Forum » Pomoč in nasveti » Ne delajo nekateri špili
Ne delajo nekateri špili
WoteX ::
Stvar je taka, da mi špil zažene normalno, potem pa ko začnem igrati štekne pa morm comp. reseterat. Temperatura proca in grafke je normalna, nič overclockano. Gonilniki radeona so najnovejši pa tudi s strarejšimi je isto. V 3DMark-u mi nardi prvi test potem pa štekne in je treba reseterat.
Ne delajo mi špili kot so npr.: NFS HP2, Aquanox, F1 2002,... Ko sem imel not GF3 mi je use delal normalno.
Konfiguracija:
Athlon XP 2000+
Gigabyte 7VRXP
3DProphet Radeon 8500LE
IBM IC35 60Gb
NEC CD-RW 24X10X40
Ne delajo mi špili kot so npr.: NFS HP2, Aquanox, F1 2002,... Ko sem imel not GF3 mi je use delal normalno.
Konfiguracija:
Athlon XP 2000+
Gigabyte 7VRXP
3DProphet Radeon 8500LE
IBM IC35 60Gb
NEC CD-RW 24X10X40
- spremenilo: WoteX ()
SLOWWWeb.net ::
Pozdravljjen!
No jaz sem ravno te dni [po raznih testih in ločenih gonilnikih] ugotovil, kje imam probleme. Problem je v Via gonilnikih za plato. Nažalost boš moral reinštalirat mašino. Nažalost. Jaz se tudi pripravljam na to, amapk šele v sredo.
Konfiguracija:
Athlon XP 1600+
Iwill KK266
3DProphet Radeon 8500LE
IBM IC35 60Gb
DVD
Acer CDRW
No jaz sem ravno te dni [po raznih testih in ločenih gonilnikih] ugotovil, kje imam probleme. Problem je v Via gonilnikih za plato. Nažalost boš moral reinštalirat mašino. Nažalost. Jaz se tudi pripravljam na to, amapk šele v sredo.
Konfiguracija:
Athlon XP 1600+
Iwill KK266
3DProphet Radeon 8500LE
IBM IC35 60Gb
DVD
Acer CDRW
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kupujem novo mašinoOddelek: Kaj kupiti | 2053 (1275) | bond007 |
» | Ocenite konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 1370 (1094) | smilyxx |
» | Izkušnje z GeForce 3 Ti 200 prosimOddelek: Strojna oprema | 1502 (924) | nodes |
» | Katero grafično?, Kaj bi vi vzel.neki izbire.......Oddelek: Kaj kupiti | 1725 (1236) | Klemenn |
» | Rezultati v Sandri in 3DMarku2001Oddelek: Strojna oprema | 1170 (970) | tha_man |