Forum » Programiranje » Visual Studio 2010 Add Reference
Visual Studio 2010 Add Reference
smejko ::
Živijo!
V VS 2010 dodam referenco System.Data.OracleClient vendat mi je čudno, zakaj tega ne doda v Web.config v assemblies?
Morda kdo ve rešitev, kako to uposobiti?
Če dodam na roke dela, zanima me predvsem zakaj sam ne doda :S
lp M
V VS 2010 dodam referenco System.Data.OracleClient vendat mi je čudno, zakaj tega ne doda v Web.config v assemblies?
Morda kdo ve rešitev, kako to uposobiti?
Če dodam na roke dela, zanima me predvsem zakaj sam ne doda :S
lp M
- spremenil: smejko ()
KalEl ::
Avtomatsko se ti bi dodalo, če bi iz orodjarne (toolbox) potegnil kontrolo na stran in bi ta kontrola vsebovala kodo za dodajanje v web.config (npr. kako zgradiš komponento s svojimi eventi, kako dodajaš v web.config).
Isto je tudi z drugimi assembly-ji. Če jih dodaš ročno, se ne update-a, vendar moraš to ročno popravit. Ročno samo dodaš pointer na zbir v GACu oziroma lokacijo, kjer se tvoj zbir nahaja.
Isto je tudi z drugimi assembly-ji. Če jih dodaš ročno, se ne update-a, vendar moraš to ročno popravit. Ročno samo dodaš pointer na zbir v GACu oziroma lokacijo, kjer se tvoj zbir nahaja.
Lp,
B.
B.
revvs ::
Kaj ni vsebovano v VS moraš ročno poiskati (dll datoteke) in vključiti v reference in potem v programsko kodo (using).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [C#] Pravice za spreminjanje in restore bazeOddelek: Programiranje | 1070 (890) | nuclear |
» | Visual Studio 2010Oddelek: Programiranje | 883 (724) | commissar |
» | SQL Server does not allow remote connections.Oddelek: Programiranje | 1236 (1145) | boss-tech |
» | Javascript vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1146 (1060) | zigi |
» | [ASP.NET] problemOddelek: Izdelava spletišč | 2186 (1836) | Microsoft |