Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Lion29 ::
sem pogledal zda (prva) 2 dela White Lotus - po trailerju par let nazaj me ni neki pritegnil in sem po 15min tudi ugasnil... ampak ker folk govori precej o tem sem dal se eno "sanso" - ker apparently nimam kaj boljsega za pocet 
in ja, sem pozitivno presenecen. Je bolje kot sem sprva mislil, ni neka plehka komedija, zgleda vsaj za zdaj malo bolj deep... mi je samo ta "glavni" igralec - moz daddarijeve (no vsaj zdaj je moz)... ttoalno anti igralec in mi gre posteno na k.... ampak se ga da spregledat... zaenkrat bomo nadaljevali

in ja, sem pozitivno presenecen. Je bolje kot sem sprva mislil, ni neka plehka komedija, zgleda vsaj za zdaj malo bolj deep... mi je samo ta "glavni" igralec - moz daddarijeve (no vsaj zdaj je moz)... ttoalno anti igralec in mi gre posteno na k.... ampak se ga da spregledat... zaenkrat bomo nadaljevali
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

CoreySteel ::
Zgodba se počasi razvija, tako da glede tega postaja vedno bolj "zanimivo", ampak načeloma grejo vse epizode po istem kopitu. Mogoče ti predlagam, da pogledaš še eno in če ti tudi naslednja ne bo potegnila, potem je to to :)
Twitter: @CoreySteel_

tilen03 ::
Men se zdi, da ce ti je bil vsec Lodge 49, ti bo tudi White Lotus. Ce ti je bil Lodge 49 totalno anti, ti bo White Lotus tezko gledljiv, k sreci je lokacija dogajanja vedno zanimiva za popotnike + znani igralci, da pritegnejo nekatere ljudi.
Ce mene kdo vprasa povem, da serija ni nic posebnega sama po sebi, ampak pusca neke zanimive razpoke, pa tudi karakterji so taksni, da jih najraje gledam od dalec.
Ce mene kdo vprasa povem, da serija ni nic posebnega sama po sebi, ampak pusca neke zanimive razpoke, pa tudi karakterji so taksni, da jih najraje gledam od dalec.

Ales ::
White Lotus sploh ni slaba.
Druga sezona mi je bila boljša od prve. In zaenkrat tretja sezona boljša od druge - si pa še nisem pogledal zadnje tri dele, ni bilo še časa.
No, boljša sezona... liki so mi zanimivejši. Produkcija je na podobnem nivoju ves čas.
Pa še to - sezone so blago povezane med sabo, četudi se morda ne zdi tako. Samo povem, če se kdo spravlja gledat.
Druga sezona mi je bila boljša od prve. In zaenkrat tretja sezona boljša od druge - si pa še nisem pogledal zadnje tri dele, ni bilo še časa.
No, boljša sezona... liki so mi zanimivejši. Produkcija je na podobnem nivoju ves čas.
Pa še to - sezone so blago povezane med sabo, četudi se morda ne zdi tako. Samo povem, če se kdo spravlja gledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()

klempo ::
The Handmaid's Tale Season 6 HULU
https://www.imdb.com/title/tt5834204/
Set in a dystopian future, a woman is forced to live as a concubine under a fundamentalist theocratic dictatorship.

cebelar123 ::

Bl4ckSw4n ::
Zadnji del The Pitt je zunaj. Zadeve ne morem prehvalit. Ne spomnim se, kdaj se kakšno serijo gledal s takšnim užitkom.

IL_DIAVOLO ::
Hude ocene...bo treba malo potipat zadevo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

delavec44 ::

Zadnji del The Pitt je zunaj. Zadeve ne morem prehvalit. Ne spomnim se, kdaj se kakšno serijo gledal s takšnim užitkom.
Kaj to se cela sezona dogaja znotraj enega dneva?
ja
prakticno ena epizoda, 1h

Hacks Season 4 Max
https://www.imdb.com/title/tt11815682/
Explores a dark mentorship that forms between Deborah Vance, a legendary Las Vegas comedian, and an entitled, outcast 25-year-old.

Eto, zakljucil z 2. sezono White Lotus-a .... nisem pricakoval, da je vsaka sezona zase s kompletno drugo igralsko zasedbo... in tolko zvezd...
Tako prva sezona, kot druga sezona... dobri. nadpovprecno dobri, nasprotno od pricakovanj!
Igra, odlicna, oz. minimalno nadpovprecna za serije...
Glasba, zelo, zelo na nivoju.
Cinematografija, story telling, pace - perfektno - ne deluje, da bi bili kaki filerji.
Karakterji na momente malo klisejski, ma v veliki vecini precej globoki, vsak z svojimi defekti. Odlicno.
Skratka, precej nad mojimi pricakovanji in toplo priporocam, da pogledate vsaj 3-4 dele, ker je res OK.
Tako prva sezona, kot druga sezona... dobri. nadpovprecno dobri, nasprotno od pricakovanj!
Igra, odlicna, oz. minimalno nadpovprecna za serije...
Glasba, zelo, zelo na nivoju.
Cinematografija, story telling, pace - perfektno - ne deluje, da bi bili kaki filerji.
Karakterji na momente malo klisejski, ma v veliki vecini precej globoki, vsak z svojimi defekti. Odlicno.
Skratka, precej nad mojimi pricakovanji in toplo priporocam, da pogledate vsaj 3-4 dele, ker je res OK.

Badwolff ::
V drugi sezoni so se zame čist preveč osredotočali na Jennifer Coolidge, men je njena igra šla pošteno na živce. Ampak večina je navdušena nad njo.

meni se ni zdelo, da bi se prevec nanjo osredotocali... je pa edini lik, ki se nadaljuje iz prve sezone... tak da logicno... meni se je igra vseh zdela zelo spodobna coolidge nic bolj od drugih

Ganon ::
Tematika, tempo, glasba, disfunkcionalni liki, okolje hotelskih kompleksov ... Vse štima. Gledal bi tudi 10 sezon.

Caracas ::
https://m.imdb.com/title/tt30459041/?re...
Tale naj bi bila v podobnem stilu. Meni je White Lotus super. 2. Sezona še bolje kot prva , 3. sezone še nisem gledal.
Tale naj bi bila v podobnem stilu. Meni je White Lotus super. 2. Sezona še bolje kot prva , 3. sezone še nisem gledal.

Godfather of Harlem Season 4 MGM+
https://www.imdb.com/title/tt8080122/
A gangster named Bumpy Johnson makes his way in Harlem during the 1960s. A TV prequel to the 2007 film, 'American Gangster', which centered on the criminal enterprise of Frank Lucas.

mr_chai ::
Hvala za idejo Lodge 49. Je še kaj podobnega ? White Lotus sem pogledal, top. Vse tri sezone so povezane med sabo. In na koncu vsake se zgodi žrtvovanje. Sem bil pa presenečen nad količino žrtev v tretji sezoni, sem jih pričakoval več.

IL_DIAVOLO ::
The Pitt
Dober pilot z zelo dobrim igranjem in dobrim paceom. Mi je pa takoj padla v oči ena igralka, ne vem zakaj, ampak karakterno je zanimiva. Seveda je hčerka Bryana Cranstona
Dober pilot z zelo dobrim igranjem in dobrim paceom. Mi je pa takoj padla v oči ena igralka, ne vem zakaj, ampak karakterno je zanimiva. Seveda je hčerka Bryana Cranstona

Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

c3p0 ::
Hvala za idejo Lodge 49. Je še kaj podobnega ? White Lotus sem pogledal, top. Vse tri sezone so povezane med sabo. In na koncu vsake se zgodi žrtvovanje. Sem bil pa presenečen nad količino žrtev v tretji sezoni, sem jih pričakoval več.
Lodge 49 je bil super, na koncu se mi zdi, da so mali zgubili zagona. Škoda za cancel.
Succession je pretty good. Sem sicer že 2x prej začel in nehal, neupravičeno.

GrimReaper3 ::
7. sezona Black Mirror cela odlična, edino med 5. delom sem se zelo dolgočasil.
Najboljši je zadnji 6. del. Ampak nisem se toliko zatopil vanj kot pri 4. sezoni. Takrat vem da sem skoraj pozabil, da gledam namišljeno stvar, enako pri 1. sezoni Severance glede na 2.
Najboljši je zadnji 6. del. Ampak nisem se toliko zatopil vanj kot pri 4. sezoni. Takrat vem da sem skoraj pozabil, da gledam namišljeno stvar, enako pri 1. sezoni Severance glede na 2.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GrimReaper3 ()

LeQuack ::
GrimReaper3 je izjavil:
7. sezona Black Mirror cela odlična, edino med 5. delom sem se zelo dolgočasil.
Meni je bil najboljši 4. del, ki je retro in prikazuje nenavadno igrico iz 1994, več pa ne bom povedal.
Quack !

mAXTER ::
Uuu ravno včeraj pogledal ta del...je dober, sploh konec zadovolji. Drugače pa USS Calisster nadaljevalna epizoda ni več serija ampak kar cel film dolg uro in pol. Dobra poslastica, ki malo pojasni še dodatno ozadje in kako je do vsega tega v enki sploh prišlo. Vendar za mene enke vseeno ne preseže.
Pa še hecen primer: kolega ki ne mara Black Mirror serije in ni gledal skoraj nič od tega, se je vdal mojemu teženju in si na koncu le pogledal ta originalno USS Callister epizodo. Njegovo mnenje...totalno navdušenje in same presežne besede. To mi ne govori sicer da je sedaj ta epizoda pa takooo dobra, ampak da se je vsesplošna produkcija skozi leta tako poslabšala da takih originalnih stvari več ne vidimo oz. so postale bolj redke
Pa še hecen primer: kolega ki ne mara Black Mirror serije in ni gledal skoraj nič od tega, se je vdal mojemu teženju in si na koncu le pogledal ta originalno USS Callister epizodo. Njegovo mnenje...totalno navdušenje in same presežne besede. To mi ne govori sicer da je sedaj ta epizoda pa takooo dobra, ampak da se je vsesplošna produkcija skozi leta tako poslabšala da takih originalnih stvari več ne vidimo oz. so postale bolj redke

humaxboy ::
Krank: Berlin aka Berlin ER Apple TV+
https://www.imdb.com/title/tt28529513/
Dr. Parker, a medic, moves from Munich to Berlin after a personal crisis. She works in the chaotic ER of Berlin's most overcrowded hospital, seeking a fresh start amidst the intense medical environment.
Tale je meni tudi huda serija...realna, kruta in stavil bi, da blizu realnosti v tako velikem mestu kot je Berlin.
Humaxboy

brett ::
Meni je serija genialna, ena redkih, ki vleče.
Včeraj pogledal zadnji del 3. sezone. Kaj naj rečem?! Tudi po tej sezoni, me serija še vedno pritegne, čeprav se ve, v katero smer bodo "zašli" vsi glavni protagonisti. Meni super izbira igralcev, njihov liki in nenazadnje kulisa dogajanja. Scenarij mestoma ne dohaja prvih dveh, nekateri stranski liki so bili že malo annoying, ampak je šlo skozi

Zaenkrat najboljša 2. sezona, ampak tudi ta ni ravno za odmet. Se pa strinjam da tempo, podton(i), etc. ni ravno za vsakogar.

Božomir ::
Par mojih predlogov:
WW2 tematika
SAS: Rogue heroes - pokriva nastanek SAS enote in vlogo pri osvobajanju Evrope
Catch 22: Po istoimenski knjigi, spremlja pilota, ki bi se čimprej rad spokal domov
Days of Honor: poljska serija, težko sicer do nje prit s podnapisi
Smeh:
Blue mountain state: spremlja univerzitetno ekipo ameriškega nogometa - alko, babe, droge, kavs.. :D
WW2 tematika
SAS: Rogue heroes - pokriva nastanek SAS enote in vlogo pri osvobajanju Evrope
Catch 22: Po istoimenski knjigi, spremlja pilota, ki bi se čimprej rad spokal domov
Days of Honor: poljska serija, težko sicer do nje prit s podnapisi
Smeh:
Blue mountain state: spremlja univerzitetno ekipo ameriškega nogometa - alko, babe, droge, kavs.. :D

OK, White Lotus
sem zdaj v 2 dnevih prakticno bo sluzbi in vsem, pogledal se zadnjo sezono, zadnjih 8 delov. Vse tri sezone so dobre, lahko recem, odlicne. Igra vrhunska, veliko dobrih igralcev so dobili za vloge... zame Sam Rockwell king
Jaz bom tako rekel, ce ste pogledali par delov, vztrajajte, ker vam ne bo zal. Mene je serija totalno presenetila in sem imel zelo nizka pricakovanja kot omenjeno par postov nazaj.
Gremo gledat Lat of us s2 pa pilota The Studio da vidim, ce je za kaj
sem zdaj v 2 dnevih prakticno bo sluzbi in vsem, pogledal se zadnjo sezono, zadnjih 8 delov. Vse tri sezone so dobre, lahko recem, odlicne. Igra vrhunska, veliko dobrih igralcev so dobili za vloge... zame Sam Rockwell king

Jaz bom tako rekel, ce ste pogledali par delov, vztrajajte, ker vam ne bo zal. Mene je serija totalno presenetila in sem imel zelo nizka pricakovanja kot omenjeno par postov nazaj.

NekdoPach ::
Peaky Blinders
sem si ogledal ker je menda dobra serija... prišel sem do konca 2. sezone. Na začetku me je res potegnilo, prvih 5 delov (1. sezone) je bilo v redu, potem gre pa navzdol: izgubi se realizem, pridejo scene v stilu fast and furious, vse več cringe momentov, plot holes, 50% je romantike in fukanja, in vsaka zagata v katero pridejo se magično razreši... sej na začetku je zanimivo, pol se pa začne ponavljat, na koncu ti gre že presedajo vsi skupaj in bi si res želel da bi žandarji vse cigane pospravli v čuzo. škoda
sem si ogledal ker je menda dobra serija... prišel sem do konca 2. sezone. Na začetku me je res potegnilo, prvih 5 delov (1. sezone) je bilo v redu, potem gre pa navzdol: izgubi se realizem, pridejo scene v stilu fast and furious, vse več cringe momentov, plot holes, 50% je romantike in fukanja, in vsaka zagata v katero pridejo se magično razreši... sej na začetku je zanimivo, pol se pa začne ponavljat, na koncu ti gre že presedajo vsi skupaj in bi si res želel da bi žandarji vse cigane pospravli v čuzo. škoda

Rabim pomoč pri iskanju TV aerije iz 90s.
Vem da je bila posneta samo ena sezona. Šlo pa se je da so nezemljani napadli človeštvo, katero se je branilo.
Boji so potekali tako na planetih kot v vesolju. Najbolj pa mi je ostalo v spominu, da nobenden ni videl kako vesoljci izgledjo pod čeladami. Mislim da so celo imeli neko samouničenje, če so umrli.
Vem da je bila posneta samo ena sezona. Šlo pa se je da so nezemljani napadli človeštvo, katero se je branilo.
Boji so potekali tako na planetih kot v vesolju. Najbolj pa mi je ostalo v spominu, da nobenden ni videl kako vesoljci izgledjo pod čeladami. Mislim da so celo imeli neko samouničenje, če so umrli.

delavec44 ::
cebelar123 je izjavil:
Šlo pa se je da so nezemljani napadli človeštvo, katero se je branilo.
Sem jo pogledal pred kratkim in je par epizod kjer zveš, da ni bilo ravno tako.

Groot ::
Peaky Blinders
Uf če pa za katero serijo lahko rečem da se strinjam, da se ne strinjam, je pa to za Peaky Blinders. Zame osebno ena top serij.
#Peaky fucking Blinders

Wild Cards Season 2 CWS
https://www.imdb.com/title/tt29780951/
A spirited con woman and a demoted by-the-book detective are given the chance to redeem themselves. The catch? They must find a way to work together each using their unique skills to solve crimes.
Leverage Redemption Season 3 Prime video
https://www.imdb.com/title/tt12197698/
The Hitter, the Hacker, the Grifter and the Thief are back, this time with help from a new tech genius and corporate fixer, to take on a new kind of villain. When someone needs help, they provide...Leverage.

bambam20 ::
Joj.. Najprej Black Mirror, sedaj pa še Tole.
Celotna serija je izjemna. Od začetka do konca. Sam sem pogledal serijo dvakrat.
Peaky Blinders
Celotna serija je izjemna. Od začetka do konca. Sam sem pogledal serijo dvakrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()

FTad ::
OK, White Lotus
Ne razumem tega navdusenja nad White Lotus. Sem komaj prisel skozi 1. sezono, pa se to sem vmes nekaj drugega delal. Zgleda, da je serija za posebne sladokusce.

Okapi ::
A na možnost, da si ti tisti "posebni sladokusec", ker ti ni všeč, pa nisi pomislil?
Niso še naredili serije, ki bi bila vsem všeč.

Niso še naredili serije, ki bi bila vsem všeč.

mancslo ::
A Fargo se pa ne da gledat s slo podnapisi. Na telekomu mislim da je bil (max al hbo al kaj) pa ni več, streamio pa ma samo cro google translate...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mancslo ()