Forum » Programiranje » java jre security
java jre security
BRBR ::
V appletu imam en text box in zraven en knof, ki da ven file search dialog.
Klik na ta knof, in v exceptionu dobim (pa še to samo na IE , v FF se ne dogodi nič):
Čudno res oz. brezveze, saj če peš vpišem file path v text box, hladno piše v ta file na moj disk. JRE je pri meni default, nič nisem spreminjal.
A je to obnašanje za pričakovat na vseh klientih(predvsem to da kar piše na client disk) ?
Potem bom ven vrgel ta file dialog knof, pa bo, in navodila za one userje, ki bi jim to žrlo živce, kje naj si nastavijo, v tem smislu:
link
Klik na ta knof, in v exceptionu dobim (pa še to samo na IE , v FF se ne dogodi nič):
access denied (java.util.PropertyPermission user.dir read)
Čudno res oz. brezveze, saj če peš vpišem file path v text box, hladno piše v ta file na moj disk. JRE je pri meni default, nič nisem spreminjal.
A je to obnašanje za pričakovat na vseh klientih(predvsem to da kar piše na client disk) ?
Potem bom ven vrgel ta file dialog knof, pa bo, in navodila za one userje, ki bi jim to žrlo živce, kje naj si nastavijo, v tem smislu:
link
Never underestimate the power of idiots in large groups.
- spremenil: BRBR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Delo z okni - urejanje osebeOddelek: Programiranje | 984 (856) | darkolord |
» | Download vsebine strani s JSOddelek: Izdelava spletišč | 2560 (1858) | MrBrdo |
» | vb.net: dynamic textboxOddelek: Programiranje | 1180 (1070) | saule |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3097 (2020) | Spura |
» | c# undo, redo, pasteOddelek: Programiranje | 950 (850) | japol |