» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
65 / 149
»»

globoko grlo ::

mi v gejmu kaže pinge vseh ingralcev, samo mojega ne
pa v brovserju tut ne vidim pingov, a ima kdo kakšno idejo kaj naredit

tnx
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

fireX88 ::

Dua'L je izjavil:

po videu sodeč se tudi v pc poruši stolp po patchu?

bil je že čas! :))

mi v gejmu kaže pinge vseh ingralcev, samo mojega ne
pa v brovserju tut ne vidim pingov, a ima kdo kakšno idejo kaj naredit

tnx

nimam pojma.. meni že od vsega začetka deluje odlično!

connel ::

v browserju vidim pinge bp, v igri pa svojega tudi ne, ostale ja.
mah stolp pa itak pade na koncu sam, ne moreš ga sam podret.

Dua'L ::

Nevem zakaj niso naredili tako kot pri tisti mali anteni parkat z prgjem pa pade tako bi lahko tud pri tej naredli.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

DarwiN ::

Uf bejbi, IR so pošteno nerfnili... Kako naj zdaj igram, ko sem se povsem navadil izključno na IR igrat.... Jao mene.. Kot bi slep igral..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

BigWhale ::

McGregorSL je izjavil:

A ne, ker je v RL RPG primarno namenjen za sestreljevanje reaktivnih letal :)

Primarno ne, leti pa dovolj hitro, da to ni nemogoce in za sestreljevanje helikopterjev je stvar kar uporabna.

Rocket-propelled grenade @ Wikipedia

BALAST ::

http://www.dailymotion.com/video/xmsv72...

A je to fake al ne? Če ni imajo PS3 in Xbox BF3 playerji zastonj DLC
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

DarwiN je izjavil:

Uf bejbi, IR so pošteno nerfnili... Kako naj zdaj igram, ko sem se povsem navadil izključno na IR igrat.... Jao mene.. Kot bi slep igral..

IR dejansko na dalec ne deluje tako zelo dobro in je tole cist ok. :)

lohka rečem naj gre u 3pm tale BF
še vedno se kr neki sesuva, se noče konektat, se diskonekta, marš dice

Freaxx ::

Pusti pri miru kak mesec, zdajle je Lineage 2 zastonj ;(( ravno pogruntal...Me pa čudi da mi šteka na momente.

Roadkill ::

DarwiN je izjavil:

Končno.
Jaz sem IRVN uporabil samo, če sem bil utrujen. Imenoval sem ga "Easy mode" al pa "God mode".
Ü

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Roadkill ()

BALAST je izjavil:

http://www.dailymotion.com/video/xmsv72...

A je to fake al ne? Če ni imajo PS3 in Xbox BF3 playerji zastonj DLC

Moje mnenje, fake. Takoj ko so te survey strani vmes, že veš kje si.

Roadkill ::

Tourette medica so fixali :(

Nič več smejanja med revivanjem:
Ü

Nemixxx ::

js tud nevidim svojga pinga v serverju od drugih pa :S
|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

123_meni ::

Torej kakšne so spet spremembe? pri novi nadgradnji?

1.IRVN
2. Svetlost sonca
3...
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 123_meni ()

Gizm0 ::

Jao kaj so storili z letali v tem update-u...
- stinger naredi 68 dmg-ja in še vedno obstaja možnost, da instakilla le pilota, medtem ko letalo ostane v enem kosu
- jet je disabled pri 35%
- extinguisher te postavi na 37%
- jet cannon je spet dokaj useless proti infantry
- jet cannon proti drugim jetom je zelo OP in posledično so dogfighti končani super prehitro
- rocket pods niso več tako natačni kot so bili prej
- flares ima precej daljši reload time
- stealth je tudi nerfan

Ampak najhuje je to, da so nerfali in pokvarili air radar. Zdaj ti kaže samo letala in helikopterje od nasprotnikov. Ne kaže pa ne tvojega letala in ne tvojega wingmana!!! Ter tudi obljubljenih izstreljenih raket vate ne kaže ;(

WTF DICE? Prvo so pravili, da jih je treba buffat, zdaj pa so jih nerfali 10x huje kot so bili ob izzidu.

SLO_Robert ::

DICE rihta samo tisto , kar jokice:'( z jokajo:'( po forumu :))

DrSergioDJ ::

BigWhale je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Ir dejansko dela zdej na 3m, kar je brezveze...
...

Nemixxx ::

Nekaj pik se je pa nabral :D

|Intel Core i5 2500k 3.30Ghz-OC-[4.60ghz]|Noctua NH-U9B SE2|
|GA-P67A-UD3-B3|R9 290x 4gb|Kingston Blue HyperX 12GB 1600Mhz|

mr1two ::

Ah fack it, cel dan origin sveti in prah nabira, namesto da bi mi updejte dol skinu... Baš uporaben servis za igre, če še v "idle" času ni sposoben spokat kar je treba spokat...Zdej pa ne morm igrat te pol urce :/

Berserker ::

IRNV je zdaj popolnoma neuporaben, na srečo ga ne uporabljam. RPG so še vedno prepočasni. Tiste vodljive rakete + stinger pa tudi neuporabne. Letalski boji pa dokaj brezzvezni, saj ne moreš niti pogledati nazaj, kaj šele da bi imel ogledala. Me pa zanima kako si zamenjam ingame ime ?

@nemixx, zihr si cheater al pa kemper

DrSergioDJ je izjavil:

BigWhale je izjavil:

DarwiN je izjavil:

Ir dejansko dela zdej na 3m, kar je brezveze...

Ja, prevec so ga omejil. V bistvu bi ga moral omejit pri dnevni uporabi. Nightvision je podnevi prakticno neuporaben. Tole je pa nek hibridni sistem med IR in NV in je kr neki. :>

Dua'L ::

Kakšna je komanda, da omeji fpsje se splača je kaj bolše?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Netrunner ::

ma kaj se samo meni dogaja zdaj po patchu, da mi vojak kar teče brez da bi hotel ??.... kot da bi se nek autorun vklapljal ko stisnem shift ... pa samo občasno .. ne vedno... ??
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Spock83 ::

IRNV nikoli nisem uporabjal. Za jet mi je zelo žal. Ker sem uporabljal kombinacijo top + rocket pods + air radar + extinguisher

fireX88 ::

Netrunner je izjavil:

ma kaj se samo meni dogaja zdaj po patchu, da mi vojak kar teče brez da bi hotel ??.... kot da bi se nek autorun vklapljal ko stisnem shift ... pa samo občasno .. ne vedno... ??

poglej pod controls..jst sm mel nastavljeno da se mi vojacek vleze ce misko potegnem proti meni..pa sam nisem sel nastavljat. lahk da je in tudi mozno da je patch to naredu,spremenu kontrole.

McGregorSL ::

McGregorSL je izjavil:

A ne, ker je v RL RPG primarno namenjen za sestreljevanje reaktivnih letal :)

BigWhale je izjavil:

Primarno ne, leti pa dovolj hitro, da to ni nemogoce in za sestreljevanje helikopterjev je stvar kar uporabna.

Ok samo to je res v izjemnih primerih ko si v neposredni bližini na mestu lebdečega helikopterja ...kar je skoraj nikoli :D Na daleč pa RPG ni ravno pretirano natančen.
Drugače pa ja se strinjam, lahko ti rata sestrelit helikopter... mogoče celo parkiran jet ;)

V BF3 je za moje pojme dost vredu narejen... težko zadaneš... če pa že se pa "heliju" nič dobrega ne piše.

OmegaBlue ::

Ma vraga, sem ga zadel še prevečkrat z rpg. Je bil lepo disabled in so prasci poskakali ven, tako da sem mogel revež še streljat na njih. To da RPG v helikopter ni instakill je malo levo.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Bor H ::

Agreed, men je sam enkrat ratal heli z RPGjem skint, pa še to ker so mislni da jih ne vidm in so bli na mir...

anyway, ugante kdo je bil oklican za cheaterja? kaj jim čem če so noobi, in pol se derejo naj admin bana cheaterje in podobno, jao

SlimDeluxe ::

Sej drugače lahko daš tudi link do battlelog reporta, ne rabiš se matrat s screenshoti :)

Mene pa zanima, kaj za ene kontrolerje uporabljate za jete/heliče. Je kdo probal z Xboxovskim?
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

SlimDeluxe je izjavil:

Sej drugače lahko daš tudi link do battlelog reporta, ne rabiš se matrat s screenshoti :)

Mene pa zanima, kaj za ene kontrolerje uporabljate za jete/heliče. Je kdo probal z Xboxovskim?

Za "Heli" je tipkovnica in miška z ne inverznim Y kontrolami odlična.

Za "Jet" bi uporabljal Joystick z inverznim Y kontrolami...AMPAK ŽAL je BF3 zelo trd glede tega in nima opcije posebej za Heli in posebej za Jet nastavit inverznost tako da sem primoran z miško... (minus je pri obratih, plus pa pri natančnosti in pilotski pogled (RMB))

Moram pa probati če so res throtle pri Joysticku porpavli (ker prej je bil skos 100%, kar je bilo neigralno)

Jaz imam vedno probleme z jeti in pri dogfightu, saj miško vlečem kot norc pri manevriranju ali bežanju pred sovražnikom, si bo potrebno kaj boljšega kupit, trenutno igram z crapy 6 let staro logitech miško brez podlage, kar na leseni mizi. Tako je če sem prelen naročit novo.

OmegaBlue je izjavil:

Ma vraga, sem ga zadel še prevečkrat z rpg. Je bil lepo disabled in so prasci poskakali ven, tako da sem mogel revež še streljat na njih. To da RPG v helikopter ni instakill je malo levo.

Kje so casi, ko smo v BFBC2 helikopterje kar z main gunom v tanku klatli ... Aja, sej to pocnemo tud zdej. Tocn. :>

Shure kill (dejansko) je, če ti igralec, ki ima odklenjen 3tji sedež v tanku (ali sniper klasa) "locka" heli in ga lahko z eno guided raketo uničiš. In vse v njem. No nevem kako je po popravku.

RuskiSnajper ::

ta igrca je tak zbugana da je nebom sploh igral več , dobro za 2 tedna , pol pa bed

... ajde ko bo fixano pridem nazaj , bom probal čez 3-4 mesce mogoče

Guzzy ::

Jaz pa, ko pride Back to Karkand

Netrunner ::

meni nekaj ni jasno ... pravkar sem pri reconu odklenil SKS ... pa to puško imam e od samega začetka ... pa zadnje dve od recona sta MK11 in SVD katere tudi že imam ?? wtf?? ... zdaj naslednja na vrsti je M40A5 sledi ji M98B in zatem dve ki že imam ...

pa še to .. zakaj mi pod Weapon statistics ne kaže m39 ki sem jo dobil v coop ?? ..

in še to . končal sem SP na hard ... s tem naj bi dobil nek nov dog tag ACE a ne? .. saj ne da ga hočem imeti vendar vseeno KJE JE ??

kje je tukaj logika ??
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Zgodovina sprememb…

Izogibajte se strežnika 515team... , ker folk tam skozi baserapa, spawnkilla, nobenih pravil, dobenega balanciranja , skratka lahko jih je sram.

Guzzy ::

Tisto z orožji... Kolikor jaz vem so to ruska orožja, tako da jih imaš lahko tudi kot rus

Dami ::

Berserker je izjavil:

Izogibajte se strežnika 515team... , ker folk tam skozi baserapa, spawnkilla, nobenih pravil, dobenega balanciranja , skratka lahko jih je sram.

Torej ti pričakuješ da potem ko nasprotna ekipa poowna tvojo, da grejo na pavzo in vas pustijo pri miru?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

T-h-o-r ::

hura, ker so pizde kemperske jokale, so naredili IR neuporaben

pa veselo in še olajšano kempanje vam želim
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Ma ni šlo pri vseh za kempanje, n00bi smo enostavno potrebovali to prednost, ki jo je nudil IR, torej mirnejša roka in boljša preglednost. :)

Zdaj se je pa treba navadit na regularno igranje... Holographic scope mi zaenkrat najbolj diši, ali pa PKA-S, od tistih s povečavo mi noben ne leži..

Pa suppresor kar naenkrat potrebujem, ker se mi drugač preveč roka trese...

Pejte v rit..:))

ir je bil super za spotanje kemperjef

če te isti kemper ubije večkrat kot 2x iz istega placa, si čisto sam kriv in prav je, da te
Jaz nimam problemov, (na normal mode), imaš kill cam, radar spot, random spot, vozila, + še veliko drugih igračk, da odkriješ kemperje

McGregor, kill me once, shame on you, kill me twice, shame on me, torej? 8-)

Ampak kill cam bi moral bit tak kot v CODu, da pokaže za nazaj, kako te je ubil, plus vso ozadje veliko lažje zaznaš... Tako zdaj pri nepremičnem kemperju pa zadaj vidiš samo skale. :S

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

DarwiN je izjavil:

McGregor, kill me once, shame on you, kill me twice, shame on me, torej?

Nene, bolj; I kill you once shame on you, i kill you twice more shame on you ;)

def0r ::

DarwiN je izjavil:

McGregor, kill me once, shame on you, kill me twice, shame on me, torej? 8-)

Ampak kill cam bi moral bit tak kot v CODu, da pokaže za nazaj, kako te je ubil, plus vso ozadje veliko lažje zaznaš... Tako zdaj pri nepremičnem kemperju pa zadaj vidiš samo skale. :S

Zakaj bi mogel biti killcam meni se zdi malce neumen in nadlezen. Zakaj bi mogel vedeti takoj kje je nekdo.

McGregorSL je izjavil:

če te isti kemper ubije večkrat kot 2x iz istega placa, si čisto sam kriv in prav je, da te
Jaz nimam problemov, (na normal mode), imaš kill cam, radar spot, random spot, vozila, + še veliko drugih igračk, da odkriješ kemperje

saj me še ni kdo ubil 2x z istega placa, ampak problem je, da začne od nekod streljat s skal, pa mi navadni merek nič ne pomaga, da bi ga zagledal, lahko samo na slepo streljam nazaj
««
65 / 149
»»