» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
50 / 149
»»

chucki ::

Že to ti dosti pove, v bf2 smo čakali v vrsti na letala, tukaj jih pa uporabljajo za prevoz od točke A do B.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

def0r ::

chucki je izjavil:

Že to ti dosti pove, v bf2 smo čakali v vrsti na letala, tukaj jih pa uporabljajo za prevoz od točke A do B.

Speak for urself :D Sem jih tudi jaz v BF2 obcasno uporabljal za to ce ni bilo nic drugega :D

Tr0n ::

Jih niti ne rabis tako pogosto za prevoz, ker imas dobre spawn opcije. V BF3 je manj downtime-a in vec akcije, which I like. :)

PNG ::

Mi lahko kdo pove kaj točno je sedaj ta physical warfare pack, kako ga dobiti, kakšna je razlika med limited in standard edition? Če grem v big bang in kupim random kopijo, bom prikrajšan za ne vem koliko map in orožij, ali dobim pač vse tudi tam?

Bor H ::

physical warfare pack dobiš samo pri nekaterih trgovcih, gre za neka orožja, ki jih bomo baje prej al slej vsi dobil
med limited in standard je pa razlika v back to karkand map packu, ki bo kasneje na voljo za vse za 15$, sem pa na prejšnji strani linkal trailer za ta expansion

DarwiN ::

PW pack je par orožij, ki bodo kasneje vsem na voljo za odklenit, torej nisi za nič prikrajšan... Razlika med LE in SE pa je kar pomembna.. Čez par mesecev bo prišel pack štirih map iz BF2 preoblečenih z BF3 grafiko, ki bo stal ~10€...In pravice za ta pack so vključene v LE ediciji. Ob izidu pač downloadaš.

In če se ne motim, BB prodaja SE edicijo, kljub temu, da je nabavna cena skoraj enaka... Mogoče so zadevo dobili 1€ ceneje, nič hudega sluteč folk bo pa prikrajšan za ~10€.. Ampak to jim je ciljna demografija. Cigani pač..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

-Dzombic- ::

Je noter res Sarajevo mapa kot so obljubljali? Je podobno pravemu?

krOOokO ::

Še vedno se ustavi pro connecting, probu sem že na vseh brskalnikih vedno isti KURAC. Še vedno nihče ne ve zakaj?

DarwiN ::

kr00ok0, izklopi firewall/antivirus software.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

@Bor: Tut to sm že naredu. :D
@DarwiN: To tudi. :)
Pa še vedno ne dela. Bi lahko bilo kej narobe z netom, oz. routerjem?

miteq ::

krOOokO je izjavil:

Odpri oz. forwardiraj vse porte, nastavi DMZ.

Berserker ::

Tr0n je izjavil:

Jih niti ne rabis tako pogosto za prevoz, ker imas dobre spawn opcije. V BF3 je manj downtime-a in vec akcije, which I like. :)

Hehe boš videl, ko vam bo kakšen warhog ali frogfoot sproti pomalical vse tanke, potem boste začeli cenit ubijalce tankov =) .

V bistvu sem čist obseden postal z tema dvema letalama,škoda da sta le rush only.

Torej komaj decembra dobimo dlc, ki vključuje 4 remake mape, 3 nova vozila ter 10 novih pušk.

globoko grlo ::

ma hebeš te map packe, KDAJ BO UPDEJT?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

miteq je izjavil:

krOOokO je izjavil:

Odpri oz. forwardiraj vse porte, nastavi DMZ.

http://www.slikomat.com/slika/5051357.h...
Kaj naj vpišem pri DMZ Host IP Adress?

PS: Sem že usposobu to. Edino vseh portov neznam forwardirat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: krOOokO ()

Ziga Dolhar ::

V DMZ vpišeš IP svoje lokalne kište, na kateri goniš BF3.

DMZ == forwardanje vseh portov :). (No, v bistvu še več kot le to.)
https://dolhar.si/

T-h-o-r ::

Berserker je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Hehe boš videl, ko vam bo kakšen warhog ali frogfoot sproti pomalical vse tanke, potem boste začeli cenit ubijalce tankov =) .

V bistvu sem čist obseden postal z tema dvema letalama,škoda da sta le rush only.

Torej komaj decembra dobimo dlc, ki vključuje 4 remake mape, 3 nova vozila ter 10 novih pušk.

tudi jaz zadnje čase zbiram vehicle destroyer ribbone :D

prav hecno je, kako se včasih prikradeš za hrbet, plentaš c4 in blam
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Odklenu porte še vedno isto... :@

Bor H ::

Zakaj mam obcutek da mas navito kisto al pa laufas vseskup na 200W napajalcu?

Nič od tega... Drugače mi ša sp sedaj dela.

Rippy ::

krOOokO je izjavil:

Odklenu porte še vedno isto... :@

Če uporabljaš modem, ki si ga dobil od internet ponudnika, kot usmerjevalnik mogoče moraš nastaviti "Assign the public IP address of a connection to a device"...to je skoraj edini način, da znižjaš "NAT profil" in dobiš kvazi DMZ.

edit: Ko zo narediš boš moral resetirati LAN napravo na računalniku. Po tem ne boš več moral fowardati porte na 1 računalnik, ki ga izbereš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Rippy ()

Ma nič ne pomaga 3 reinstallu, probu use kar se predlagal, pa še vedno se use ustavi pri connection. Zdej nevem a bi igro prodav, al bi probu še kej, ker zgleda, da je ta bf3 res eno navdno sranje.

BALAST ::

Probaj še izklopit antivirus.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Sem že...

fireX88 ::

za tiste ki ste naročili iz zavviaj.. ste mogoče že dobili?

dr.Akula ::

Od zavvija sem dobil "že" v sredo :D
ni podatka

sem net priklopo na modem, pa je šlo naprej od loading... Vse nromalno pisalo je že playing. sam ko sem šev v igro mi je pisalo loading.... potem se šel na drug server vendar naprej od connecting i šlo.. po resetiranju je spet šlo naprej vendar je še kar pisalo loading....

dr.Akula je izjavil:

wtf... napisali so mi, da je bilo poslano že prejšnji teden v ponedeljek, upam da se ni kje naročilo zgobilo...

69charger ::

krOOoKO: Piši na support ane,zato ga pa majo.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

fireX88 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

wtf... napisali so mi, da je bilo poslano že prejšnji teden v ponedeljek, upam da se ni kje naročilo zgobilo...

Tud moje je blo takrat poslano. Si preveru kaslc?
ni podatka

Mitch ::

krOOoKO -> Na modemu/routerju vključi UPnP...

@69charger: supporta glih nisem našu, sem pa pisu zdele na uradni forum...
@Mitch: Sem vključu pa je isto..

Zgodovina sprememb…

Mitch ::

Probaj tole rešitev...

Pa posodobi Punkbuster...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mitch ()

Dami ::

Mitch je izjavil:

krOOoKO -> Na modemu/routerju vključi UPnP...

Jaz sem dobival disconecte (timed out) vsake par minut zarad tega prokletega upnpja. Ko sem slučajno našel na modemu to opcijo in izklopil, vse dela perfektno.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

dr.Akula je izjavil:

fireX88 je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Tud moje je blo takrat poslano. Si preveru kaslc?

večkrat, verjemi :|

@Mitch vse naredu kot je pisal, še vedno ne dela.
pol sem probu še tole : , isto ne dela.
@Dami: Kje na MODEMU pa je ta možnost?

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Si resnično tole že vse probal ?
http://www.enterbf3.com/topic/3933-conn...

denilson ::

A ste tisti ki imate limited edition že dobili kodo za physical warfare pack?

Zgodovina sprememb…

PARTyZAN ::

Če si kupil navaden Limited Edition ne boš dobil PW Packa.

Guzzy ::

Back to Karkand dobiš avtomatsko al boš moral vpisat serijsko kodo? Ker v belem slovenskem priročniku piše ''Serijska šifra:'' in pod njo prazen okvirček, kjer bi po moji logiki morala biti ta šifra.

sajko33 ::

Meni je Origin prepoznal avtomatsko Battlefield 3 Limited Edition in na podlagi tega dobiš Back to Karkand, kolikor jaz to zastopim.

Freaxx ::

Guzzy, men se zdi da je to v ameriških verzijah tam šifre oz. angleških. Tu jih menda folk notri napopa al kaj jaz vem....

lp

Berserker je izjavil:

Si resnično tole že vse probal ?
http://www.enterbf3.com/topic/3933-conn...

To mi je že tudi Mitch predlagal.. :D

Fukomuko ::

Bi delal BF3 gladko na c2d P8400 in Geforce 9650m GT?

Rippy ::

Fukomuko je izjavil:

Bi delal BF3 gladko na c2d P8400 in Geforce 9650m GT?

Pogledal sem podatke za mobilne grafične ampak tvoja je vsaj za faktor 2 (prej 3) pod minimalnimi zahtevami. Tako da ne :s.

Spock83 ::

denilson je izjavil:

A ste tisti ki imate limited edition že dobili kodo za physical warfare pack?

Jaz sem dobil dve serijski. Za physical warefare pack bonus item sem moral vpisati še drugo kodo.

Buggy je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Zakaj meni non stop trza grafika. Tko kot da ni čisto tekoče? FPSjev imam dovolj.

ce imas I7 poizkusi v BIOS-u izklopiti hyperthreading in odstarni Nvidia HD audio driver.

nekateri so s tem resili problem..upam da ti bo uspelo.

Jaz imam pa se vedno probleme z artifactanjem na ULTRA v mapah, kjer so letala :(
Vceraaj mi je eno uro delalo OK..danes (po update-u) pa spet isti ku*ac ....grrr

Memory na grafiki sem iz 2290 downclockal na 2100 pa nic

Izklop hyperthreadinga je pomagalo! Ne takoj. Po parih minutah, ko sem še alt+ tab pritiskal. Svašta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Spock83 ()

Dami ::

krOOokO je izjavil:

@Dami: Kje na MODEMU pa je ta možnost?

Js mam Thomsonov modem (Amis), še ta prvi, brez wifi, ki mi služi tudi kot router in mam to pod Home > Toolbox > Game & Application Sharing.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Jerry000 ::

a še komu meče vn iz igre po par minutah? In to vedno. Sploh ne morm špilat

SLO_Robert ::

Mene včasih vrže ven , ko grem prvič igrat špil , ko lovda mapo je samo črn ekran pol pa vrže error al moram pa alt+tab pa sam zapret .Potem pa spet zaženem in dela cel dan .

bencica ::

Jaz tudi še nisem dobil od zavvija. Isto so poslali prejšnji ponedeljek. Tako da nimaš edini te težave:)

fireX88 je izjavil:

za tiste ki ste naročili iz zavviaj.. ste mogoče že dobili?

Imam problem in sicer mi ne shranjuje custom class setupa. Ko naprimer dodam attachment na orožje ali spremenim kaj drugega v classu, se mi naslednjič ko igro zaženem te spremembe ne shranijo. Ima še kdo ta problem in ali obstaja kakšna rešitev?
ni podatka
««
50 / 149
»»