Forum » Loža » Odpadna elektronika
Odpadna elektronika
CHAOS ::
Snaga - Med kosovne odpadke ne sodijo: ... odpadna električna in elektronska oprema ...
Seveda se je danes hitro nabere in ne veš kam z njo... Nekaj časa še hraniš kakšen napol delujoč polnilec, tipkovnico,... , ampak mislim, da je čas, da se znebim te navlake. Klet postaja premajhna.
Zato me zanima dvoje:
1. Kam z resnično odsluženo v Ljubljani (in če je potrebno za prevzem kaj plačat)?
2. Ali kdo prevzema še delujoče stare računalniške komponente (cd-rom, tipkovnice,...)?
Seveda se je danes hitro nabere in ne veš kam z njo... Nekaj časa še hraniš kakšen napol delujoč polnilec, tipkovnico,... , ampak mislim, da je čas, da se znebim te navlake. Klet postaja premajhna.
Zato me zanima dvoje:
1. Kam z resnično odsluženo v Ljubljani (in če je potrebno za prevzem kaj plačat)?
2. Ali kdo prevzema še delujoče stare računalniške komponente (cd-rom, tipkovnice,...)?
'They have computers, and they may have other weapons of mass destruction.'
logout ::
NazgulRR ::
A je kje kaj v centru LJ? Mam neke dve manjše pokvarjene stvari. Barje mi je predaleč za samo to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reciklaža CD/DVD medijevOddelek: Loža | 10624 (7806) | PanicMoon |
» | Kam z s starimi gusarskimi CDji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10940 (6566) | bzp |
» | Kam z nedelujočim računalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 914 (739) | poga |
» | Lita platiščaOddelek: Loža | 4271 (3764) | ;-) |
» | Kam z odsluženim hladilnikom?Oddelek: Loža | 3902 (3560) | SkIDiver |