» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
80 / 256
»»

Matako ::

Majica bi bila super tudi za raznorazne anti-Jajo protestnike, ki mogoče z Mikijem sploh nimajo veze, rabijo pa eno lahko prepoznavno ikono in slogan. Zdajle spomladi, ko se ogreje ponavadi prikukajo tudi sindikalisti na plano... Trg je velik!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

Miki odzdaj svoje pisanje deli na 4 bloge:
Mikstone blog - po domače "aktual"
Mikstone special blog - po domače "special"
Mikstone prison blog: - po domače "prižonjer"
Mikstone Irangate blog - po domače "iranske gate"

Povezave na ostale so na aktualu. Iranske gate so tudi na blogspot platformi TUKAJ

EDIT: Nova objava na aktualu: SOUND OF SILENCE

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

ColdCat ::

Na iranskih gatah je spodaj slika vseh treh. Miki je kot kavalir dal na prvo mesto damo, sebe pa na konec. S tem je **** spet neposredno poleg Mikija:)
Ali pa je Miki razmišljal tako, da je treba dati prednost najprej eni dami, potem še drugi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: ColdCat ()

leiito ::

driver_x je izjavil:

To temo spremljam bolj kot nadomestek za kakšno soap-opero. Moram priznati, da ste nekateri s svojimi ugotovitvami prav zanimivi. Glede knjige in z njo povezanih zgodb pa imam teorijo, da je njen domnevni avtor hotel z njo le koga (posameznika ali skupino) ustrahovati (da ne rečem izsiljevati) z namenom dosege kakšnega svojega cilja. Ker pa domnevne žrtve na to niso pristale, je stopnjeval pritisk z zbiranjem prispevkov in nenehnimi prestavitvami izida knjige. Tisti, ki so za knjigo plačali, so le kolateralna škoda. Zadnji (že precej obupan) poizkus pa je "grožnja" z objavo spornih posnetkov na WikiLeaksu. Skrajno nenavadno se mi zdi, da se nekdo hvali, da je WikiLeaksu dal tako obremenilne informacije, kakor naj bi bili omenjeni posnetki. Samo moj pogled na zadevo.


Podobnega (načelnega) mnenja je (vsaj mislim) večina. Ampak pri teh bivših elitnih specialcih in špijonih (kar je sicer oksimoron, vsi vemo, da 1x špijon, za vedno špijon) nikoli ne veš. It's all smoke and mirrors je rad ponavljal šef CIE Angleton dokler ga niso odpeljali na zaprti oddelek.

Matako ::

Ej to foro z Google Maps potjo v linku sem si pa jaz prvi spomnil, saj v zvezi z Gatami! Pa še pot sem zadel. Zabluzil sem edino tam od Nove Moldove do Severina... EDIT: še vedno nobenega namiga kaj za vraga so delali toliko časa od meje do Velika Kaniže, da jih je vmes ujela noč. :D

Je pa kul.. predvidevam, da jo bo kar podaljševal.. na koncu bo že kar dolga kača! :D

Obama-Miki je pa moj (c), samo toliko!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

Matako je izjavil:

Ej to foro z Google Maps potjo v linku sem si pa jaz prvi spomnil, saj v zvezi z Gatami!

Je pa kul.. predvidevam, da jo bo kar podaljševal.. na koncu bo že kar dolga kača! :D


Prav je, da Miki dobi kako idejo tudi na S-T. Ja, fino bi bilo da bi kačo nadaljeval-kot Lenarčič (pilot, ki potuje okoli sveta). Pri Lenarčiču je dodan grafikon onesnaženosti z izpuhi. Miki bi lahko dodal grafikon, ki bi prikazal stopnjo napetosti znotraj tria...ali pa grafikon palbe **** na Mikija 8-)

Matako ::

ColdCat je izjavil:

Pri Lenarčiču je dodan grafikon onesnaženosti z izpuhi. Miki bi lahko dodal grafikon, ki bi prikazal stopnjo napetosti znotraj tria...ali pa grafikon palbe **** na Mikija 8-)


Ali pa koncentracijo alkoholnih hlapov - predvidevam, da je naraščala, dokler jo niso prekinili organi Islamske Republike :D
/\/\.K.

Okapi ::

Me prav zanima, če se bo ta Mikijeva razlaga Simčičeve diplome izkazala za pravilno. Ker je čisto možno, da ni zavestno kupil ponarejene diplome, ampak so ga nategnili s "ponarejenim" študijem. Na podoben način so hoteli na mariborskem faksu nategniti en kup Kitajcev - pobrali so jim denar za nek kvazi študij, ki ni bil nikjer uradno zaveden. Takrat so zadevo odkrili prej, preden bi Kitajcem dali ničvredne ("uradno" ponarejene:-) diplome.

O.

Matako ::

Spominja na travme okoli faksov v SV. Za častniške čine rabiš faks. Katerikoli. Kar je kretenizem, kaj bo vojaku _katerikoli_ faks. Ko bi geniji saj imeli kako spodobno vojaško višjo šolo (akademijo). Rezultat so bile razno razne "dajmo si dobiti diplomo nekje" akcije, neke fore s srebrnimi čini ipd. Kar nekaj.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

young ::

Tale z diplomami je pa zanimiva. Kupil diplomo, ali pa bil zaveden in naredil tečaj za diplomo, ki je ničvredna.

leiito ::

Tudi če ni res, bi moral Simo trditi, da je on pač verjel, da v Opstiji dela srednjo gostinsko,, Rjavec pa takoj s trpečim obrazom obžalovati grde strani realpolitike, ampak vložki so pač preveliki.

ZaphodBB ::

Tudi če ni res, bi moral Simo trditi, da je on pač verjel, da v Opstiji dela srednjo gostinsko,, Rjavec pa takoj s trpečim obrazom obžalovati grde strani realpolitike, ampak vložki so pač preveliki.

The first rule of fight club...

donfilipo ::

Jaz gledam na zadeve logičkaje:))

Zdi se mi, da nekdo, ki je bister in marljiv, lahko doktorira ne samo na filofaksu, ampak celo na fiziki.

Ne glede na to, ali ima zaključen vrtec, kjer se nedvomno dogaja odločilna faza najbolj pomembne faze socializacije, od vseh oblik kolektivne vzgoje v našem sistemu.

Torej brez sofizmov je zlahka profesor vseh dohtarjev s Cerarjem na čelu!!! Mu pa še nekaj potrdil manjka8-)

No za neprostovoljno ali namerno ponarejeno spričevalo, ki je konkretno njegovem primeru, precej manj pomembno in simptomatično kot nedokončan vrtec, bi pa moral kazensko odgovarjat.

Tu smo pa pri drugi dilemi naše sodobnosti.

Govori se, pa ne samo v tej temi, ampak na splošno po tihem med ljudstvom, da če bi pozaprli vse naše lopove vladarje, bi ostali brez vladarjev!

E to je pa drug tak res zoprn problem;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

donfilipo ::

Aja pa kar se jesusa tiče8-) (angleton)

''It's all smoke and mirrors' je rad ponavljal šef CIE Angleton dokler ga niso odpeljali na zaprti oddelek.'

Ne vem, če so ga res kdaj odpeljali na zaprt oddelek, je pa pri tem tudi res, da so že marsikoga, ki je veljal za simbol stabilnosti in koncentracije, par let za kolajnami teh dogodkov hospitalizirali, ker en mesec ni pošteno spal. Recimo. Tako da to je relativno.

Ampak ker je leiito hotel opozoriti, da velja neka paranoja pred silnimi špijoni v slo in na balkanu na splošno, sem malce pomislil.

Glede na to, da nas je 2 maljona, ne vem če nam po ameriških standardih pripada en sam agent za kontrašpijunažo. Komaj. Da jih imamo več, bi si upal kar zagotoviti. Verjetno celo pisarn na Sovi8-)

Sploh je cirkus cigana, kljub borbi za ono malo sirotinje leglo povojnih prepirov, obliki do neke mere podobni hladni vojni in aktivnosti lahko cvetijo.

No Angleton je pri svojem poslu sodeloval z mafijo. Kar precej. In uspešno. Kolikor banda zve, težko kdo drug.
In morda je danes ne glede na to, da ideološke fronte in komunizma praktično ni več, da gre za besno bitko za 3 umazane cunje strgane in sprte brače8-),....torej morda je pa ves ta silni zalet in količnina špijonsko mafijskih poslov motivirana ravno s tem. Sodelovanju z mafijo. In plači seveda;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

young ::

Mikijev blog je ukinjen na Worspressu, sedaj je prestavljen na Google in če bodo sodni mlini dosegli prepoved bloga na Googlu, bo prestavljen drugam itd. Kaj pa zdaj?

poweroff ::

Ja pač selil se bo, dokler se ne bo naučil sistemske administracije in si prebral kaj o Tor hidden services... :))
sudo poweroff

poweroff ::

Mislim, kot sem rekel - dokler takole pisari je zanimivo brati, vendar je to pač literatura. Ko se bo pojavil prvi dokaz, bomo pa začeli zadevo jemati bolj resno.

Pravzaprav ne "ko", "če". 8-)
sudo poweroff

Matako ::

poweroff je izjavil:

Ja pač selil se bo, dokler se ne bo naučil sistemske administracije in si prebral kaj o Tor hidden services... :))


Brazilec Mich se je tudi selil z ene platforme na drugo, povsod so preganjali njegovo poezijo... dokler si ni spomnil fore s fotkami - sedaj ga vsi pustijo pri miru, ker se bojijo, da bodo obtoženi homofobije.
/\/\.K.

donfilipo ::

Pravzaprav ne "ko", "če".


Ne vem če nisem že povedal, pa tudi če sem, ponovim.

Atentat na JFK, je en tak poučen in mejen primer, od katerega se lahko masikaj naučimo. Je nakakšna prateta vseh državnih zarot. Zahteva pa čas in potrpežljivost in kot vsaka reč, študij. Iz čistega firbca neprestano tehtati različne teorije zarot, namerne in nenamerne napake očividcev in interpretacije soplavajočih pravnikov - lojerjev8-), ki vidijo v uresničevanju, recimo ene od levičarskih zarot... *//(Jim Garrison o tem, kako je nadangela Kennedya ubila CIA, v navezi z mafijo in industrijo in trgovino oborožitve:)// ...denar in slavo. Pridruži se še poznan in odličen mojster fikcije v sliki, (Oliver Stone) in imamo sliko, ko danes okoli 80% američanov meni, da JFK-a ni ubil Lee Harvey Oswald sam, ampak da je bil ljubljeni predsednik žrtev desne zarote! Za katero je sedela seveda tudi CIA.

To pa enostavno pomeni, da 80% američanov dejansko misli, da živijo v nekakšni temni maskirani diktaturi, v kateri je pač pomembna osebna spretnost, kako se ji prilagoditi in ji ne stopati pred oči tako očitno, da te pospravi!

K takšni sliki seveda vse državne agencije s svojo skrivnostnostjo in službeno tajnostjo samo pripomorejo, kakih 50 let pa traja, da se najde ekipa, ki je iz gore podatkov sposobna izluščiti vsaj toliko smisla, kot se ga pač da. Popolni motiv Oswalda, bo zavit v skrivnost za vekomaj. Vendar pa na drugi strani razkrinkanje vseh teorij zarot tako z leve, kot z desne, pove veliko o tem, kako se dejansko lahko zanesemo na raznorazne avtorje in pisce in kako delo, ko obstaja dvom, opravijo državne komisije,... ki sicer najprej ob številnih teorijah zarot, izpadejo dolgočasne in zlagane, čez 50 let pa se pokaže, da so jedro vendarle zadele:) Warrenova komisija, recimo.

In ko tole preslikam na naše dogajanje?
V vojni in po njej se dogajajo reči, ki s pravico in tudi pravom nimajo veze. Takrat pravnikom nataknejo kapuce, da ne vidijo in ne slišijo8-) In ne glede na to, da si ti ves čas tudi vojni prizadevajo podati neka minimalna viteška pravila.

V imenu državnega interesa je dovoljeno marsikaj.
Ko gre to mimo, pa ostano veliko in večno vprašanje?

Ali so jim ta pooblastila o ubijanju odvzeta, ali se mora vsak sam ravnati taktično, kot v mali osebni vojni, v kateri ne sme hudobnega leviathana preveč izzvati, ne glede na to, koliko je ta idiotski?

Kam taka miselnost pelje, pa razmislite sami.

In ja ko se tako klicani in opevani dokazi pojavijo na recimo Wikileaks, to samo pomeni nov val teorij zarot in šprudlanja...nikakor pa ne nujno prave resnice.

Namreč osebnostne karatkeristike JJ-ja in še koga iz štaba ćrnih silnic8-), smo tudi brez tega nekateri že uspeli razvozlati. Brez ilegalnih prisluhov! Ne pomeni pa to, da za določene druge taske, glede na volovski ustroj mentalitete, ravno taki vodje v določenih trenutkih niso najboljše kar imamo.

Čeravno bi si marsikdo recimo želel končno novo generacijo. Recimo ala Pezdir, ki mu pomudijo kufer Evrov, ta pa javno začne tuhtati, komu to prijaviti in na koga se osloniti za pregon mafije.

To pa je demonstrativno (in realno!) povsem nekaj drugega, kot smo vajeni na balkanu...in ja... tudi povsem nekaj drugega, kot je praksa CIE in vrlega profesorja Miltona Friedmana8-)

Zaenkrat kot nekako kaže imajo slovenci radi nekoga (oba glavna kandidata za PM), o katerem vsi nekako slutijo da ni angel, da ima tudi temno plat... ampak ga ta isti leviathan ne ujame, ker ga vedno nekako lepo zdresira:))
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Recimo ala Pezdir, ki mu pomudijo kufer Evrov,
Mah, iskreno povedano me tole podkupovanje Pezdirja močno spominja na "ugrabitev" pojočega majorja. Nekako se mi dozdeva, da bi bil Pezdir rad tako pomemben, da bi ga kdo hotel podkupiti, potem pa - što se babi htilo, to se babi snilo.

O.

Karaya 52 ::

Js nasprotno menim, da ni kolumna Pezdirja nikogar presenetila. Znakov sistemske korupcije smo do danes videli ze dovolj, presenecajo samo tisti pri vrhu, ki tajijo problem korupcije v drzavi.

cilpet ::

Okapi je izjavil:

Recimo ala Pezdir, ki mu pomudijo kufer Evrov,
Mah, iskreno povedano me tole podkupovanje Pezdirja močno spominja na "ugrabitev" pojočega majorja. Nekako se mi dozdeva, da bi bil Pezdir rad tako pomemben, da bi ga kdo hotel podkupiti, potem pa - što se babi htilo, to se babi snilo.

O.


Se močno strinjam s tabo Okapi. Tega "ekonomista" je ena samopromocija - glumaštvo. V bistvu pa sam spada me te parazite ( zmeraj naredi to, kar mu promocijsko koristi - Lahovnik style). Saj veste kje je njegova boljša polovica po novem zaposlena...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: cilpet ()

Karaya 52 ::

Kdo je največ naredil za malega človeka v Sloveniji?

Zoran Janković - 6.77%
Rado Pezdir - 64.40%
Karl Erjavec - 2.03%
Petra Matos - 7.33%
Nataša Pirc Musar - 5.94%
Dušan Semolič - 13.53%


Uf, kako pece? Navaden drzavljan, brez placila opravi nalogo regulatorjev in napade elektro in bancni kartel. Ta clovek lahko gre v nos samo delu druzbe, ki zivi od rent in pa seveda zavistnezem, ki raje lupetajo po forumih, medtem ko drugi plezajo po druzbeni piramidi s pro bono akcijami.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Karaya 52 je izjavil:

Js nasprotno menim, da ni kolumna Pezdirja nikogar presenetila. Znakov sistemske korupcije smo do danes videli ze dovolj, presenecajo samo tisti pri vrhu, ki tajijo problem korupcije v drzavi.

Ja, zanimivo je pa, da ste nekateri sistemsko korupcijo zanikali - ko vam je to politično še pasalo.
sudo poweroff

luli ::

poweroff je izjavil:

Karaya 52 je izjavil:

Js nasprotno menim, da ni kolumna Pezdirja nikogar presenetila. Znakov sistemske korupcije smo do danes videli ze dovolj, presenecajo samo tisti pri vrhu, ki tajijo problem korupcije v drzavi.

Ja, zanimivo je pa, da ste nekateri sistemsko korupcijo zanikali - ko vam je to politično še pasalo.


Meni je še bolj fascinantno, ko bivši novinarček soli pamet o možnosti odpoklica poslanca. Pri tem seveda gladko pozabi na naš volilni sistem in to, da ima le redko kater poslanec 50+ v svojem okraju. Ja res ste sami biseri tam na komisiji.

donfilipo ::

Tega "ekonomista" je ena samopromocija - glumaštvo


Takole. Če bi bilo to res, bi se redneje bril:)).
Če ne bi bil spoj med svojo stroko in naporom razumeti psihologijo množic (ne vem, morda ima ženo iz sorodnega foha:), bi ga obravnaval podobno kot Okapi.

Tako pa iz take replike lahko cinično navržem:

ni naredil dobro? Moral bi kufer pobasati in poslati vse u pm, razen svoje lastne kase? potem bi bil pravi komunista? ali slo verzija samomorilskega kapitalizma?

Nope, naredil je edino pravilno. In NPU mu bo pihnil veselo za ovratnik, da ne bi res preveč kdo pomislil na lažne ovadbe v okviru samopromocije:)

In ja, kot rečeno, v kolikor bi res hrepel po neki silni slavi, bi se redneje bril, uporabljal bolj vzvišene dohtarske pristope in latinščino, po kateri ljudje že vnaprej vedo, da jih bo eden nategnil, drugi pa opljačkal8-)

Ker pa ima po moje iskren sindrom raziskovalca in učitelja-prfoksa, ne toliko vezan na denar, pa lahko s svojimi gestami še neverjetno koristi pozitivnim silnicam v Sloveniji. Upajmo da bo zlobne face, če ne drugače, po delih zaznal pravočasno.

Ali pa je res vse skupaj izgubljeno in zavoženo, kar pa zaradi 75% prebivalcev, Slovencev, ki upanja niti približno še niso izgubili, prave jeze pa ne pokazali, upam, da ni res.

In še nekaj je. Pezdir ni noben čudežnik. To kar pridiga, je dosledna fiskalno konzervativna poštenost, z dokaj liberalno protiutežjo, iskreno pospraviti s postsocialističnim sindromom mafijaštva, oziroma kot pravijo pri Matthajevih, sindromom organizirane državne korupcije.

Komunizma, neke pravičnosti uberales, ali preko limit recimo marjanske družbe, pa tudi tak sptekter jasno da težko vidi8-)

Skratka pokazati hoče kako se lahko vozi golf, če nismo tako glupi da tankamo vodo in sami sebi v jezi z nožem puščamo gume.....

o komunizmu, transhumanizmu in kako se bo naš Dragan izstrelil v vesolje, se bo pa moral še poučiti;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

ColdCat ::

A zdaj mora še Pezdir tukej zgago delati?

Back on topic. Spoiler za Iranske Gate:
Google kaže stran 149 v knjigi od ambasadorja. Avtor omeni naš trio. Stran 150 je izpuščena.
Na strani 151 (če avtor še sploh govori o našem triu??) pravi, da so bili namenjeni v Indijo (to trdi tudi Miki), da so iz avta(zaplenjenega??) pobrali le fotoaparate in ne oblačil, da je avto bil s sponzorji popisana Lada Niva?? (Miki govori o Pontiacu Lumina), da jim je uredil vizo za Indijo in da se je z njimi ukvarjal cel teden. Čeprav pravi, da je bil njihovega obiska vesel, pove, da so preveč izstopali...popisan avto in specialna fotografska oprema.

poweroff ::

luli je izjavil:

Meni je še bolj fascinantno, ko bivši novinarček soli pamet o možnosti odpoklica poslanca. Pri tem seveda gladko pozabi na naš volilni sistem in to, da ima le redko kater poslanec 50+ v svojem okraju. Ja res ste sami biseri tam na komisiji.

Meni je pa najbolj fascinantno, ko neki falirani učitelji računalništva pametujejo o zadevah o katerih si niso dovolj prebrali.
sudo poweroff

luli ::

poweroff je izjavil:

luli je izjavil:

Meni je še bolj fascinantno, ko bivši novinarček soli pamet o možnosti odpoklica poslanca. Pri tem seveda gladko pozabi na naš volilni sistem in to, da ima le redko kater poslanec 50+ v svojem okraju. Ja res ste sami biseri tam na komisiji.

Meni je pa najbolj fascinantno, ko neki falirani učitelji računalništva pametujejo o zadevah o katerih si niso dovolj prebrali.


Koritniki prejemate plačo od njega. Drugače pa še vedno čakam na vaše mnenje glede dejavnosti IP. Glede nekega inšpektorja ste blazno pohiteli, globalno pa zadeve ni nihče uredil.

Vaše delo je ena navadna farsa. Najprej lajnate, kako je treba upoštevati najbolj korupirano združbo v Sloveniji (to je sodstvo), nadalje pa "obsodite" Kresalko, brez da bi ji dali možnost obrambe pred sodiščem. Glede upokojenskega posranca ste tudi zelo močni. Pravne obsodbe seveda ne more biti, saj je vse skupaj zastaralo (zaradi korupcije sodstva). Lahko pa seveda brusite goflje. Kar naprej, Simič je zdaj šibki, podobno kot je bila Kresalka. Pravi problemi (sojenje mimo zakonov pri pasji aferi in fax, ki ga lahko opravi nekdo, ki ne more narediti niti gostinske) pa naj ostanejo zamegljeni.

Vse v stilu : ljudstvo zahteva kri, žrtvujmo človeka, da lahko ohranimo korupiran sistem.
Želim ti dobro plačo tudi v naprej! Če bo pa zmanjkalo pa lahko malce "predavaš". Lahko si celo omisliš popoldansko svetovanje.

poweroff ::

Aha, razumem!

Ti podpiraš Kresalko in zadeve okrog njene vpletenosti v NPU! No ja, punca sicer res fajn izgleda, ampak žal je bila tam ugotovljena korupcija.

Prav tako razumem, da podpiraš ponarejanje spričeval. To pa res ni nič posebnega, saj jih že na internetih prodajajo, mar ne? In če je nekdo poslanec zanj pač ne veljajo enaka pravila kot za ostale. Kaj šele, da bi se od njega zahtevala višja moralna drža.

Tudi prav, če je to tvoje mnenje. Ga spoštujem, čeprav se z njim ne morem strinjati.

Kar pa se tiče dodatnih zaslužkov... s Stranka te še plačuje za tvoje komentiranje po forumih? Kolikor sem slišal je tarifa za pisarjenje po RTV SLO višja kot za Slo-Tech... :))
sudo poweroff

leiito ::

ColdCat je izjavil:

A zdaj mora še Pezdir tukej zgago delati?

Back on topic. Spoiler za Iranske Gate:
Google kaže stran 149 v knjigi od ambasadorja. Avtor omeni naš trio. Stran 150 je izpuščena.
Na strani 151 (če avtor še sploh govori o našem triu??) pravi, da so bili namenjeni v Indijo (to trdi tudi Miki), da so iz avta(zaplenjenega??) pobrali le fotoaparate in ne oblačil, da je avto bil s sponzorji popisana Lada Niva?? (Miki govori o Pontiacu Lumina), da jim je uredil vizo za Indijo in da se je z njimi ukvarjal cel teden. Čeprav pravi, da je bil njihovega obiska vesel, pove, da so preveč izstopali...popisan avto in specialna fotografska oprema.


Link? Meni preview pokaže do 50. Strani

Matako ::

Za jutri so napovedane nove gate (3.)!

Hm, čudno - na mikstoneirangate je celo slika (podobnega) Pontiaca, kot so ga vozili:



Odkod ambasadorju Lada Njiva? Da ni **** poslal za njimi zasledovalce? Njavro? Krko ni bil, ker je bil takrat preveč zaposlen, IMO.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

leiito ::

Tudi sam sem pomislil podobno, neka vrsta false flag operacije; Miki in ekipa grejo na pot, za njimi pa še ena ekipa, prav tako "šofer" in 2 "novinarja", snemajo najbolj skrivne objekte po Perziji, krivda se zvali pa na nedolžni trio. Da je Lumina postala Niva pokaže pa, da so Rusi ves čas vedeli za para plan, in da je njihov agent dezinformiral para*****, Nivo so pa namerno pustili svoj podpis, v smislu "don't play this game".

Matako ::

Ja saj. Meni je že čuden sploh cilj odprave. Ker Miki v Gatah zelo na kratko opiše razlog. Kao članek v Delu, bla bla. Koga je, lepo vas prosim, v devetdesetih zanimal klinčev Iran?

Kaj, če je bila vse skupaj past in ambasador del nje? Komu zaupati?
/\/\.K.

Karaya 52 ::

Zakaj bi geja sploh rinila v Iran? To mi ni jasno. IMO je bila Mikiju zaupana dvojna naloga, tista s katero sta bila ostala potnika seznanjena in sta mu sluzila za krinko in druga ... paravomo narave.

ColdCat ::

Miki pustolovščino imenuje IranGate, **** jo je imenoval Cesta v Teheran8-)

Če ne pokaže strani 149, v google z narekovaji vpišite "Cesta v Teheran".

Matako ::

Hm, imeli so kup sponzorjev? čudno se mi zdi, da ne bi bilo nikjer slik te lade. Ker kakšen je smisel polepiti avto z vsem živim, če ga ne uporabiš za promocijo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

ColdCat ::

Mogoče potem, ko je **** doživel svojo Depalo vas, zaradi razbite šipe niso smeli več nadaljevati z Lumino. Miki je nekje napisal, da je moral carinikom dati 100 mark bakšiša, da so mu izdali potrdilo, da avto ni bil udeležen v prometno nesrečo. V Gatah 2, je Miki že dal 100 mark, pa še 100 jih mora dati šefu, steklo Lumine pa je še celo. No, Miki zdaj itak izgubi potrplenje.

ColdCat ::

Morda pa je Miki Lumino sredi poti na črnem trgu prodal in potem izginotje Lumine doma prikazal kot krajo. Ker je bila Lumina zavarovana full kasko, je zavarovalnica še izplačala denar.

papak ::

2 stvari ste sfalil. Mikston ni rekel, da je bil pri njem doma Matthai ampak admin foruma, pomoje Primož. Matthaia je pa domov samo povabil, tudi v tej temi če se ne motim.
Druga stvar je pa, da ste kr privzeli, da Kunič v knjigi na 151 strani še vedno piše o tej trojici. Ohladta se mal.

darkolord ::

Glih k ve kaj je admin

Oldi ::

Ali lahko kdo pride do "toženi Mikstone" in kaj pomenita oziroma kam naj bi vodila menjkajoča linka: "Tožbi od Predanove in Kaloha sta našle naslov" in "Zač. odredba je zavrnjena!"
Obatroje iz Mikijevega novega bloga. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Oldi ()

poweroff ::

papak je izjavil:

2 stvari ste sfalil. Mikston ni rekel, da je bil pri njem doma Matthai ampak admin foruma, pomoje Primož. Matthaia je pa domov samo povabil, tudi v tej temi če se ne motim.
Druga stvar je pa, da ste kr privzeli, da Kunič v knjigi na 151 strani še vedno piše o tej trojici. Ohladta se mal.

Jaz nisem bil pri nikomer. Sem že povedal.
sudo poweroff

Okapi ::

Ja, samo a ti lahko verjamemo???

O.

poweroff ::

Hja, to je tvoja (vaša) stvar. ;)

Ni pa v mojem slogu, da hodim naokrog. Jaz pokličem. 8-)
sudo poweroff

Karaya 52 ::

Kdo je potem bil pri Mikiju in kaj je tam videl? Verjetno je mislil nate... Bo Miki se organiziral dan odprtih vrat?

cilpet ::

Mikileaks je spet delal. Žal ne na iranskih gatah.

Matako ::

ColdCat je izjavil:

Mogoče potem, ko je **** doživel svojo Depalo vas, zaradi razbite šipe niso smeli več nadaljevati z Lumino.



Že, samo Lada je morala priti iz Slo ali pa je bila polepljena z reklamnimi sporočili turških sponzorjev ali kaj takega. Počakajmo na nove Gate!

Mimogrede, novi Aktual je tu! http://mikstone1.blogspot.com/ (Bal za povabljene)

Zanimivost:
. V četrem primeru pa je tretja sodnica odločila spet drugače. Gre za Špelo Predan, kjer mi enako ne more prepovedati pisanje. Prepoveduje pa uporabo pridevnikov!


Lol, ves čas smo si samocenzurirali napačne besede! :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

cilpet ::

Se pravi ... Špela, viski in kolena je potem OK?

Matako ::

AJa... ne pozabite na zadnji odstavek:

Po vseh zajebancijah in mediacijah, knjiga je tu. Nekaj logističnih in finančnih zadev moram še urediti, zato ne planite vsi naročniki jutri na telefon. Po dogovoru, naslov! klapEND


Fantje, knjiga je pristala!!
/\/\.K.
««
80 / 256
»»