Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Dua'L ::
Ve kdo za kak vodič kako naredit podoben frag mam program sony vegas sam ne znam delat z njim.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

manniac ::
moj prjatu uporablja windows movi maker naredu je pa tele posnetke
http://www.youtube.com/user/slopro97?fe...

mr1two ::
V bistvu ful dobro zgleda, ampak že ko strelja z sniperjem..no, onga ko švasa po vozilu je težko spregledat, tisti na dvorišču je tudi dobro viden ampak tisti tretji... tu je pač videt da so zmenjeni. Je pa ful dobro narejeno, dosti dobro za film. Če bi se dalo še kakšne spectator kamere uštimat, malo več slo-mo, dodaš gor še zvok...imaš kvaliteten akcijski film

hdmi ::
tvoj prjatu si ti
tvoj prjatu si ti
ti si naredu posnetke
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hdmi ()

69charger ::
Zdele je prov pasalo eno urco malo conquest na 500 ticketsov. Kva smo ga žgali z oklepnikom.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Berserker ::
Sem prišel na nek fast respawn vehicle strežnik, mapa Caspian border, jaz pod vplivom energijskih substanc in hardstyle zvrsti muzike...celo štalo sem naredil z hornetom, njihovi so se obpuno zaganjali vame, vsaj toliko sem bil fer da sem jim pustil vzleteti ter kakšen luping. Sicer me zanima tole, ko z F-35 vključim vertikalne šobe da obstojim na mestu (recimo nad vodo, ko se lotim havoka), ampak ko čez čas izgubim višino , se kljub dodajanju aferburna letalo noče dvignit v vertikalni pozi, zato večkrat padem v morje, če pa imam srečo pa z malo sreče odletim naprej, a obstaja kakšna finta da se zopet dvigneš ?

ziga1990 ::
Sem prišel na nek fast respawn vehicle strežnik, mapa Caspian border, jaz pod vplivom energijskih substanc in hardstyle zvrsti muzike...celo štalo sem naredil z hornetom, njihovi so se obpuno zaganjali vame, vsaj toliko sem bil fer da sem jim pustil vzleteti ter kakšen luping. Sicer me zanima tole, ko z F-35 vključim vertikalne šobe da obstojim na mestu (recimo nad vodo, ko se lotim havoka), ampak ko čez čas izgubim višino , se kljub dodajanju aferburna letalo noče dvignit v vertikalni pozi, zato večkrat padem v morje, če pa imam srečo pa z malo sreče odletim naprej, a obstaja kakšna finta da se zopet dvigneš ?
prej pejt v vertikalni način
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

prej pejt v vertikalni način
Preberi še enkrat. Jaz sem v vertikalnem načinu (držim S), ampak kljub temu dol padem.

Gizm0 ::
Ne moreš obstati na mestu. Ko greš v hover mode, avtomatsko zgubljaš višino. Zakaj je tako, pa vpraši DICE

Netrunner ::
Ne moreš obstati na mestu. Ko greš v hover mode, avtomatsko zgubljaš višino. Zakaj je tako, pa vpraši DICE![]()
hm.. si prepričan? .. za vzlet držiš tipko navzdol da se dvigneš .. nato daš naprej da dejansko se začneš premikat ... pa če se želiš vstavit v zraku spet držiš tipko nzaj oz. dol ... res pa je da ko se ustaviš kar nekaj časa izgubljaš na višini vendar če vztrajno držiš tipko dol boš prej ali slej se pet dvignil .. razen če tla ne pridejo prehitro ali te kdo sestreli... drugače pa pri hoverju se mi zdi da AB ne pomaga
nisem 100% v to samo kar se spomnem iz lastnih izkušenj ... katerih pa nimam veliko na harrieru
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Vzletiš lahko tako, da držiš tipko S ja. In dokler držiš tipko S, lahko praktično letiš tako kot helikopter. Če potisneš nos naprej, boš zgubiljal višino, če ga pa dvigneš, se pa začneš počasi dvigovati.
Ko pa enkrat letiš brez hover-ja oz. če šele v zraku vključiš hover mode, mi pa še ni uspelo narediti, da nebi zgubljal višine. Avion avtomatsko hoče pristati, ne glede na to kaj delaš.
Ko pa enkrat letiš brez hover-ja oz. če šele v zraku vključiš hover mode, mi pa še ni uspelo narediti, da nebi zgubljal višine. Avion avtomatsko hoče pristati, ne glede na to kaj delaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gizm0 ()

glistovje ::
Iščemo Squad za igranje ta petk!
Več na ZS!
Omega and friends , welcome again
Igramo vse :)
Več na ZS!

Zgodovina sprememb…
- spremenil: glistovje ()

Če me kdo hoče v ekipo sem za. Res da sem komaj level 7 ampak se da teamworkat BP.

dodajte ma prek battleloga . Moj nick je Glisturina. Najlazje se bo zmenit prek battleloga.
69charger, vseglih si dobrodošel, v moji družbi nas 9 igra, bomo te kam zrinli :)
69charger, vseglih si dobrodošel, v moji družbi nas 9 igra, bomo te kam zrinli :)

Ravnokar sem si še ubavil Back2Karkand,res upam da se je izplačalo(ne zaradi kvalitete map,ampak zaradi števila ljudi ki to igra).
glistovje: Sem dodal,kaj se bomo zgovarjali preko TS ali...?

Vzletiš lahko tako, da držiš tipko S ja. In dokler držiš tipko S, lahko praktično letiš tako kot helikopter. Če potisneš nos naprej, boš zgubiljal višino, če ga pa dvigneš, se pa začneš počasi dvigovati.
Problem je, ker tudi v vzvratni vožnji dol pade. Mislim da se dice ni tako poglobil v to ( slej ko prej vsak dol pade, pa četudi je še tako dober pilot, ni pomanjkanja streljiva, ni vzroka za pristanek) , ali pa zaradi pomanjkanja kontrol na konzolah...
Tudi sam se trudim prit v kakšno slovensko grupo, ampak brez uspeha, moj famas zato sameva v kotu...

Problem je, ker tudi v vzvratni vožnji dol pade. Mislim da se dice ni tako poglobil v to ( slej ko prej vsak dol pade, pa četudi je še tako dober pilot, ni pomanjkanja streljiva, ni vzroka za pristanek) , ali pa zaradi pomanjkanja kontrol na konzolah...
Tudi sam se trudim prit v kakšno slovensko grupo, ampak brez uspeha, moj famas zato sameva v kotu...![]()
ja začne pristajat sam če na zadostni višini gres v hover mode lohka lebdiš kot helikopter in se tudi dvigneš

BigWhale ::

tinlad3n ::
Jst bi joinu.
Dobro furam helija. Rabim pa dobrega gunnerja, ki je obenem engineer, da lahko pomaga pri popravilu helija.
Rad sem tudi sniper, vedno pa uporabljam soflam.
Dobro furam helija. Rabim pa dobrega gunnerja, ki je obenem engineer, da lahko pomaga pri popravilu helija.
Rad sem tudi sniper, vedno pa uporabljam soflam.

OmegaBlue ::
Take mamo radi :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ok you are my gunner! :) Dodaj me pls: FaetontTheBear.
Jaz sem dobil zdej laser painter.
Jaz sem dobil zdej laser painter.

kok je igralcev ki neznajo igrat v mislih imam tiste ki uporabljajo ilegalne pripomočke

fredii ::
Cheaterji so zakon. Jst tud uporablam tist aimbot. Z njim zlahka nardim score tudi po 50 : 0.
bi igral s teboj, pa mi tole ni všeč

P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

ja začne pristajat sam če na zadostni višini gres v hover mode lohka lebdiš kot helikopter in se tudi dvigneš
Nazadnje, ko sem testiral, sem bil na višini 400m, pa je hudič vseeno začel pristajati.
Mogoče se da kaj rešiti s tem editorjem http://bf3.realmware.co.uk/settings-edi... , kjer lahko hover tipko posebi nastaviš. Nisem pa še testiral, tako da ne vem.

Cheaterji so zakon. Jst tud uporablam tist aimbot. Z njim zlahka nardim score tudi po 50 : 0.
bi igral s teboj, pa mi tole ni všeč![]()
To je blo nekak mišljeno kot sarkazem :)
OK pol pa sorry (dodaj frediiiiii)

bi igral s teboj, pa mi tole ni všeč![]()
To je blo nekak mišljeno kot sarkazem :)
OK pol pa sorry (dodaj frediiiiii)
You pwned...

Tudi mene prosim dodajte: Znam vozit vse. Moj nick name je: Comitatenses

Meni samo ni jasno kako se bomo dali vsi v isti team.
Mislim, da to ne bo izvedljivo. Edino če bi meli svoj server.

Meni samo ni jasno kako se bomo dali vsi v isti team.
Ne skrbi, saj nimamo vsi vedno čas, tak da če nas bo višek, bo to umetnost...

Netrunner ::
če bom imel čas in bo plac se vam lahko pridružim .. moj ingame nick isti kot tukaj ..
:) jaz tudi znam vozit vse ... no preverite moje stanje na battlelogu
:) jaz tudi znam vozit vse ... no preverite moje stanje na battlelogu
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Odkar so v patchu dodali random bullet deviation, sploh več ne igram pehote. DICE se prav trudi, da naredijo špil čimmanj odvisen od skilla. Njihov cilj je očitno ta, da špil ne sme postati uspešen e-šport.
Kot primer clan matcha:
90% je baserape, kar naredi zadevo zelo dolgočasno. Če upoštevaš še to, da je F/A-18 precej boljši od Su-35, praktično pomeni, da če sta 2 enakovredna teama, bo v večini ameriška stran zmagala. Ker ko enkrat eno letalo ves čas baserape-a nasprotna letala, lahko tvoj wingman mirno ubija vse tanke. Team brez tankov pa praktično nima možnosti za zmago.
Kot primer clan matcha:
90% je baserape, kar naredi zadevo zelo dolgočasno. Če upoštevaš še to, da je F/A-18 precej boljši od Su-35, praktično pomeni, da če sta 2 enakovredna teama, bo v večini ameriška stran zmagala. Ker ko enkrat eno letalo ves čas baserape-a nasprotna letala, lahko tvoj wingman mirno ubija vse tanke. Team brez tankov pa praktično nima možnosti za zmago.

Roadkill ::
Odkar so v patchu dodali random bullet deviation, sploh več ne igram pehote. DICE se prav trudi, da naredijo špil čimmanj odvisen od skilla. Njihov cilj je očitno ta, da špil ne sme postati uspešen e-šport.
Kot primer clan matcha:
+1.
Moj največji problem pri tem špilu.
Ü

Ravnokar sem si še ubavil Back2Karkand,res upam da se je izplačalo(ne zaradi kvalitete map,ampak zaradi števila ljudi ki to igra).
kakorkoli, al pa čez battlelog.
čez tedn sem bl slabo gor kr delam po cele dneve zadne cajte.
Iščemo Squad za igranje ta petk!
Več na ZS!
Kaj ce bi se organiziral v dva squada istega teama? Mi smo solidni v tankih in v zraku, vi pa na tleh. :)
Pojemo vse druge na conquestih. :)
Se strinjam, bomo tudi to probali

Zgodovina sprememb…
- spremenil: glistovje ()

Bolf3nk ::
hmm.... ne?
Kako bi tole zgledalo? Konzolaši nebi imeli za burek proti miški in tipkovnici. :)
Kako bi tole zgledalo? Konzolaši nebi imeli za burek proti miški in tipkovnici. :)

FastFingers ::
A to kaj ste se zdaj na tej strani pogovarjali ste se pogovarjali za squad na PC ali konzoli?