Forum » Izdelava spletišč » Sprejemanje plačil preko Paypal
Sprejemanje plačil preko Paypal
jc ::
Pozdravljeni,
ustvaril sem merchant račun in se odločil za uporabo Website payments standard. Za test sem naredil gumb Pay now. Pri sprejemanju plačil bi rad, da se uporabnikom ni potrebno registrirati oz. ustvariti Paypal računa, kar je tudi mogoče, sodeč po tej strani. Vendar ko pritisnem na gumb Pay now, mi ponudi samo vpis v Paypal račun oz. registracijo novega računa. Nikjer ni "guest checkout". Mogoče kdo ve za rešitev težave?
ustvaril sem merchant račun in se odločil za uporabo Website payments standard. Za test sem naredil gumb Pay now. Pri sprejemanju plačil bi rad, da se uporabnikom ni potrebno registrirati oz. ustvariti Paypal računa, kar je tudi mogoče, sodeč po tej strani. Vendar ko pritisnem na gumb Pay now, mi ponudi samo vpis v Paypal račun oz. registracijo novega računa. Nikjer ni "guest checkout". Mogoče kdo ve za rešitev težave?
jc ::
Na linku pravijo: Accept Credit Cards Online
(Your customers don't need a PayPal account.)
Standard and Pro. Prav tako drugi tuji uporabniki pišejo, da se jim to pojavi. Je mogoče problem vezan na Slovenijo?
(Your customers don't need a PayPal account.)
Standard and Pro. Prav tako drugi tuji uporabniki pišejo, da se jim to pojavi. Je mogoče problem vezan na Slovenijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 781302 (5098) | mgermo |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 138278 (18242) | igi82m |
» | ebay.de prodajaOddelek: Pomoč in nasveti | 8280 (2070) | pafewu |
» | ebay dražbaOddelek: Pomoč in nasveti | 12276 (5710) | Riff |
» | Nakazanje na paypal (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21287 (18364) | Kwizlord |