» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
94 / 317
»»

Lion29 ::

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Tr0n ::

Kaj pa Marvel's Agent Carter gleda kdo? :)

misek ::

Tr0n je izjavil:

Kaj pa Marvel's Agent Carter gleda kdo?

Gledam. Ni čisto moj žanr ampak ok.

Jst ::

POI SPOILER:

------------------

Za smrt ene najbolj priljubljene osebe, so izbrali neverjetno tečen "Simulaton" repeat koncept, ki ga sovražim v vseh serijah ali filmih. Edino ena serija mi je bila všeč, kjer se je črncu ponavljal dan, a so jo ukinili, preden se je končala. Kako sem potem (dobil in) pogledal zadnje dele, se pa ne spomnim več. Enako za zadnji film, ki sem ga pogledal na to foro, Edge od Tommorow, kjer mi je že glavni igralec antipatičen (Tom - The Creationist - Criuse), in tudi efekti niso kak presežek.

Anyway. Sameen, you were my favourite socipath. Ko sem pogledal zadnji del, sem dobil občutek, da je to zadnja sezona. Upam, da so spisali primeren konec, ker res ne bi rad videl, da se serija vleče, ko so izčrpali vse "different kind of enemies vs. The Machine". In Samaritan je dober za zadnjo sezono in zaključek.

------------------
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Okapi ::

Jaz je ne bi prehitro pokopal.;)

O.

Egidij88 ::

True detective sem pogledal, prva sezona Farga pa je ready. Samo problem je, da bo zdaj kar nekaj filmov za pogledati.

Kdo sploh še filme gleda.;)

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

jaz jih par let zdaj nisem...sem pa v zadnjih parih msecih jih kar nekaj pogledal... in preseneljivo so nekateri kar dobri :O

IL_DIAVOLO ::

Lion29 je izjavil:

jaz jih par let zdaj nisem...sem pa v zadnjih parih msecih jih kar nekaj pogledal... in preseneljivo so nekateri kar dobri :O

Same here...je kar nekaj dobrih zadnje čase.

Episodes & Shameless back

WOOOO HOOOO

GrimReaper ::

Končno je nazaj Banshee, bi rekel da precej bolj zanimiv kot malenkost podoben Longmire (majhno mesto, šerifi, indijanci itd..).
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Phantomeye ::

Jst je izjavil:

POI SPOILER:

------------------

Za smrt ene najbolj priljubljene osebe, so izbrali neverjetno tečen "Simulaton" repeat koncept, ki ga sovražim v vseh serijah ali filmih. Edino ena serija mi je bila všeč, kjer se je črncu ponavljal dan, a so jo ukinili, preden se je končala. Kako sem potem (dobil in) pogledal zadnje dele, se pa ne spomnim več. Enako za zadnji film, ki sem ga pogledal na to foro, Edge od Tommorow, kjer mi je že glavni igralec antipatičen (Tom - The Creationist - Criuse), in tudi efekti niso kak presežek.

Anyway. Sameen, you were my favourite socipath. Ko sem pogledal zadnji del, sem dobil občutek, da je to zadnja sezona. Upam, da so spisali primeren konec, ker res ne bi rad videl, da se serija vleče, ko so izčrpali vse "different kind of enemies vs. The Machine". In Samaritan je dober za zadnjo sezono in zaključek.

------------------

Boljš ona, kot pa Samantha. Ampak razlog je enak kot pri Carterjevi. Caterjeva je snemala film, Sameen je pa noseča.

misek ::

Pravkar pogledal pilota serije State of Affairs s Katherine Heigl. Vredno ogleda.

mah... sem pogledal nekaj epizod... ceprav je kar nekaj dobrih igralcev not, se mi serija ne zdi nic posebnega... madam president je pa totalno zgresen casting...omg

Lion29: koliko serij pa ti gledaš, kjer je v takšni ali drugačni vlogi POTUS? Kolikor spremljam to temo, je ta serija že ene četrta?

ene 20 trenutno, prej vec kot manj :D

Kjer je prisoten igralec/igralka kot President Of The Unites States?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Lion29 je izjavil:

ene 20 trenutno, prej vec kot manj :D

ok, ne vem no... mislim da 2

scandal
state of affairs

ne spomnem se drugih

oo7 ::

Danes sem pogledal 4 epizode Galavant pa ni slabo. Najbolj sem se bal, da bodo preveč peli ampak pojejo tam okoli 3-4 minute v 20 minutni epizodi drugače pa kar dobra komedija bom spremljal še naprej:)

evo, prva sezona Orange is The New Black pogledana.... dorra serija... mi je kul.... neke vrste zenski OZ.... s tem, da je veliko bolj lahkotna in na momente komicna

Outcast ::

Sem na koncu četrte sezone Hell On Wheels; little reminder to myself zakaj se take serije gledajo v celoti, in ne po epizodah:D
Men je res dobra serija, to sezono se dodali še malo tempa, zanimivi liki in nepričakovani zapleti/razpleti (način, na katerega je 'odšel' eden glavnih akterjev je pomoje kar highlight te sezone).

STASI ::

Včeraj si ogledal prvi del serije Agent Carter. Pa moram reči da obeta.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

BlackMaX ::

Tr0n je izjavil:

Kaj pa Marvel's Agent Carter gleda kdo? :)

Rad gledam Marvel related content...sam ta se mi pa zdi over the top.

hehe...broad city is back.... with a surprise... well, glede na to, da je govora tolko o travi, se niti ne cudim ...ali broad city ali workaholics :D .... na kul.... kmalu bodo vsi movie actorji tudi na TV :D

Začela se je nova serija 12 opic in Helix druga sezona.

IL_DIAVOLO ::

Lion29 je izjavil:

hehe...broad city is back.... with a surprise... well, glede na to, da je govora tolko o travi, se niti ne cudim ...ali broad city ali workaholics :D .... na kul.... kmalu bodo vsi movie actorji tudi na TV :D

In prav je tako.

leiito ::

Lion29 je izjavil:

Sem mislil, da sem edini fan Broad City. Edina serija, kjer sem se res smejal.

Priporočam pa Babylon, policija/mediji, britanski tongue in cheek humor. Zelo gledljivo, predvsem po zaslugi briljantne Brit Marling.

Počasi se začenja ogrevanje za House of Cards 3. 27 februar.

Medtem pa Amazon dobesedno štanca serije, na Amazon Instant Video ponuja pilote v ogled in glasovanje zastonj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

A Schitt's Creek je kdo čekiral? Še preden so jo lansiral, so potrdil 2. sezono. Eugene Levy in Catherin O'Hara, znana iz mockumentarcev Christopherja Guesta, Best In Show itd.

Aja, serija Babylon je delo Dannya Boyla, Slumdog Millionaire etc.

Pogledal pilota 12 Monkeys. Film mi je bil odličen, za serijo pa moram pogledati nekaj delov, da se odločim, če gre na moj koledar. Helix je šel namreč dol.

scipascapa ::

House of Cards je prestavljen.

scipascapa je izjavil:

House of Cards je prestavljen.

Kam?

scipascapa ::

pardon moja napaka

hannibal so prestavili.

http://www.ign.com/articles/2015/01/16/...

vo, pogledal vse dele od OITNB.... zlo kul... zdaj pa caat za naslednjo sezono do 15. jun [:/]

urbecar ::

Westworld (TV series)

Glede na to da se nekateri precej spoznate na režiserje, scenariste,... ali ima potencial? Igralska zasedba deluje lepo.

Westworld je dream team, ampak je še dolgo do pilota

def. zgleda obetavno... tut casting je zanimiv

bambam20 ::

urbecar je izjavil:

Westworld (TV series)

Glede na to da se nekateri precej spoznate na režiserje, scenariste,... ali ima potencial? Igralska zasedba deluje lepo.

Upam, da ima.

Za vse tiste, ki ste uživali ob filmu 12 opic.

Zdaj je zunaj tudi istoimenska serija.

Vrnili naj bi se x-files-- odlično..

>Vrnili naj bi se x-files-- odlično..

Ne! Neee!!!

X Files je bila dobra serija do nekje pete ali šeste sezone. Oziroma prvi dve sezoni, ko so enakomerno gledalcu ponudili razlago Scullyjeve (znanstvega razlaga) in Mulderjeve (conspiracy), sta bile najboljše. Potem je šlo pa vedno bolj v smer "Mulder" razlage.

So, I don't want a remake, leave it alone!!!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

bambam20 ::

Jst je izjavil:

>Vrnili naj bi se x-files-- odlično..

Ne! Neee!!!

X Files je bila dobra serija do nekje pete ali šeste sezone. Oziroma prvi dve sezoni, ko so enakomerno gledalcu ponudili razlago Scullyjeve (znanstvega razlaga) in Mulderjeve (conspiracy), sta bile najboljše. Potem je šlo pa vedno bolj v smer "Mulder" razlage.

So, I don't want a remake, leave it alone!!!

Tok dobro jih pa nisem nikoli gledal. Upam, da se bosta vrnila Dana in Fox in ne, da bi to bil remake.

garamond ::

urbecar je izjavil:

Westworld (TV series)

Te serije se že zdaj veselim. Spada v zvrst, ki mi je všeč, specifično je uporabljena tudi umetna inteligenca. Vse izgleda prav: serijo je naročil HBO (bolj kakovostna mreža), temelji na že uspešnem filmu, avtorji so podobni kot pri Person of Interest (ki je tudi dobra serija s precej podobno temo), nastopa tudi Anthony Hopkins ...

Film 12 opic mi je eden najboljših Sci-Fi filmov tako, da sem se kar malo bal pogledati serijo pa moram rečt, da je zaenkrat dobra:)
Danes sem pogledal dva dela in je kar hud tempo me prav zanima kako bodo razvlekli zgodbo.
Je pa zanimivo, da je v filmu Jeffery Goines, ki ga igra Brad Pitt v tv seriji pa ženska Jennifer Goines. Jenifer sicer kar dobro odigra vlogo Brad Pitta kar se tiče smeha in obnašanja ampak je Brad Pitt razred zase v tisti vlogi kar mi je pa takoj padlo v oko, da ima čisto isto trenirko oblečeno kot on v filmu:))

Ena najboljših vlog Brad Pitt-a:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

A The Man in the High Castle pa ne bo nihče komentiral?

A kdo spremlja The Americans (zunaj je že tretja sezona)?
Jst jo imam že nekaj časa namen pogledati, pa sem pogledal včeraj 2 epizodi prve sezone, pa ni tako slaba..

Serija je odlična (2. sezona bolj kot 1.), ampak tretja sezona se začne šele naslednji teden.

Mimogrede, Človek v visokem dvorcu je po prvem delu sodeč zelo obetavna. Precej drugačna od vsega, kar je trenutno na sporedu.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

jest10 ::

Jst je izjavil:

POI SPOILER:

------------------

------------------

Btw, kar se tiče slike

Outcast je izjavil:

A kdo spremlja The Americans (zunaj je že tretja sezona)?
Jst jo imam že nekaj časa namen pogledati, pa sem pogledal včeraj 2 epizodi prve sezone, pa ni tako slaba..

Nisem še utegnil, ampak dobiva dosledno zelo visoke ocene s strani kritikov in publike.

Jasno da ima vsak svoj okus, ampak moram še 1x pohvaliti Babylon, sicer bolj mini series, pilot + 6 delov, pravkar ga začenjajo "vrteti" v ZDA, te dni pohvaljen na odličnem Grantlandu:
http://grantland.com/hollywood-prospect...

Prav tako je odličen show zunaj Francije skoraj povsem spregledani Les Revenants / The Returned. Show "unlike any other" so zapisali v Guardianu, kjer je bil da best TV (and the classiest) za leto 2013. Na torrentih se ga še dobi.
http://www.theguardian.com/tv-and-radio...

Pogledana še 2 obetavna pilota:
Togetherness (pilot + e2) in Man Seeking Woman. Oba v smeri sodobnih dramedij z liki, ki so v kontekstu modernega sveta skoraj antijunaki, celo loserji (brezposelni, pushing 40...), ampak kljub temu empatiramo, se celo identificiramo. Zdrava doza dejanskosti, podobno kot je bil Gone Girl reality check na temo long term relationships. S tem, da Man Seeking Woman zaide že v surrealno ali absurdno, ampak dovolj duhovito, celo zabavno. Vsekakor dovolj intrigantno, da showa dobita naslednjo priložnost.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

jest10 je izjavil:

Jst je izjavil:

POI SPOILER:

------------------

------------------

Btw, kar se tiče slike
Zanimivo, nisem vedel. Včasih ima PoI vključene take simbolne stvari.

Je pa ta episoda (If-Then-Else) ena najvišje ocenjenih na IMDb. Prehiti jo samo še ena izmed zadnjih epizod od Breaking Bad. Meni je bila všeč, predvsem zaradi tega, ker vidimo notranji proces odločanja The Machine predstavljen na lep grafičen način.

zanimiv zgleda res, POI. Je OK začeti s 4. sezono, ali so liki in zgodba preveč vpeti v prejšnje?

Take serije se gleda od začetka, ker so dobre in v primeru POI se zgodba povezuje skozi vse sezone.

leiito je izjavil:

zanimiv zgleda res, POI. Je OK začeti s 4. sezono, ali so liki in zgodba preveč vpeti v prejšnje?
Hja niti ni OK, ker se je že preveč zgodilo, liki so že razdelani, nekateri so se povsem spremenili, nekaterih pa ni več. Za nekatere ... "nastopajoče" od začetka pa komaj zdaj spoznavamo podrobnosti.

Po drugi strani pa se serija začne proceduralno (torej en primer -- ena "person of interest" na eno epizodo) z bolj malo celotne zgodbe oziroma se razvija počasi. 4. sezona, recimo, ima pa bolj malo proceduralnih elementov. Je pa ta prehod nanizanka -> serija postopen.

Na tvojem mestu bi pogledal pilota in nekaj začetnih epizod, potem pa našel vodiče (mislim da obstajajo nekje), katere epizode gledati, če želiš slediti le širši zgodbi; razen če ti je všeč tudi bolj "NCIS" način, kar boš po nekaj prvih epizodah itak videl. Je namreč precej epizod na sezono (22 ali 23). Ampak po mojem mnenju se splača pogledati kar vse :D
««
94 / 317
»»