Forum » Izdelava spletišč » PrestaShop Bank Wire ( plačilo po predračunu )
PrestaShop Bank Wire ( plačilo po predračunu )
divo ::
V trgovini PrestaShop sem dodal možnost plačila PLAČILO PO PREDRAČUNU ... pa mi ga v poteku naročanja ob prikazu možnosti plačil ne pokaže...
Kakšen bi bil pravi postopek ... oz. kaj bi lahko bilo narobe ?
Hvala ...
Kakšen bi bil pravi postopek ... oz. kaj bi lahko bilo narobe ?
Hvala ...
Housy ::
Mogoče bi bilo dobro, če se obrneš kar na prestashop in povprašaš na njihovih forumih. Imajo drugače zelo dobro podporo.
Lahko, da je kakšna napaka v verziji, ki jo uporabljaš. Naloži zadnjo verzijo prestashopa, morda bo potem delovalo, ne vem, probat ni greh ;)
Povprašaj tukaj -> klik
Lp, Housy
Lahko, da je kakšna napaka v verziji, ki jo uporabljaš. Naloži zadnjo verzijo prestashopa, morda bo potem delovalo, ne vem, probat ni greh ;)
Povprašaj tukaj -> klik
Lp, Housy
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Housy ()
divo ::
hvala Housy...
sem našel na nemškem forumu ...
preprosto ... pri modulih plačil je spodaj tabela držav ... in tam je potrebno odkljukat za katere države velja ...
v mojem primeru... modul "plačilo po predračunu ... oz. z bančnim nakazilom ... bank wire"
lp
IvoD
sem našel na nemškem forumu ...
preprosto ... pri modulih plačil je spodaj tabela držav ... in tam je potrebno odkljukat za katere države velja ...
v mojem primeru... modul "plačilo po predračunu ... oz. z bančnim nakazilom ... bank wire"
lp
IvoD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MojPaket spletna trgovina Pošte SlovenijeOddelek: Kaj kupiti | 6141 (2872) | _Denny_ |
» | spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4610 (3964) | kumer |
» | prestashop težava nujnoOddelek: Izdelava spletišč | 3180 (2297) | vienno |
» | nakazilo v Nemcijo: SEPA vs SHA & OUROddelek: Loža | 4247 (3009) | cortez |
» | 2 različni jquery skripti/knjižici na isti strani?Oddelek: Izdelava spletišč | 1207 (1147) | Housy |