Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Buggy ::
McGregorSL je izjavil:
če te isti kemper ubije večkrat kot 2x iz istega placa, si čisto sam kriv in prav je, da te
Jaz nimam problemov, (na normal mode), imaš kill cam, radar spot, random spot, vozila, + še veliko drugih igračk, da odkriješ kemperje
saj me še ni kdo ubil 2x z istega placa, ampak problem je, da začne od nekod streljat s skal, pa mi navadni merek nič ne pomaga, da bi ga zagledal, lahko samo na slepo streljam nazaj
mene so pa ze dostkrat dvakrat dobil..to pa zato ker ima tisti ki tam kempa stratesko prednost pred tabo ko se mu priblizujes..imam pa to navado da grem vedno iskat mojega krvnika :)

arjan_t ::
saj me še ni kdo ubil 2x z istega placa, ampak problem je, da začne od nekod streljat s skal, pa mi navadni merek nič ne pomaga, da bi ga zagledal, lahko samo na slepo streljam nazaj
IRNV v prejšnji obliki je naredil vse ostale dodatke popolnoma neuporabne, zakaj potem imeti še 10 drugih scopov v igri?

Bananovec ::
DICE dela napredek. Uredili so black screen pred startom, zdaj pa naj še samo uredijo green screen med igranjem pa bo.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Gizm0 ::
Trenutno DICE team igra po raznih serverjih, če se jim želi kdo priključiti - https://twitter.com/#!/zh1nt0
Če jim odvzameš dogtag, ti potem pošljejo pravi dogtag iz tistega DICE store-a :)
Sem odigral 2 matcha, ampak so bili v mojem teamu, tako da nisem nič šel po dogtage :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba...
Če jim odvzameš dogtag, ti potem pošljejo pravi dogtag iz tistega DICE store-a :)
Sem odigral 2 matcha, ampak so bili v mojem teamu, tako da nisem nič šel po dogtage :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gizm0 ()

T-h-o-r ::
IRNV v prejšnji obliki je naredil vse ostale dodatke popolnoma neuporabne, zakaj potem imeti še 10 drugih scopov v igri?
za druge puške, za carbine ne, nna mitraljezu je bil irvn zame popolnoma neuporabne, ker nisem 0 zadel
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

ziga1990 ::
no zdaj sem pa se jaz med tistimi ki so kupili bf3. pilotiranje je pa težje kot v bf2:(
vprasanje kaj je IRNV?
vprasanje kaj je IRNV?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900

infra red night vision al neki
med drugim eden od predatorjevih pogledov
pilotiranja pa se navadiš, jaz sem svojih prvih nekaj helikopterjev par sekund po vzletu sesul
med drugim eden od predatorjevih pogledov

pilotiranja pa se navadiš, jaz sem svojih prvih nekaj helikopterjev par sekund po vzletu sesul

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: T-h-o-r ()

Netrunner ::
Kolikšen je vaš Longest Headshot?
Meni je uspel 954m z m39 12x zoom => Strel iz RU baze v US bazo na Caspian borderju.
Meni je uspel 954m z m39 12x zoom => Strel iz RU baze v US bazo na Caspian borderju.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

kako ti sploh to uspe
jaz mam enih 100 m, je pa res da imam še vedno samo najbolj osnovno puško
jaz mam enih 100 m, je pa res da imam še vedno samo najbolj osnovno puško

pozabil sem omenit tudi "bipod" .. hja saj uspe .. ni mimogrede vendar prej ali slej uspe ... moj cilj je preseči mejo 1k
Stats
Stats
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Netrunner ()

Bolf3nk ::
koliko pa si dobil marksman? v bc 2 sem enkrat imel prek 500. Koliko pa je to metrov pa nevem
v bf3 pa ne igram sniperja skoraj nič.
engineer all the way

engineer all the way

saj drugače na večini map skoraj ne gre, ker te tanki in ostali oklepniki zgazijo

veš da nevem .. marksman se mi zdi da ti da točk enako kot je metrov

fireX88 ::
včeraj sm šel malo igrat zvečer, pa gledam kdo od vas je gor... in vidim 6online, 4 playing... sm reku super, grem k nekomu da jih malo skup pobijemo.. in lepo grem po vrsti.. prvi igra to pa to mapo na normal načinu, drugi igra rush na naromal načinu, tretji spet normal, četrti normal... WTF, nism bedast da grem normal igrat da morem cel nabojnik spražit v nasprtnika da ga ubijem... mislim nevem zakaj igrate še na narmal? sorry res ne kužim.. kaj vam bolj odgovarja? zakaj? :(
(samo uprašam, nikomur nč nočem :) )
Pa še glede soflam-a.. na youtobu sm vidu da tudi sam (avtomatsko) lock-a target, brez da bi sam stvar vodu preko enkranča.. kako je to možno, če je sploh, al je blo to možno pred popravkom?
Video:
Pa še glede soflam-a.. na youtobu sm vidu da tudi sam (avtomatsko) lock-a target, brez da bi sam stvar vodu preko enkranča.. kako je to možno, če je sploh, al je blo to možno pred popravkom?
Video:

jaz igram na tistih serverjih, kjer mi je zabavno, ne gledam pa, a so normal al hardcore

nevem, malo mi je smotano da so neverjetno vzdržljivi nasprtniki na normal... na hardcore vsaj sestrelim helikopter z jetom, na normal pa kr negre... preveč žilav..

BALAST ::
1865m headshot
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Berserker ::
Izogibajte se strežnika 515team... , ker folk tam skozi baserapa, spawnkilla, nobenih pravil, dobenega balanciranja , skratka lahko jih je sram.
Torej ti pričakuješ da potem ko nasprotna ekipa poowna tvojo, da grejo na pavzo in vas pustijo pri miru?
Potem takem ne boš imel nič proti, če te na spawnu pričakam z littlebirdom , zraven pa mi nekdo sproti popravlja helikopter, ostali soigralci pa te pričakajo ob začetnem spawnu, pred bazo pa stoji nasprotnikov tank, ter uničuje prazna vozila tvoje ekipe.
Jaz pričakujem, da če se to zgodi več rund zapored, da se preprosto igralce random razdeli. Ali pa da se strežnik restarta.

Kolikšen je vaš Longest Headshot?635m z jet kanonom

nevem, malo mi je smotano da so neverjetno vzdržljivi nasprtniki na normal... na hardcore vsaj sestrelim helikopter z jetom, na normal pa kr negre... preveč žilav..Če imaš po zadnjem patchu težave s sestrelitvijo helikopterjev z jetom, potem delaš nekaj hudo narobe. Jet cannon je trenutno tako OP proti ostalim jetom/helijem, da je zadeva prav žalostna.
včeraj sm šel malo igrat zvečer, pa gledam kdo od vas je gor... in vidim 6online, 4 playing... sm reku super, grem k nekomu da jih malo skup pobijemo.. in lepo grem po vrsti.. prvi igra to pa to mapo na normal načinu, drugi igra rush na naromal načinu, tretji spet normal, četrti normal... WTF, nism bedast da grem normal igrat da morem cel nabojnik spražit v nasprtnika da ga ubijem... mislim nevem zakaj igrate še na narmal? sorry res ne kužim.. kaj vam bolj odgovarja? zakaj? :(
1 metek naredi 20-25 dmg-ja, tako da rabiš 4-5 hitov za kill, daleč od celega saržerja. Če začneš nekoga streljati iz short/medium razdalje, traja približno le 0.25 sekunde za kill - https://docs.google.com/spreadsheet/lv?...
Ta razlog o hitrosti killa se meni ne zdi tako različen med normal in hardcore. Drugo je seveda, če igraš sniperja in želiš, da vsak hit pomeni kill. Meni osebno pa to ni preveč fun, ker se precej iger razvije v sniper wars.
IRNV pa je bil pred patchom 10x hujši kot 3D spotting, tako da tudi hardcore ni bil pravi hardcore način. Zdaj po nerfu je zadeva končna izboljšana glede tega.
So pa letala v zadnjem patchu postala praktično useless v hardcore načinu, ker so uničili air radar. Zdaj ničesar več ne vidiš, tako da moraš vedno prideti zelo blizu bojišču predno sploh kaj opaziš. To pa pomeni, da imaš takoj stingerje/maa na sebi, kar je instant death zdaj po patchu.
Poleg tega, da je FOV v kokpitu zelo omejen in da je nemogoče gledati po kabini in hkrati izvajati manevre, še en "dealbreaker" glede letal v hardore načinu.

Berserker ::
Se strinjam FOV v letalu je totalno neuporaben, saj nimaš občutka za orientacijo, ni vzvratnih ogledal , nihče ne spota tarč. Čudim se da se nihče ne pritožuje nad neuporabnostjo javelina ter vodljivih raket, ki kljub lepemu strelu ne zadenejo tarč.

Future balance update:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
-AA Missiles should no longer kill the pilot instead of the vehicle.
-Reduced the damage AA missiles do to jets.
-Stinger and IGLA missiles now do 50% damage to Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters.
-Slightly reduced the damage of Jet cannons.
Tole zgleda perfektno, če bojo dejansko implementirali. Vse kar morajo še dodati je to, da kaže tudi tebe in friendly letala/helije na tvojem air radarju, pa bo zadeva porihtana.
In pa:
-Significantly increased the damage of the Javelin and Air to Ground missiles against laser designated targets.
-Slightly reduced the locking time of all weapons vs Laser Designated targets.
-Increased the locking distance for Jets when locking on laser designated targets.
Kar bo naredilo tudi začetniške pilote precej bolj koristne celotnemu teamu.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
-AA Missiles should no longer kill the pilot instead of the vehicle.
-Reduced the damage AA missiles do to jets.
-Stinger and IGLA missiles now do 50% damage to Jets, Attack Helicopters, and Scout Helicopters.
-Slightly reduced the damage of Jet cannons.
Tole zgleda perfektno, če bojo dejansko implementirali. Vse kar morajo še dodati je to, da kaže tudi tebe in friendly letala/helije na tvojem air radarju, pa bo zadeva porihtana.
In pa:
-Significantly increased the damage of the Javelin and Air to Ground missiles against laser designated targets.
-Slightly reduced the locking time of all weapons vs Laser Designated targets.
-Increased the locking distance for Jets when locking on laser designated targets.
Kar bo naredilo tudi začetniške pilote precej bolj koristne celotnemu teamu.

nekak nisem nikol uporabljal air radar, enkrat ampak sem bil hitro lock-an pa sestreljen..bolj se mi zdi primeren stealth..

na katerih serverjih pa igrate

hardcorps germany največp
al nekaj takega
al nekaj takega

ce me kdo zeli dodat je moj vzdevek lovec999

po patchu sem bil priča dvem sesutjem antene na caspian border mapi ... kaj je potrebno da sesuješ ono zadevo dol ? ... moji C4 niso naredili neke škode?

tudi jaz sem danes igral, in je antena na A punktu padla
ne vem pa, kako jim rata
ne vem pa, kako jim rata

rabil bi eno uslugo. Lahko kdo z GTX 560ti po par minutnem igranju na ULTRA nastavivah (velike mape: Caspian, Firestorm) v afterburnerju pogleda koliko mu je nabilo max VRAM-a in to napise.
Meni pride na 1GB kartici cez 1100MB...morda je pa to moj problem za se vedno pojavljajoce trganje tekstur (tudi po patchu)
hvala
Meni pride na 1GB kartici cez 1100MB...morda je pa to moj problem za se vedno pojavljajoce trganje tekstur (tudi po patchu)
hvala

arjan_t ::
zdaj igral proti zh1nt0, operation metro, conquest large -> neigralno
2 rundi, skupaj okoli 90k pik ampak zelo nezabavno
2 rundi, skupaj okoli 90k pik ampak zelo nezabavno

hvala vsem za odgovor...res sem vam hvalezen, ker ste si odskrtnili sekundo casa ...svaka cast

Soni ::
Antena na caspian border mapi pade sama od sebe, ko ima en team okoli 25 ticketov.
15 ticketov pred koncem pade sama, na mali mapi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Soni ()

alpha1 ::
Mene zanima kako dolgo je vam updatalo B3, ker meni že cca 2 uri updata in še vedno piše Waiting for you to finish the installation...Drugače, se kje vidi koliko % še mora updatati?

SlimDeluxe ::
Zapri in odpri Origin, meni je tudi nekaj takega pisalo, pol je pa šlo.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

stoneman ::
Imam en problem. Včeraj sem updejtal bf3 in zdej mi ne dela. Grem v multiplayer in nekaj časa lahko igram kar naenkrat pa se ne morem več premikat naprej, drugi me ne morejo ubit, js ne morm njih in v zgornjem desnem kotu dobim znak(trikoten znak oranžne barve v katerem je narisana vtičnica ki ni staknjena.
Kaj naj naredim???
Kaj naj naredim???

alpha1 ::
SlimDeluxe je izjavil:
Zapri in odpri Origin, meni je tudi nekaj takega pisalo, pol je pa šlo.
Hvala, deluje

Imam en problem. Včeraj sem updejtal bf3 in zdej mi ne dela. Grem v multiplayer in nekaj časa lahko igram kar naenkrat pa se ne morem več premikat naprej, drugi me ne morejo ubit, js ne morm njih in v zgornjem desnem kotu dobim znak(trikoten znak oranžne barve v katerem je narisana vtičnica ki ni staknjena.
Kaj naj naredim???
slaba povezava s strežnikom? lag? ne vem drugače, ni se mi še pojavil tak problem

HEh .. zakon .. samo to bi morali omejit ... vstop v vozila samo ko so na miru oz. imajo hitrost manjšo od neke določene ... je kar malo mimo da skočiš v zraku v letalo ali helihopter.. pa tudi vozila na zemlji .. ne moreš kar v tank ko gre s polno hitrostjo mimo tebe .. da ne govorim o kakem džipu...
no je pa zabavno..
no je pa zabavno..

BigWhale ::
A to se vam zdi cudn, da lahko v tank skocis med vozjo? Men se zdi pa bolj cudn, da se avion za nebo zatakne in noce dol. :>

A to se vam zdi cudn, da lahko v tank skocis med vozjo? Men se zdi pa bolj cudn, da se avion za nebo zatakne in noce dol. :>
eno in drugo je čudno :)