Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

IL DIAVOLO ::
No, sem tudi jaz pogledal pilota vikingov(pravkar). Kar dober začetek 
Zdaj še bo treba enkrat ta "stare" serije obudit...breaking bad, the walking dead, bordwalk empire, homeland etc...dosti na zalogi
Pa da ne pozabim bansheeja.

Zdaj še bo treba enkrat ta "stare" serije obudit...breaking bad, the walking dead, bordwalk empire, homeland etc...dosti na zalogi

Pa da ne pozabim bansheeja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IL DIAVOLO ()

Outcast ::
Ja tole dons je sansko: finale The Walking Dead, nova epizoda Vikings in zhačetek Game Of Thrones...:D

oo7 ::
Danes pogledal Walking dead in to je bil en zelo bog finale nasplošno en slabših delov v 3 sezoni.
Potem sem pogledal Game of Thrones tudi nič posebnega sem pričakoval veliko več.
Edino kar je bilo danes odlično je serija Vikings,ki so z serije v serijo boljši.
Potem sem pogledal Game of Thrones tudi nič posebnega sem pričakoval veliko več.
Edino kar je bilo danes odlično je serija Vikings,ki so z serije v serijo boljši.

medenko ::
noben pa ne omenja hudičevo dobre serije revenge, ki je proti koncu 2 sezone pa se spet zadeved zapletajo :)

Noben?
Potem ne slediš ravno; jaz sem trenutno na začetku druge sezone, dobra serija, mogoče malo pretiravajo z pretiravanjem:D, ampak je kar gledljiva ja....ne zdi se mi pa hudičevo dobra:)
Potem ne slediš ravno; jaz sem trenutno na začetku druge sezone, dobra serija, mogoče malo pretiravajo z pretiravanjem:D, ampak je kar gledljiva ja....ne zdi se mi pa hudičevo dobra:)

Kolk je pa Vikings dobra serija!
History Channel you have all my respect... z lahkoto ugotavljam ,da je mi že sedaj najboljša serija letošnjega leta!
History Channel you have all my respect... z lahkoto ugotavljam ,da je mi že sedaj najboljša serija letošnjega leta!

piromanček ::
glede precenjenosti
sem imel v mislih predvsem te najbolj popularne serije
game of thrones: sicer prva sezona je kul, druga poveprečna ocena na imdb preveč
walking dead: prva sezona kul, zadnji dve brezveze vleče in vleče brez kakršneega pomena
shameless: zeh drama sicer na začetku zanimiva
modern family: na začetku ok, pol postane ponavljajoča zeh "komkedija"
to je to kar sem pogledal oz. nehal gledat
braking bad je edina serija, ki so vse zesone do zdaj bile odlične bilo je nekaj "filer" epizod, ampak potem se opazi kako nujne so bile za razvijanje zgodbe
sem imel v mislih predvsem te najbolj popularne serije
game of thrones: sicer prva sezona je kul, druga poveprečna ocena na imdb preveč
walking dead: prva sezona kul, zadnji dve brezveze vleče in vleče brez kakršneega pomena
shameless: zeh drama sicer na začetku zanimiva
modern family: na začetku ok, pol postane ponavljajoča zeh "komkedija"
to je to kar sem pogledal oz. nehal gledat
braking bad je edina serija, ki so vse zesone do zdaj bile odlične bilo je nekaj "filer" epizod, ampak potem se opazi kako nujne so bile za razvijanje zgodbe

Lion29 ::
a je kdo kdaj gledal DAY BREAK?
meni je bla super serija s super Taye Diggsom...
priporocam folku, ki bi radi akcijo, malo mysterija... zanimivo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Jst ::
Day break? Kaj je bila to prva serija, ki je bila predvajana prvo online?
Glavni igralec je nigga, ki se mu dan ponavlja...?
--
Under the Dome: to bo serija z eno sezono. Mogoče celo dobra; knjiga mi je bila všeč, če se prav spomnim.
Glavni igralec je nigga, ki se mu dan ponavlja...?
--
Under the Dome: to bo serija z eno sezono. Mogoče celo dobra; knjiga mi je bila všeč, če se prav spomnim.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

sej vidis po trailerju... ja igra nigga, ki se mu dan ponavlja.... ne vem pa, ce se je to online predvajalo, zlo dvomim

chuck ::
Day Break sem pogledal par epizod in se preveč ponavlja :)
In the flash zna biti vredu, čeprav nič posebnega. Orphan Black je malo preveč otročja... Alien Dawn je še bolj otročja. To je moje mnenje po ogledu pilotske epizode.
In the flash zna biti vredu, čeprav nič posebnega. Orphan Black je malo preveč otročja... Alien Dawn je še bolj otročja. To je moje mnenje po ogledu pilotske epizode.

miraldi ::
a je kdo kdaj gledal DAY BREAK?
Meni zgleda zanimivo. A to je samo ena sezona? Se konča normalno ali tako, da bi morala biti še 2.sezona, ki pa je niso posneli?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb

Ja, ja...to se je lep čas vrtelo na fox crime.
Meni je huda serija...hvala da si omenil lion
Meni je huda serija...hvala da si omenil lion

LapD ::
Vprašanje... je smiselno še enkrat pogledat zadnji del druge sezone Game of Thrones preden začnem s tretjo? Ker se mi zdi da nimam pojma za kaj se je šlo :D Razen če je povzetek v prvem delu tako dober.
web&motion designer

Na HBO sem včeraj gledal je bilo več kot 15 minut s prve in druge sezone povzetka
predno se je sploh začel prvi del tretje sezone.

Jst ::
GOT prva ep. tretje sezone je v bistvu re-cap zadnjega dela druge sezone. Tako da se ne po moje splača gledati...
Day Break: Jaz sem to gledal prek interneta, šele potem je bila na voljo kot TV serija. Tako imam v spominu. Je pa ena sezona, ki se dobro zaključi. Priporočam ogled, ko bo suša.
Day Break: Jaz sem to gledal prek interneta, šele potem je bila na voljo kot TV serija. Tako imam v spominu. Je pa ena sezona, ki se dobro zaključi. Priporočam ogled, ko bo suša.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"

def. je bila takoj na voljo kot tv serija... ostale epizode so potem airali na abc.com
prva online serija pa je bila sanctuary
prva online serija pa je bila sanctuary

DarwiN ::
Bates motel, wow, tole bo definitivno hit..Mali Norman zaigra kot se šika, mati tudi, in njun odnos.. Tudi temelje zgodbe so perfektno zastavili v teh prvih treh delih..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Danes pa Hannibal. Da vidimo.
Ni razocarala, niti malo.. prej obratno! zelo obetavno... meni se zdi bolje kot bates hotel!
KUL!
zdaj manjka samo se shining

Ena odlična novica
History potrdil sezono 2 za Vikings
http://www.hitfix.com/news/history-rene...
The best, zelo dobra novica!
;)

tu sploh ni bilo dileme
se enkrat, vsi tisti, ki imaste radi recimo homeland ali pa house of cards, obvezno poglejte serijo Scandal... je nekje vmes teh dveh...
sorry ne najdem boljse kvalitete
se enkrat, vsi tisti, ki imaste radi recimo homeland ali pa house of cards, obvezno poglejte serijo Scandal... je nekje vmes teh dveh...
sorry ne najdem boljse kvalitete

Ne vem če je blo tko samoumnevno za pričakovati drugo sezono, še vseeno je Histoy zadaj...še par strani nazaj smo se 'tresli' za njo; je pa definitivno to zlo lepa novica!

nurse013 ::
Ena odlična novica
History potrdil sezono 2 za Vikings
http://www.hitfix.com/news/history-rene...
Hvala za info, to je lepo
Lion29
"se enkrat, vsi tisti, ki imaste radi recimo homeland ali pa house of cards, obvezno poglejte serijo Scandal... je nekje vmes teh dveh... "
homeland sem pogledal, je ok, ostalo pa ne poznam
:)
you gotta be kidding me...
you gotta be kidding me...

Pogledu Hannibala...težka, temačna zadeva.
So far so good:D
Ni pa ravno serija, ki bi pritegnila množice po mojem mnenju.
So far so good:D
Ni pa ravno serija, ki bi pritegnila množice po mojem mnenju.

Fizikalko ::
Je že kdo omenil Coupling?
http://www.imdb.com/title/tt0237123/
Prejle sem slučajno ujel en del na Brio in je res solidno...

Gregor P ::
Ravno danes sem prebral novico o novi seriji, ki je vsaj videti obetavna:
RTVS: Leonardo da Vinci, akcijski junak
RTVS: Leonardo da Vinci, akcijski junak
Če se v Ljubljani trenutno o vsestranskem geniju Leonarda da Vincija poučimo na Gospodarskem razstavišču, pa so Američani ubrali malo "lažji" pristop: o življenju renesančnega umetnika snemajo televizijsko serijo (natančneje: znanstvenofantastični triler, postavljen v 15. stoletje.)... oz. je to očitno že serija za v ZF temo.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()

Je že kdo omenil Coupling?
coupling je ze full stara in je ena redkih brit humoristicnih, ki mi je bila res vsec
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()

Vikings
mah, 6. del
brezvezna borba s poglavarjem... sem upal, da ga bomo se gledali...dolgocasno
mah, 6. del
brezvezna borba s poglavarjem... sem upal, da ga bomo se gledali...dolgocasno

Ok sem vseeno prebral čeprav še nisem gledal
sam kriv.
Sej je že bil cajt.Poanta vikingov je plenjenje in odkrivanje novega sveta.Ta poglavar je pa vse skupaj nazaj držal.HVALA BOGU,če je gotov

Sej je že bil cajt.Poanta vikingov je plenjenje in odkrivanje novega sveta.Ta poglavar je pa vse skupaj nazaj držal.HVALA BOGU,če je gotov

mislim, da sem zadosti korektno oznacil
sorry ce sem spoilal
was not my intention

kratos ::
hehe np, sploh nisem pogruntal da je presledek, sem mislil da je nek pokvarjen embedded youtube okenček

misek ::

_IKE_ ::
Če ze komentiramo ...
@ The Following : Resno, kako dolgo bodo good guys imeli še amateur hour? Tole postaja že malo smešno in začenja uničevat sicer dobro serijo....
@ Vikings : pričakovan dvoboj, sedaj bo verjetno še več poudarka na "izletih"
.
@ Rogue : enemy of my enemy....problem bo nastal ko bodo good guys želeli kako info....
@ Hannibal : maček in miš .....po moje pretežka serija za us publiko... mogoče se motim bomo videli....
@ Revouliton: le kaj so zaja..al v towerju ?
@ Scandal : solidna serija, samo prikazovanje Olivie kot white princess pa mi že krepko najeda.....
@ Revenge : payback na dolgi rok ... gledljivo...
@ The Following : Resno, kako dolgo bodo good guys imeli še amateur hour? Tole postaja že malo smešno in začenja uničevat sicer dobro serijo....
@ Vikings : pričakovan dvoboj, sedaj bo verjetno še več poudarka na "izletih"

@ Rogue : enemy of my enemy....problem bo nastal ko bodo good guys želeli kako info....
@ Hannibal : maček in miš .....po moje pretežka serija za us publiko... mogoče se motim bomo videli....
@ Revouliton: le kaj so zaja..al v towerju ?
@ Scandal : solidna serija, samo prikazovanje Olivie kot white princess pa mi že krepko najeda.....
@ Revenge : payback na dolgi rok ... gledljivo...

medenko ::
jaz preprosto ne dohajam več....začel še nikito gledat itd....ob tok serij bi rabil 48 urni dan.

ma dej nehi... jaz porabim max 3h na dan za serije, pa jih gledam ogromno
no sej 3h je velik

Batesovi so mi kar precej kul... mislim, da bosta s hannibalom dodobra popestrila cas do breaking bad-a 
misli, da je casting pr batesovih super... norma je fenomenalna... tut tamali ni slab... pa uni shelby je tut zakon, res...upam sam, da se ne bo spremenila v neko razvleceno limonado in bo skozi neki suspenza.

misli, da je casting pr batesovih super... norma je fenomenalna... tut tamali ni slab... pa uni shelby je tut zakon, res...upam sam, da se ne bo spremenila v neko razvleceno limonado in bo skozi neki suspenza.

ManDriver ::
Batesovi so mi kar precej kul... mislim, da bosta s hannibalom dodobra popestrila cas do breaking bad-a
Mah...mislim, da se zgodba kar dobro zapleta/stopnjuje navzlic nekaterim luknjam v njej. Casting se tudi meni zdi kot tak v redu, liki precej dodelani, edino pri Normi se ne morem znebit občutka "plastike"...
--
If all the world is a stage, where is the audience sitting?
If all the world is a stage, where is the audience sitting?

pismo mi ta Valhala skozi odmeva po glavi, ze ves teden