» »

ročna ura CASIO 3150

ročna ura CASIO 3150

nkgacm ::

Kupil sem novo ročno uro CASIO 3150. Ta model sem kupil predvsem zaradi izgleda in trpežnosti. Pri preglejevanju navodil sem videl nekaj o polnjenju z svetlobo in nekakšna avtomatska nastavitev časa ( po mojem razumevanju naj bi se ura ponoči sinhronizirala z nastavljenim oddajnikom ). Zanima me če ma kdo izkušnje z takimi zadevami ( ali ima ura 2 bateriji - eno navadno in eno ki se polni preko svetlobe - ali ima samo eno baterijo???)

motorc ::

To imaš najbrž G-Shock uro?

Avtomatska nastavitev časa poteka vsako noč okoli 2h. V evropi je nekaj oddajnikov, ki oddajajo točno uro. Mislim, da je eden v Angliji, dva pa v Nemčiji. Signal v Sloveniji je, po mojih izkušnjah, dovolj dober, da se ura sinhronizira vsako noč.

Pri polnjenju s svetlobo gre pač za to, da se preko sončnih celic na prednji strani ure polni baterija. Zdej, ali gre za eno ali dve bateriji nevem - mislim pa, da gre za eno. Koliko dejansko to prispeva k življenski dobi baterije je vprašljivo - bomo videli če in ko bo baterijo potrebno zamenjati.

Že kakšni 2 leti nosim G-Shock GW-9010-1ER. Ura je super, trpežna - zaenkrat zelo zadovoljen.

nkgacm ::

To je ista ura ( na računu piše model 3150, na zadnji strani pa 3150 in GW-9010). Zanima me če je možno spremenit barvo osvetlitve in če se da - kako?.

Kolega ima malo starejšo G - force ( ne vem keri model )in ima tako funkcijo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Analogna wifi ura

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
181975 (1012) Omelo
»

Digitalna ura [kje iskati?]

Oddelek: Kaj kupiti
227258 (6697) Spxy
»