Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

DarwiN ::
Ne.
Raje BF3 na manjši resoluciji in low nastavitvah. Bo grafika še vedno 6x lepša kot pri COD-MW3, in še bolj pomembno - igra je veliko boljša.

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

tinlad3n ::
Odvisno od tega kaj želiš igrat.
za 140€ že dobiš grafo, s katero boš lahko nekatere nastavitve dal na high - medium in izklopil AA pa boš mel med 30 - 40 FPS.
SE SPLAČA. Takega filinga, kot imam jaz sedaj pri igranju BF nisem imel še v nobenem drugem FPS špilu (CS, CSS, HL1 DM, HL2 DM, quake 2, quake 3), pa sem že VELIKO! igral po raznih klanih in tako naprej.
Pa nej mi nekdo razloži zakaj bi na LCDju znižal resolucijo :S
za 140€ že dobiš grafo, s katero boš lahko nekatere nastavitve dal na high - medium in izklopil AA pa boš mel med 30 - 40 FPS.
SE SPLAČA. Takega filinga, kot imam jaz sedaj pri igranju BF nisem imel še v nobenem drugem FPS špilu (CS, CSS, HL1 DM, HL2 DM, quake 2, quake 3), pa sem že VELIKO! igral po raznih klanih in tako naprej.

Da bi pridobil na fps-jih?

ZaphodBB ::
Po mojih izkušnjah je lepša grafika z nižjo resolucijo in višjimi detajli, kot visoka resolucija z nizkimi detajli.
Prav fina ni nobena varianta, najboljš je med dost dnarja za spodobno mašino :D. Ampak v sili hudič tud muhe žre.
Prav fina ni nobena varianta, najboljš je med dost dnarja za spodobno mašino :D. Ampak v sili hudič tud muhe žre.

Ziga Dolhar ::
Imam 24" 1920x1200 zaslon, GF 8800GTS. Igram na 1376 piklsih. Nimam težav, mi je gladkost pomembnejša od "lepote" (pa tudi ta ni ravno švoh).
tinlad3n: zgleda tako kot na CRTju pod ločljivostjo matrike.
Res me preseneča, kdaj imajo ljudje med igranjem čas občudovati posamezne piksle :).
tinlad3n: zgleda tako kot na CRTju pod ločljivostjo matrike.
Res me preseneča, kdaj imajo ljudje med igranjem čas občudovati posamezne piksle :).
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()

Ja lej meni se pa zdi bedasto igrat špil, ki slovi po tem da je vizualno res nora, jaz bom pa igral, da bo vse skupaj zgledalo kot CS 1.6.
Dobro saj igralnost nekako ostane ampak ne boš pa reku WOOOOOOOW, ko boš z RPGjev razsul tank, ki pelje mimo tebe. In tudi v tem je čar BF3.
Dobro saj igralnost nekako ostane ampak ne boš pa reku WOOOOOOOW, ko boš z RPGjev razsul tank, ki pelje mimo tebe. In tudi v tem je čar BF3.

globoko grlo ::
ja lej, pri MP je pač bolj važn fps kot pa waw efekt
Jest na podpisani mašini laufam na 1920x1200 in je prešvoh mašina, aja, vse na low, v fajtih padejo fpsji in je vse skupi bl švoh.
Če pa dam na 1680x1050 je pa zablurana grafika in se na daljšo razdaljo ne razloči nič.
Jest na podpisani mašini laufam na 1920x1200 in je prešvoh mašina, aja, vse na low, v fajtih padejo fpsji in je vse skupi bl švoh.
Če pa dam na 1680x1050 je pa zablurana grafika in se na daljšo razdaljo ne razloči nič.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Lol, pravkar sem iz letala skočil na sovražno letalonosilko, nakar imaš znamenitih 10s časa, da se vkrcaš v kterokoli njihovo vozilo.... Sem vzel viperja in se odpeljal. :D

Gibbs007 ::
Kako si lahko v Battlefieldu zvišam FPS-je? Četudi zmanjšam resolucijo, dobim isto število.

Gizm0 ::
Če je še kdo mnenja, da je F-35 dobro letalo, ga povabim na Gulf of Oman, medtem ko bom jaz na ruski strani 
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
Kot se je izkazalo, je tvoj wingman dejansko bolj nevaren tebi kot pa celotni nasprotni team skupaj. Ampak še vseeno ne moreš zmagat runde, če lastni team ne zna zavzeti zastavic.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
Kot se je izkazalo, je tvoj wingman dejansko bolj nevaren tebi kot pa celotni nasprotni team skupaj. Ampak še vseeno ne moreš zmagat runde, če lastni team ne zna zavzeti zastavic.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gizm0 ()

Berserker ::
kaj je fora s to pusko USAS da jo nekje ne dovoljo
Ker je full auto šibrovka z neverjetnim visokim rate of fire ter dmg ob vsakem strelu ? Skratka to orožje je cheat za TDM.
Spawni so v TDM mode tako debilni, da si dice team zasluži par poštenih brc v rit.
LMG imajo samo full auto mode. Burst in semi je domena jurišnih pušk.
F-35 je crap. HUD je občutno prevelik...

globoko grlo ::
a so kkšni updejti napovedani?
komej se connectam, po 10 minutah pizda jim dicova, pol pa fuk ven in update in progress, mamicu jim
komej se connectam, po 10 minutah pizda jim dicova, pol pa fuk ven in update in progress, mamicu jim
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Dua'L ::
globoko grlo je izjavil:
a so kkšni updejti napovedani?
Mogoče bo kakšno presenećenje? Mogoče snow mapa :)
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Ja lej meni se pa zdi bedasto igrat špil, ki slovi po tem da je vizualno res nora, jaz bom pa igral, da bo vse skupaj zgledalo kot CS 1.6.
Meni tudi, ampak nekateri si težko privoščijo 500€+ investicijo. In kot rečeno, meni več detajlov na nižji resoluciji izgleda bolje. Zadeve so nekoliko meglene splošni vtis je pa precej boljši. V bistvu zadeve zgledajo tko "konzolastično" iz časov CRT televizij.
Stvar okusa.

SlimDeluxe ::
IMHO na LCD je edina uporabna native resolucija, ne morem verjeti, da ti odgovarja kar ena X.
@ deep throat
Saj piše na Battlelogu da nekaj šraufajo.
@ deep throat
Saj piše na Battlelogu da nekaj šraufajo.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Meni tudi, ampak nekateri si težko privoščijo 500€+ investicijo. In kot rečeno, meni več detajlov na nižji resoluciji izgleda bolje. Zadeve so nekoliko meglene splošni vtis je pa precej boljši. V bistvu zadeve zgledajo tko "konzolastično" iz časov CRT televizij.
Stvar okusa.
Jaz nimam računalnika za 500+ EUR ampak za 250 max.
core 2 duo e8400 OVC na 3.6 ghz
5gb ddr2 ram
nek shitty disk
ati hd 5770 grafična
igram z 3/4 nastavitvami na high
nekaj na medium izklopljeni shadowsi in AA.
med 30 - 50 FPS. Zelo igralno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tinlad3n ()

fireX88 ::
Tank, reactive armor, guided shell, gunner in citv operator = <3
+1
to sm lih danes doživu, s tem da sm bil jst support class pa če je blo treba vn skočit pa pošicat folk okol bajte pa nazaj v tank skoču (skos tretji sedež),tist kater je bil na gunner position je pa po potrebi popravlal tank... i enjoy this shit

Ziga Dolhar ::
Mi smo danes mal bli vsi trije v enem tanku, mal pa v dveh tankih. In je en tank precej bolj efektivna zadeva :). Sicer so nas hitro s C4 uničl. (Jaz sem v enem življenju dobil 4k točk - kot squad leader na CITV-ju, Bigwhale kot voznik in Omega kot strojničar.)
https://dolhar.si/

SlimDeluxe ::
BF3 akcija na originu, 25 EUR
http://store.origin.com/store/eaemea/en...
http://store.origin.com/store/eaemea/en...
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W

Simon5 ::
tudi jaz sem si naročil bf3 in me zanima, če bi mi bil kdo pripravljen razložiti kake stvari preko skypa ali lahko govoriš kar v igri preko mikrofona?

Tr0n ::
Nice popust. Navali narode.
@Simon5: Voice support je preko browser plugina.
@Simon5: Voice support je preko browser plugina.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Tole se malce čudno sliši, ampak zanima me kakšna je najboljša postavitev mize za lažjo fps igranje, pri hitrih premikih imam vedno občutek da sem zelo neokreten, ker držim celotno roko do komolca v zraku, če je miza prenizka, pa imam ta občutek neokretnosti in teže v zapestju. Ali je to pač cena nenavajenosti, ker sem pc igre igral nazadnje leta 2004.

123_meni ::
Jaz imam vedno komolca na mizi in pod komolcem penasto podlogo oblečeno v usnje, ker drugače me vse boli.
Veliko presedim pred računalnikom v službi in mi to najbolj ustreza.
LP
Veliko presedim pred računalnikom v službi in mi to najbolj ustreza.
LP

Dua'L ::
Mislite, da bodo naredili še kak map pack ali je bil back to karkand zadnji? Sem se počasi naveličal teh map :D
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

Bor H ::
Sodeč po BC2 bojo še kar nekaj mapic nam vrgl, vprašanje samo kaj bo zastonj kaj pa za plačat.

T-h-o-r ::
karkand mape so zakon, a igranje na njih je veliko razočaranje
pa tudi večina bf3 map, starih in novih je super, ampak potem na conquest dajo zastave tako na gosto, da se 80% mape sploh ne uporablja, vsi se gužvajo na zastavicah, s tem pa velikost izgubi smisel
pa tudi večina bf3 map, starih in novih je super, ampak potem na conquest dajo zastave tako na gosto, da se 80% mape sploh ne uporablja, vsi se gužvajo na zastavicah, s tem pa velikost izgubi smisel
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

BigWhale ::
Problem z redko posejanimi zastavami je predvsem to, da v primeru pomanjkanja vozil stvar postane rahlo trapasta, ce moras leteti od zastave do zastave pes. In po moznosti se na pol poti obrnes, ker nekdo spet cepi na prejsnji zastavi ali pa jo tvoji osvojijo. :>

Tomaž ::
Moj nick: ThomasSLO če me dno hoče dodat al pa dogtags vzet

|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Kaj pa tunguska dela z letali in choperji... Ene 15 komadov sem jih sklatil na en mah.. 12-0 k/d ratio... Proti koncu so me že s kamikazami poskušali uničit...

Nisi edini. Jaz sem z tungusko na kanalu-rush mode pridobil 48 ubojev, pa nas je bilo polj manj v ekipi, ampak najbolj me je presenetilo, da je folk z littlebirdi še kar naprej vztrajal, ter se zaganjal vame, čeprav brez uspeha.

wooted ::
lp
bi bilo igralno MP na prenosniku:
AMD Phenom(tm) II P960 Quad-Core 1.8ghz
8 giga rama
6650 oz. 6680, nisem več ziher
in pa mislite da bojo še kašni popusti na origin ali naj kar nabavim DL verzijo?
bi bilo igralno MP na prenosniku:
AMD Phenom(tm) II P960 Quad-Core 1.8ghz
8 giga rama
6650 oz. 6680, nisem več ziher

in pa mislite da bojo še kašni popusti na origin ali naj kar nabavim DL verzijo?

Buggy ::
jaz za obce dobro porocam sa sem resil problem z artefacti na 560ti SOC...zadnji beta driverji v safe modu-u brez vsega (3d vision, HD audio, update clienta) ...nic vec problemov na ultra

fireX88 ::
in potem naj bi bili nvidia driverji brezhibno spisani
....šala dneva :)
drugač pa tale MG36 je pa prav prehud...singel shot pa lepo šicaš kr na daleč..

drugač pa tale MG36 je pa prav prehud...singel shot pa lepo šicaš kr na daleč..

BigWhale ::
Nisi edini. Jaz sem z tungusko na kanalu-rush mode pridobil 48 ubojev, pa nas je bilo polj manj v ekipi, ampak najbolj me je presenetilo, da je folk z littlebirdi še kar naprej vztrajal, ter se zaganjal vame, čeprav brez uspeha.
To je cista traparija. Ce vidis, da ti nekdo 'gnjavi' z AA, posljes nadenj kolega v tanku. :> Tiste mobilne platforme so kot keks. :>

Problem z redko posejanimi zastavami je predvsem to, da v primeru pomanjkanja vozil stvar postane rahlo trapasta, ce moras leteti od zastave do zastave pes. In po moznosti se na pol poti obrnes, ker nekdo spet cepi na prejsnji zastavi ali pa jo tvoji osvojijo. :>
vozil bi moralo biti primerno veliko, normalno
To je cista traparija. Ce vidis, da ti nekdo 'gnjavi' z AA, posljes nadenj kolega v tanku. :> Tiste mobilne platforme so kot keks. :>
ma boljše je izskočit nekje blizu in ga z smaw ali unim laserskim
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

ne bo ti laufalo na enem bednem laptopu

mr1two ::
Poglej: meni laufa SP na 1366x768 na i5 2410 in 520M vse na low nekje med 25 in 50 slikami na sekundo- za SP kampanjo je, za MP pa se nebi niti ukvarjal z njim.
Glede na to, da je tvoja grafična boljša od moje, bi utegnil na isti resoluciji z istimi nastavitvami celo uživati ob igranju. Delalo ti bo, vprašanje pa kako dobro.
Glede na to, da je tvoja grafična boljša od moje, bi utegnil na isti resoluciji z istimi nastavitvami celo uživati ob igranju. Delalo ti bo, vprašanje pa kako dobro.

wooted ::
Poglej: meni laufa SP na 1366x768 na i5 2410 in 520M vse na low nekje med 25 in 50 slikami na sekundo- za SP kampanjo je, za MP pa se nebi niti ukvarjal z njim.
meni SP na isti resoluciji vse na high brez AA dela 30-50fps