Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

ahac ::
Še vedno ne razumeš. EA nebi smelo zanimati, kaj imam jaz nameščeno na računalniku. Sploh pa ne na način, ki je opisan v EULA.
Podatki o tem katere driverje in delno tudi kater software imajo userji, jim lahko pomagajo pri razvoju in supportu.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

ShinseiYama ::
Pozdravljeni!
Večina vas pozna igre iz Battlefield serije, še posebej Battlefield 2, ki je požel velik uspeh.
Veliko nas jih je preživelo na nonranked serverjih še posebej znan za slovence je bil server klana THC Kateri je bil seveda eden boljših in uspešnih takoj za Team515.
Nekateri od nas smo celo sodelovali na Clanbasu kot ekipa za BF2 Slovenija – vsem Semper Fi
Naše oznanilo je da smo prednaročili trenutno 40 slotni server ki je plačan za 3 mesece vnaprej, server je postavljen v frankfurtu saj velja za trenutno najboljše osrednje mesto za gaming serverje, kjer je nizek ping. SERVER INFO BO OBJAVLJEN KO BO POSTAVLJEN.
Upamo da z časoma ko ali če bomo zbrali dovolj donacij da ga redno podaljšujemo in če se bo nabralo presežek denarja bomo nadgradili na 64 slotnega.
Da bi nam uspelo uspešno vzdrževati server, vsi vemo da to nekaj stane.Bo večina ENT članov tudi prispevalo po svojih zmožnostih evro ali dva, a se bojim da nas jih je še vedno premalo.
Zato tudi zdaj nagovarjam vse Slovenske zagrizene igralce ki bi želeli donirati evro ali dva, da bi imeli en dober, redno nadziran (seveda spoštljivo in pravično do vseh igralcev) Slovenski server kjer bi večina slovenceljnev lahko uživala, brez da bi jih admini nepošteno obravnavali, kot to veliko igralcev doživlja po tujih serverjih.
Seveda bi server bil bolj klansko orientiran kjer je poudarek na teamplayu tako da upam da bi tisti, ki so iz klanov in tisti, ki vejo kako je treba tako igro igrat , vzljubili naš server in ga dali pod favorits.
Kaj s tem zdaj mislim je, da bo administriran podobno kot BF2-PR serverji, se pravi kickali bomo take ki se bojo učili letet, teamkillali, nadlegovali druge igralce ter tako dalje.
Vse ostalo free for all, vse velja. Če bomo opazili da bo klasa kot Recon prevladevala jo bomo seveda omejili.
Prve 3 mesece bo tako imenovan "grace period" kjer ne bo nič kaznovanja za učenje vozil.
Več ko se nas jih nabere, ki bi hoteli donirati 1x ali redno mesečno, ceneje pridemo vsi skozi.
40 slotni pride 150eur za 3 mesece, toraj od trenuka ko berete tole moramo zbrati naslednjih 150eur ali celo več, saj več ko zberemo za dlje lahko plačamo.
Vsi prispevki bi bili zabeleženi in objavljeni na našem forumu kjer lahko vsak donator potrdi, prav tako bi bila vsaka poraba zabeležena in računi predloženi.
Vse kar lahko ponudimo v zameno je rezerviran slot za donatorja.
"BlowJob lahko ponudi naš Aqul" - Joke
Informacija kam lahko nakažete denar je na voljo tu: Link
Prav tako ste vsi ljubitelji iger vabljeni na naš TS3 server trenutno je prostora za 25 ljudi a po potrebi ga bomo nadgradili.
Obiščite www.extremenastytossers.com
S spoštovanjem Srečko Kovač a.k.a Dr.Death a.k.a archangel1004
Večina vas pozna igre iz Battlefield serije, še posebej Battlefield 2, ki je požel velik uspeh.
Veliko nas jih je preživelo na nonranked serverjih še posebej znan za slovence je bil server klana THC Kateri je bil seveda eden boljših in uspešnih takoj za Team515.
Nekateri od nas smo celo sodelovali na Clanbasu kot ekipa za BF2 Slovenija – vsem Semper Fi
Naše oznanilo je da smo prednaročili trenutno 40 slotni server ki je plačan za 3 mesece vnaprej, server je postavljen v frankfurtu saj velja za trenutno najboljše osrednje mesto za gaming serverje, kjer je nizek ping. SERVER INFO BO OBJAVLJEN KO BO POSTAVLJEN.
Upamo da z časoma ko ali če bomo zbrali dovolj donacij da ga redno podaljšujemo in če se bo nabralo presežek denarja bomo nadgradili na 64 slotnega.
Da bi nam uspelo uspešno vzdrževati server, vsi vemo da to nekaj stane.Bo večina ENT članov tudi prispevalo po svojih zmožnostih evro ali dva, a se bojim da nas jih je še vedno premalo.
Zato tudi zdaj nagovarjam vse Slovenske zagrizene igralce ki bi želeli donirati evro ali dva, da bi imeli en dober, redno nadziran (seveda spoštljivo in pravično do vseh igralcev) Slovenski server kjer bi večina slovenceljnev lahko uživala, brez da bi jih admini nepošteno obravnavali, kot to veliko igralcev doživlja po tujih serverjih.
Seveda bi server bil bolj klansko orientiran kjer je poudarek na teamplayu tako da upam da bi tisti, ki so iz klanov in tisti, ki vejo kako je treba tako igro igrat , vzljubili naš server in ga dali pod favorits.
Kaj s tem zdaj mislim je, da bo administriran podobno kot BF2-PR serverji, se pravi kickali bomo take ki se bojo učili letet, teamkillali, nadlegovali druge igralce ter tako dalje.
Vse ostalo free for all, vse velja. Če bomo opazili da bo klasa kot Recon prevladevala jo bomo seveda omejili.
Prve 3 mesece bo tako imenovan "grace period" kjer ne bo nič kaznovanja za učenje vozil.
Več ko se nas jih nabere, ki bi hoteli donirati 1x ali redno mesečno, ceneje pridemo vsi skozi.
40 slotni pride 150eur za 3 mesece, toraj od trenuka ko berete tole moramo zbrati naslednjih 150eur ali celo več, saj več ko zberemo za dlje lahko plačamo.
Vsi prispevki bi bili zabeleženi in objavljeni na našem forumu kjer lahko vsak donator potrdi, prav tako bi bila vsaka poraba zabeležena in računi predloženi.
Vse kar lahko ponudimo v zameno je rezerviran slot za donatorja.
"BlowJob lahko ponudi naš Aqul" - Joke
Informacija kam lahko nakažete denar je na voljo tu: Link
Prav tako ste vsi ljubitelji iger vabljeni na naš TS3 server trenutno je prostora za 25 ljudi a po potrebi ga bomo nadgradili.
Obiščite www.extremenastytossers.com
S spoštovanjem Srečko Kovač a.k.a Dr.Death a.k.a archangel1004
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ShinseiYama ()

ahac ::
EA revises Origin EULA; data collection is still in, collection for marketing is out
EA knows that you care how information about you is collected, used and shared, and we appreciate your trust that we will do so carefully and sensibly. Information about our customers is an important part of our business, and EA would never sell your personally identifiable information to anyone, nor would it ever use spyware or install spyware on users' machines.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

PARTyZAN ::
Še dobro, da niso vsi tako brezbrižni kot nekateri tukaj, da se je to zadevo izpostavilo.
To je že precej bolje. Bi bilo še bolje, če bi statistiko imeli opt-in tako kot ima to konkurenca, ampak eh, EA pač.
Prednaročilo ostaja :).
but maintains the right to collect "nonpersonally identifiable data",
To je že precej bolje. Bi bilo še bolje, če bi statistiko imeli opt-in tako kot ima to konkurenca, ampak eh, EA pač.
Prednaročilo ostaja :).

BALAST ::
Tule samo CD-key ali pa tule fizična škatla, kjer dobiš mogoče kakšen dan za izzidom.
Pri obeh ti odštejeta s kreditne kartice par dni pred izzidom, ko pošljejo ključ ali fizično škatlo-
Pri obeh ti odštejeta s kreditne kartice par dni pred izzidom, ko pošljejo ključ ali fizično škatlo-

TRIROG ::
U pa še PayPal podpirajo ...
Naročeno!
Pri g2... ne zavvi ... ne rabim škatle ...
Naročeno!
Pri g2... ne zavvi ... ne rabim škatle ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TRIROG ()

Tudi sam sem danes prednaročil dve kopiji, še posebno ker sem gledal opise Dead Island, Red Orchestra 2, pa sem si rekel da če so že to vse MP streljačine, bo BF3 zagotovo najboljša.

Jerry000 ::
men se ta ponudba zdi še najbolj:
http://www.game.co.uk/en/battlefield-3-...
Sam nevem koliko tle poberejo z poštnino. Kdo naročil kaj iz tukaj? Pošiljajo v slovenijo? Ima kdo kako kodo z popustom?
Oziroma se sploh splača vzet ta pack Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack al raj kr na zavvi kjer vedn naročam vzamem samo Battlefield 3 Limited Edition?
http://www.game.co.uk/en/battlefield-3-...
Sam nevem koliko tle poberejo z poštnino. Kdo naročil kaj iz tukaj? Pošiljajo v slovenijo? Ima kdo kako kodo z popustom?
Oziroma se sploh splača vzet ta pack Battlefield 3 Limited Edition: Physical Warfare Pack al raj kr na zavvi kjer vedn naročam vzamem samo Battlefield 3 Limited Edition?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

BigWhale ::
Jaz iz game.co.uk ze nekaj casa narocam in so fajn. Zaenkrat sem zadovoljen. Postnine je manj kot 5 GPB se mi zdi oziroma tam nekje.

huh kr dost...to je 3funte na izdelek ali na celoto? Se pravi če naročim 3 igre ali plačam 3funte za vsako igro? ker pack se mi pa najbol splača potem?

Splača se ti naročit več kopij naenkrat, ker za razliko od zavvija pakirajo po več iger skupaj. Je pa to bilo že večkrat omenjeno v tej temi drugače.

meandmouse je izjavil:
Veš mogoče tudi, če bo kasneje Specact Kit zastonj?
Pojma nimam, Physical Warfare Pack se govori naj bi bil kasneje free 4 all za Specact pa nic nisem zasledil...Se pa definitivno bolj splaca Physical pak kot Specact :-)
Lp Primoz
p.s. Jaz sem jo tudi pravkar prednarocil pri game.co.uk...:-)
Nja, vidm da se limited editionu ne splača kupiti...mislim itq bodo te stvari dostopne vsem, zakaj bi več plačevau pol

dozBK ::
Nja, vidm da se limited editionu ne splača kupiti...mislim itq bodo te stvari dostopne vsem, zakaj bi več plačevau pol
Si malo pomešal, orožja so del Physical Warpacka. Bonus Limited Edition pa je, da bo prvi map pack zastonj. Sicer bo nekje med 10-15 ojrov po izidu, mogoče celo več.

Samo manjše opozorilo vsem ki kupujejo ključ na teh straneh.
Obstaja možnost da potem te ključe bannajo, sem že videl ko so prijatlu bannal ključ kupljen na G2P s strani EA...
Majhna možnost a vseeno.
Isto velja za druge spletne strani, velika večina teh ključev je iz drugih držav kjer jih nakupijo poceni, da jih lahko prodajajo po takih cenah.
Kar pa seveda če igračarske firme ugotovijo kako kje in zakaj je bil ključ kupljen ga mile volje banajo.
Tudi jst sem že kupil par iger tko, a to samo take ki se mi ne zdijo preveč zanimive v primeru da ključke banajo, zaenkrat mi jih še niso.
Ja te stvari se kasneje odklenejo za vse igralce, in ni exkluzivno samo za kupce physical warfare, exkluzivno zanje je samo to da v teh dobrotah uživajo par dni prej lol.
To govorim za orožja.
Vsi ki pa prednaročijo dobijo pa tudi map pack kolikor vem
Obstaja možnost da potem te ključe bannajo, sem že videl ko so prijatlu bannal ključ kupljen na G2P s strani EA...
Majhna možnost a vseeno.
Isto velja za druge spletne strani, velika večina teh ključev je iz drugih držav kjer jih nakupijo poceni, da jih lahko prodajajo po takih cenah.
Kar pa seveda če igračarske firme ugotovijo kako kje in zakaj je bil ključ kupljen ga mile volje banajo.
Tudi jst sem že kupil par iger tko, a to samo take ki se mi ne zdijo preveč zanimive v primeru da ključke banajo, zaenkrat mi jih še niso.
Si malo pomešal, orožja so del Physical Warpacka. Bonus Limited Edition pa je, da bo prvi map pack zastonj. Sicer bo nekje med 10-15 ojrov po izidu, mogoče celo več.
Ja te stvari se kasneje odklenejo za vse igralce, in ni exkluzivno samo za kupce physical warfare, exkluzivno zanje je samo to da v teh dobrotah uživajo par dni prej lol.
To govorim za orožja.
Vsi ki pa prednaročijo dobijo pa tudi map pack kolikor vem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ShinseiYama ()

Jap. Zavvi (ima sicer po novem poštnino vključeno v ceno), a le-ta znaša 1 funt. Catch je v temu, da ne pošiljajo več iger v eni pošiljki, ampak vsako posebej.

deadbeef ::
Bom počakal, če pride na steam mogoče kdaj, če je ne bo pa je ne bom kupil, Origin je no-go for me.

blblb ::
Jap. Zavvi (ima sicer po novem poštnino vključeno v ceno), a le-ta znaša 1 funt. Catch je v temu, da ne pošiljajo več iger v eni pošiljki, ampak vsako posebej.
hja nazalost pa nimajo Physical Warfare Pack-a. :>
Plus sam sem narocil 2 kopiji + se reward card in
Glede zavvi-ja in game.co.uk; vzames tam kjer je ceneje. Na case imajo na zavvi-ju nekatere igre zelo ugodne, vcasih pa na game.co.uk. Se mi je pa zgodilo da mi je posiljko od zavvija postar odprl (ker je skatla od igre zapakirana v kartonasto skatlico iste velikosti) in pogledal kaj je notri. Upam da se to ne zgodi spet...
lp, blblb

huh kr dost...to je 3funte na izdelek ali na celoto? Se pravi če naročim 3 igre ali plačam 3funte za vsako igro? ker pack se mi pa najbol splača potem?
Tri funte se ti zdi precej za postnino iz GB? Hihi.
Ja se mi zdi "veliko" ker na zavvi je poštnina 1 funt na igro....hihi
Torej potem bom raje kar na zavvi uzel ker vidim da Physical Warfare Pack-a se ne splača glee na to da za vse pride free kasneje:)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

hja nazalost pa nimajo Physical Warfare Pack-a. :>
Plus sam sem narocil 2 kopiji + se reward card insembom zaradi preorder-ja dobil na reward card toliko bonusa da imam reward card zastonj :)
Glede zavvi-ja in game.co.uk; vzames tam kjer je ceneje. Na case imajo na zavvi-ju nekatere igre zelo ugodne, vcasih pa na game.co.uk. Se mi je pa zgodilo da mi je posiljko od zavvija postar odprl (ker je skatla od igre zapakirana v kartonasto skatlico iste velikosti) in pogledal kaj je notri. Upam da se to ne zgodi spet...
lp, blblb
Tega poštarja lahko tožiš kakor tudi pošto slovenije lp.

Dua'L ::
Kris then attempts to retrieve system spec information from Patrick, but as loose lips sink ships, and ruin PR plans, Patrick stays mum, though he is happy to say, "you'll definitely be safe with dual [NVIDIA GTX] 580s in SLI."
ali ne malo pretiravajo?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dua'L ()

McGregorSL ::
Upam, da bo lepo laufalo na R5970 vse na max. in da bo AMD izdal crossfire profil že na začetku in ne šele na sredi leta 2012.
Drugače pa obvezno želim škatelno verzijo. Bom kar slovenske štacune pobaral... povsod prednaročil, vzel pa tam kjer bo cenejš.
ok 4 kopije zame, check please! :P
~McG
Drugače pa obvezno želim škatelno verzijo. Bom kar slovenske štacune pobaral... povsod prednaročil, vzel pa tam kjer bo cenejš.
ok 4 kopije zame, check please! :P
~McG

Moraš biti pa res pri koritu, če boš naročil pri naših trgovcih.
(Limited Edition bodo zagotovo po 45€ in več, medtem ko so v UK 30€ s poštnino)
(Limited Edition bodo zagotovo po 45€ in več, medtem ko so v UK 30€ s poštnino)

Moraš biti pa res pri koritu, če boš naročil pri naših trgovcih.
(Limited Edition bodo zagotovo po 45€ in več, medtem ko so v UK 30€ s poštnino)![]()
Nimamo vsi teh bednih kartic, ko bi se dalo vsaj po povzetju..
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…

So, ker moreš plačat članarino vsako leto 20 eur zato je pa nimam in raje naročim v slo.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Zgodovina sprememb…

kje si ti našel 20€ na leto res nevem. Sicer pa ti je to res preveč? Itq pa boš na leto več kot 100€ + plaču če boš pri nas naročeval špile ker so za 30-50% dražje kot v tujini. Glede denarja več prišparač če vzameš kartico in naročuješ preko spleta iz tujine. Js za viso electron dam 1€ na mesec...še manj 90 al 80centu, not shure. Splača se pa ful;)

Sam za igro bf3 se mi res ne da nabavlat kartice pa tud dohodkov nimam.
CENIK: http://www.nlb.si/placilne-kartice-cenik
CENIK: http://www.nlb.si/placilne-kartice-cenik
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3

ja NLB, pri Abanki in Visa Electron ni treba met stalnih dohodkov in kartica ni tok draga, sm jo vzel glih zarad tega da lahko preko nata naročujem razne stvari...ebay in ostalo, zelo veliko stvari je ceneje iz tujine kot pri nas...s poštnino vred

se mi zdi da je maestro ok. Zakaj pa nebi Visa Electron? Ker maestro in ostale potrebujejo stalne dohodke medtem ko visa electron ne zahteva. Pred 1-2 let je bila to ravno kartica za dijake in študente ker ni bilo treba jo plačevati, zdaj so pa samo to uvedli da jo morš pač letno plačevat (18 ali manj letno) in je še vedno primerna za dijake in študente ki nimajo stalnih dohodkov. Gor itq sam položiš keš ko hočiš kaj kupiti...za večjo varnost:)

mr1two ::
Heh, meni visa electron zastonj pade pri banki koper
tko da ni problema, sam nesmem jo preveč nucat, če ne hitr zmanjka.
Drgač sm si pa naročil fizično obliko na game.co.uk, nekje 35 eur pride s poštnino.

Drgač sm si pa naročil fizično obliko na game.co.uk, nekje 35 eur pride s poštnino.

Dobro če bo razlika s poštnino vred res 15€/kos potem bom že premislil o "uvozu"
Nazadnje 2x ko sem kupil špil je bila razlika minimalna cca 4€... za 4€ se mi ne splača nabavit kreditne kartice...
Nazadnje 2x ko sem kupil špil je bila razlika minimalna cca 4€... za 4€ se mi ne splača nabavit kreditne kartice...

Te letne članarine so res svinjske ali pa prepaid cartice tud skos vzamejo provizijo. Zdaj je še Ebay zagnjavu z paypal provizijo 5% pa 10% cene izdelka za prodajalca.
Banke sam odžirajo ljudi...
Banke sam odžirajo ljudi...

Recimo če naročiš na amazon.co.uk, koliko je potem dejanske poštnine? Pa piše npr. da je 30funtov (se pravi cca34€) ali to pretvori avtomatsko?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: McGregorSL ()

McGregorSL je izjavil:
Recimo če naročiš na amazon.co.uk, koliko je potem dejanske poštnine? Pa piše npr. da je 30funtov (se pravi cca34€) ali to pretvori avtomatsko?
Postnine je, kot so ze povedali, 3 GBP, ce igra stane 30GBP je to skupaj 33 GBP, kar v evrih znese ~37 EUR. Tko pravi google. Konverzijo pa itak dela banka.

3gbp je bilo mišljeno za game.co.uk, lahko da je poštnina iz amazon drugačna. Prijavi se na amazon in malo preberi. Pa prijavi se na britanski amazon

Primoz78 ::
Iz Amazona zna bit kar drago, na zadnje ko sem preverjal za prednarociti eno igro mi je na koncu vrglo ven 6,5€ postnine.....se vedno se najbolj splaca iz zavvi ali game.co.uk ali v digitalni obliki.
Lp Primoz
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/