Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

mr1two ::
Lahko pa na ta način boljše organiziraš igro.
Ko bo kaj časa, se oglasim na TSju :). Rad bi poskusil malo bolj organizirano igrat to igro, ker se mi zdi, da lahko postane presneto zabavna, če imaš uigrano ekipo.
Ko bo kaj časa, se oglasim na TSju :). Rad bi poskusil malo bolj organizirano igrat to igro, ker se mi zdi, da lahko postane presneto zabavna, če imaš uigrano ekipo.

globoko grlo ::
itak, TS all the way
sam tale ent mal štrajka :)
sam tale ent mal štrajka :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Berserker ::
Jaz sem opazil da odkar je voice chat v igrah jih igra tudi veliko vec folka ki jih mors posot za roko vodit. Do this do that don't go over there... Njega dni si vedu za kaj gre al si bil pa mrtev :D
Ne recem da je to nujno slabo ampak vcasih mi gre na zivce ker mam enga tazga kolega k mu moras skos tko razlagat :P
Ne igrajo vsi takšnih iger, kjer moraš igrati timsko. Jaz recimo se ne morem skoncentrirat na voice cheat in igro samo. Preprosto ne gre. Pa tudi večina soigralcev je iz zahodnega dela države in bi mi bilo z štajerskim in hrvaškim narečjem malce bedno, če me nihčer ne razume.

BigWhale ::
Kako te ne bi nihce razumel, sej ne govorimo v zborni slovenscini.
Ce je Ziggga zastopil, k sem se v paniki zadrl "Dej vrž mi taškico!" bomo tud tebe zastopil. :>
Je pa tko, da smo se mi kr zacel drzat enga nepisanga pravila, da vecino casa cebljamo, pojemo, zvizgamo, klepetamo in tko naprej, k pa pride do kake akcije, pa kr hitr utihnemo in skoncentriramo chatter na akcijo. :)
Aja, pa k en rece: 'dej ze neh najedat, pa kako drugo zapoj' pol treba ponavad plosco obrnit. :>
Naceloma se lahko ponuca tudi TS na lubica.net samo mora Ziga geslo povedat, ker jaz ga ne vem vec.
Ce je Ziggga zastopil, k sem se v paniki zadrl "Dej vrž mi taškico!" bomo tud tebe zastopil. :>
Je pa tko, da smo se mi kr zacel drzat enga nepisanga pravila, da vecino casa cebljamo, pojemo, zvizgamo, klepetamo in tko naprej, k pa pride do kake akcije, pa kr hitr utihnemo in skoncentriramo chatter na akcijo. :)
Aja, pa k en rece: 'dej ze neh najedat, pa kako drugo zapoj' pol treba ponavad plosco obrnit. :>
Naceloma se lahko ponuca tudi TS na lubica.net samo mora Ziga geslo povedat, ker jaz ga ne vem vec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()

Mislim da igrajo na ovca strežniku. Sem še igral z njimi pa s(m)o pošteno izgubili na metroju, ko so nas že baserapali.
BigWhale
Sicer če še imate kaj prostora, bi rad enkrat uletel v kakšno partijo igre.
BigWhale
Sicer če še imate kaj prostora, bi rad enkrat uletel v kakšno partijo igre.

Ovca streznik smo zacasno ukinli, ker smo se premal pogosto dobivali oziroma nas je bilo premalo. :) Prostora imamo pa vedno se. Ce se nas nabere za dva squada bi bilo awesome! :)

123_meni ::
Ovca streznik smo zacasno ukinli, ker smo se premal pogosto dobivali oziroma nas je bilo premalo. :) Prostora imamo pa vedno se. Ce se nas nabere za dva squada bi bilo awesome! :)
Dobro bi bilo kaj več navodil: Kje,kam,kako...da se pokonektamo in začnemo skupaj špilat ne da laufam,letam,vozim sam HEHE...

Zoga ::
Ok a to imate klan? Jst bi se joinu. LVL 16 zaenkrat. Specialization engineer & sniper.
Dodajte me ingame nick: FaetonTheBear
Dodajte me ingame nick: FaetonTheBear

Problem je bil predvsem v tem, da je tisti 'kdaj' zlo kvantne oblike. In se ponavad dogaja po principu: "ej, a gremo mal umirat?" "No pa pejmo." ali pa: "jest mam cajt za enga quickija, gremo!" "men se ne da na hitr." "pol pa nic, you suck!"
Jaz imam naceloma cas od 2100 (se bolj verjetno od 2200) pa do 0100, ce mi zjutraj ni treba ob 0600 vstajati, pa lahko tudi dalj. Pa se to ne vsak dan.
Mogoce ne bi bilo slabo, ce bi zaceli idlati na irc.sioff.net na kanalu #st-bf, pa se lahko tam dogovarjamo bolj podrobno. Tam so tudi navodila kako pridi do Teamspeaka.
Jaz imam naceloma cas od 2100 (se bolj verjetno od 2200) pa do 0100, ce mi zjutraj ni treba ob 0600 vstajati, pa lahko tudi dalj. Pa se to ne vsak dan.
Mogoce ne bi bilo slabo, ce bi zaceli idlati na irc.sioff.net na kanalu #st-bf, pa se lahko tam dogovarjamo bolj podrobno. Tam so tudi navodila kako pridi do Teamspeaka.

Netrunner ::
jaz bi prišel večkrat na TS od ENT, vendar večinoma časa nisem sam in moje klepetanje je moteči faktor za mojo boljšo polovico :) ... Načeloma bi lahko bil v squadu in samo sledil navodilom ..se pravi da bi bil bolj redkobeseden :) če to ni problem...
sem dosegel lev 23 ... nimam neke extra specializacije .... z Reconom sem se kar daleč prebil, drugače pa Enžinirca dosti uporabljam .. predvsem za uporabo tankov in 6-kolesnikov in helihopterja ko je na voljo
/ nisem nek extra pilot :) ... se še učim pravilno ciljat in se izmikat izstrelkom ... sam redkokdaj crashnem .. večinoma sem sestreljen
eh se bom oglasil takoj ko bo možno .. drugače če sem komu zanimiv :) je moj nick v igri enako kot tukaj.
sem dosegel lev 23 ... nimam neke extra specializacije .... z Reconom sem se kar daleč prebil, drugače pa Enžinirca dosti uporabljam .. predvsem za uporabo tankov in 6-kolesnikov in helihopterja ko je na voljo
/ nisem nek extra pilot :) ... se še učim pravilno ciljat in se izmikat izstrelkom ... sam redkokdaj crashnem .. večinoma sem sestreljen
eh se bom oglasil takoj ko bo možno .. drugače če sem komu zanimiv :) je moj nick v igri enako kot tukaj.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zoga ::
Jst pa letala in helije vozim z Joystickom (ne keypadom). Morm povedat da je AWSOME! še accelerate deluje procentualno. Superca.

Spock83 ::
Boljše je z miško ker si precej bolj natančen. Edino je jeba, ko se greš z nasprotnikom tango.

Nobenega ni na tem kanalu in niti ni nobenih navodil.
Za cas mojega pisanja so bila navodila na kanalu, bolj natancno v topicu. :) Nikogar pa ni bilo tam, ker sem kanal sele naredil in sem napisal, da bi bilo fajn, ce bi zaceli tam idlat. ;)
No, sem tam, kadar imam uzgan irc. :)
Ce bo pa vec interesa bomo pa tud server znova startal.
Zgodovina sprememb…

T-h-o-r ::
a sprejmete tut folk brez mikrofona :D
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

OmegaBlue ::
Kupte si že en proklet mikrofon :D Lahko idilate brez problema zraven in poslušate ampak nekako je glupo ker ni feedbacka.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()

No sej, men je naceloma ze dost, da poslusate kako jest pa Zigggga pojeva:
LAV oh LAV aj gata tel ju hau aj fil abaut ju!
Takrat k pride kak enemy LAV v blizino ...

DrSergioDJ ::
No sej, men je naceloma ze dost, da poslusate kako jest pa Zigggga pojeva:
haha, tole lahko potrdim, da je nekak tko ja, smeh u glavnem :D
Jutri če boste kej špilali zvečer, se pridružim ;)
...

Kupte si že en proklet mikrofon :D Lahko idilate brez problema zraven in poslušate ampak nekako je glupo ker ni feedbacka.
meni je pa glupo govorit v računalnik, če te opazujejo cimri/familija :D
also: just went to karkand :D
1 nova mapa = boljša kot vse prejšnje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

nevem, pač neprijeten filing mi je :D

Truga ::
meni je pa glupo govorit v računalnik, če te opazujejo cimri/familija
Kako tocno je to drgac od govorjenja v telefon?
Naceloma se v telefon ne deres PREKLETI IDIOTI ZABITI ZE TRIKRAT SM VAM REKU DA VAS IZZA BAJTE STRELA NOOOOOOO!
Drugace pa se popolnoma strinjam. Isto kot govorjenje po telefonu.

OmegaBlue ::
Jest še še kaj hujšega derem sred noči :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Ja, pr nas se ne pogovarjamo tko. Smo ful striktni in vljudni!
"Enemy Fire, 10 o'clock."
"Roger that."
*ka-pow*
"TANGO down."
"Copy, proceed with the mission."
"10-4, OSCAR MIKE."
;>
"Roger that."
*ka-pow*
"TANGO down."
"10-4, OSCAR MIKE."
;>
Zgodovina sprememb…

Truga ::

ziga1990 ::
kako uporabis dimne granate na možnarju
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

kako uporabis dimne granate na možnarju
.. če se ne motim daš customize ... izbereš accessories .. in določiš ammo

Uporabna zadeva BF3 charts (Nekaj podobnega kot oni excel ki je bil že objavljen samo lepše prikazano)

Tudi jaz imam enak problem kot thor, slučajno pride kdo od familije pa se mi je ful nerodno dret po mikrofonu, ker me imajo potem za norca pred pc-jem.
Mislim da takole hardcore že ni kot v ofp.
Form line
All engage at will
All go to ****
Three: Enemy T72 350m
Seven, nine attack t80
Roger
T80 is history
Oh no ...seven is down....
Ja, pr nas se ne pogovarjamo tko. Smo ful striktni in vljudni!
"Roger that."
*ka-pow*
"TANGO down."
"10-4, OSCAR MIKE."
;>
Mislim da takole hardcore že ni kot v ofp.
Form line
All engage at will
All go to ****
Three: Enemy T72 350m
Seven, nine attack t80
Roger
T80 is history
Oh no ...seven is down....

Dua'L ::
Kako lahko to težavo rešim sem probal updejtat pb in je isto..
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'DuaL-SLO' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
GAME MANAGER
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'DuaL-SLO' (for 5 minutes) ... Violation (IGNORING QUERIES) #9006
GAME MANAGER
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

eh za znoret mene tud kdaj vn vrze pa vsaj napredek bi mi priznal

globoko grlo ::
A TO JE BUG ?
pa kak to nardijo?
pa kak to nardijo?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Če sredi partide daš quit ti napiše da any unsaved changes will be lost in pri MP si nimaš kaj shranit ..
No moj vprašanje je če se ti dosežene točke in vsi odklepi upoštevajo če grem sredi partide ven? .. pa je kaka razlika ali greš v battlelog in daš close game ali daš quit v igri .. ali igro kar zapreš ?
No moj vprašanje je če se ti dosežene točke in vsi odklepi upoštevajo če grem sredi partide ven? .. pa je kaka razlika ali greš v battlelog in daš close game ali daš quit v igri .. ali igro kar zapreš ?

na njihovi strani dobiš vse podatke ENT

kera beda je karkand
še manj aktiven folk, kot na prejšnjih mapah
še manj aktiven folk, kot na prejšnjih mapah

SLO_Robert ::
Men je naboljša od back to karkand Sharqi Peninsula .Wake Island je boring. Raje bi imel Road to Tralalabad al pa Warlord ,al pa Ghost Town .

kaj je aimbot kar sem druge razumu je to neka ilegalna skripta?