchom, ker takrat če sta te zadeli 2 raketi, še nisi bil avtomatsko mrtev. Pa še tisti bug je zelo nadležen, da velikokrat ena sama raketa ubije le pilota, medtem ko letalo ostane nepoškodovano. Zato sem zdaj raje šel nazaj na uporabo flares/ECM.

123_meni je izjavil:

Živjo,
Imam monitor 27 col 2540x1440 resolucije
Računalnik imam:
i5-750 OC na 3.85GHz
Ati 5870 1Gb
8GB Ram
SSD Intel

Trenutno igram BF3 na LOW setings in 2540x1440 resoluciji in imam 50-70 FPS v igri.

Kaj naj kupim da bom imel toliko FPS oz. še kaj več in da bom vse nastavitve lahko dal na ULTRA.

Razmišljam o ATI 7970 ampak je to trenutno prodrago čakat se mi pa ne da da cene malo padejo...

ATI 5870 se mi zdi dovolj močna problem je RAM samo 1GB ki ga je za to igro premalo...

Hvala za menja oz. predloge

7970 ne bo dovolj pri taki resoluciji na ultra. Tako, da ti ostane le crossfire rešitev. BF3 ima en najboljši multi gpu scaling kar sem jih kdaj videl, tako da se ti najbolj splača dodati še kako kartico zraven. Sam imam trifire 5970+5870 na 2560*1600 resoluciji pri ultra nastavitvah in zadeva teče odlično. Tudi na caspian mapi praktično nikoli ne pade pod 60 fps.
Edino kar je težava teh kartic je ta, da imajo le 1GB VRAMa. To pa pomeni, da lahko na kak MSAA pri tej resoluciji pozabiš. Brez uporabe MSAA pa je tudi 1GB dovolj. Vsync mora tudi biti na off, ker drugače je imput lag ogromen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gizm0 ()

DarwiN ::

@123 meni, zakaj bi se mučil, ko pa praktično ni bistvene razlike v grafiki med low in ultra. Razlika je predvsem v glavi, ker veš, da si slabič z low nastavitvami, kar je bil vedno greh. 8-)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

tinlad3n ::

Itak, da je razlika. Ne glej teh fake filmčkov. Ko igraš vidiš, kakšna je razlika. Recimo pri eksplozijah se vidi, koliko delčkov se razleti na ultra, medtem, ko na low jih ni veliko, sence so noro hude na ultra, odbijanje svetlobe itd...

ZaphodBB ::

@123 meni, zakaj bi se mučil, ko pa praktično ni bistvene razlike v grafiki med low in ultra. Razlika je predvsem v glavi, ker veš, da si slabič z low nastavitvami, kar je bil vedno greh. 8-)

Razlika je ogromna. Veliko teh "testov" na youtubu ni izvedenih pravilno (beri uporabniki ne reštartajo igre).

Je par res, da je BF3 tudi na low prekleto lep špil.

Sem pričakoval tak odpor. :D Tudi sam sem imel vselej posebno zadovoljstvo ob teh nastavitvah.. Tudi med kolegi in nasploh je bilo vedno prisotno neko tiho tekmovanje, kdo ima več frejmov, boljšo resolucijo in na kakšnih nastavitvah mu stvar deluje...

Tko da razumem.. Tega zadovoljstva se nočete odreči. :))

Ampak dejansko je pri BF drugače.. Ta posnetek je pristen.. Tudi sam sem testiral vse nastavitve. Teksture so praktično enake.. Malo lepše sence, ozadje (nebo), kakšna travca več, in podobne malenkosti... Seveda je razlika, ampak minimalna, skoraj zanemarljiva.

Še vedno nisi povedal, če si po spremembi nastavitev reštartal igro.

Ker sicer texture dejansko ostanejo iste.

Meni se zamenjajo tudi brez restarta.

Ti povem dve očitni razliki.

Eksplozije in dim na low ter na ultra. Malo poglej.

Zaphod, nisem restartal.. Bom zdaj testiral. :D

edit: Isti šmorn... Reštart ni potreben, saj se menjajo texture. Če se ne bi, bi bil to bug, ker bi iz ultra na low prestavil in bi imel še vedno ultra texture. :S

Skratka, vse je "ista" jajca... Zdajle bom nalašč iz kljubovanja na low nastavil, čeprav mi komp "potegne" nekje v rangu medium-high. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Testiraj še kakšno eksplozijo tanka na low in na ultra.

Kaj pa DX11 grafe? Majo kej efekta?

Če jaz nastavim te nastavitve na LOW imam praktično identično fps-jev kot na ULTRA. Edine nastavitve, ki vplivajo na framerate pri meni so MSAA, HBAO/SSAO, motion blur, ter seveda vsync.

matonson ::

To pomeni, da imaš prešvoh procesor.

matonson je izjavil:

To pomeni, da imaš prešvoh procesor.

Nope. Lahko to preveriš, če v konzolo napišeš tisti "render.perfoverlayvisible 1" in še vedno GPU graf "bottlenecka" in ne CPU.

Bananovec ::

Kateri gonilniki delujejo najbolje v skladu z Battlefield 3? Gre se za AMDjevo grafo (Radeon HD 6870).
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Berserker ::

Bi se dalo nekako oblikovat lasten dogtag ?

Netrunner ::

Bananovec je izjavil:

Kateri gonilniki delujejo najbolje v skladu z Battlefield 3? Gre se za AMDjevo grafo (Radeon HD 6870).

zadnji catalyst bi moral biti ok .. vsaj na moji 6850 se dobro obnese

Berserker je izjavil:

Bi se dalo nekako oblikovat lasten dogtag ?

ne
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

jJack ::

Pro - kaj drugega skoraj ne moreš rečt po 19 urah igranja.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so...

SLO_Robert ::

Ful enih kilov , zgubi pa skor vsako rundo , zguba :))

Ales320 ::

Če pogledate podatke za njegovo M98B ima izstreljenih 132 metkov in 542 killov. Accuracy ima 865.9%. Tale bi še chucka norrisa premagal.

Včeraj na enem strežniku kar trije random hackerji. Pride v igro, na začetku potala celi naši ekipi uboje, nakar je banan. Kaj je fora tega ? Kaj takšen igralec pričakuje od igre ? Dejansko kupi igro in vrže 40 € , samo zato da ga si ga meče na fejk statistiko, od igre pa nima ničesar...

mihec87 ::

Podobno kot športnik od dopinga.Seveda zmaga, samo je to on, njegov trud, delo?
Tako pa cheater isto važn da owna na serverju ker sam je nesposobn igrat pač nubeki v začetku pubertete..

Enostavno bi rabil bit sistem par prijav podkrepljenih z dokazi in brišejo ključ iz sistema..

Čeprav z bf3 se zgleda ne trudijo kaj dosti da bi bila igra prijazna e-športu(ni spec mode itd..)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

OmegaBlue ::

Spec mode je dejansko implementiran, ampak se zgleda še niso odločili ga vklopiti.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ali boste v ovca platoonu kdaj organizirali kakšne evente, da se nekako oblikuje večja organizirana ekipa z več squadi ter da se oblikuje organiziran spopad (neuradno: da bi pownali random folk)...

Bananovec ::

Bananovec je izjavil:

Ok, da odgovorim na svoj post, če bo morda še kdo iskal.
za AMDjeve grafe se trenutno priporoča gonilnike verzije 11.11c in 12.1 .
Gonilnika verzije 11.11 in 11.12 sta dokaj neuporabna.
Dodati treba še, da pri downgrejdu iz 12.1 na nižjo pride do majhnega problema. Gonilnike 12.1 je treba namreč odstraniti v safe modu in namestiti druge.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

BigWhale ::

Berserker je izjavil:

Ali boste v ovca platoonu kdaj organizirali kakšne evente, da se nekako oblikuje večja organizirana ekipa z več squadi ter da se oblikuje organiziran spopad (neuradno: da bi pownali random folk)...

Me imenujemo se ovce cist brez razloga ... ;>

Saj je bilo ze povedano na irc.sioff.net na kanali #st-bf se lahko kaj dogovarjamo. Da bi se pa kaj bolj 'resnega' sli, pa dvomim, da smo pravi naslov. Smo precej ad-hoc igralci, ker nas vecina ne more igrati po nekem ustaljenem urniku. Takrat, ko se nam spila se poklicemo, poknemo, pingamo, etc etc. :)

Lahko se pa komot kdo javi in poskrbi za malo boljso organizacijo. Ce bi jo radi imeli. Jaz sem takoj za to.

DrSergioDJ ::

Če se bo igralo čez teden tudi kaj zvečer (po 20h, vikende ponavadi ni problem) sem tudi jaz za, ker ponavadi težko najdeš na random serverju igralce, ki bi igrali kot v squadu - vsi raje zase igrajo :P
...

Nemixxx ::

Še ma kdo problem da če snipaš pa namerš s scopom ful zaostaja tak k da bi pingal pa res ornk :S pa sam na dolge razdalije
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Freaxx ::

Ja sej to je fora, naboj rabi čas da pripotuje do tarče. Na blizu je to skoraj instant, na daleč se pa lepo pozna. To je engine ne pa lagg ;)

lp

Nemivsek to mislš na nekakšen lag kadar imaš scope dvignjen? Pri men se že nakaj časa dogaja, da kadar merim čez scope pa nima veze kolikšna povečava je, da mi začne rahlo lagat igra. Včasih nisem mel tega zdaj pa je to redno, tako da več al manj uporabljam samo te RDS in HOLO merke.

:S to je res bedno

upam da bom v naslednem updatu k bo prišel to fixan

Roadkill ::

Morda prešvoh računalnik?
Ko gledaš skozi scope ti mora naložit detajlno grafiko za oddaljene predele mape...
Ü

prej mi ni tega delalo zdej pa kr naenkrat pa v opisu vidiš moj komp in mislim da nebi smelo bit to problem

Sej to je hec. Tud sam imam I5 2500k in 470gtx v sli in mi od začetka to ni delalo. Nisem siguren ampak se mi zdi, da se je to po karkandu začel pojavlat.

Našel na battlelogu temo o tem. Očitno je kar razširjen problem tale lag, ni pa nobene rešitve zaenkrat. Nekateri pravjo, da so zbugani scopi na posameznih orožjih.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

glistovje ::

Ales320 je izjavil:

Nemivsek to mislš na nekakšen lag kadar imaš scope dvignjen? Pri men se že nakaj časa dogaja, da kadar merim čez scope pa nima veze kolikšna povečava je, da mi začne rahlo lagat igra. Včasih nisem mel tega zdaj pa je to redno, tako da več al manj uporabljam samo te RDS in HOLO merke.

haha men se isto dogaja to. štekanje, ob naglih gibih z scopom, ni vazno kera puška. jaz sem napizdeval Telemach zarad linije. :D no zdaj vidm da je problem bol razširjen. sem prvo mislim da je moja 6870 (driver)

BigWhale ::

Hecn, da jest nikol nimam problemov. :> Najbrz prezanic igram, da bi opazil. :P

Fak jst rabm enga dobrega pilota helija da bi lahko nrmalno uporablu TV missle.

Abi kdo mogoče bil za kej takega?

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ne...

Slovenije še ni.

Jaz bi bil :)
...

Tomaž ::

DrSergioDJ je izjavil:

Jaz bi bil :)

+1
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Ok smo že trije.

Ampak jaz nimam časa organizirat vsega tako, da iščemo leaderja.

meandmouse ::

Tudi za.

Tomaž ::

Do 12..2012 se je bilo treba prijavit. "This NationsCup will have 4 groups of 6 teams each. Each group match is played on one pre-selected map(RU&US side). All players must be added to the National team BEFORE the 12/01/2012". A National Team can select any team which consists of players from more than 1 clan.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Blah... :/
...

Bravo Slovenci, spet smo zamudili rok :D

sailex ::

je komu že to uspelo :)

Guzzy ::

so že kakšni novi, drugi driverji prišli?
Your current driver is 285.79
Latest Driver Version 285.62

Guzzy ::

Sry za double post, kako se že rešiš tega dolgega loadanja? ker mi včasih loada po 5 min

SlimDeluxe ::

Nakup SSD?

Sicer meni samo Caspian traja res dolgo, ostale pa tako srednje, najhitrejše so pa mape iz B2K.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Kaj točno naj bi tole pomenilo : Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Noob Server
««
80 / 149
»»