» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
69 / 149
»»

arjan_t ::

imam en Back to Karkand key odveč, cena 13 EUR
kontakt preko ZS

glistovje ::

kje naročiti samo key z instantno dostavo na mejl?

Bor H ::

recimo tu: http://www.cjs-cdkeys.com/products/Batt...
al pa hm....recimo, čudna ideja, direkt od EA? http://store.origin.com/store/eaemea/en...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

kupil serial, vnesel v origin, vse successful , ampak ko dam join server mi piše da nimam expansion.....

arjan_t ::

logout -> login pa bo delalo

Bor H ::

Je to design al bug, da ko spremeniš fire mode da si ga ne zapomne in je treba po vsakem spawnu ga spet štelat?

thx :)

Bananovec ::

To bo nekaterim zanimivo. Popravi namreč dolge nalagalne čase.
http://www.freefrag.com/battlefield-3/2...
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

ziga1990 ::

kere nalagalne čase?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

Nalaganje map po nekaj minut in več.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

aha hvala

Guzzy ::

Sem že 3x updatal ampak mi še vedno piše da moram updatat

Berserker ::

Meni karkand ni všeč, preveč je ruševin, tako da z tankom ne moreš ničesar sam naredit.

SLO_Robert ::

Karkand je brezveze , eno samo kempiranje

Bolf3nk ::

imaš na voljo kurjo letanje brez glave v cod

Res ne razumem tega pritoževanja. Če igraš rush in braniš, valda da čakaš napadalca. Kaj boš šal kot rambo na juriš?

Tudi v conquest. Če osvojiš eno točno, valda da jo boš branil.

Nemixxx ::

ko je zdej to pm napisu sm kodo od Back to karkand mi napiše da mam nov expansion k pa grem v server pa napiše da rabim back to karkand ??? sm ugasnu origin pa še enkrat užgal pa nedela??

p.s dobr dela zdej
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nemixxx ()

Berserker ::

Bolf3nk je izjavil:

Res ne razumem tega pritoževanja. Če igraš rush in braniš, valda da čakaš napadalca. Kaj boš šal kot rambo na juriš?

Torej zavzamem A in se vkempam v eno nemogočo pozicijo ter čakam da kdo pride, medtem pa browsam po internetu...

Izključno igram samo conquest v rush mi niti enkrat ni uspelo priti do zastave, ker je enostavno nemogoče.

SLO_Robert ::

Pod kempiranje mislm to , da se cepec vleže v en prostor kjer se sploh nič ne dogaja , kjer sploh nima veze z branjenjem položaja , pa čaka , tega sranja sem zdele doživel ko dreka na Strike at Karkand , še v Red Orchestra manj campirajo . Karkan v Battlefield 2 poseka tale šit

Bolf3nk ::

Torej zavzamem A in se vkempam v eno nemogočo pozicijo ter čakam da kdo pride, medtem pa browsam po internetu...

zavzameš A, greš do B potem do C -( med tem ti zavzamejo A).. .greš do D.... in spet do A. Začaran krog. In zaradit tega je zmaga v conquest loterija in ne dobra ekipa. Ker se hodi sem pa tja. Doben nič ne brani organizirano. Če pa že. Pa te označijo da kampaš.

Pod kempiranje mislm to , da se cepec vleže v en prostor kjer se sploh nič ne dogaja , kjer sploh nima veze z branjenjem položaja , pa čaka , tega sranja sem zdele doživel ko dreka na Strike at Karkand , še v Red Orchestra manj campirajo . Karkan v Battlefield 2 poseka tale šit

To je seveda drugo. Za to pa je kul irnv :D Tudi v BF2 je blo tako kampiranje...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Največ teamworka sem doživel v beti, ko je bila še metro mapa... nekako tega nisem začutil v conquest mapah, metro zdaj pa je itak cel zbuggan

P.S: Še vedno mi piše, da si moram updatat...

jaz tud kempam z moznarjem:)

BigWhale ::

Pri Karkandu je ravno v teamworku kljuc do uspeha. Ce si na ruski strani, potem se mora ekipa razdeliti v tri skupine, eni branijo A in B tocki, drugi branijo D in prehode tam okrog, tretji pa branijo F, G in reko.

Ce si pa na strani americanov potem se pa mora cel team odlocit za prodor na eni ali pa dveh tockah in tko probat osvojit vsaj en ali dva pointa. Potem gre lazje naprej.

Za ruse je precej kljucno, da ne izgubijo F in G, ker ostanejo brez oklepnikov. :)

Ti verjamem, saj še Karkanda nisem mel šanse sprobat.

fireX88 ::

vceraj sm prisel v res dobri ekipi..tako kot v mojo kot nasprotnikovo..lih ni blo 100% team worka ampak smo dobro branli in dobro napadali..ko si crknu je clovk prletu do tebe te uzivu, ko si rabu ammo so ga dali...ko je su tank naprej smo sli vsi naprej...upam da bom se kdaj prisel v taksno ekipo..

mr1two ::

Je fino ja, ko prideš v takšno ekipo. Je pa ful ušivo, ko igraš proti taki ekipi, tvoja pa razpasena kot brez glave leti okrog- logoff, switch server :)

chucki ::

Poraz, sem mislil, da bo wake island ogromna mapa. Je pa pol manjša, kot pri bf2.. :8)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

BigWhale ::

Wake Islanda se nisem igral, Karkand je pa tak kot je bil. Oziroma precej boljsi! :) Vecino stavb se da vsaj delno porusiti, veliko stavb je odprtih in prehodnih in se lahko skrijes vanje. Pa na kaki 1000 tick mapi je proti koncu na cestah in ulicah ze toliko sranja, da komaj prides skozi z oklepnikom.

Awesome. :)

T-h-o-r ::

pedri, jaz pa šele jutri dobim :8)
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

T-h-o-r je izjavil:

pedri, jaz pa šele jutri dobim :8)

jaz vrjetno tud dobim jutri sm včer pred 12 uro na igabiba naroču

eno vprasanje kako se pa ta dodatek sploh naloži pri bf3 si imel dvd pa kodo tle pa mas sam kodo?

T-h-o-r ::

greš v origin--> bf3, pol pa v options izbereš redeem product code
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

T-h-o-r je izjavil:

greš v origin--> bf3, pol pa v options izbereš redeem product code

hvala

Mitja86 ::

T-h-o-r je izjavil:

jaz vrjetno tud dobim jutri sm včer pred 12 uro na igabiba naroču

eno vprasanje kako se pa ta dodatek sploh naloži pri bf3 si imel dvd pa kodo tle pa mas sam kodo?

V Origin programu najdeš Redeem Product Code, vpišeš kodo, greš na Battlelog se prijaviš in voila, dodatek je tvoj. V Battlelogu boš videl na levi strani ti bo pisalo You own Back to Karkland. Če ti pa slučajno ne zazna še dodatka se pa izpišeš ter nato še enkrat prijaviš v Battlelog.

a ni se neki update da dobim mape?

Mitja86 ::

ziga1990 je izjavil:

a ni se neki update da dobim mape?

Ta update ti je verjetno že naložilo če imaš Battlefield 3 in si ga kaj igral, prišel je enkrat prejšnji teden in je vseboval popravke za Battlefield 3 ter mape Back to Karkand tako da mape verjetno že imaš oz. bi moral imeti, zdaj boš zadevo samo aktiviral še;)

hvala

al sm sam jst al ma ta možnar kratek domet

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ziga1990 ()

OmegaBlue ::

Jah ne moreš ga ravno čez pol caspiana ustrelit. Na manjiših platah je pa tečen.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

123_meni ::

Vse lepo in prav B2K ampak pri kakšni mapi pa sploh ne vem kaj moram delat kje sem in kako pomagat ekipi.
Ali obstaja kakšen tutorial o mapah in postavitvi o načinu igranja in trikih.

Včeraj sem skoraj znorel ker takoj ko sem prišel v sobo me negdo ubije in to večkrat zapored.
Laufam pa ne vem kam in kako... pa take fore kje se da spoznat mapo preden jo začneš igrat ker ko si enkrat v notr v sobi sam čakaš kje te bo kdo pihnu..

Ali če imaš dušilec te sovražnik ne vidi na zemljevidu?
Kaj je trik s temi bombami ko jih negdo brani negdo nastavla?
Kdaj se dobi dušilec?

Ko igram B2K se počutim kot 100% NOOB

F35 je uredu ker vsaj kakšen hilikopter zbijem ker lahko lebdim... ker z reaktivcem nisem zadel nič. Dokler za reaktivca ne dobiš nadgradnje je to čisto neuporabna reč... pri helikopterju si vsaj sopotnik in lahko tako nadgrajuješ pri letalu si pa sam in je zelo težko...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 123_meni ()

DrSergioDJ ::

123_meni je izjavil:

Včeraj sem skoraj znorel ker takoj ko sem prišel v sobo me negdo ubije in to večkrat zapored.
Laufam pa ne vem kam in kako... pa take fore kje se da spoznat mapo preden jo začneš igrat ker ko si enkrat v notr v sobi sam čakaš kje te bo kdo pihnu..

Umm..ne vem zate, samo meni vzame ponavadi manj kot 5-10 minut, da nagruntam celo sobo (vsaj "tlorisno")... res je, da na začetku parkrat (pre)hitro umreš, ker ne veš kam bi se umaknil oz. skril, samo nikoli pa ni bilo nepoznavanje sobe nek problem.

Je blo pa včeri luštno igrati z nekaj od vas, ki ste tu, pa še zabavno je bilo na TS, se moram še privadit, nisem navajen "komunicirat" med igranjem :D
...

Zgodovina sprememb…

ZaphodBB ::

Problem je, ko folk v Rushu kempira v napadu. To je vedno smeh. Rush, attacking team 10/16 snajperjev, ki seveda popušijo v 5 minutah.

V BF seriji je bilo vedno tako, da snajperji nimajo za burek. So fini za support, vendar se z njimi ne da delat nekih strašnih štal.

Tisti, ki imate težave z umiranjem. Upočasnite tempo, ko se spawnaš najdi zaklon in oceni situacijo, počasi pomoli nos izza vogla, da vidiš da ni slučajno kake grupe sovražnikov kje. Načeloma v BF frontalni napadi ne delujejo najbolje in je potrebno za max efekt poflankat sovražnike. Če se le da (vkolikor nimaš za teammate 12 letnih COD odvisnikov) se po mapi premikaj s squadom, pri tem je fajn da se krijete med seboj, ko menjate zaklone in lepo počasi napredujete. Ko prideš do bajte, lepo spustiš granato, pripraviš NoobPipe in jo s kolegi hitro preiščeš.

V primeru, ko imate težave s preveč snajperji in kakimi aimbot medici se poslužite dimnih granat. Sploh če je treba prit preko kake čistine, ki je močno pokrita. Česar ne vidiš ne moreš ustrelit :D. Pri obrambi v rushu, je velikokrat narediš največ, če določene ključe točke prekriješ z meglo, potem pa sovražniki lepo uletavajo u smrt.

Spock83 ::

Razen če si tagan ;)

Netrunner ::

na katerem TS se dobivate tisti ki igrate skupaj ? .. privat ? od extremenastytossers ali kje drugje ? ..

že nekaj časa se spravljam na extremenastytossers TS vendar mi skoraj nikoli ne rata cele partide odigrat .. pomankanje časa
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

DrSergioDJ ::

Kdaj pa dobiš smoke grenade v bf3?
...

ZaphodBB ::

Smoke grenade je drugi unlock za grenade launcher.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

Včeraj sem končno lahko igral BF3 sploh brez problemov. Igral 4 ure in samo 1 ali 2 sesutji igre. Sicer pa lahko spet poudarim, da se da čist spodobno furat COD style. Sploh če si medic in branilec v rush mapah, saj samo letiš čez mapo in streljaš kemperje.
Regards, Apple

Zgodovina sprememb…

ShinseiYama ::

Netrunner je izjavil:

na katerem TS se dobivate tisti ki igrate skupaj ? .. privat ? od extremenastytossers ali kje drugje ? ..

že nekaj časa se spravljam na extremenastytossers TS vendar mi skoraj nikoli ne rata cele partide odigrat .. pomankanje časa

Jup lepo je ko kj novga folka pride k ni sramežljiv lol, ponavad se slovenci tolk bojijo prit na voice da je žalost.

Tk da ja vsi slo so vedno vabljeni na naš TS3 za zajebancijo med igranjem , itak eni gor visimo non stop, tud ko se ne igra, pač kako rečemo glede iger ...

Igramo pa vse mogoče...

OmegaBlue ::

Ma, vedno ko sem hotel igrat vas ni bilo nikjer :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

ShinseiYama je izjavil:

Netrunner je izjavil:

Jup lepo je ko kj novga folka pride k ni sramežljiv lol, ponavad se slovenci tolk bojijo prit na voice da je žalost.

Tk da ja vsi slo so vedno vabljeni na naš TS3 za zajebancijo med igranjem , itak eni gor visimo non stop, tud ko se ne igra, pač kako rečemo glede iger ...

Igramo pa vse mogoče...

Hm jaz ne morem drugega poslušat kaj šele da bi govoril med igranjem. Tako sem koncetriran na igro da drugefa nisem sposoben.

Ziga Dolhar ::

Se navadiš. Tudi sam sem bil prve dni na TS nekam 'neroden'. Sploh, ko iščeš besede, s katerimi bi opisal lokacijo sovraga. Potem ugotoviš, da je igranje brez tesnega squada in komunikacije čist brezveze.
https://dolhar.si/

Mah saj sem bil non stop na TS še ko sem bil v eni ekipi pri America's Army. Ne gre :D

Truga ::

Jaz sem opazil da odkar je voice chat v igrah jih igra tudi veliko vec folka ki jih mors posot za roko vodit. Do this do that don't go over there... Njega dni si vedu za kaj gre al si bil pa mrtev :D

Ne recem da je to nujno slabo ampak vcasih mi gre na zivce ker mam enga tazga kolega k mu moras skos tko razlagat :P
««
69 / 149
»»