Forum » Programiranje » [android]menjava layouta
[android]menjava layouta
Loaded ::
LP
Naredo sem dva različna layouta za portrait in landscape pogled na android telefonu. Ker v aplikaciji slikam sliko, ki jo potem prikažem v ImageView-u, me zanima kako lahko menjam pogled, ko uporabnik obrne telefon, brez da bi se slika v ImageView-u zbrisala?
Spreminjal sem že AndroidManifest.xml in dodal tole
kar je delalo, dokler sem mel samo en layout. Zdaj ko pa mam pa mi s to vrstico sploh ne preklopi na onega drugega.
Lp
Naredo sem dva različna layouta za portrait in landscape pogled na android telefonu. Ker v aplikaciji slikam sliko, ki jo potem prikažem v ImageView-u, me zanima kako lahko menjam pogled, ko uporabnik obrne telefon, brez da bi se slika v ImageView-u zbrisala?
Spreminjal sem že AndroidManifest.xml in dodal tole
android:configChanges="orientation|keyboardHidden"
kar je delalo, dokler sem mel samo en layout. Zdaj ko pa mam pa mi s to vrstico sploh ne preklopi na onega drugega.
Lp
Loadeed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android]Cudno obnasanje aplikacije in emulatorjaOddelek: Programiranje | 1309 (1138) | KernelPanic |
» | [PHP]Zajem podatkov iz bazeOddelek: Programiranje | 4038 (3675) | cobrica |
» | [Android]Software Design vprasanjeOddelek: Programiranje | 1923 (1743) | KernelPanic |
» | [Android]Upper Banner vprasanjeOddelek: Programiranje | 2327 (2233) | KernelPanic |
» | [Android (Netbeans)] - pomoč pri ustvarjanjuOddelek: Programiranje | 1991 (1381) | Marat |