» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
44 / 317
»»

glaš ::

Točno tako !! Se mi kar smilijo tisti, ki površno gledajo to serijo.

GamerBoy ::

Hmm glih iščem neko komedijo vredno ogleda, tko da že downloadam.

Mogoče kakšno mnenje o "It's Always Sunny in Philadelphia" ? Pod torrentom je nekdo omenjal to serijo, da je nekje na istem nivoju.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Lion29 ::

pismo gledam to 4. sezono misfitsov (ravno pogledal 1. epizodo)... groza no..

SPOILERS MISSFITS

ze v 3. sezoni so zamenjali Ethana z Rudijem...sicer je bil Ethan res annoying as fuck... ampak je bil zakon lik in dejansko nosilni lik serije.... tak da je 3. sezona bila "meh" v primerjavi s prvima dvema... tut powerji njihovi so bli bedni...

zdaj pa 4. sezona.. so sli vsi razen Curtisa :( ... bah
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

oo7 ::

SPOILER MISFITS

Lion se strinjam.Nathan je bil nosilni lik te serije ampak men ni bil tečen ampak en najbolj zabavnih likov kar sem jih kdaj gledal vedno sem se nasmejal:))
Ravno zaradi njega sem 1 in 2 sezono se pravi 13 delov pogledal v 2 ali 3 dneh, ker je bil Nathan tako odpuljen:))
No zdaj pa gledam 3 sezono sem trenutno pri 4 delu in te 4 dele sem pogledal ravno v 1 tednu ali še kasneje ni mi več tako zanimivo, ko ni več tiste zgage;(
Bom pa pogledal počasi, do konca.

heresjohnny ::

GamerBoy je izjavil:

Hmm glih iščem neko komedijo vredno ogleda, tko da že downloadam.

Mogoče kakšno mnenje o "It's Always Sunny in Philadelphia" ? Pod torrentom je nekdo omenjal to serijo, da je nekje na istem nivoju.

Prvih nekaj sezon je odličnih, potem pa je standard žal padel

Umrl toni soprano

Prezgodaj, skoda. RIP

bluefish ::

Ja, glede Misfits se strinjam. Prvi dve sezoni sta imeli povsem drugačno energijo, pri tretji sem se že mučil z gledanjem, ob prvi delih četrte pa obupal.

Tako je. Nathan je naredil to serijo zanimivo;)

Ja mene že v 3. kar mal mineva, serija se preveč spreminja... Na začetku je izgledala res polna potenciala, ampak losta pa ne prehiti po temu kako so dobro zgodbo z neštetimi možnostmi razpleta zavozili do konca :P
Potem podpiši:

Izi ::

Ja, 3. sezona Misfits je tudi po moje najslabša, v serijo pride Rudy, ki nikakor ne more nadomestiti Nathana.
4. pa je že boljša, ker pridejo kar trije novi liki in ko se jih navadiš kar gre, je bilo kar nekaj precej odštekanih dogodkov. Vsak del je bil malo bolj zanimiv in na koncu sem jo že spet gledal z užitkom. Je pa res, da je precej neizkoriščena zadeva, predvsem se posvečajo komediji, na sci-fi so pa že skoraj popolnoma pozabili. Super moči skoraj nihče več ne uporablja, pa še precej uboge moči imajo vsi trenutni liki.
Sicer pa ima serija čisto kratke sezone po 8 delov, tako da ni kaj dosti za gledati.
O 5. sezoni ni še nobene besede, ampak uradno serija še ni ukinjena.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

btw, a kdo gleda Downtown Abbey?

zakaj se sploh gre? v 2 stavkih pls...

zaenkrat vem sam da je neka british serija, ki je zelo popularna...

mene pa british serije zelo tezko prietgnejo... ce so kake staromodne pa se tolko manj...

anyone?

Mesar ::

V dveh stavkih:

Beginning in the years leading up to World War I, the drama centers on the Crawley family and their servants.
Your turn to burn!

ok, ma zakaj naj bi bila tolk dobra?

inferno666 ::

Lion29 je izjavil:

btw, a kdo gleda Downtown Abbey?

zakaj se sploh gre? v 2 stavkih pls...

zaenkrat vem sam da je neka british serija, ki je zelo popularna...

mene pa british serije zelo tezko prietgnejo... ce so kake staromodne pa se tolko manj...

anyone?

Ko sva jo s punco začela gledat, mi ni bila nič posebnega. Po parih dnevih me je povlekla.
Dogaja se na posestvu grofa in vpleta pripetljaje grofove družine in njegovih služkinj, lakajev, voznikov, ...
Čeprav je tematika resna, je začinjena s tipičnim angleškim humorjem.
Lepo prikazuje tudi velike družbene, tehnološke spremembe, ki so se v tem času dogajale (emancipacija žensk, vzpon srednjega sloja, telefon, elektrika, ...)

IL DIAVOLO ::

Po dolgočasnosti to serijo z lahkoto uvrščam na top 5!

leiito je izjavil:

Arrested je res acquired taste, na prvo žogo čist mim, ampak se splača potrpet, ker dobre komedije so pa res taka redkost, definitivno najtežji žanr. Če seveda ne padaš na situacijski humor.

Ok pogledal sem enih 6 delov pa zadeva ni niti malo nad povprečjem... Kaj si mislil s tem, da se splača potrpeti ? Rata kaj boljše ? Sicer pa v prvih 6 epizodah je ravno ves humor na prvo žogo pa še to nič posebnega, so jih celo pri "two and a half men" imeli boljše ...
Potem podpiši:

A je kjer pogledal kaj Graceland?

malcek extensive teaser/trailer

vse jasno iz posnetka

gendale ::

Lion29 je izjavil:

Cist tko me zanima... ce ste kaj spremljali to, da so ustvarjalci Veronice Mars naredili Kickstarter projekt in povprasali obozevalce za sredstva, da posnamejo VM film ?

in pri tem so bili zelo uspesni! ZELO... cilj je bil zbrati 2Mio, zbrali pa so jih ze skoraj 4!

Sam posnetek mi je meni super kul in je po mojem prinesel vec kot pol uspeha.

jst sem spremljal ja, škoda da se ni dalo prispevati tudi iz slo... ja posnetek je hecen, še posebej ker ful for iz nadaljevanke
ubistvu so ta film hoteli posnet že dolgo časa pa jim studio ni hotel odobrit sredstev, ker so menil, da je premajhno zanimanje med oboževalci..
na koncu so pa dobili 5702153 dolarjev in so men se zdi prvi v kategoriji filmov

upam da bo film kul ker zaključek nadaljevanke mi ni bil, ker pusti preveč odprtega (ne maram takih koncev, če pol ni še ene sezone)

youtube related

me zanima, katero serijo bi obudili tako??
Bodo posneli koncno tisti Stargate movie? :D

če ne bi bilo problema s starostjo igralcev, bi obudil dosti serij, ampak večinoma so glavni igralci že prestari..
flashforward mogoče?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

techfreak :) ::

Lion29 je izjavil:

A je kjer pogledal kaj Graceland?

Spremljam ga od prve epizode. Pri prvem delu trenutne serije Burn Notice sem videl, da so ga oglaševali in sem ga pogledal ... zgleda precej zanimiv.

upam da bo film kul ker zaključek nadaljevanke mi ni bil, ker pusti preveč odprtega (ne maram takih koncev, če pol ni še ene sezone)

Se strinjam, tudi sam sem razočaran, čeprav kolikor vem je bila težava ker so jo cancellali preden so lahko zaključili zgodbo. Komaj čakam na film.

flashforward mogoče?

Lahko bi ... sem ga kakšno leto nazaj še enkrat pogledal in vsekakor bi si želel nadaljevanja.

>Se strinjam, tudi sam sem razočaran, čeprav kolikor vem je bila težava ker so jo cancellali preden so lahko zaključili zgodbo. Komaj čakam na film.
ja, kolkor se spomnim so nekje okrog 15 epizode izvedeli da bo 20. zadnja in da ne bo 4. sezone

jim je pa za film uspelo dobiti skoraj vse igralce iz nadaljevanke :)

Sem gledal in sem tudi razočaran, da ni bilo konca. Ampak film ... Mislim, da ga ne bom gledal, gledal bi edino le nadaljevanje serije.
Potem podpiši:

Imaš kak poseben razlog ali pač kar tako?

Nisem ljubitelj filmov, sicer pa tudi tako ne vidim razloga zakaj bi gledal neko grobo obnovo zgodbe, ki sem jo spremljal bolj podrobno preko serije. No bi pa videl konec, ampak tak hiter konec bi lahko že v seriji naredili, pa niso... Nekak se mi to ne zdi to, škoda da niso raje posneli nadaljevanje serije, pa čeprav sezono miniserije recimo z 6 do 8 epizodami...

Film kjer 4/5 zgodbe že praktično veš... ehh mislim, da bom preskočil...
Potem podpiši:

ha? o cem ti tole... pa valda ne mislis, da bodo naredili film PO seriji??? in samo zakljucli?

film je v bistvu NADALJEVANJE serije in ne obnova serije...lol

>jim je pa za film uspelo dobiti skoraj vse igralce iz nadaljevanke :)
razen psa, ki je umrl

>Bodo posneli koncno tisti Stargate movie?
tega - Stargate: Revolution @ Wikipedia
a ni richard dean anderson že mal star? pa stargate brez vale wtf?

>Film kjer 4/5 zgodbe že praktično veš... ehh mislim, da bom preskočil...
so kje kaki podrobnejši spojlerji objavljeni? jaz sem našel samo to - http://www.movieweb.com/news/7-big-vero... kar ubistvu ne pove preveč (čeprav ajde, jaz bi naredil malo drugače, recimo nekaj časa dela za fbi, pol se vrne domov pol ne vem kaj in obvezno nekje vmes kandidira za šerifa z neki sloganom v smislu 'you know I solved most of the crimes anyway, so why not make it official' aja pa nekje umes dobi una ponija o kjerm skoz sanja)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gendale ()

leiito ::

GamerBoy je izjavil:

leiito je izjavil:

Arrested je res acquired taste, na prvo žogo čist mim, ampak se splača potrpet, ker dobre komedije so pa res taka redkost, definitivno najtežji žanr. Če seveda ne padaš na situacijski humor.

Ok pogledal sem enih 6 delov pa zadeva ni niti malo nad povprečjem... Kaj si mislil s tem, da se splača potrpeti ? Rata kaj boljše ? Sicer pa v prvih 6 epizodah je ravno ves humor na prvo žogo pa še to nič posebnega, so jih celo pri "two and a half men" imeli boljše ...

Bom kr citirou:
This is not an intellectual thing, the failures of the show have nothing to do with the general American audience or that of FOX specifically. A good show will find a good audience no matter what. But network television is a simple beast, all eyeballs and advertising dollars, and Arrested Development was a show too complicated for the formula and given every chance it would get. A good comparison can be found with HBO's The Wire, another show that rewarded attentive viewers and punished lazy ones, which shared AD's mix of high praise and low ratings but without the pressure of appealing to advertisers, was able to wring another couple of seasons out of HBO.

Read more: http://www.cracked.com/funny-16-arreste...

Včeraj se je začela serija Under the Dome je kdo gledal?
Jaz sem danes pogledal pilota in zgleda kar obetavno.

Še trailer, da boste vedeli za katero serijo gre.

Outcast ::

Si me ravno prehitu na to temo:P
Danes imam namen pogledati pilota, upam da je res obetavna....
Sem pa po dolgem casu pogledal tv, fox crime, ce sem bolj natancen in opazu kar nekaj, vsaj 2 no:D, italijanski seriji, vecinoma o mafiji in borbi policajev proti njej.
Kdo mogoce spremlja kaksno od njih, na prvo zogo se mi ni zdela slaba, naslov je bil nek Inspektor......:D

Jst ::

Under the dome: Kaj je to mogoče kakšna knjiga? Takoooo se mi zdi znano, pa se ne morem spomniti... :/ (sem gledal pilota, pa je čuden.)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Gregor P ::

Stephen King mislim da:)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Jst ::

Ne, te knjige nisem bral. Če sem že kakšno podobno prebral, je bil izid bolj nekje v 70ih ali 80ih.

Potem sem pa prebral nekaj podobnega. Moji možgani zmešali še kakšne napovednike za to serijo in prvo epizodo z eno podobno knjigo, kjer so vaščani ločeni od ostalega sveta in sedaj je nastal en zmazek v mojih možganih. :)
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Okapi ::

Simpsoni so bili enkrat na to temo.

O.

jap, simpsons the movie

sem pogledal pilota

zgleda precej obetavno...proracun zgleda kar velik, sploh ker je cel kup znanih igralcev s TV zaslonov... tut efekti zgledajo ok... in zgodba zadosti na siroko zastavljena..

skratka obetavno

leiito ::

Zgleda res obetavno, Stephen King, big budget, še Hank Schraeder je pod kupolo.

JC Denton ::

@Lion29 No ja, una krava je že bila sramotno narejena.

Vrjetno bo ena sezona in konec. Tudi po knjigi ni za sklepat, da bi napisal nadaljevanje.

JC Denton je izjavil:

Vrjetno bo ena sezona in konec. Tudi po knjigi ni za sklepat, da bi napisal nadaljevanje.

A knjiga nima zaključene zgodbe?

JC Denton je izjavil:

ja meni se tut ni lih dopadla...

pa fizika pri kamjonu, ki se je pprilimal notri je tut totalno off...

ampak overall je kar kul

Edino tisti Junior je en čudn psiho.
Pa ime Dale 'Barbie' Barbara:)):))

kmetek ::

Under the Dome je super
Crossing Lines tudi.

Crossing lines ima eno quirk napako... ko tip pride v park (na zacetku)... ima na levi roki rokavico in palico za pobiranje smeti upravlja z desno... par sekund kasneje pa z levo ;)

deluje pa kar obetavno ...policijska kriminalka

morm pa se whodunit pogledat

bluefish ::

Jaz sem se pa teh policijskih in podobnih s primerom tedna naveličal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

JC Denton ::

oo7 je izjavil:

JC Denton je izjavil:

Zgodba v knjigi je zaključena, zato sklepam da ne bo napisal nadaljevanje in tudi sklepam, da če bodo sledili knjigi ne bo več kot ene sezone. Razen če bo zelo veliko podrobnosti prenesenih na tv zaslone in bi naredili dve sezoni po deset delov.

JC Denton je izjavil:

oo7 je izjavil:

JC Denton je izjavil:

Zgodba v knjigi je zaključena, zato sklepam da ne bo napisal nadaljevanje in tudi sklepam, da če bodo sledili knjigi ne bo več kot ene sezone. Razen če bo zelo veliko podrobnosti prenesenih na tv zaslone in bi naredili dve sezoni po deset delov.

Jah pomoje bi lahko raztegnili glede na to, da ima knjiga čez 1000 strani vsaj tako piše na wikipediji. Lahko pa, da je mišljenih več sezon ampak je čisto možno, da jo ukinejo že po prvi sezoni kar je v zadnjih časih nekaj normalnega;(

kmetek je izjavil:

lion29:

http://www.imdb.com/title/tt2427220/boa...

haha, kira fora :D

vsaj producenti in reziser niso tolk trdi :d

UNDER THE DOME je imel visoke ocene premiere!!!!!

Broadcast primetime ratings for Monday, June 24, 2013:

Mesar ::

Ajmo ejga dobro je eno sezono bojo pa že skoz spravli, dalje bomo pa vidli... itak še majo možnost vse zahebat :)
Your turn to burn!

Hahaha, sele sedaj sem videl, kdo je tisti mad scientist pri Falling Skies... se mi je zdel znan :D :D

Izi ::

Under the Dome je zanimiva zadeva. Zgodba tako ali tako ni vprašljiva, vprašanje je samo kako dolgo jim bo uspelo zgodbo vleči preden postane dolgočasna drama.
Zaenkrat je napovedanih 13 delov. Kot kaže se bo celotna zgodba dogajala samo znotraj kupole.
««
44 / 317
»»