» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
73 / 317
»»

Goody ::

Kdo gleda Blacklist? Je za kaj?

jest10 ::

Je ok

Lion29 ::

koncno pogledal arrow in fargo

arrow :O
fargo :d BBT igra odlicno...scena na WCju je zakon....Saula pa smo videli v vlogi heheka pri BB, tukaj v vlogi tupca.. fajn bi ga blo videt se v vlogi psychota :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

_IKE_ ::

Those who kill ( US) zgleda tudi zanimivo....

FireBurn ::

Za arrow sem pričakoval da se bo zgodilo nekaj podobnega, pa vseeno kar manjši šok...

Outcast ::

Druga sezona POI je se boljsa kot prva, nekje na sredini sem.
Lp iz Krka:)

Working the Engels je taka prikupna humorna serija... pac kot vedno bolj debilen ameriski humor a je fast paced in zelo gledljiva :D

FireBurn ::

Outcast je izjavil:

Druga sezona POI je se boljsa kot prva, nekje na sredini sem.
Lp iz Krka:)

Čak da tretjo začneš... :P

pa bad teacher zgleda zlo kul

bluefish ::

Posiljen humor in že stokrat slišane fraze. Skratka, skrajno predvidljiva serija.

negot ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: negot ()

oo7 ::

Da Vinci demons spet super epizoda:)

oo7 je izjavil:

Penny Dreadful

http://www.imdb.com/title/tt2628232/

Penny Dreadful Trailer

Že kdo pogledal? Je zakej?

Almost Human Cancelled By Fox
http://tvline.com/2014/04/29/almost-hum...

jest10 ::

Budale

mgermo ::

Almost Human je zafuran potencial. Če pa Hanibala ukinejo...

VaeVictis ::

mgermo je izjavil:

Almost Human je zafuran potencial. Če pa Hanibala ukinejo...

Resnično upam, da Hannibal-a ne ukinejo!

Top 3 serija trenutno!

Spoiler:
Me pa resno zanima, če Hannibalu rata narediti, da postane Will tak kot on... Sam odnos in pogovori med njima so prikazani fenomenalno...

Se pa zna zgoditi, da ga ukinejo, ker je preveč inteligentna serija za TV.

cebelar123 ::

oo7 je izjavil:

Almost Entertaining

:))

SuperVeloce ::

Če sem prav razumel v člankih, tudi predvajani vrstni red epizod Almost human ni bil takšen, kot so si ga pred snemanjem pisci zamisli? Se komu zdi znano :))? Ker vem, da je bila tista glupa serija sex and the city predvajana eno lepo število sezon, so takšne poteze foxa nesprejemljive. Zakaj bi še sploh kdo svojo serijo nesel foxu in ne komu drugemu? Samomor, ker te potem nobena tv postaja ne odkupi, magari skonto, ker pač nisi originalno njihov...

FTad ::

Meh, tale Almost Human serija je bila videti obetavna. Sam sem pogledal ene 5 epizod, vsako naslednjo z večjo muko. Pravzaprav ni sama serija nič posebnega. Tipična zgradba, kjer se na začetku zgodi umor/zločin, potem pa imaš glavnega igralca in njegov support team, blablabla, na koncu ujamejo bad guy-e.... Nič hudega, da je serija cancelled...

:)

;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: negot ()

Gregor P ::

oo7 je izjavil:

mgermo je izjavil:

Almost Human je zafuran potencial.

... se strinjam, da bi serija lahko bila toliko več; sam sem jo gledal (kot že rečeno) predvsem zaradi simpatičnosti glavnih igralcev. Tako, da jim žal ne morem očitati ukinitve:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

dr.Akula ::

Penny dreadful je super. Upam da jim rata to high-end produkcijo naprej vlečt in da ni bil povečan budget samo za pilotno epizodo. Casting mi je tudi odličen.

A kdo ve ali bo zadeva serializirana (se bo nadaljevalo iz dela v del) ali bo epizodično (vsak del zase)?
ni podatka

negot je izjavil:

:))

zanimivo prvi dve sezoni, sedaj kar nekaj...

Upam da mi danes rata pogledat vse tri manjkajoče dele Turn-a, po pilotu se mi zdi to zelo zelo dobra serija:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Outcast je izjavil:

Upam da mi danes rata pogledat vse tri manjkajoče dele Turn-a, po pilotu se mi zdi to zelo zelo dobra serija:D

Jaz jo gledam in mi je dobra čeprav je zelo počasna.

Tud počas se daleč pride:D:P

Jutri drugače štarta druga sezona In The Flesh...super angleška (mini) serija o rehabilitiranem zombiju, ki se vrne v domačo vas.

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Kaj pa Resurrection in From Dusk Till Dawn - se splača pogledati?

O.

Fargo 3 del je bil spet super.

SPOILER

Lesterju se slabo piše pa še zelo slab lažnivec je.

Gotham

http://www.imdb.com/title/tt3216414/

Official Extended Trailer | GOTHAM

Začela se je serija 24: Live Another Day

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Okapi je izjavil:

Kaj pa Resurrection in From Dusk Till Dawn - se splača pogledati?

O.

From Dusk Till Dawn sem pogledal dva dela...serija bi bila mogoče še dobra, če bi izpustili vse 'vampirje/ljudi-kače?', vendar ker je to nemogoče, je serija za moj okus malo preveč domišljijska. Verjamem pa da bo ljubiteljem take zvrsti všečna (recimo:D)

@M-Power: Fargo je zelo dobra serija, všeč mi je ta humor, od idiotskega (novega) šerifa, do krvavega tuširanja. Billy Bobu je vloga pisana na kožo:)

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Lol @ Gotham. Fox najprej scencla Almost Human, potem gre pa tole snemat. Awesome. *facepalm*

Okapi ::

From Dusk Till Dawn sem pogledal dva dela.
Sem potem začel kar gledati in je čisto gledljivo. Pač variacija na vampirske zadeve, oziroma raztegnjen film. Fargo pa očitno prav tako (razen da ni vampirjev;) )

O.

Tr0n ::

Endangered TV Series List

Torej lista serij, ki so jih ali jih bodo zelo verjetno scenclali.

Na tej listi gledam samo The Revolution (presenečen, da bo skenslana), Crisis je na stand-by-ju, Hannibala sem pa nehal gledati na koncu prve sezone, tko da je velika večina mojih serija neogroženih:D

Revolution bodo skenslali? :'(

oo7 je izjavil:

Revolution bodo skenslali? :'(

Mislim, da sem prav videl; 2. strani linka mi noče več odpreti.
Prej bi pričakoval da bodo Arrow kenslali, ko drvi z takšnim tempom proti koncu...

Aja, meni je pa všeč (vsaj ideja) okrog serije Gotham; če bo kakovostno narejena, z veliko nasilja in vsem kar spada v to pokvarjeno Batmanovo mesto, potem mislim da serija ima potencial.
+king Horik igra enega od detektivov; upam da sedaj vlogo pozitivca:D

haha Louie back.... 2 dela... noro! Pa se Seinfeld je not in Hannah iz dexa :D

medenko ::

hannibala? sej niso normalni.

Da Vinci demons super epizoda Vault of Heaven komaj čakam naslednjo epizodo. Pa še ena dobra novica Da Vinci demons najavljena tretja sezona8-)
Turn tudi super zaenkrat:)

Jakob_X ::

Upam da bodo Revolution skenslali. Zadeva je obupna a nekako ne morem nehati gledat in bi mi pomagali da ne izgubljam časa :).

Jakob_X je izjavil:

Upam da bodo Revolution skenslali. Zadeva je obupna a nekako ne morem nehati gledat in bi mi pomagali da ne izgubljam časa :).

jah, malo so zakomplicirali s tole nanotehnologijo (al kako se jim že reče), ki regulirajo elektriko in si želijo vse skupaj podredit (ali pač?). Sicer mi je pa še vedno zanimiva serija.

bluefish ::

Mah, problem je, da ni vec nekega smiselnega plota.
Prej so iskali nacin za ponoven "vklop" stroma, zdaj pa brezglavo letajo iz enega sranja v drugega.

bluefish je izjavil:

Mah, problem je, da ni vec nekega smiselnega plota.
Prej so iskali nacin za ponoven "vklop" stroma, zdaj pa brezglavo letajo iz enega sranja v drugega.

se strinjam.

Fargo četrti del je spet super, dobra serija, res te lahko nasmeji:D

Edino ne vem kako je Lester lahko spravil tisto zatečeno roko v rokavico...

Jst ::

Škoda Dracule. Edina "vampirska" serija, ki mi je gledljiva.

Revolution: prva sezona je bila obup. Druga mi je pa postala zanimiva, ampak sem v zaostanku ene 5 epizod, tako, da ne vem, kaj se sedaj dogaja.

Almost Human: ne vem, kaj naj bi bilo na tej seriji dobrega. Pogledal nekaj delov in ni nič posebnega.

Bolj sem jezen zaradi The Assets, vendar razumem Američane, da ne marajo (jih boli) gledati zgodbe okoli enega izmed največjih izdajalcev v zgodovini CIA. Ali mogoče kdo ve, če bodo vsaj odvrteli sezono do konca? Izšle sta namreč samo dve epizodi.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst je izjavil:

Škoda Dracule. Edina "vampirska" serija, ki mi je gledljiva.

Revolution: prva sezona je bila obup. Druga mi je pa postala zanimiva, ampak sem v zaostanku ene 5 epizod, tako, da ne vem, kaj se sedaj dogaja.

Almost Human: ne vem, kaj naj bi bilo na tej seriji dobrega. Pogledal nekaj delov in ni nič posebnega.

Bolj sem jezen zaradi The Assets, vendar razumem Američane, da ne marajo (jih boli) gledati zgodbe okoli enega izmed največjih izdajalcev v zgodovini CIA. Ali mogoče kdo ve, če bodo vsaj odvrteli sezono do konca? Izšle sta namreč samo dve epizodi.

ABC Pulls The Assets After Two Episodes
http://www.hitfix.com/the-fien-print/ab...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()
««
73 / 317
»»