Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

BALAST ::
Nekje sem zasledil da mesec po izzidu.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

miteq ::

mr1two ::
GAME: Your Order Has Been Shipped!
Ale-faking-luja. Upam, da pride v spodobnem času. Do tedaj se morm še mal spraksirat v BC2- mi gre mal bolje,kdr ni več pod 0.75
I'm such a cod noob
Ale-faking-luja. Upam, da pride v spodobnem času. Do tedaj se morm še mal spraksirat v BC2- mi gre mal bolje,kdr ni več pod 0.75

macgajver ::
Sedajle sem obrnil sp. Meni je stvar delala brez problemov mogoče sem porajtal par manjših bugov. Drugače špil je čist skriptan ne pusti niti malo da odstopiš od linearne črte ki te vodi skozi takorečeno interaktivni film. Greš 10 korakov proč pa igra že jamra da imaš par sekund časa za vrnitev v boj. Pogrešal sem več svobode škoda da so šli v linearen cod stil malo sem razočaran pričakoval sem bolj open world mape z različni pristopi in potmi do cilja. Če gledam proti BC2 so v omenjeni smeri nazadovali tudi grafika proti BC2 ni nevem kakšen presežek kot se je govorilo v nekaterih situacijah zares blesti spet v drugih izgleda precej povprečno. Na rovaš linearnosti tudi destrukcija objektov ni prišla do izraza razbiješ v celi igri par barikad ali okrušiš par stebrou za katerimi se skriva sovražnik to pa je to zelo neizkoriščeno bi človek pričakoval da bodo šli s gameplayem v sp še bolj v to smer tako da je tole zame en korak nazaj s gameplayem proti bc2 Pričakoval pa sem korak naprej Saj se je govorilo o konkretni sp izkušnji katero smo pomoje dobili a na žalost preveč linearen cod stil.
tenstan krompir je pa zakon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: macgajver ()

letmein ::
Gigabyte 560TI ne dela na 285.62, niti na prejšnji 285.34 verziji. Pri Operation Swordbraker se crasha ko greš ven iz APC.

fireX88 ::

chucki ::
Jaz ne morem igrat na 560ti. Deluje nekaj časa, potem pa zmrzne in vrže v namizje....
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

LordTado ::
Sedajle sem obrnil sp. Meni je stvar delala brez problemov mogoče sem porajtal par manjših bugov. Drugače špil je čist skriptan ne pusti niti malo da odstopiš od linearne črte ki te vodi skozi takorečeno interaktivni film. Greš 10 korakov proč pa igra že jamra da imaš par sekund časa za vrnitev v boj. Pogrešal sem več svobode škoda da so šli v linearen cod stil malo sem razočaran pričakoval sem bolj open world mape z različni pristopi in potmi do cilja. Če gledam proti BC2 so v omenjeni smeri nazadovali tudi grafika proti BC2 ni nevem kakšen presežek kot se je govorilo v nekaterih situacijah zares blesti spet v drugih izgleda precej povprečno. Na rovaš linearnosti tudi destrukcija objektov ni prišla do izraza razbiješ v celi igri par barikad ali okrušiš par stebrou za katerimi se skriva sovražnik to pa je to zelo neizkoriščeno bi človek pričakoval da bodo šli s gameplayem v sp še bolj v to smer tako da je tole zame en korak nazaj s gameplayem proti bc2 Pričakoval pa sem korak naprej Saj se je govorilo o konkretni sp izkušnji katero smo pomoje dobili a na žalost preveč linearen cod stil.
Zato pa se primejata med seboj:)
Eni še vedno trdijo popolnoma drugačen špil...ah proti armi ja prodi codu pa ne.

PARTyZAN ::
Za single player nam je vseeno. V Battlefieldu je bil vedno stranskega pomena.
In ja, to je popolnoma drugačen špil.
In ja, to je popolnoma drugačen špil.

Rippy ::
Gigabyte 560TI ne dela na 285.62, niti na prejšnji 285.34 verziji. Pri Operation Swordbraker se crasha ko greš ven iz APC.
Imam Gigabyte 560Ti SOC in 285.62 gonilnike. Deluje "brezhibno"...ampak moram zvišjati voltažo na 1.06V, da "deluje" pri stock 950Mhz v zahtevnih igrah (Crysis2, Battlefield3). Če je igra DX11 bo takoj sesulo, pri DX10 se gonilnik ponovno zažene.
Torej poskusi zvišjati voltažo (uporabi Gygabite OC Guru).

ocet ::
tudi meni cracha na začetku ko grem prvič iz vlaka pri oknu in morem skočit
imam gtx560 ti
kaj narediti?
kako se zviša voltaža in kaj je sploh to?
in zakaj crasha na tej grafični?????
imam gtx560 ti
kaj narediti?
kako se zviša voltaža in kaj je sploh to?
in zakaj crasha na tej grafični?????

letmein ::
Jaz sem downclockal mojo tovarniško navito Gigabyte 560Ti in zdaj dela brez problema na 285.64 driverjih, če dam nazaj na tovarniške nastavitve igra ne dela! Uporabil sem MSI Afterburner.

Jaz sem downclockal mojo tovarniško navito Gigabyte 560Ti in zdaj dela brez problema na 285.64 driverjih, če dam nazaj na tovarniške nastavitve igra ne dela! Uporabil sem MSI Afterburner.
Potem primankuje voltaže na jedru. Zvišji za 0.01-0.03V in bo delovalo brez problema. Res ne vem kakšen quality control imajo pri Gigabytu...zgleda, da je zadeva tolk "v nulo" nastavljena, da čim so prišle zahtevnejše igre (ala Crysis2, BF3) določena jedra ne delujejo več pri tovarniški voltaži.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rippy ()

Bolf3nk ::
Sadaj že treba grafične downlickat? Dajte no. Pa to ne pomaga vsem. Enim sploh v špil ne gre. Drugim battlelog ne kaže servejev... itd. Potreben je uber patch
Dice že dela na patchu.
Nekdo mu je zagnjavil na twiterju
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/129245906154426368
Sicer pa nekaterim dela na starejših driverjih.... eni obtožujejo nove šoferje... tudi bios-e na grafičnih so nekateri flashali...
Bomo videli. Počakajmo na "uradni" release date v EU, ki bo zjutraj.
Sicer pa spremljajte http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
Dice že dela na patchu.
Nekdo mu je zagnjavil na twiterju
http://twitter.com/#!/zh1nt0/status/129245906154426368
Anyway you can help the hundreds of people crashing after 2-5 mins in game please im one and feel you are not helping your comunity
4 hours ago"
answer from Global Battlefield Community Manager at DICE Daniel Matros
We´re on it! :)
Sicer pa nekaterim dela na starejših driverjih.... eni obtožujejo nove šoferje... tudi bios-e na grafičnih so nekateri flashali...
Bomo videli. Počakajmo na "uradni" release date v EU, ki bo zjutraj.
Sicer pa spremljajte http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()

Imam Gigabyte 560Ti SOC in 285.62 gonilnike. Deluje "brezhibno"...ampak moram zvišjati voltažo na 1.06V, da "deluje" pri stock 950Mhz v zahtevnih igrah (Crysis2, Battlefield3). Če je igra DX11 bo takoj sesulo, pri DX10 se gonilnik ponovno zažene.
Torej poskusi zvišjati voltažo (uporabi Gygabite OC Guru).
Zakaj pol meni deluje recimo Crysis 2, metro.. itd brez problema? In je tudi tovarniško navita. Battlefi+eld 3 pa sesuje v 5 min. To je kriva igra
Zakaj pa bi samo 560ti zafrkaval? Ker 570 in 580 kolko vem delata ok.
Saj nea samo te. Tudi radeoni. Večino folka pač ima te grafične.
Zgodovina sprememb…

Kaj pa furmark? Tudi bp?
Zanimivo je, da pride kakšna igra tu pa tam bolj občutljiva na navitje kot bilokaj druzga(OFP:Dragon rising v mojem primeru), pa BFBC2 mi tudi neverjetno bolj segreje sistem kot kaj druzga(+2°C na CPU in +4°C na gpu)...Bolj izkoriščeni resoursi? Mejbi.
Zanimivo je, da pride kakšna igra tu pa tam bolj občutljiva na navitje kot bilokaj druzga(OFP:Dragon rising v mojem primeru), pa BFBC2 mi tudi neverjetno bolj segreje sistem kot kaj druzga(+2°C na CPU in +4°C na gpu)...Bolj izkoriščeni resoursi? Mejbi.

69charger ::
Jaz sem moral na bivši 4770ki znižat tovarniški clock da sem lahko špilal Crysis,so se driverji sesuval. Ni dobro pretestirano,to je problem.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Netrunner ::
ShinseiYama je izjavil:
...
Na tega se greste lahko učiti letet.
Naš test za učenje:
Slovenia ENT Test Server
IP address: 91.198.152.212:25630
Maximal number of players: 16
GESLO: slovenija
...
včeraj sem prišel na testni server vendar sem bil edini in nisem mogel nič ker je igra čakala vsaj še enega playerja ... Je mogoče nastavit tako kot je v BFBC2 da če si sam, da se točke ne štejejo, vendar vseeno lahko igraš?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

ShinseiYama ::
The Uros ne da se ker je EA zelo retardiran, in tega se ne da naredit, originalno bi moralo biti 8 ljudi da se začne a smo overridal preko RCONA.
Pošl mi sporočilo da greš gor pa bom pršu tolk da trigam igro, al pa na TS skoč na naš pa reč da greš gor .
Pa dodajte me na Battlelogu: DrYamalok
Pošl mi sporočilo da greš gor pa bom pršu tolk da trigam igro, al pa na TS skoč na naš pa reč da greš gor .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ShinseiYama ()

Tr0n ::
ShinseiYama je izjavil:
A ti si ta, ki je ze 18 ur prespilal? Calm down dude. :)

folk ima z različnimi sestavami probleme... ni samo 560ti
itd.. tega je ogromno :S
Same crash problem, I can play 10-20 minutes tops, even in campaign.
I'm running it's on a laptop with:
Core i5 -2410 CPU@ 2.30GHz
6GB Ram
Nvidia GeForce GT 525M (1 GB vRam)
64 bit Windows 7
i get CTD withing 5 mins of joing a multiplayer game :(
no overclock, fresh install of everything
i5 760
hd6970 2g
4gb ram
same problem here, 5 minutes of multiplayer and crash, the whole ctrl+alt+del thing just to quit. singleplayer lasts a little longer. all updated drivers and pb.
Windows 7 Home 32-bit
Intel i5 2500k quad core processor
Ati Radeon HD 6970
4gb Ram
smooth as butter until crash, beta worked much better!
I'm having the same problem. I can only play for about 1-3 minutes in MP, and 5-30 minutes in SP.
I had the same problem in beta, except it would allow me to play MP for atleast 30 minutes to an hour every time.I was hoping this would be fixed by now, but the problem has gotten 10x worse.
This is so disappointing. If this problem persists I'm going to get a refund on this game, I can't believe I waited so long to be hindered by stupid bugs that were supposed to be fixed by the time it got released.
My rig:
AMD Athlon II X3 440 Processor
AMD Athlon HD Radeon 6850 1gb Video Card
32 bit Windows 7
4GB of RAM
Im playing Campaign, freezes 10-20 minutes into playing. have to CTRL/ALT/DEL to force shut down the .exe
Quad Core i7 860 @ 2.8GHz
4 GB Ram
Radeon HD 6990
Catalyst Drivers 11.10
Win 7 32 bit OS (SP1)
Sound Blaster X-Fi sound card
Same here......
Reinstalled the game and still no luck.
===========================
i7 2600k @ 4.5GHz ~ default clock (I didn't try to underclock :P) (Still crashes even when set it back to default clock)
8GB RAM
GTX 580
285.62 Driver
Win 7 64-bit Ultimate
Realtek onboard sound card / Steelseries USB sound card
I tried doing the repair and it made me play for 1 hour then crash.
system rig
i7 2.6 oc to 3.9
evga 580 sli superclocked
6gb ram
latest driver update and bios.
Graphics card: evga GTX 480
Settings: Maxed with no problems
Crashes: Random times within 20 minutes.
Really: Fucking annoying
Single player is crashing randomly :(
i7
12GB DDR3
GTX 580SLI
It's occurring randomly!
i72600k + gtx 590.Sometimes i have fast freeze and my B3 stop working.
itd.. tega je ogromno :S

Netrunner ::
ShinseiYama je izjavil:
Sem te že dodal .. pa v platoonu sem tudi že .. moj nick je isti kot tukaj the-uros
No saj ni panike glede test serverja .. sem šel na en server z malo playerji in sem tam malo testiral moje letalne veščine .. in mi je šlo kar dobro .. ni bilo instant crashov..
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Ker PB freezne masino (znani sound loop freeze), ce ne najde authentication servisa, kar kaze na zagnan Windows7 crack. To se dogaja samo pri PB produktih, kar je dandanes bolj ali manj Battlefield franciza. :)

globoko grlo ::
Folk, a je kdo že kupoval na cdkeyshere.com?
Kolk časa traja, da pošljejo key?
tnx
Kolk časa traja, da pošljejo key?
tnx
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Ker PB freezne masino (znani sound loop freeze), ce ne najde authentication servisa, kar kaze na zagnan Windows7 crack. To se dogaja samo pri PB produktih, kar je dandanes bolj ali manj Battlefield franciza. :)
hmm...sam imam oem licenco, tako da to ni problem. za ostale nevem..
zanimivo zakaj pol freeza SP kjer ni pb. Pa recimo bad company, kjer je tudi PB in ostale igre kjer je PB?
je pa res, da je nekaterim pomagal update PB. Meni ni..
Zgodovina sprememb…

Clubraider ::
Zanimivo.
Jaz sem celo igro preigral brez enega zapleta, kar se same igre tiče.
Imel pa sem problem,da mi igra v crossfire ni pravilno delovala oz. ni bilo spremembe v FPS.
To edino.
Drugače, pa je igra zakon...super zgodba z super grafiko.
En nasvet...če je komu prekratka...naj jo igra na HARD....
Jaz sem celo igro preigral brez enega zapleta, kar se same igre tiče.
Imel pa sem problem,da mi igra v crossfire ni pravilno delovala oz. ni bilo spremembe v FPS.
To edino.
Drugače, pa je igra zakon...super zgodba z super grafiko.
En nasvet...če je komu prekratka...naj jo igra na HARD....

globoko grlo ::
Zgodba sama ni nič posebnega, true. Sama izvedba SPja je na zadovoljivem nivoju. Pač ni farcry svobode, je pa vseen dost dinamično in PREDVSEM ni endless respawninga enemijev, kot pri eni drugi špili, ane :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Dokler je zadeva v prihodu, se bom malo pozabaval s travniško verzijo. Ne da se mi čakat, pa drug teden je dosti dela za faks in tako naprej

miteq ::
Super, igra od Igabibe prispela. :)
Dodajte me prosim na battlelogu in/ali Originu, nick: MitjeQ
Dodajte me prosim na battlelogu in/ali Originu, nick: MitjeQ

Berserker ::
Kaj pa je tako super na zgodbi? :)
Je dokaj žalostno, ko igralci ob popolavi MP streljačin in ostali iger rečejo, da jim SP ni pomemben, ker itak igrajo samo MP. Jaz sem še vedno mnenja da je glavni del igre SP z dobro zgodbo in je MP zgolj modus nadaljevanje igre. Veliko skrbi povzroča tudi trend, da igre prihajajo na police močno zbugane.
Danes je že sreda, moje kopije od igabibe pa še nikjer (čeprav so napovedali za danes), tako da bo prej konec dopusta ko bom igro dejansko sploh zaigral. Damm

Se vidi da sem z štajerske.....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()

Dami ::
A pr teb poštarji zaklučijo že ob 11? Jaz sem tudi iz štajerske pa včasih šele po 15. uri pride.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Je dokaj žalostno, ko igralci ob popolavi MP streljačin in ostali iger rečejo, da jim SP ni pomemben, ker itak igrajo samo MP. Jaz sem še vedno mnenja da je glavni del igre SP z dobro zgodbo in je MP zgolj modus nadaljevanje igre. Veliko skrbi povzroča tudi trend, da igre prihajajo na police močno zbugane.
Zelo odvisno od same igre. Battlefield ni bila nikoli neka singleplayer franciza.
Se pa strinjam glede bugastih releasov, vendar za to niso krivi developerji, ampak publisherji, ki zelijo dohitet nek release window in pritiskajo na dev team. Developerji bi po mojem rade volje pisali solidno, bug free kodo, ce bi le imeli dovolj casa. :) Ampak saj vemo, kako to gre. Cash now fast, fix later.

T-h-o-r ::
...........................................................................................................
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

T-h-o-r ::
bo pač dual boot

Why have a civilization anymore

Clubraider ::
Seveda....SP pri taki igri je zelo pomemben, ker dejansko vidiš zakaj pravzaprav gre v sami igri.
MP, pa je potem hecanje....
MP, pa je potem hecanje....