Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

Primoz78 ::
globoko grlo je izjavil:
ampak res, gre 3x na kofe in si ob 10€
Popravek....3x na kofe v Benetke in si ob 36€

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Bor H ::
globoko grlo je izjavil:
ampak res, gre 3x na kofe in si ob 10€
Greš 30x pa maš 100€, greš vsak dan pa maš avto. Ne bluzi.

Netrunner ::
dejstvo je to da 10€ je zanemarljivo malo .. jaz sem kupil na originu za 50€ in boli me k... če bi prišparal 10-15€ nekje ..
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

če imaš čas vse tisto igrat poleg bf3 ... get a life

Tr0n ::

def0r ::

No jst sm dal 30€ z DLCjem/limited, itak bom un DLC pol 15€ pa bi ga itak pol kupu. Ampak ja, 19€ je supr cena :)

BigWhale ::
Jaz bom pa v miru pocakal na dostavo iz game.co.uk in potem bom v miru instaliral in igral. Pa na nobenem forumu ne bom spraseval kako naj proxy uporabim, ce nucam VPN, ce moram ob polni luni prizgat kadilo in darovat jagnje EAju, da me ne banajo.
Pred tem bom pa vrtal po nosu in jedel kokice ob forumski zabavi. :>
Pred tem bom pa vrtal po nosu in jedel kokice ob forumski zabavi. :>

Malce cenejso (40 EUR za Limited) digital varianto imate tudi na D2D.
http://www.direct2drive.co.uk/2/10560/p...

def966 => ja saj zato sem pa napisal "get a life" .. če igraš MP + SP .. nevem kako ti lahko ostane čas za kaj drugega

Bolf3nk ::
Malce cenejso (40 EUR za Limited) digital varianto imate tudi na D2D.
Tu sem jaz kupil. Zadevo dobil takoj. Key na mail. Imaš možnost da DL preko d2d ali preko origina.

Bor H => vsak naj zapravlja svoj čas kot hoče... hotel sem samo izrazit moje mnenje glede +/- 10-15€ za BF3 ... če bi kupil BF3 za 35€ .. konec meseca ne bi imel 15€ več ker bi dal za kaj drugega ...
kaj pa je danes 10€ (na žalost) ...
kaj pa je danes 10€ (na žalost) ...

Moje mnenje je pa tako, da je to 25€ razlike v ceni (še več, jst sm dal 30, ti 50), če bi mi blo vedno vseen za 30% in več razlike ne bi vozu korejskega avta, pa tut ne bi imel i5 procesorja ampak i7.... Za počitnce pa ne bi skupi napraskal. Res je, vsak naj porabi kot hoče, ampak če lahko prišparam 10 ali 20 evrov jih pač bom.

markymark ::
@markymark Ti si pa nov tukaj, ne?
Ja, res je. Sem potem ugotovil, da bi moral drugje napisat post...
Koliko od vas jo bo igralo xbox-u?
Meni so iz ShipTo.net sporočili, da so mi odposlali že 22.10.
Upam, da bo do konca tedna že pri meni.
Ugotovil sem, da končna PC verzija ni tako požrešna kot je kazalo
in mi deluje na e7200@3.14Ghz z ATI 5750 na 30-40 fps... tako da
se nekako bo še dalo igrati...

Good Guy ::
Gadget show, v katerem so naredili simulator za bf3, je zunaj:
haha norci ;)
najbolj je una s paintball guni ;)
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

če bi mi blo vedno vseen za 30% in več razlike ne bi vozu korejskega avta, pa tut ne bi imel i5 procesorja ampak i7....
ne moreš kar z % posplošit vsega .. mi ni težko dati 50€ namesto 35€ ... vsekakor pa če bi npr. BF3 stal 500€ bi iskal če se le da kje dobiti za 350€ ... v obeh primerih je % enak .. samo 15€ != 150€

def0r ::
če bi mi blo vedno vseen za 30% in več razlike ne bi vozu korejskega avta, pa tut ne bi imel i5 procesorja ampak i7....
ne moreš kar z % posplošit vsega .. mi ni težko dati 50€ namesto 35€ ... vsekakor pa če bi npr. BF3 stal 500€ bi iskal če se le da kje dobiti za 350€ ... v obeh primerih je % enak .. samo 15€ != 150€
Za enega je veliko za nekoga ni.

Ce aktiviras, ti dela vse, SP, co-op in MP.
Ampak kot si morda ze videl pri opisih, je SP kratek (5 ur), genericen in precej povprecen.
Ampak kot si morda ze videl pri opisih, je SP kratek (5 ur), genericen in precej povprecen.

Rippy ::

ShinseiYama ::
Dodaj me Yamalok oz ExtremeNastyTossers je platoon, itak vsi vabljeni da se pridružte "neformalno" ,naši redni ćlani so itak dani vsi kot leaderji XD oz. še bodo

Good Guy ::
ShinseiYama je izjavil:
Dodaj me Yamalok oz ExtremeNastyTossers je platoon, itak vsi vabljeni da se pridružte "neformalno" ,naši redni ćlani so itak dani vsi kot leaderji XD oz. še bodo
Se pridružujem ;)
http://goo.gl/7ItKpU

Dua'L ::
DrDeath kaj pa destruction je kaj bolš od bete?
------
------
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()

globoko grlo ::
srečkoti vi z ornk gajbami :)
moja škatlica e6850+4890+6rama laufa na 1680x1050 na medium 40+, sam na 24" ni to to :(
sam špil je pa kr ok :)
moja škatlica e6850+4890+6rama laufa na 1680x1050 na medium 40+, sam na 24" ni to to :(
sam špil je pa kr ok :)

Freaxx ::
Ja sem kr vesel da so še malo optimizirali, in bo ravno prav za moj rig tam medium :) LOOOL in pol vidm kao da bo možn splitscreen al kaj?! Sam ne na pcju pomoje ali pač?

Blazz ::
No pri meni ni tega buga...
mam pa na 2500k +6870 vse na max na 1920x1200 pa dela brez enga malga zatikanja na SPju. Coolsko :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blazz ()

Sm zagnal, na ultra ne zgleda nič posebnega, se da kje forcat DX mode? Mogoče mi na desetki laufa.

Bananovec ::
Moji dokumenti> Igra> Settings.
Odpreš in vpišeš komando.
Odpreš in vpišeš komando.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Regards, Apple

Blazz ::
fpsjev je med 40-60, sm pa zdej vidu da nimam antialiasing deferred na 4xMSAA in da HIGH nastavitev, katero imam ni max nastavitev, temveč da obstaja tudi ultra, bom še na ultra probu, tam pa bo moral štekat :)
SP igram na compu, sej to se da brez problema? :)
SP igram na compu, sej to se da brez problema? :)

b0le ::
Btw, any thoughts glede ekstremnih kontrastnih razmerij v spilu, v stilu: oz. (sličice sicer iz open bete, but still - takrat so se pritoževali, da se je moč pri belem dnevu in maksimalni osvetlitvi skrivati v sencah, ki so tako temne, da ljudstvo hodi mimo in te praktično ne opazi ;)).
Moj Battlelog post na to temo:
This pic more or less sums it up:
Eden izmed userjev na EA-jevih forumih (thread here) je objavil sledeco RL primerjavo:
BF3 bi sproduciral:
nakar ga nek tretji uporabnik malce popravi, ces da bi bil BF3 ekvivalent more like:
Moj Battlelog post na to temo:
I'm actually astounded to see all these high-dynamic rendering techniques actually being used to achieve the exact oposite of what HDR photography is trying to do. While HDR photography tries to achieve a balanced picture without any of the parts being under- or over-exposed and thus closer to what the human eye actually perceives, HDR in the context of computer graphics and rendering seems to mean something along the lines of "try to overexpose the bright parts of the scene and underexpose the dark ones by as much as possible and thus loose the maximum amount of detail in an effort to simulate a camera, not the human eye."
This pic more or less sums it up:
Eden izmed userjev na EA-jevih forumih (thread here) je objavil sledeco RL primerjavo:
BF3 bi sproduciral:
nakar ga nek tretji uporabnik malce popravi, ces da bi bil BF3 ekvivalent more like:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: b0le ()

Sm zagnal, na ultra ne zgleda nič posebnega, se da kje forcat DX mode? Mogoče mi na desetki laufa.
Kaj da bi igro pognal na DX 10...? To bi pol bil dosti večji performance, samo a se to da tudi na novejših grafičnih ki avtomatsko podpirajo DX11? Mam za foro namen sprobat
lp,
p.s.
Kako komando to napišeš da tko deluje? Igro dobim pomoje jutri (igabiba sporoči da je odposlano naročilo) pa bom sprobal tud to, sam da vidim kaka je dejanska razlika.

globoko grlo ::
a je mogoče kdo na SPju prišel do mission Kaffarov, ko si spet američan, greš spet v pool house, tam skleneš prijateljstvo z rusom (idi i ubi solomona), potem pa pride en marinc in, vsaj v mojem primeru, se dere get down on the ground, jest je pa tut premaknt ne morem, ne gledat levo, desno, ne ustrelt, nč, samo s pušketino merim vanjga in me marinc prec šicne. Zdej ne vem al je to bug al to tko more bit?
tnx
edit :
sem gor dal ta nove driverje in mi na 1920x1200@medium prav lepo laufa okrog 35-40 fpsjev, na dx10 seveda
tnx
edit :
sem gor dal ta nove driverje in mi na 1920x1200@medium prav lepo laufa okrog 35-40 fpsjev, na dx10 seveda
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()

kaj ste že vsi aktivirali preko proxija? .. ni težav ? .. mislim se dobijo evropski serverji al igrate na tujih ?

Kaj da bi igro pognal na DX 10...? To bi pol bil dosti večji performance, samo a se to da tudi na novejših grafičnih ki avtomatsko podpirajo DX11? Mam za foro namen sprobat
lp,
p.s.
Kako komando to napišeš da tko deluje? Igro dobim pomoje jutri (igabiba sporoči da je odposlano naročilo) pa bom sprobal tud to, sam da vidim kaka je dejanska razlika.
Verjetno isto kot pri BFBC2, saj je skoraj isti pogon.
To vpiši noter:
DxVersion=11
Glede črnine pa naj le ta bo. Ob takem soncu kot je v igri tudi v RL ne vidiš vsega.
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

particle ::
globoko grlo je izjavil:
a je mogoče kdo na SPju prišel do mission Kaffarov, ko si spet američan, greš spet v pool house, tam skleneš prijateljstvo z rusom (idi i ubi solomona), potem pa pride en marinc in, vsaj v mojem primeru, se dere get down on the ground, jest je pa tut premaknt ne morem, ne gledat levo, desno, ne ustrelt, nč, samo s pušketino merim vanjga in me marinc prec šicne. Zdej ne vem al je to bug al to tko more bit?
tnx
edit :
Ustreli marinca... :D

Bananovec, kam točno bi to moral vpisati? Nisem nič čaral z BFBC2 ker mi je tut maxed delalo 60+ fps, sam tu pa za multiplayer bo treba nekaj pomoje...mal neučakan jebiga :)
Bi prodal bad company 2 forcati na dx 10 da vidim kake so razlike, itak pa bojo pomoje jutri BF prpelal se mi zdi. Saj so mi poslal mail da je naročilo odposlano ali je to drugače pri prednaročilu in bo v četrtek? (igabiba)
lp
kaj pa če bi d3dx11_42.dll pobrisal :)?
Bi prodal bad company 2 forcati na dx 10 da vidim kake so razlike, itak pa bojo pomoje jutri BF prpelal se mi zdi. Saj so mi poslal mail da je naročilo odposlano ali je to drugače pri prednaročilu in bo v četrtek? (igabiba)
lp
kaj pa če bi d3dx11_42.dll pobrisal :)?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Freaxx ()

Slikca. Prikazuje potek klikov od menija do končne datoteke. Za BFBC2 seveda.
Rahlo sem sfailal. Mislil sem pokazati na Documents.
PS: Pozabi ZGORNJO FOTKO, UI v BF3 je rahlo drugačen. Iščem sedaj v html fajlu.
Oz. ne, probaš lahko
Rahlo sem sfailal. Mislil sem pokazati na Documents.
PS: Pozabi ZGORNJO FOTKO, UI v BF3 je rahlo drugačen. Iščem sedaj v html fajlu.
Oz. ne, probaš lahko
Regards, Apple
Regards, Apple
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bananovec ()

BALAST ::
Če hoče kdo Alien Teeth Dog-Tag Samo še nekaj jih je na voljo
Seveda se morate registrirat na forum!
Seveda se morate registrirat na forum!

"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."