» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
87 / 317
»»

Izi ::

yoco je izjavil:

Supernatural je že od 4. sezone podn. :(

Drugič dodaj še "po mojem mnenju". In ko sodiš eno najdlje trajajočih serij, ki je za povrh ves čas povsem na vrhu vseh lestvic se malo vprašaj glede svoje objektivnosti. In kadar podeljuješ najbolj ekstremne ocene v eno ali drugo stran vedno dodaj kakšen argument, drugače tvoje mnenje ni vredno nič, še posebej če se popolnoma razlikuje od večine.

Nekje na polovici so res precej spremenili stil iz bolj serijske zgodbe v bolj nadaljevanko. Takrat je kvaliteta malo padla, ampak so se hitro pobrali in sedaj je pravzaprav še boljša, ker je več zgodbe kot prej.
Osebno mi sicer ni serija za desetko, ampak kakšnih 8/10 si pa že zasluži, vedno jo z užitkom pogledam. Po vsaki sezoni mislim, da ni kaj več prikazati, pa me vedno znova presenetijo.
Enako je z 10. sezono. Sem mislil, da bodo serijo že zaključili, pa so spet odlično začeli. Dean, povsem na temni strani je dobra domislica...

mgermo ::

Izi je izjavil:

... drugače tvoje mnenje ni vredno nič, še posebej če se popolnoma razlikuje od večine.

Torej večina predstavlja resnico?
Konec sezone, kjer Sam pade v pekel bi moral biti Series Finale. Pa ni bil, in od takrat so deli meh. Če je del zanimiv, izviren je to kvečjemu redka izjema. Če nismo vidli Sam angry at Dean, Dean angry at Sam že 100x pol pa tut ne vem.

TRIROG ::

mgermo je izjavil:

Jeba ne ... tako kot velja, da je 1+1=2 ... ampak zakaj?

IL_DIAVOLO ::

mgermo je izjavil:

Izi je izjavil:

... drugače tvoje mnenje ni vredno nič, še posebej če se popolnoma razlikuje od večine.

Konec sezone, kjer Sam pade v pekel bi moral biti Series Finale. Pa ni bil, in od takrat so deli meh. Če je del zanimiv, izviren je to kvečjemu redka izjema. Če nismo vidli Sam angry at Dean, Dean angry at Sam že 100x pol pa tut ne vem.

Če ne argumentiraš kritike, pol res ni vredno veliko več kot nič.

Lion29 ::

jaz se kar stirnjam.... ko so zaceli z unimi Leviathani... je slo samo se navzdol.... meni je postalo totalno bedno... castiel dober, bad, mrtu, ziv, happy, sad... izgubljen... BEDA...

po 7mi sezoni nehal gledat
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Killermode ::

Leviathan je blo res slabo ampak po tem je šlo pa navzgor. Osebno je še vedno Supernatural na moji must see lestvici že sam zarad tega ker človk ko misli zj si pa res ne morejo nič več novga zmislit jim še vedno rata :)

yoco ::

Izi je izjavil:

yoco je izjavil:

Supernatural je že od 4. sezone podn. :(

Drugič dodaj še "po mojem mnenju". In ko sodiš eno najdlje trajajočih serij, ki je za povrh ves čas povsem na vrhu vseh lestvic se malo vprašaj glede svoje objektivnosti. In kadar podeljuješ najbolj ekstremne ocene v eno ali drugo stran vedno dodaj kakšen argument, drugače tvoje mnenje ni vredno nič, še posebej če se popolnoma razlikuje od večine.

Nekje na polovici so res precej spremenili stil iz bolj serijske zgodbe v bolj nadaljevanko. Takrat je kvaliteta malo padla, ampak so se hitro pobrali in sedaj je pravzaprav še boljša, ker je več zgodbe kot prej.
Osebno mi sicer ni serija za desetko, ampak kakšnih 8/10 si pa že zasluži, vedno jo z užitkom pogledam. Po vsaki sezoni mislim, da ni kaj več prikazati, pa me vedno znova presenetijo.
Enako je z 10. sezono. Sem mislil, da bodo serijo že zaključili, pa so spet odlično začeli. Dean, povsem na temni strani je dobra domislica...

Supernatural je že od 4. sezone podn, po mojem mnenju! A si zj happy?!!! >:D

mgermo je izjavil:

Izi je izjavil:

Se čist strinjam. Prve štiri sezone je bla serija res top in sem jo z užitkom gledov. Meni dosti pove že to, da je moja sestra čist razočarana nad serijo in je večji fen kot jz (go figure)!

OMG.... ma kako je to mozno? da smo skoraj v 2015... in se zdaj v veliki vecini serij in filmov se streli v glavo koncajo izkljucno sredi cela? diametrcna sredina? neverjetno....

ma kaj lahko???? [:/]

btw, noro...

a ste vedli, da je ta tip

ki igra v veliko serijah, med drugim tudi v Dexterju in Fargotu, Colin Hanks, sin Toma Hanksa?

mislim, kaj vse clovek zve :D

looool, pa se ena...

Mamie Gummer, ki tudi igra v ogromno serijah, hcerka Maryl Streep? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lion29 ()

cortez ::

ja in ? face pa ti slabo prepoznavaš al kaj ?

A dakota johnson ti je od kot znana ? vice pa to :)

oo7 ::

Lion29 je izjavil:

btw, noro...

a ste vedli, da je ta tip

ki igra v veliko serijah, med drugim tudi v Dexterju in Fargotu, Colin Hanks, sin Toma Hanksa?

Ne jaz nisem vedel.
Ampak zdaj, ko vem, ko ga pogledam se mi pa zdi podoben tastarmu prej pa ne bi nikoli pogruntal razen če bi videl primek Hanks. Sem gledal Fargo ena meni osebno najboljših serij8-) pa nisem bil toliko pozoren na imena igralcev.

no, kdo je pa tale ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cortez ()

cortez je izjavil:

pojma nimam kdo je ta igralka se manj pa s kom naj bi bila v sorodstvu

jaz face dobro prepoznavam, ampak je veliko pdoobnih igralcev... tak da nisem naredil teh povezav, ne...

za voighta in angelino sem vedel ze full let, vsaj ene 10, za kate hudson in goldy hawn tudi...

za te igralce pa nisem vedel

aja, pa tisto hcerko od bruca willisa nisem takoj vedel ko sem jo videl v 90210 ...pol sem pa slucajno nekje zasledil in mi je bilo takoj jasno

no, tale ewastwood, je zelo podoben fotru... apak tak na pamet nebi mogu ustrelit, sem mogu pogoljufat

Zgodovina sprememb…

oemdzi ::

@Izi: Čestitke!!! Se kar neki brez veze razburjaš glede njegove subjektivne ocene Supernaturala, pa mimogrede na koncu spustiš ven tak sopoiler brez opozorila? (y)
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

bluefish ::

Lion29 je izjavil:

Jap, smo.

V filmu The Great Buck Howard je imel starejši stransko vlogo kot oče.

Dami ::

Lion29 je izjavil:

cortez je izjavil:

pojma nimam kdo je ta igralka se manj pa s kom naj bi bila v sorodstvu

Eni ste pač premladi pa niste nikol gledal Miami Vice :)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Don Johnson ravno 2 dni nazaj na a kanalu gledal en film od njega>:D

Outcast ::

Tud men je Colin Hanks zelo dobro odigral vlogo Grimly-ja v Fargu.
Je pa zanimivo, da se bo druga sezona Fargo vrnila back in time, v leto 1979 v North Dakoto, kjer bo (očitno) glavno vlogo imel Lou Solverson (Keith Carradine), ki se ravno vrne domov iz Vietnama. Molly bo stara 4 leta.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Huh, sem gledal Miami Vice, sem... sam sem res bil se cisti mulo... podobnost pa je zelo opazna :D

Uf Miami Vice...pršu ven 1984; čeprav so ga pri nas verjetno začeli predvajati kako leto po izidu>:D

Jst se iz mladosti spomnim še recimo Magnuma (Tom Selleck), pomoje najbolj znani brki ever!:D http://www.imdb.com/title/tt0080240/ in pa Tropske Vročice LOL! http://www.imdb.com/title/tt0101226/
Ta je bla top serija takrat, tip z pony tale-om, jeep-om, odpeto havajsko srajco pa čisto majčkenim revolverjem:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Macgyver je še v edno najboljša serija s tistih časov:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

ne mi rečt , da tega niste gledal :

ne...

iz tistih casov

riptide
mcgyver
a-team
million dollar man/woman
hulk
knight rider
miami vice
visitors
dukes of hazzard
house on the prery
magnum PI

vec se jih pa ne spomnem

ja, na RTL-u najbrž, pred 88 pa nič od tega.

oz. miami vice in magnum so bli na ljubljana in na zagrebu se mi zdi.

Zgodovina sprememb…

mnja, jaz sem gledal italjanske... italia1, rete4 in telepadova...

evo, sem se spomnil se ene par

TJ Hooker
Dreaming of Jeannie
Chips
Remington Steele

pa se cel kup sitcomov

ok, sam je isti šmorn kot pri nemških, ker je vse sinhronizirano. velik se zgubi s prevodom. saj pri nas se niso šli neumnosti s sinhronizacijo.

Battlestar Galactica (originalna)
Captain Power and the Soldiers of the Future

a na rai pa ni blo nič al kaj :)

Zgodovina sprememb…

mah, rai je podn tv, tko kot slo1 in slo2 v primerjavi s poptv (mislim glede popularnih filmov in serij)

eh, tud proplus je podn, ce še nisi opazu.

sam še canale5 ti manjka pr tvojem berlusconi tv.

mi smo mel v kabelskem sistemu še sky in super channel od angleških, ostalo pa nemško. te taljanske postaje se je gledalo sam ob meji, zdej pa tamladi nimajo pojma več o italijanščini, ker so vsi na DL. Se pa še kr drži neka fama teh mediaset kanalov (pred časom so jih izključili iz ponudbe zaradi grožnje mediaseta, ker jih je pa šlo preveč drugam, so jih pa na skrivaj podtaknili v digitalno shemo pri lokalnem kateju).

IL_DIAVOLO ::

Pop tv je kar kul, zadnje cajte imajo mentalista non stop, meni kot fanu te serije je to odlično 8-) Da ne pozabim suit. In nekaj časa nazaj tudi arrow, spartacus, mislim da tudi got.

Pro plus se zelo popravlja, moram priznat.

btw zdaj sem že nekajkrat videl reklamo za blacklist...je dobra serija? Spade mi je car že iz boston legal.

Zgodovina sprememb…

medenko ::

DINASTY anyone? :) hehe

VaeVictis ::

medenko je izjavil:

Ljudje so to že pozabili, ker jih je večina gledala mlajšo Santa Barbaro ali pa starejši Dallas. 8-)
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

Zanimiv del Sons of anarchy posebej konec tako, da komaj čakam naslednji del:)

medenko ::

medenko je izjavil:

haha

http://www.imdb.com/title/tt0081856/tri...

Most popular TV series in ex-Yugoslavia at the and of 80's. It was broadcast every Monday at 9pm and streets were empty.

Okapi ::

Kratek povzetek cele štorije;)

krOOokO ::

Kakšna podobna serija Lostu ali Under the dome?

Super epizoda Boardwalk empire škoda, ker je ostala samo še ena in potem konec.
Tudi če se izteka zgodba Nucky Thompsona je tukaj še ogromno zgodbe o Charly Luicano ali Al Caponu in drugih, da ne bi imel nič proti če bi posneli še vsaj 10 sezon, ker so res dobri igralci in serija je posneta vrhunsko res škoda, da se bo končala.

Tudi za malo Gillian Dormody so našli odlično igralko ji je zelo podobna ravno tako kot mladi Nucky thompson.

DarwiN ::

krOOokO je izjavil:

Kakšna podobna serija Lostu ali Under the dome?

The Prisoner... Miniserija.. Original iz šestdesetih, oziroma iz leta 2009 z Jim Caviezelom.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

krOOokO ::

Ah prekratko je to zame. :D
Dajte še kakšen predlog, žanr sploh ni tako pomemben samo da ni komedija.

Lost, Prison Break, 24, Under the dome, Blacklist, Merlin, House, Arrow, Dexter, Breaking Bad; tole je nekaj serij, ki so mi bile všeč.

Sem poiskusil z Faling skies pa me ni ravno pritegnila...

ne vem, kaj bi rekel za Flash... neki efektici so... ma drugo mi je precej slabse kot arrow... sploh fighting scene... prav beda

tak da bom vidu, bom vztrajal se ene par delov.... pol pa bomo vidli

Lion29 je izjavil:

ne vem, kaj bi rekel za Flash... neki efektici so... ma drugo mi je precej slabse kot arrow... sploh fighting scene... prav beda

tak da bom vidu, bom vztrajal se ene par delov.... pol pa bomo vidli

Ampak tudi Arrow prvih 10 delov v prvi sezoni je bilo bolj tako tako potem se je pa začelo mogoče bo tukaj isto;)

Drugače pa komaj čakam serijo Constantine8-) ,ki se začne čez 2 dni ravno tako od DC comics/Vertigo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

krOOokO je izjavil:

Lost, Prison Break, 24, Under the dome, Blacklist, Merlin, House, Arrow, Dexter, Breaking Bad; tole je nekaj serij, ki so mi bile všeč.

Graceland, Rescue Me...

krOOokO je izjavil:

Sem poiskusil z Faling skies pa me ni ravno pritegnila...

The Brigde, Hell On Wheels, Orange Is The New Black, Gotham, Southland, The killing, Peaky Blinders, Boardwalk Empire....

NejcSSD ::

+1 za Gotham.
Fargo, True Detective, VIKINGS, Ray Donovan probi :)
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

evo, edino Nejc se mi zdi, da je dal spodobne predloge, vse (except for Gotham, ki v tem rangu nima kaj pocet)

jaz bi dodal se Weeds in Shameless, the good wife in suits

Zgodovina sprememb…

NejcSSD je izjavil:

+1 za Gotham.
Fargo, True Detective, VIKINGS, Ray Donovan probi :)

Lepa, ta 'paradne' serije sem pozabil:)

Margecan ::

True detective zakaj bodo menjali igralce v drugi sezona:/?

ker jih bodo tudi pri fargo :D

druga zgodba

True detective se je zgodba zaključila v prvi sezoni.
Pri Fargo se je pa tudi zaključila čeprav je enkrat nekdo omenil, da naj bi se dogajala druga sezona pred prvo se pravi v preteklosti. Samo upam, da pri Fargo obdržijo vso tisto prelepo zimo vreme:)

Fargo S02 bo mislim da postavljena v Sioux Falls, ne vem pa, kakšno je vreme tam...

bluefish ::

4 sezone, stirje letni casi. :P
««
87 / 317
»»