» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
74 / 149
»»

Berserker ::

Mobilne aa platforme je najbolje uničit z tankom. Pehota ima bolj malo možnosti, se posebej če ima IR senzor (tistih 48 ubojev si na canalu nisem priboril brez tunguske).

Aja pa še tole, tale na linku je cheater, uporablja aimbot (to je takoj jasno, ko vidiš katero klaso orožij najbolj uporablja).

Najbolj me je zmotilo to, da je strežnik oglaševal zaščito in da je bil admin vseskozi prisoten.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/so...

SlimDeluxe ::

V 12h rank 50 :)
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

fireX88 ::

nevem kaj ma folk od tega da chita? lih v tem je point igre da uživaš v igranju in si odvisen le od svojih sposobnosti(pač kolk ti igra dopušča) in reakcij na sovražnika...

T-h-o-r ::

nevem, v čem je vic, da se takih ne bena z battleloga
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

SlimDeluxe ::

Aja, pa accuracy ima samo 11%? Tako da aimbot težko da je?
5688 killov v 12h pomeni 474 killov na uro oz. 7,9 na minuto. :)

Edino praktično varianto za kaj takega vidim nekje v bazar ali metro mapi, kjer z 64 igralcev nastanejo mesorezni tuneli... Samo vseeno, bi rekel da je neke vrste cheat/exploit.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

no zdj so me pa dobili 8-)
 wtf :D

no da razložim kaj sm delal...
1.) set mortar
2.) fire
3.) unload mortar
4.) run away
5.) get back to point 1...

očitno je to za njih chitanje...

ziga1990 ::

fireX88 je izjavil:

no zdj so me pa dobili 8-)

no da razložim kaj sm delal...
1.) set mortar
2.) fire
3.) unload mortar
4.) run away
5.) get back to point 1...

očitno je to za njih chitanje...

mene so tud ko sem igral operacijo firestorm sem bil sestreljen in sem izskočil in pristal na rafneriji čist gor na stolpu in začel druge dol snajpat in sem bil cheater in so me vn vrgli

imam pa prblem igra mi zmrzne po 5-20min igranja da morm resetirat pc kaj mislite da je problem?*
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziga1990 ()

zvočna? probaj izklopi pa igraj...

fireX88 je izjavil:

kako pa da prej ni težila?

Gibbs007 ::

Ima kdo kak nasvet za probleme z PunkBusterjem? Kar naenkrat me sredi igre vrže iz serverja in napiše PB napako. Updejtal sem PB, vendar je še vedno isto. Kak nasvet?

ziga1990 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

potem pa nevem....

DrSergioDJ ::

Gibbs007 je izjavil:

Ima kdo kak nasvet za probleme z PunkBusterjem? Kar naenkrat me sredi igre vrže iz serverja in napiše PB napako. Updejtal sem PB, vendar je še vedno isto. Kak nasvet?

meni je tako delalo kake 2 tedna nazaj. na novo inštaliran punkbuster ni pomagal, zato sem še enkrat inštaliral BF3, sedaj je ok.
...

fireX88 je izjavil:

ziga1990 je izjavil:

fireX88 je izjavil:

potem pa nevem....

ker prej sem lohka igral po 3 ure in ni vn vrglo.

sm u težavah dobu sem BSOD dvakrat kaj naj zdaj nardim?

mr1two ::

Meni pa končno nekako zadeva deluje brez napak. Nalaganje map je dosti hitrejše kot prej, pa tudi nekega xy opozorila po izhodu iz igre ne vidim več(nekaj v zvezi s tem, da se je aplikacija sesula). Skratka, počasi postaja igra zanesljivejša :)

tako je to danes

ker so roki tesni, založniki ljubijo denar, potem pa dejansko izdajajo beta verzije, t.i. beta verzije pa so v resnici še alfa verzije

če bi 10 let nazaj izdali tak špil, kot je bil bf3 ob izidu, bi jih raztrgali

Skyman ::

kje se da dobiti kasn cd-kej bi zadevco probal obrnil sm SP a travnisko

Bor H ::

Jst sm kle kupu pa je delval lepo: http://www.cjs-cdkeys.com/

dr.Akula ::

Jst mam počas dost tega, da sem v tdm-u v svoji ekipi vedno na vrhu, še nekaj drugih konča s pozitivnim k/d, ostali pa flat out zanič in potem zaradi takih zgubimo :S
Mislim no, pa kako lahko končaš igro z 1 proti 10 k/d?? Stephen Hawking bi bil boljši kot pa taki brain dead idioti. Zakaj tak folk gre špilat ravno tdm kjer je edino važno to, da končaš s čim boljšim kd-jem. Zakaj ne conquest, kjer nebi škodili skoraj nikomur.

Res bi se na cajte prilegel en free for all match kjer bi bil odvisen samo od sebe, pa vem da je bf mišljen kot timska igra, ampak ne vem kako dolgo bom še lahko trpel take nesposobneže.
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

SLO_Robert ::

Najbolj kretensk je pa to, ko grejo TDM/SDN igrat z recon kitom ,kva bi jim porezal jajca brez narkoze :))

Skyman ::

Bor H je izjavil:

Jst sm kle kupu pa je delval lepo: http://www.cjs-cdkeys.com/

je to kak ruski key?
mogoce kaksn spisek trgovin s cdkeyi? hvala

Če je ruski piše na strani, ponavadi podpirajo "obične" pa ruske, pol pa sam izbereš kerga boš vzel. Jst mam sicer ruskega pa nimam nekih hudih problemov.

Jaz sem naletel na igralca z 0/52 k/d ratio ter okoli 11000 točk v eni rundi. 8-O Če najdem battle report, bom sliko postal.

Tomaž ::

Ne razumem zakaj te kar nekateri obtožijo da si hecker, če ga nekajkrat ubiješ. jaz mam 29 kilov a oni ko pa jih ima 42 pa ni al kaj.
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

odvisno na kak način ga ubiješ :D

Tomaž je izjavil:

Ne razumem zakaj te kar nekateri obtožijo da si hecker, če ga nekajkrat ubiješ. jaz mam 29 kilov a oni ko pa jih ima 42 pa ni al kaj.

mogoče si mu statistiko pokvaril mene so tud vn vrgli ko se mi je usralo s tankom flankerja sestrelit

TOP ::

Fora je,da se ti tam pa tam kej userje in potem vsi mislijo,da si citer in te takoj dol ruknejo,tud meni se je zgodilo,da sem ležal v travi in sem plenkal zastavo in takrat so sovražniki leteli mimo mene na zastavo in sem jih sam v hrbet streljal in fora je,da ni nobeden si vzel čas in pogledal od kot sem jih streljal,ampak so kot kure brez glave leteli gor,tako da sem jih moral še s pištolo in z bombami,kasneje še z nožem,ker je zmanjkalo municje.:)) In potem so me enostavno označili za citerja.Blo pa je zabavno,sam tako srečo sem mel samo enkrat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

men se je usral z obrmbnim minigunom na letalonosilki zadat 444m headshot pa me niso vn vrgli ta s tankom pa so me ker naj bi bilo to mogoče samo z srečo in aimbotom ki pa ga ne uporabljam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziga1990 ()

Ziga Dolhar ::

Berserker je izjavil:

Jaz sem naletel na igralca z 0/52 k/d ratio ter okoli 11000 točk v eni rundi. 8-O Če najdem battle report, bom sliko postal.

To smo ponavad nori medicinci na kakem metro conquestu :).
https://dolhar.si/

mr1two ::

Jaz pa nisem tok dobr, da bi me dol vrgli :)). Včasih tudi probam s tankom na letalo streljat, ampak gre vedno v tri krasne... Vglavnem me pa moti to, da na nekaterih strežnikih opažam, da so teami totalno ne zbalansirani- niti po številu, npr: padem v ekipo ki zgublja na polni črti, seveda 8 proti 16 itak nimaš kaj dosti delat, še na domači ekipi so vsi kot opice, noben ni v nobenem squadu...
To bi si lahko nekateri malo poštimali, ker postane totalno nezabavno igrat na takih serverjih, pol pa treba spet kakšnga druzga iskat. Pa še velik plus bi bil, da bi te po defaultu vrglo v squad, kot je blo to na začetku(ali pa prijazen gumbek "opt in" med nalaganjem mape, kot v BFBC2).
Grem probat sklatit kak helikopter:)

Netrunner ::

A kdo igra tudi BFBC2 od kar je BF3 zunaj ? .. jaz ga nisem od kar je BF3 .. pa tudi dvomim da ga bom kdaj :)

Lepo bi bilo če bi malo predelali mape iz BFBC2 in jih dali v BF3

imam en ključ odveč za BFBC2 če koga zanima naj mi pošlje ZS
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

def0r ::

Jaz ga pa bom se lepo:) Nimam dnarja za BF3 ali upgrade za PCja da bi ga lahko lepo poganjal :)

PNG ::

BFBC2 je itak boljši špil od BF3. V BFBC2 sem dosegel platinum na čisto vseh orožjih + za 3x rank 50 experience pointov pa še ga nisem imel dovolj...v bf3 sem menda nekje rank 23, ne vem ker sem ga zagnal kakšne 3 tedne nazaj.

In preden mi kdo reče da sem CoD kiddie: nikoli nisem CoD igral.

BC2 ima velik boljš izpeljano destrukcijo, dejansko so se hišice podirale ko zmešane, v BF3 se mi zdi da destrukcija ni tolk prisotna, sploh na Karkand mapah, škoda.

No ja karkand se solidno ruši, problem so ti večji objekti sredi mape. Nikakor se ne moreš rešit kamperjev na strehi. Spawni helikopterji so preblizu. Dejansko vzletim, ter že lockam na helikopter.

BigWhale ::

Bor H je izjavil:

BC2 ima velik boljš izpeljano destrukcijo, dejansko so se hišice podirale ko zmešane, v BF3 se mi zdi da destrukcija ni tolk prisotna, sploh na Karkand mapah, škoda.

Kwa pa je s tabo? Tam na trznici lahko vse tiste tamale bajte podres. In ce igras 1000 tickov karkand pol je na konc runde ze vse tolk razfukan, da se s tankom komaj okrog vozis. :>

Manjse zgradbe se da precej podirati, na vecjih pa lahko skor vsem odpihnes stene ...

Sej si špilal BC2 ane? Probej z resno faco rečt da se v BF3 zadeve rušijo v enaki meri...

Jaz si zelo žeim raznih armed UAV suport, ker se na lastne letalske sile nkakor ne gre zanašat.

TOP ::

Pa ne primerjat BC2 z BF3,ker se ne da,čeprav sta podobni,kar se tiče rušenja v BF2 so se rušile hišice,zato ker so bile lesene barake še posebej v Vietnam.

arjan_t ::

Bor H je izjavil:

Sej si špilal BC2 ane? Probej z resno faco rečt da se v BF3 zadeve rušijo v enaki meri...

hiše enakih dimenzij se

BigWhale ::

arjan_t je izjavil:

Bor H je izjavil:

hiše enakih dimenzij se

Ja. V BFBC2 je bila velika vecina his neunicljivih, tisto kar se je podiralo je bilo nekaj manjsih his sem ter tja. V BF3 lahko vec stvari porusis.

lol, a nekateri dejansko igrate bf3, ali samo brezveze komentirate?

v bf3 se da skoraj vse zrušit, nekatere stavbe popolnoma, pri vseh ostalih pa stene

pa nekatere se tako zakon zrušijo, da se potem lepo uležeš med ruševine, kjer si skoraj neopazen in šicaš folk (buuu kemper :D )

ZaphodBB ::

BFBC2 ima malo hitrejši tempo, destrukcija je pa rahlo karikirana.

BF3 se mi zdi bolj realističen v smislu filmskega vojskovanja. Meni je BF3 precej boljši špil.

ZaphodBB je izjavil:

BFBC2 ima malo hitrejši tempo, destrukcija je pa rahlo karikirana.

BF3 se mi zdi bolj realističen v smislu filmskega vojskovanja. Meni je BF3 precej boljši špil.

meni tudi, sam pogrešam par zadev iz BFBC2 ter BF2...

EDIT: kaj se mogoče kaj ve, kdaj pride kak nov popravek/dlc ali kaj podobnega?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Očitno se ne strinjamo o destrukciji, ni hudga, ni me pa treba označevat da "samo nabijam pa nč ne igram" (55 ur v profilu pravi drugače). Uglavnem zdi se mi da je bila destrukcija v BC2 bolj očitna kot BF3, mogoče ne po kvantiteti ampak po občutku.

Bor H je izjavil:

Uglavnem zdi se mi da je bila destrukcija v BC2 bolj očitna kot BF3, mogoče ne po kvantiteti ampak po občutku.

Po pravici povedano sem bil pri BC2 bolj v strahu da se mi bo bajta porušila na glavo kot pa v BF3 ... drugače pa se v BF3 stavbe bolj detajlno rušijo in vse "lepše izgleda" ko je porušeno

pri seine crossing sem vedno v strahu, da bo priletel rpg v eno od hiš

in me sesul

tinlad3n ::

Ja najboljše, da kar podremo celo mesto do tal. Z dvemi tanki in par bazukaši. Folk to tko ne gre :D

pri ta novih mapah gre easily :D

pa npr. pri caspian border v okolici (na large) točk B in E in D

T-h-o-r je izjavil:

pri seine crossing sem vedno v strahu, da bo priletel rpg v eno od hiš

in me sesul

sesul tebe .. ne pa stropa nad tabo ..
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

kako ne, del nadstropja se tudi zruši
««
74 / 149
»»