» »

Battlefield 3

Battlefield 3

Temo vidijo: vsi
««
37 / 149
»»

Bolf3nk ::

A še komu vrže po 5 min igranja freezne zvok in te vrže na namizje in ne moreš nazaj v igro?

Truga ::

http://www.gamereplays.org/battlefield3...

Sad news is sad (ja nisem igral bete) :(

Sicer je moznost da bo v retail boljse ali pa vsaj nekoc kaksen patch ampak... Kot je nekoc rekel modri moz:
"people, who's name doesn't rhyme with tarmac, don't know how to write netcode q:"

$%&/() ::

Em, to je iz bete, kolikor vidim.

Freaxx ::

ja beta je bla 2 mesca stara ko je bla odprta, od tega je sedaj dobre 3 mesce...samo popravljali in polirali so jo v tem času, ne skrbet :)

lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Freaxx ()

Dua'L ::

Meni so ob 17.00 uri na igabibi napisali da je odposlano torej bom dobil že jutri?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

BigWhale ::

b0le je izjavil:

I'm actually astounded to see all these high-dynamic rendering techniques actually being used to achieve the exact oposite of what HDR photography is trying to do. While HDR photography tries to achieve a balanced picture without any of the parts being under- or over-exposed and thus closer to what the human eye actually perceives, HDR in the context of computer graphics and rendering seems to mean something along the lines of "try to overexpose the bright parts of the scene and underexpose the dark ones by as much as possible and thus loose the maximum amount of detail in an effort to simulate a camera, not the human eye."

Odvisno. Ce prides is mocnega sonca v hiso, ki je v poltemi, ne bos videl nic. :> In obratno, ce prides iz temne hise, ven na sonce, potem je vse prevec svetlo. Oci potrebujejo nekaj casa, da se privadijo.

Na prvi sliki, ki si jo objavil je tista hisa pretemna. Druga slika je ok. V notranjost hise ne vidis, ce ti sonce sveti v oci in bo notranjast kar temna. Na tretji sliki je vse ok, ce prides v taksno temno hiso iz sonca. Vendar bi se scasoma morale stvari normalizirati, ker se oci privadijo na temo. :)

Tr0n ::

No tisti, ki imate RU key, si lahko zaenkrat oddahnete. Zadeva dela brez problema z eng Loc fajli in registry spremembami. PB se ne pritozuje tudi po par urah igranja ter vsi 3 modi imajo angleski jezik.

For now... :)

SLO_Robert ::

Zgube cheaterske

chucki ::

Kok, če ima več killov, kot je smrti vseh?
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Freaxx ::

cheat engine ziher :) Pa jaz tut upam da dobim ju3 :)

LordTado ::

ojoj da tega niso porihtal...

barocco ::

SLO_Robert je izjavil:

Zgube cheaterske

Mislm,ne štekam folka,k to dela,sam seb laže,pa še verjame obenem,da je tok dobr.8-O
Še kupu nisem igre ,čakam na mnenja folka ..tole vidim,ma kje bom pa pol mel užitek igrat.
Ma nej porihtajo, za po.....t.

dr.Akula ::

barocco je izjavil:

Mislm,ne štekam folka,k to dela,sam seb laže,pa še verjame obenem,da je tok dobr.8-O

My words exactly.
ni podatka

BALAST ::

Za prikaz FPS kliknite med igro:
~
da odprete konzolo in zatem vpišite:
Render.DrawFps true
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

macgajver ::

Smo sprobal igro če bo original za nabavit. Sp poštiman igra deluje odlično brez pripomb. Samo meni osebno ni do bf3 multiplayerja sem mislil da bo v 3ki ampak mi ni.
tenstan krompir je pa zakon

Bananovec ::

barocco je izjavil:

SLO_Robert je izjavil:

Zgube cheaterske

Še kupu nisem igre ,čakam na mnenja folka ..tole vidim,ma kje bom pa pol mel užitek igrat.
Ma nej porihtajo, za po.....t.

/sarcasm ON
Lol, to je skill samo Codovci tega ne razumete.
/sarcasm OFF

Ne srbite za čiterje, bo že resničnim igričarjem zadoščeno.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Netrunner ::

macgajver je izjavil:

... Samo meni osebno ni do bf3 multiplayerja ...

bistvo BF3 je ravno v MP ... če ti ni do tega nevem če je smiselno nabavit igro za tistih 5h SP
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Clubraider ::

Zdravo.

Malo si bom izposodil temo, da povem za moj problem, če mi lahko kdo pomaga.

Imam RADEON 2x6870 crossfirex. V igri, pa mi zazna samo eno grafično.
Probal sem CF izklopit in sem imel isto št. FPS kot pri obeh grafičnih.
Mi lahko kdo pomaga, kaj je tu za naredit? Mogoče moram, kaj v nastavitvah vklopit ali izklopit?
Drivere imam najnovejše naložene.

Hvala vsem, ki mi boste na kakršen koli način pomagali.

Lp

Gamespot je ocenil igro samo z 8,5/10

http://www.gamespot.com/pc/action/battl...
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Nimas kaj, multiplayer je awesome! :) Dela presenetljivo dobro za launh produkt. Solid fun.

Tudi tisti bug, ko si vcasih umrl kr naenkrat oz. kasneje se dosedaj se ni pojavil. Ocitno je bil del popravka, kjer si utrpel vec skode med gibanjem.

BigWhale ::

game.co.uk je vceraj zvecer poslal mail, da je posiljka despatched. Zdaj moram samo se zgruntat kako bom zadevo instaliral ker nimam DVD drive-a. :>

fireX88 ::

BigWhale je izjavil:

game.co.uk je vceraj zvecer poslal mail, da je posiljka despatched. Zdaj moram samo se zgruntat kako bom zadevo instaliral ker nimam DVD drive-a. :>

enostavno,kupiš dvd pogon....20€

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Saj samo kljuc vpises v Origin in downloadas digitalno. Ne nucas DVDja.

Clubraider ::

Clubraider je izjavil:

Zdravo.

Malo si bom izposodil temo, da povem za moj problem, če mi lahko kdo pomaga.

Imam RADEON 2x6870 crossfirex. V igri, pa mi zazna samo eno grafično.
Probal sem CF izklopit in sem imel isto št. FPS kot pri obeh grafičnih.
Mi lahko kdo pomaga, kaj je tu za naredit? Mogoče moram, kaj v nastavitvah vklopit ali izklopit?
Drivere imam najnovejše naložene.

Hvala vsem, ki mi boste na kakršen koli način pomagali.

Lp

Mi lahko kdo pomaga??

Hvala

Heh folk je popizdil...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...

Crashi, freezi itd... Tudi meni. Beta pa je delovala ok.

Čakamo na patch.

Jaz sem vceraj ene tri ure brez problema MP nabijal. Edino ce so danes kaj zmrdali. :)

Tr0n je izjavil:

Jaz sem vceraj ene tri ure brez problema MP nabijal. Edino ce so danes kaj zmrdali. :)

Kaj pa destruction je kaj bolši od bete?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

eh, že včeraj večer ni delalo.

Dua'L je izjavil:

Tr0n je izjavil:

Kaj pa destruction je kaj bolši od bete?

V beti je bil na PCju izkljucen zaradi buga, kjer je folk padal skozi mape. Tak da ja, je boljsi. :)

eh, že včeraj večer ni delalo.

Med 22. in 23. uro je delalo, vsaj meni.

Mipe ::

Tole bi me utegnilo prepričati, da kupim špil...

Ziga Dolhar ::

BigWhale je izjavil:

Enako gamestation, odposlal vceraj.
https://dolhar.si/

Mipe ::

Kdo pa nima DVD pogona v teh časih? Strašno poceni je (okoli 25€).

def0r ::

Mipe je izjavil:

Lahko se mu je pokvaril :P Pa tudi jaz ne vem kdaj sem sploh dvd uporabil za karkoli drugega kakor snemanje (pa se to izjemno redko). Odkar je vse vecinoma digital download.

batista bomb ::

BigWhale je izjavil:

Si dobil potrditveni mail da so ti poslali ali samo v accontu piše da so ti poslal? Ima kdo email od game.co.uk ali je samo tisti obrazec na strani?

Spock83 ::

Jaz em samo dobil da so mi odtrgali s kartice. Poslali mi pa še niso. :(

ShinseiYama ::

Živjo

No končno smo tudi mi dobili serverje, Zdajle jih še urejam tu pa so podatki:
Neki PB nagaja ker večina i3d.net serverjev ga nima online, naš tud, tko da punkbuster bo 100% takoj ko lahko ter dal ga bom na PBBANS takoj ko mi spet odobrijo.
V battlelog vpišite Sovenia pa vam ju bo našlo.

Naš main server:

S[url="http://battlelog.battlefield.com/bf3/se... ENT HC Server[/url]

IP address: 91.198.152.4:25520
Maximal number of players: 40

Seveda vljudno vabljeni da ga naredimo popularnega če se bo dalo in če bo ljudem všeč toliko bolje mogoče dobimo kaj donacij za njegovo vzdrževanje.

Na tega se greste lahko učiti letet.
Naš test za učenje:

[url="http://battlelog.battlefield.com/bf3/se... ENT Test Server[/url]

IP address: 91.198.152.212:25630
Maximal number of players: 16

GESLO: slovenija

Main server nastavitve:

vars.serverName "Slovenia ENT HC Server"
vars.bannerUrl "http://www.extremenastytossers.com/doku...
vars.serverDescription "Play Fair And have fun! on Hardcore"
vars.friendlyFire true
vars.noInteractivityTimeoutTime 300
vars.teamKillCountForKick 20
vars.teamKillValueForKick 150
vars.teamKillValueIncrease 1
vars.teamKillValueDecreasePerSecond 5
vars.autoBalance true
vars.killCam false
vars.miniMap true
vars.3dSpotting false
vars.miniMapSpotting true
vars.3pCam false
vars.vehicleSpawnAllowed true
vars.vehicleSpawnDelay 100
vars.bulletDamage 100
vars.nameTag false
vars.regenerateHealth false
vars.roundRestartPlayerCount 6
vars.roundStartPlayerCount 8
vars.onlySquadLeaderSpawn true
vars.allUnlocksUnlocked false
vars.soldierHealth 60
vars.hud false
vars.playerManDownTime 100
vars.playerRespawnTime 100

LordTado ::

Mipe je izjavil:

Alienware-i ga nimajo:)

Se enkrat, ne rabis DVDja, samo key. :)

Spock83 ::

A kdo ve kakšen je postopek da postaviš svoj server ali več njih?

Spock83 je izjavil:

Kupit ga mors od "pooblascenih distributerjev" kot pri bc2. Porazno, ce mene vprasas :(

Good Guy ::

Truga je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Kupit ga mors od "pooblascenih distributerjev" kot pri bc2. Porazno, ce mene vprasas :(

in tvoj računalnik je pa dost zmožen da laufa 32,64 igralcev naenkrat?
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Dami ::

Good Guy je izjavil:

Ja kake mašine pa misliš da so te serverji? Evo primer na i3d.net kjer je tudi naša grupa (515team) najela 32p server:
-The best hardware: Intel Xeon E3-1230 + 16 GB DDR3
-A full CPU core reserved per game server
Torej oni laufajo štiri serverje na eni mašini. Je pa res da ne vem kak bi zgledalo če bi na kaki 2600K mašini igral in hostal hkrati, sam tud to bi šlo pomoje.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Samo to so serverski Xeon procesorji, z verjetno hitrim SAS diskovjem pa se cem. Ni ti to navadni desktop. :)

Sicer pa so ze ENT postavli dva serverja.

http://www.extremenastytossers.com/comm...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

globoko grlo ::

globoko grlo je včeraj ob 20:19:04 izjavil:

a je mogoče kdo na SPju prišel do mission Kaffarov, ko si spet američan, greš spet v pool house, tam skleneš prijateljstvo z rusom (idi i ubi solomona), potem pa pride en marinc in, vsaj v mojem primeru, se dere get down on the ground, jest je pa tut premaknt ne morem, ne gledat levo, desno, ne ustrelt, nč, samo s pušketino merim vanjga in me marinc prec šicne. Zdej ne vem al je to bug al to tko more bit?

tnx

edit :
sem gor dal ta nove driverje in mi na 1920x1200@medium prav lepo laufa okrog 35-40 fpsjev, na dx10 seveda

Ustreli marinca... :D

hja, samo imam točno 1 nanosekundo časa, oz. je čist nemogoče kresnt ga, ker sem najprej mrtu, šele potem slišim zvok puške, ki me je ubila, krneki

Bor H ::

Se še komu zgodi da mu po rundi ne shrani unlockov?

Blazz ::

@clubraider, pa imaš AMD zadnje profile dol? Če sem prav videl so posebej za crossfire za bf3 narejeni... če greš downloadat driverje, jih boš našel.

Tr0n, katero grafično imaš? Največ problemov ima gtx560 ti... To imam ravno sam.

globoko grlo ::

oj, zdej, k vem, da mi bo špil laufov, me zanima kje nej kupim. na buy game cd keys je sold out, pa so mel za 23€
kje čem zdej to kupit*

tnx

Good Guy ::

Dami je izjavil:

Good Guy je izjavil:

Ja kake mašine pa misliš da so te serverji? Evo primer na i3d.net kjer je tudi naša grupa (515team) najela 32p server:
-The best hardware: Intel Xeon E3-1230 + 16 GB DDR3
-A full CPU core reserved per game server
Torej oni laufajo štiri serverje na eni mašini. Je pa res da ne vem kak bi zgledalo če bi na kaki 2600K mašini igral in hostal hkrati, sam tud to bi šlo pomoje.

vidim da ne ločiš niti med serverjem pa desktop mašino. tuki se pogovor konča ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Good Guy je izjavil:

Truga je izjavil:

Spock83 je izjavil:

Jaz imam na voljo trenutno 8 corov in 16 giga rama, pa kar awesome diskovno polje. Mislim da je to bolje od tiste revscine, ki mi jo ponujajo razni i3d in podobni... Ampak nemorem laufat gor serverjev, ker nisem placal bajnih vsot EAju.

Zalost pac. Da niti ne omenjamo da iz istega razloga ne bo modanja (ce ti ni vsec vanilla (meni sicer je), tough luck). Ker ce nimas polnega dostopa do streznika pac nimas kej praskat.
««
37 / 149
»»