Forum » Kaj kupiti » pc moding
pc moding
jazbec ::
no rad bi naredil da bi mi katode utripale po glasbi
ugotovil sm da rabm to-->Subeam sound activated module
zanima me kje bi lahko to kupil ker ne najdem nikjer
naj bo pri nas al pa vsaj v evropi-druge celine ne pridejo v poštev
je mogoče kakšna druga možnost npr.da narediš sam?
ugotovil sm da rabm to-->Subeam sound activated module
zanima me kje bi lahko to kupil ker ne najdem nikjer
naj bo pri nas al pa vsaj v evropi-druge celine ne pridejo v poštev
je mogoče kakšna druga možnost npr.da narediš sam?
mr1two ::
Kakor te razumem, želiš imeti "zvočno aktivne katode"? Če se prav spomnem, to dobiš pri nekaterih inverterjih(ona škatla, na katero so katode priklopljene). Za več informacij, pa kontaktiraj prodajalca( recimo cool-pc.org ), če imajo to v svojem obsegu prodaje. Kakih 5 let je tega, kar smo naročali te zadeve in se spomnem, da je vtripalo na beat. Ne najdem pa tega med nobenim opisom pri par trgovinah, ki sem jih preletel.
Nwanko ::
Se spomnim tega ja,sem sam imel 2x30cm plave katode,delale po beat-u,dva dni pa potem vse skup nehalo delat :S :D
ja to je to
cool pc pa to naroči samo če se jih kupi 100 ali več da ker drugače nimajo od tega nič
sem pa pregledal vse trgovine in nima nihče
zato sm vprašou če pozna kdo kje se v tujini dobi
cool pc pa to naroči samo če se jih kupi 100 ali več da ker drugače nimajo od tega nič
sem pa pregledal vse trgovine in nima nihče
zato sm vprašou če pozna kdo kje se v tujini dobi
mr1two ::
Ja, obstaja pa tudi plat zgodbe, ki ti pove, da večino teh inverterjev pocrka v zelo kratkem času. In pa če nisi ravno star 15 let, potem tega nočeš met . Btw, če pa še vedno nucaš, se lahko zmenva, imam še delujoča 2 kompleta hladnih katod in 1 inverter. Je pa paket brez posluha.
jih mam 17
če v kratkem času crkne potem je pa res brezveze
nevem videl sem nekje pa me je zgrablo da bi rad probal
če v kratkem času crkne potem je pa res brezveze
nevem videl sem nekje pa me je zgrablo da bi rad probal
bluefish ::
Poleg tega, da gre zadeva hitro v crkot, je zanimiva kvečjemu prvih nekaj minut ali ur (za vztrajne in res navdušene morda dan ali dva), potem pa konec.
Spajky ::
Lahko pa narediš LED-peak-VU meter za v komp kot jest ... pa bo žmirkalo po muziki :-) ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meritev napetosti na osvetlitvi LCD-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1782 (1229) | mojca |
» | kabl za neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1810 (1399) | jest135 |
» | kje dobiti kodenzatorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1880 (1587) | seminal |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2412 (1047) | SebaR |
» | Kako Narediti/popraviti napajalno vezje za neonko?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5077 (4785) | Azrael |