» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
74 / 317
»»

medenko ::

super serija je bila....arrow mi nekam zaspano deluje.

skenslal sem nekaj serij že.

FTad ::

medenko je izjavil:

super serija je bila....arrow mi nekam zaspano deluje.

skenslal sem nekaj serij že.

meni se pa zdi, da je Arrow ravno z zadnjimi deli postal bolj zanimiv. Nekje sredi sezone je bil pa dejansko zaspan....

Heisenberg ::

pogrešam kako serijo ala Lost, Prison Break, Breaking Bad-the best, Star Gate Universe, Star Trek, ipd... nič trenutno, ali sem kaj falil ? :/

Trenutno mi je gledljiva od novih edino Fargo

oo7 ::

Outcast je izjavil:

Fargo četrti del je spet super, dobra serija, res te lahko nasmeji:D

Edino ne vem kako je Lester lahko spravil tisto zatečeno roko v rokavico...

Sem pogledal super epizoda. Na koncu tisti nasmeh bogi Lester.

DarwiN ::

Heisenberg je izjavil:

pogrešam kako serijo ala Lost, Prison Break, Breaking Bad-the best, Star Gate Universe, Star Trek, ipd... nič trenutno, ali sem kaj falil ? :/

Trenutno mi je gledljiva od novih edino Fargo

24 je znova v etru, oziroma začneš od prve sezone, če slučajno nisi gledal..

Pa Bates motel lahko poskusiš.. Mal počasnejša zadeva, a na nivoju.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Jst ::

Na tistem linku, ki piše, da je ABC skenslal The Assets, sem malo gledal komentarje.

No wonder it was cancelled - it was intelligent, required the viewer to pay attention, it had subtitles, and it was based on true events. It wasn't made for the demographic who want instant gratification and dumbed down plots and silly laughs. Please please let us know where and when we can see the remainig 6 episodes.

Večina jih je jeznih in upajo, da bodo nekje pogledali vseh načrtovanih osem delov. Jaz sem tudi med njimi.

---

POI: kakšen hud del! Še en del te sezone. Le kdo bo umrl in kdo ostal živ... Za cliffhanger tudi upam, da je dobro spisan. Ta serija mi je iz sezone v sezono, iz dela v del, boljša.

Reese bo po mojem mnenju umrl. Root in Finch sta tudi kandidata, da ostane samo en živ. Samaritan bo online, brez kontrole. Če bo tako, bo naslednja sezona "naš" FAI vs. Samaritan. Upam pa, da imajo spisan konec in dobro bi bilo, da bi naslednja sezona bila zadnja. FAI in Samaritan se ali uničita ali združita. Pa ne cela sezona, ampak ene 10-13 delov, brez vmesnih number of the week.

Čudne želje, glede na to, da mi je POI ena izmed najljubših serij. Vendar ne vidim, kako bi lahko serija ostala tako dobra, ne da bi postala milking cow.

---

Orphan Black sem pogledal prvo sezono kakšen mesec nazaj in sedaj čakam, da bo zunaj cela druga sezona, da jo pogledam naenkrat (binge watching), ker dele prve sezone nisem mogel nehati gledati in sem celo sezono pogledal v dveh dneh (no, ni tako hudo, par delov zjutraj in par delov zvečer in je ~13 delov minilo tik tak). Zanimiva tematika, dobra izvedba, super igranje,... Ne vem, kako sem lani spregledal to serijo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Okapi ::

Večina jih je jeznih in upajo, da bodo nekje pogledali vseh načrtovanih osem delov. Jaz sem tudi med njimi.
Jaz tudi. In se mi zdi, da je precej neumno skenslati že posneto miniserijo. Naj jo pač prestavijo na nek x termin, kjer ne bo delala škode. Ali pa objavijo na Netflixu ali kaj takega.

ABC Entertainment Group President Paul Lee disclosed at the Television Critics Association press tour that the unaired episodes would be made available at some point in the future
Edino ne vem, na kaj čakajo;)

Jst je izjavil:

POI: kakšen hud del! Še en del te sezone. Le kdo bo umrl in kdo ostal živ... Za cliffhanger tudi upam, da je dobro spisan. Ta serija mi je iz sezone v sezono, iz dela v del, boljša.

Reese bo po mojem mnenju umrl. Root in Finch sta tudi kandidata, da ostane samo en živ. Samaritan bo online, brez kontrole. Če bo tako, bo naslednja sezona "naš" FAI vs. Samaritan. Upam pa, da imajo spisan konec in dobro bi bilo, da bi naslednja sezona bila zadnja. FAI in Samaritan se ali uničita ali združita. Pa ne cela sezona, ampak ene 10-13 delov, brez vmesnih number of the week.

Čudne želje, glede na to, da mi je POI ena izmed najljubših serij. Vendar ne vidim, kako bi lahko serija ostala tako dobra, ne da bi postala milking cow.

Dvomim, da bo Reese umrl, prav tako Finch. Ne vem od kod ti takšno predvidevanje, saj to ni GoT :P :)

jest10 ::

Finch zihr ne bo. Med Root, Reese in Shaw pa bo minimalno en hladen.

pomoje bodo Shaw...

Menda ja ne bodo glavnih protagonistov ubili, Reesa in Fincha... Brez slednjega je s serijo itak zelo kmalu game over, brez Reesa pa si tudi ne znam predstavljat zadeve.. Gledanost bi skoraj zagotovo padla, tko da...

Root in Shaw sta obe pogrešljivi... Tudi Bear. :)

Root je na nek način že naznanila svojo smrt, ko je tistim trem geekom rekla, da če gredo skupaj, bodo vsi umrli, če pa gre sama, bo pa nekoliko bolje (ker bo umrla samo ona, a ne)..

Možno. Vendar Shaw je bolj priljubljena, za Root pa geeki dol padajo. :)

'Hannibal' Renewed by NBC for Third Season

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;((

Tr0n ::

Hannibal - Renewed
Marvel Agents of SHIELD - Renewed
About a Boy - Renewed
Resurrection - Renewed
Castle - Renewed
Revenge - Renewed
Goldbergs - Renewed
Marvel Agent Carter - Picked Up
Community - Cancelled
Revolution - Cancelled
Growing Up Fisher - Cancelled

Tr0n ::

bluefish ::

Heh, The Big Bang Theory: Renewed for Seasons 8, 9 and 10.

garamond ::

(Spoilers PoI)

Joj, Person of Interest ... upam da ne bo nihče umrl! Za Fincha in Reesa sem prepričan, da ne bosta. Upam da ne bo Root :(

Mogoče bo prišel Samaritan online, kot je povedal "Jst". Nisem pa prepričan, da bo popolnoma brez kontrole; verjetno bo nekaj s tistimi serverji, ki so jih "popravili" geeki, ki jih je Root reševala celo sezono. Me prav zanima, če naslov naslednje epizode Deus ex Machina namiguje na Samaritana ali pa to pomeni neko rešitev naših protagonistov, na katero zdaj ni mogoče pomisliti.

Je pa serija lepo naredila obrat. Glavni sovražnik zdaj ni Greer ampak teroristi za zasebnost (Collier). Izvedeli smo tudi motive tako Greera kot Collierja. Nasproti Finchu se tako postavita dve ideologiji ... ena je ta, ki hoče vladanje AIja na podlagi logike (le kdo bi si mislil, da hoče Greer vzpostaviti Samaritana v ta namen), druga je popolna odsotnost tehnologije zaradi naše zasebnosti.

Hannibal spoiler..

Mindfuck se nadaljuje.. Sredi te epizode se mi je že podrl ves svet... Will bi naj ubil novinarko in na nek način sodeloval s Hannibalom.. Ni bilo več good vs evil... Will je naenkrat hladnokrvni morilec.. WTF??

In pol na koncu zasuk za 180 stopinj in natural order restored.. Novinarka živa. :)

Dobra epizoda Arrow 2x22 zdaj pa samo še finale:)

Lion29 ::

zanimiva epizoda the vampire diaries tudi
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

eh the vampire diaries smo skenslal po 4 sezonie, lion 29 še vedno tako pičkasta serija?

itak, ni razlike med 1. in zadnjo sezono... isti kurac :D

ce nebi blo iana sommerholderja bi jo tut jaz ze zdavnaj skenslal

Outcast ::

Blacklist mi je vedno boljši, od kar je Keen razkrinkala svojega fake moža...jutr je season finale!

Upam, da ni samo Seasin Finale ampak Series Finale.

No ja, za eno sezono bi se še najdlo kvalitetnega materjala. Za kaj več pa res raje ne;)

se enkrat vas prosim, da oznacite v vsakem postu z boldom serijo, ki jo spoilate

medenko je izjavil:

eh the vampire diaries smo skenslal po 4 sezonie, lion 29 še vedno tako pičkasta serija?

Mislim, da ratuje čedalje bolj.

To sem jaz čakal8-)8-) Tv serija Constantine serija z DC comics ;)

http://www.imdb.com/title/tt3489184/

Constantine NBC Official Trailer

HELLBLAZER>:D

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Lucy True Bloods :)

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

To sem jaz čakal8-)8-) Tv serija Constantine serija z DC comics ;)

http://www.imdb.com/title/tt3489184/

Da, takšno serijo sem tudi sam pričakoval ker mi je na splošno všeč zgodba Constantina, le da me napovednik ni ravno nagovoril:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

IL_DIAVOLO ::

Fak, kak mi je dobra serija da vinci demons...po prison breaku spet ena serija o geniju.

Še pozna kdo podobno serijo?

IL_DIAVOLO je izjavil:

Fak, kak mi je dobra serija da vinci demons...po prison breaku spet ena serija o geniju.

Dobra serija je ja:)
Sherlock je ravno tak genij kot Da Vinci>:D

IL_DIAVOLO je izjavil:

Genija iščeš?

Search no more!

Zgodovina sprememb…

DarwiN je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Genija iščeš?

Search no more!

Se strinjam pa še super serija je:)

BTW, sem ga zadnjič komaj prepoznal med šopingom:

Jebat ga, vsi se staramo..

Zgodovina sprememb…

DarwiN je izjavil:

BTW, sem ga zadnjič komaj prepoznal med šopingom:

Jebat ga, vsi se staramo..

Ja saj je že 64 let star.

Da Vinci Demons 8 epizoda spet super.

SPOILER

Edino ni mi jasno kaj je hotela Lucrezia z Sultanovim sinom? Bi bilo kaj drugače če bi šla ona zdraven?

Lorenzo imam občutek, da ga bo malo nasrkal. Riario mi postaja čedalje boljši lik kolikor je bil na začetku tečen.
Me prav zanima kje je tista knjiga v glavnem zelo zanimivo vse skupaj.

POI kot vedno enkraten.:)

Me zanima, kam bo šla zgodba naslednjo sezono.
Lov za Finchem in kompanijo? Samaritan uide nadzoru? Kaj tretjega?

VaeVictis ::

jest10 je izjavil:

POI kot vedno enkraten.:)

Me zanima, kam bo šla zgodba naslednjo sezono.
Lov za Finchem in kompanijo? Samaritan uide nadzoru? Kaj tretjega?

Odličen konec...
Morda v smer terminator 3, samaritan is the ruler and it is not good... Sam nekako predvidevam, da bodo on the run in počasi sabotirali samaritana, konec bo pa merge med the machine in samaritan

sheeshkar ::

POI je meni vsako sezono boljši. Ponavadi je pri serijah ravno obratno, imajo vrhunsko sezono ali dve, nato pa počasi izgubljajo na kvaliteti.

FireBurn ::

uff kakšen konec poia :)

Neverjetno kako jih je Greer obrnil :) Upam da bomo v naslednji sezono zvedeli tudi več backgrounda o njem.

NejcSSD ::

Jutr pa Arrow, season 2 finale :)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

The Flash First Look: Don't Blink

The Flash - Extended Trailer

Zgleda dobro:)

Outcast ::

SPOILER ARROW

Zadnji del me je malo presenetil...sem pričakoval da bo Oliver ubil Slade-a, tko da predvidevam da bo v tretji sezoni druščina proti Thei in njenemu fotru, pa še Slade zna imeti kako vlogo pri tem. Kar je en velik minus za moje pojme. Po 'epskem' boju ga samo zapre na otok.

IL_DIAVOLO ::

Ve kdo, zakaj ni nova sezona 24 na IMDB vljučena v star profil? Ima namreč profil, kot da je to nova serija.

Vem, da je brezvezno vprašanje, ampak me zanima :P

bluefish ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ima namreč profil, kot da je to nova serija.
Saj je.

sillicon valley mi j vedno bolj vsec :)

Wayward Pines enkrat letos

http://www.imdb.com/title/tt2618986/

Trailer pokaže kar veliko tako, da na lastno odgovornost:P

Official Trailer | WAYWARD PINES

Tole bi znalo biti zanimivo pa še igralska zasedba je močna:)

Zgodovina sprememb…

prenasalec ::

oo7 je izjavil:

Wayward Pines enkrat letos

http://www.imdb.com/title/tt2618986/

Trailer pokaže kar veliko tako, da na lastno odgovornost:P

Tole bi znalo biti zanimivo pa še igralska zasedba je močna:)

Vau, že 4-vrstični opis na IMDb me je prepričal :))

Edit:
Si prepričan da bo tu že letos? Citat iz Wikipedije:
Developed by Chad Hodge, it will be broadcast as midseason replacement, "event series" by Fox in 2015.

Zgodovina sprememb…

««
74 / 317
»»