» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
64 / 256
»»

Matako ::

Odlična kronologija leiito! Moram reči, da so me ob prebiranju predvsem prvih zapisov na seznamu obšli že kar taki.. nostalgični občutki. Ah, kako smo takrat še nadebudno trepetali v nemirnem pričakovanju! Zdaj-zdaj bo! Poletje upanja. Zdi se, kot da je bilo še včeraj.

Se pravi je sedaj uradno: knjiga bo, ko bo.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

leiito ::

V zadnjem postu pravi, da je izid vezan na izrek sodbe, na katero čaka že 3 leta. Gotovo ni prijetno, in če drži, kot so poročali nekateri mediji, ga celo razumem, če si poskuša s knjigo nabrati kako točko. Ne vem, Mitji verjamem, da je sposoben napisati knjigo in to ne slabo, ampak nekako se zdi, kot da ima predvsem grožnja z objavo posnetkov posebno agendo, da Mitja upa na spravo z Janšo in mu meče vabo za vabo, morda tudi v upanju, da lahko kaj pomaga na sodišču, ker realno, kaj ima objava knjige s sodbo v neki x zadevi?

Aja, vedeževalski* del sem pozabil. Kmalu bo Matijadmin ali ista oseba z drugim nickom lansirala en ad hominem-ček name, pozabivši da v logiki "kill the messenger" ni argument.

*Dar jasnovidnosti pač, Dnevnik tudi zadnje čase (spet) objavlja nebuloze "dokazanih jasnovidcev", kot da gre za resno znanstveno področje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: leiito ()

mucmuc ::

Matako je izjavil:

Ah, kako smo takrat še nadebudno trepetali v nemirnem pričakovanju! Zdaj-zdaj bo! Poletje upanja. Zdi se, kot da je bilo še včeraj.

Čez mnoga leta bomo na podlago komada "Summer of sixty-nine" peli "Summer of one-one".

Težko je izpeljati drug logičen sklep, kot da je cela zgodba s knjigo Mitjin "paravomovski" poskus, da ponovno vzpostavi stik z Janšatovim inner circle-om oz. vsaj dobi ustrezno kompenzacijo za to, da je bil tako lojalen, da je zanj celo gnil v zaporu oz. vsaj to na sodišču naj se že končno porihta. Mitja sam nekje trdi, da "Janšatova umazana roka seže do sodišč, torej očitno verjame, da Janšatu ni problem urediti take malenkosti. V blogu je redno objavljal za Janšo in še veliko bolj za Njavra neprijetne informacije, ampak nikoli čez rob, to naj bi bilo opisano v knjigi, dokazano pa na linkih/posnetkih.

Marsikdo bi prišel na idejo, da na tak način Janši&co pošilja sporočila; napišeš nekaj rahlo obremenilnega in zagroziš z objavo čez 1 teden. Janša ne počepne, rok se mora zamakniti (lik odvetnika je tu zelo koristen); naslednjič spet nekaj ne prav flattering insider informacij in sporočilo, do dneva x me pokličite in/ali uredite na sodišču, or else. In vaje v slogu naprej.

In tako od julija do konca leta? Je to logično? So razlage logične? Da je 15. novembra celo noč razmišljal ali "naj knjigo sploh izda ali ne. Ali naj posluša odvetnika ali nikogar". Mitja ni nesposoben, ne more mu izdaja ene knjige delati takih težav, končno bi jo lahko v enem dnevu lansiral kot e-knjigo. Zakaj bi si do te mere rušil kredibilnost, če vsega tega ne počne z drugimi motivi kot se zdi na prvo žogo?

Problem je, če blefira, ali pa če Janša meni (najbrž utemeljeno), da karkoli že je (če je) na posnetkih, če niso glih psi, to ne bo bistveno spremenilo stvari. Prepričani so že prepričani.

Zgodba se bo očitno končala s sodbo. Če bo ta ugodna, knjige ne bo iz hvaležnosti, če bo pa neugodna pa zaradi objektivnih razlogov.

Zgodovina sprememb…

fcuk, planšarska sklanjatev mi še vedno dela težave: Janša, Janšata, Janšatu, Janšata, pri Janšatu, z Janšatom.

enadvatri ::

Dragi leiito,

za začetek ti želim srečno novo leto. Tudi vsem ostalim!

No, jaz sem povsem drugega mnenja glede ozadja o neizidu knjige. Sem nikakor ne bi postavil dogovora z JJ kot nek faktor. Za to obstajajo resni indici, kot npr. ta, da JJ nima nekih resnih zvez v pravosodju, zlasti pos sodiščih. Imel naj bi informatorčka z vložišča in Brezigarjevo, ki sodi že v drugo vejo ablasti. Kako bi ta dva lahko vplivala na sodne odločitve si težko razložim. Poleg slabih zvez, se mu očitno še Paravomo sesuva, saj ga je zaradi Viranta zapustil Njavro (po poročanju Reporterja in Demokracije).

A sem te skušal "ubiti", g. kurir? Ne, napisal sem, kar mislim in to utemeljil.

V tvojih pisanjih me je zbodla e-knjiga. Mi znaš (ali bolje upaš) to razložiti pred vsemi?>:D

Še vedno ostaja dejstvo, da je argument o _odložitvi_ izdaje knjige zaradi pravnih razlogov seveda BS.

Čas izdaje ne igra pravno ama nobene vloge - če že, bi mu odvetnik (ki mu Mitja zaupa že 18 let) kvečjemu svetoval spremembo vsebine, ne časa izdaje (ja, tudi volitve nimajo veze).

Kunstelj, kje je knjiga? Ali saj njena slika.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

enadvatri je izjavil:

Dragi leiito,

za začetek ti želim srečno novo leto. Tudi vsem ostalim!

No, jaz sem povsem drugega mnenja glede ozadja o neizidu knjige. Sem nikakor ne bi postavil dogovora z JJ kot nek faktor. Za to obstajajo resni indici, kot npr. ta, da JJ nima nekih resnih zvez v pravosodju, zlasti pos sodiščih. Imel naj bi informatorčka z vložišča in Brezigarjevo, ki sodi že v drugo vejo ablasti. Kako bi ta dva lahko vplivala na sodne odločitve si težko razložim. Poleg slabih zvez, se mu očitno še Paravomo sesuva, saj ga je zaradi Viranta zapustil Njavro (po poročanju Reporterja in Demokracije).

A sem te skušal "ubiti", g. kurir? Ne, napisal sem, kar mislim in to utemeljil.

V tvojih pisanjih me je zbodla e-knjiga. Mi znaš (ali bolje upaš) to razložiti pred vsemi?>:D

Ne trdim jaz, da ima Janša kakršenkoli vpliv na sodišču, Mitja navaja (glej zgoraj), da "Janšatova umazana roka seže do sodišč"

Re kill the messenger, si kdaj slišal za metafore?

Re e-knjiga, danes se več knjig izda in proda v elektronski obliki kot na papirju. Fakt. Vložek v elektronsko knjigo je par človek-minut, kolikor traja, da ti nekdo (ker se Mitja, kot pravi, ne spozna na računalnike in ne ve kaj je to pdf, naredi konverzijo v pdf, epub in mobi). E-knjige se berejo na pametnih telefonih, kindlih, ipadih, kar na računalih itd, prodajajo pa po isti ali celo višji ceni kot tiskane. Amazon, Applova štacuna, android, vsi ti jo začnejo prodajati v enem dnevu in glede na to, da so creme de la creme te knjige baje linki, je najbrž bolj priročno, da takoj klikneš link, ne pa, da moraš odlagati knjigo in iti na računalo na te linke do posnetkov.

Argument proti je, da ti jo ljudje skopirajo, ampak če je opcija nič ali pa e-knjiga, sploh če imaš že kupce s plačanimi avansi, ne vem no, meni se ne zdi kaka huda dilema, še vedno jo lahko z denarjem od prodaje e-knjig izdaš na papirju. V bistvu danes skoraj vsaka knjiga izide v obeh oblikah.

Zakaj bi ta razlaga terjala poseben pogum mi pa ni jasno.

Zgodovina sprememb…

Mislim da nisem natančno citiral stavka in vira:
"Ker vem, da je umazana roka Janeza Janše seže do sodišč se ne bom igral z ognjem. Predstavitev knjige Patriotske igre bo po tem datumu. Vsekakor pa predstavitev bo!"
Amor...Lex, 11. december.

Torej še 3 tedne nazaj je Mitja verjel, da Janša ima vpliv na sodišča. Ali ga ima ali ne je škoda besed.

S čim potem, Matijadmin, utemeljuješ svojo tezo, da moja teza ne more držati, ker Janša nima vpliva v pravosodju, če Mitja sam trdi, da ga ima? Janša, ne Mitja.

Ti si zdaj citiral Mitjo, prej pa pisal, kot da je to tvoj pogled na dogajanje. Mene ne zanima Mitjino. Odgovoril sem na tvoje.

Metafore seveda poznam in premorem razumeti. Nisem blatil tebe in tako poizkusil "ubiti" (ker je metafora, zato tudi že v prejšnjem postu narekovaja) tebe, ampak argumentirano razbliniti tvoje razmišljanje.

Od kje tebi navdih za pisanje, da se bom pojavil, če ne s pravim nadimkom, pa z nekim drugim - torej anonimno? Grow up! :))

Ne poučuj me o e-knjigah. Za to SI (SEBI) odpri drugo temo. Ciljal sem na nekaj povsem drugega; zdaj veš, da VEM! >:D

Za osvežitev spomina

Mitja:
vpletenimi v zgodbo in odvetniki imam dogovor, da knjige ne izdam pred volitvami in pred izrekom sodbe. Volitve so mimo, izrek pa še čakam. Nov datum je 4.1. 2012.

Se pravi danes je poseben dan za Čakajoče!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

thor24 ::

Prav tako poseben kot že n datumov doslej! :))

Bolj kot današnji datum, me zanima kateri bo naslednji.

Jst stavim na 21. februar (sem že obkrožil na koledarju). Takrat mi bo poštar (preoblečen v kurenta) prinesel knjigo!

Paravomo pa bo imel na ta dan velike težave najti distributerje med vsemi maskami!

Na vse je študiral tale naš Mitja!!!

Cveto ::

Danes je samo ena navadna sreda.

Stavim da bo knjiga 30-ga februarja. :D

Kaj pa 8. februar - kulturni praznik?

Saj res.. kako je bilo potem s tistimi stavami o izidu? Lani so kar nekaj letele okrog.. je pa res, da nismo "sekali" in ne bo treba nikomur nič plačati :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ne vem kaj je z ostalimi. Moja stava (da bo knjiga do srede) še vedno velja! 8-)

čarli ::

Prestavljeno še za en teden:
http://mikstone.wordpress.com/2012/01/0...

sevigon ::

Včeraj bi se moralo končati sojenje, ki je še ostalo. Žal se včeraj postopek ni končal. Najbrž ni primerno in pametno, da komentiram sojenje pred koncem zato le toliko, da bo zadnja obravnava in sodba čez teden dni. V sredo 11.1. bo zgodba končana. Podatek je namenjen naročnikom knjige Patriotske igre. Za predstavitev knjige je pripravljeno vse, čakam zaključek zgodbe na sodišču, da sporočim datum predstavitve. Na predstavitvi bo prvič predstavljen film, zmonitiran in zasebnih posnetkov pripadnikov Morisa, SOVE in tajnih posnetkov iz prisluhov novejše dobe.

Zdaj bo pa res.

driver_x ::

Sedaj bi se pa že spodobilo, da se ob predstavitvi organizira kakšna proslava.

Ja, končno je folk nakupil šampanjce že lani prav za to priložnost.

Kmalu bo, kmalu ...
/\/\.K.

darkolord ::

Se bojo šampanjci lepo postarali do izida :)

"Na predstavitvi bo prvič predstavljen film, zmonitiran in zasebnih posnetkov pripadnikov Morisa, SOVE in tajnih posnetkov iz prisluhov novejše dobe."

Opa! Je to Film z velikim F?

:P :P
/\/\.K.

darkolord je izjavil:

Se bojo šampanjci lepo postarali do izida :)

Problem je, ker forumaši nimajo primernih kleti za staranje arhivskih "gradiv". :))

Kaj je pa naš leiito tako potihnil, ko sem ga z nečim soočil? >:D

Okapi ::

Problem je, ker forumaši nimajo primernih kleti za staranje arhivskih "gradiv".
Govori zase;) Jaz recimo svoje šampanjce hranim v takšnile Samsungovi vinski "vitrini".

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

enadvatri je izjavil:

Ti si zdaj citiral Mitjo, prej pa pisal, kot da je to tvoj pogled na dogajanje. Mene ne zanima Mitjino. Odgovoril sem na tvoje.

Metafore seveda poznam in premorem razumeti. Nisem blatil tebe in tako poizkusil "ubiti" (ker je metafora, zato tudi že v prejšnjem postu narekovaja) tebe, ampak argumentirano razbliniti tvoje razmišljanje.

Od kje tebi navdih za pisanje, da se bom pojavil, če ne s pravim nadimkom, pa z nekim drugim - torej anonimno? Grow up! :))

Ne poučuj me o e-knjigah. Za to SI (SEBI) odpri drugo temo. Ciljal sem na nekaj povsem drugega; zdaj veš, da VEM! >:D

Ves čas govorim o možnem Mitjinem motivu, in ker Mitja sam trdi in torej očitno verjame, da Janšina roka seže do sodišč, je valjda logično, da morda upa na pomoč. Te teze nisi z ničemer ovrgel.

Nadimek kao ni anonimen, ali kaj? In to ni navdih, ampsk si predvidljiv.

Če veš kaj je e-knjiga lahko morda navedeš kak logičen razlog zakaj P Igre niso izšle v tej obliki?

Kaj ti veš ne vem in me ne zanima. Za moj okus je tudi blog o tem kdo s kom fuka na nivoju nekdanjega Direkta. Puca mi muca kaj delajo ljudje dokler ne škodijo drugim. S kakšno pravico in s kakšnim razlogom, razen patoloških, človek piše kako oseba x vara svojega moža? Si sploh predstavljaš travmo človeka, ki na nekem blogu bere, da ga žena vara, tudi če ni res.

Da bi Janša po žici rekel "ubijte izdajalca" bi bil skrajen amaterizem. Valjda so pred odhodom narejeni plan A, B, C, D in cilj operacije jasen, potem je samo še "green, green" ali pa "abort, abort", pa ne iz ust ministra za obrambo. Če bodo posnetki pokazali drugače, potem je pač papak, specialci ki so ubili napačnega (in nedolžnega) človeka pa tudi.

Zgodovina sprememb…

Še vedno pa Mitja ni razkril kaj je to za en pravni mehanizem, da mu ta teden preprečuje objavo Jajovih navodil za likvidacije.. .ampak naslednji teden ali čez 14 dni je pa kul.

Čisto v stilu: "sem videl soseda tepsti ženo, samo ga še ne bom zdaj šel prijaviti, ker imam eno neplačano parkirno kazen.".

Res, slovenski pravni sistem je čudaški!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

leiito, tukaj pišemo ljudje, ki imamo svoja mnenja. Tako ni bilo jasno ali pišeš o morebitnem motivu (torej o svojem lastnem razmišljanju) ali pravem motivu, ki ga je on kar sam obelodanil na blogu.

Predvidljiv sem toliko kot ti. Če te pozovem v postu, mi ti odgovoriš. Strašna reč. In ti si omenil, da se bom pojavil "anonimno" z drugim vzdevkom. Le zakaj bi to počel? Kaj te preganja? Če bi te želel diskvalificirati iz debate a la kill te messenger, bi uporabil argumente proti tebi osebno in ne proti tvojemu pisanju.

Vem to, da ljudi posiljuješ s temi e-knjigami in se povsod (dodal: poslovno) rineš zraven. Stvar avtorja (katerega koli) je, kako bo knjigo izdal. Včasih prava knjiga prav sede, ko jo jemlješ s police in posedeš na mizo ...

Glede tega se strinjam, počakajmo in nam bo vsem znano.

Zgodovina sprememb…

Posiljujem ljudi z e-knjigami in se povsod (dodal: poslovno) rinem zraven? O čem pa blodiš? V življenju nisem izdal e-knjige, nikomur razen Mitji je nisem predlagal, sodeloval sem pa pri nastanku ene tiskane leta nazaj.

Predvidljiv si zato, ker je večini jasno kdo se skriva za nickom Matijadmin. Ampak tega očitno ne veš.

V vsakem primeru mi tvoj vibe ne sede in nimam časa za debato, ki me intelektualno ne stimulira.

Zgodovina sprememb…

Matijadmin sem jaz, Matija. Če misliš, da sem Mitja, se motiš. Kar nekaj ljudi je tu (Primoz, Matthai, darkolord), ki to lahko potrdijo, saj me osebno poznajo. Toliko o tvojih jasnovidnih sposobnostih.

whatever

poweroff ::

leiito, hudo si usekal mimo. Matijaadmina osebno poznam. In ni Mikstone.

No ja, saj ni bilo prvič.
sudo poweroff

sure, ti si pa ravno zdaj po naključju prišel mimo. Pozdravi še vse druge iz 6.c razreda.

Okapi ::

Matej, Matija, Mitja, vse isti q ...:)):)):))

O.

Ja težko jih je ločiti.. ne pozabite tudi na "nn", ki je bil pa _res_.

No hiter test, da se loči pravega Mitjo od prevarantov je, da se mu omeni možnost, da je prikriti homoseksualec - pravi Miki se ob tej izjavi neznosno raztogoti, medtem ko so ostali bolj skulirani.

Poizkusite!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Okapi je izjavil:

Matej, Matija, Mitja, vse isti q ...:)):)):))

O.

Oh, yeah! I like it! :))

ZaphodBB ::

Moje nick je ZaphodBB in sem Mitja Kunstelj.

ZaphodBB je izjavil:

Moje nick je ZaphodBB in sem Mitja Kunstelj.

Test: si gej?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ej Matako!!! Čefur, don't play this game! Jaz nisem bajka. Ne želi si, da te spoznam...

:)):)):))

Zdaj pa dovolj! Naj pravi Mitja Kunstelj prosim vstane!

(Pa knjigo naj pokaže, če je že tukaj)
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

hruske ::

Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

"Ostala pa je 180 minutna TDK video kaseta, ki je bila posneta v brunarici z nastavljeno vhs kamero. Link je v knjigi Patriotske igre pod oznako "Njavro se zlomi"."

Fsck dat! Špelco dajte! ;(

No, Special je končan - teren za izdajo knjige je torej dokončno pripravljen!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Tudi to je top-shit roba:

Če se Janša ne bi ujel v trenutkih izbruha na trak, bi zgodbo lahko zmerjali s "pravljico".

Ta post, ko omenja Njavra, se mi zdi še precej bolj čist, brez samohvale, napol gol ... Brez oblek, brez nakita in ličil. Za zadoščenje!

Ja saj to me skrbi! Da ne bomo na koncu namesto posnetka, [odstranjeno na željo ŠP in VV] dobili posnetek, kako Mitja "jebe" Njavra.

In to v legendarni brunarici ob Savi, znani po takšnih in drugačnih fantovščinah ...

In to bo potem kao to, EEND. No počakajmo in se pustimo presenetiti! Kakorkoli dogajanje okrog bloga in ostalega mi je super, mi je žal, da se končuje neka faza. Konec obdobja. Ampak verjetno je šele začetek pravih zgodb.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

Matako je izjavil:

Ja saj to me skrbi! Da ne bomo na koncu namesto posnetka, [odstranjeno na željo ŠP in VV] dobili posnetek, kako Mitja "jebe" Njavra.

In to v legendarni brunarici ob Savi, znani po takšnih in drugačnih fantovščinah ...

In to bo potem kao to, EEND. No počakajmo in se pustimo presenetiti! Kakorkoli dogajanje okrog bloga in ostalega mi je super, mi je žal, da se končuje neka faza. Konec obdobja. Ampak verjetno je šele začetek pravih zgodb.

1. nisem nestrpen do istospolno usmerjenih, toda Mitja bi gotovo koga najel za Njavra. :)) Po možnosti obdarjenega temnopoltega in HIV pozitivnega človeka. >:D

2. Da nisi tudi ti nastal v tej brunarici ... :))

3. Saj so vendar že Maji napovedali konec nekega POMEMBNEGA obdobja v l. 2012. :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Primoz ()

Nonono....

Mitja se Njavrota itak boji oziroma dela tako da vsakič govori v prid tistemu s katerim se trenutno pogovarja. Včasih (ko smo mislili da smo najjači ulični bojevniki) smo takim rekli "pi.zda", pa še kaj hujšega.

Knjiga pa še vedno ni? Čudi me da mu nakateri tukaj gor (o katerih imam kljub drugačnim političnim pogledom vseeno dokaj visoko mnenje) še vedno tako slepo verjamete.

Ovo je hitno: izgleda, da je Zokijeva vlada negotova! Dokončno bo jasno, ali nam še preti jajčasta nevarnost pojutrišnjem. Enajstega. Ravno na dan, ko naj bi bilo jasno kaj bo s knjigo.

To ni nujno dobro!

Kaj menite - znajo dogodki prekrižati načrte za izid knjige? Mislim, če jih je tožba okoli 20 EUR...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

čarli ::

Matako je izjavil:

Ovo je hitno: izgleda, da je Zokijeva vlada negotova! Dokončno bo jasno, ali nam še preti jajčasta nevarnost pojutrišnjem. Enajstega. Ravno na dan, ko naj bi bilo jasno kaj bo s knjigo.

To ni nujno dobro!

Kaj menite - znajo dogodki prekrižati načrte za izid knjige? Mislim, če jih je tožba okoli 20 EUR...

Khm, jajotova vlada bo itak na trhlih tleh, ker nimajo zadostne večine. V bistvu se te volitve bile odlične, ker sta tako jajo in opankar dobila po 44 glasov:) Pa še ti glasovi kakor vidmo niso čist zihr:D No sam smartam, da bo jajo po objavi knjige dokončno na smetišču zgodovine. Če bodo pa nove spet nove predčasne volitve pa upam, da opankar tudi ne bo dobil dovolj večine;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: čarli ()

Če nas Mitja reši pred jajčasto grožnjo narod tega ne bo pozabil - verjetno se mu celo splača kandidirati na naslednjih volitvah!

Razen, če se vmes ne zaplete spet v kake sodne spore - vendar z odvetnikom, kot ga ima, to ni večja nevarnost.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

To ni nujno dobro!

Ne gre za tožbo in še manj za 20 EUR, gre za kaznivo dejanje, ki se preganja po uradni dolžnosti. In vsi vemo, da so čuda pota odvisniška ...

Sam sem prepričan, da Janša nima in ne more imeti vpliva na pravosodje (zlasti sodišča). Dajte no, še njemu sodijo. Mitja je, če je govoril resnico, precej jasno pokazal do kod je segla roka Majerja (do vložišča - torej malo čez prag). Četudi bi prijateljeval s kašnim sodnikom ali sodnico, bi težko vplival na neko poljubno obravnavo na poljubnem sodišču. Če mislite, da se motim, potem radi nasedate pravljicam o zarotah (pa ne tistih od Mitje - tiste zares dišijo po smodniku in jim vsaj deloma verjamem).

Mitja pa je res v nezavidljivem položaju s to zadnjo obravnavo, saj pogojna na pogojno običajno vodita le v zapor. Primerov iz spisov ne poznamo, zato ju težko komentiramo in ne vemo kakšne pravne možnosti obstajajo za vnovično pogojno. Mitja bo po človeški plati moral zaigrati na najvišjo struno poboljšljivosti, kar mu tudi uspeva (abstinenca, urejeno življenje brez vnovičnih deliktov). Jaz mu želim vso srečo!

Zakaj pa sam veže predstavitev knjige na ugoden razplet zadnje obravnave, ve le on. Morda je tudi prestrašen ali pa mu je res tako odvetnik svetoval. Kdo ve ...

Cveto je izjavil:

Nonono....

Mitja se Njavrota itak boji oziroma dela tako da vsakič govori v prid tistemu s katerim se trenutno pogovarja. Včasih (ko smo mislili da smo najjači ulični bojevniki) smo takim rekli "pi.zda", pa še kaj hujšega.

Knjiga pa še vedno ni? Čudi me da mu nakateri tukaj gor (o katerih imam kljub drugačnim političnim pogledom vseeno dokaj visoko mnenje) še vedno tako slepo verjamete.

Prvega odstavka nisem najbolje razumel. Sicer pa ima Njavro denar (in pozna veliko ljudi), Mitja pa ga očitno nima. Ljudje se ne bojijo zmeraj fizične grožnje.

Če sem iskren, jaz bolj upam, kot verjamem. Ne vidim pa razloga, zakaj je ne bi bilo.

Zgodovina sprememb…

Enajsti je prišel in šel, bolj kot ne. Kaj je zdaj s knjigo? Da ni zaradi tega, ker Zoki puši Macanudo Royal ravnokar.. kaka sprememba plana? Da ne bi!
/\/\.K.

Hehe, lepo sem vam povedal kako je z Mitjo....
««
64 / 256
»»