» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
257 / 257
»
»»

Miki N ::

No ja, na sliki pri tistem blogu so Gabrovke še res "slatke" ... očitno stara fotka, ker saj Tina sedaj izgleda precej bolj grozno. :8)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

tony1 ::

Okapi je izjavil:

Za njega nisu bile samo koke slatke
Ne, taj je skako i na guske i na patke
A tek na ćurke, čim je bilo neke šanse
Princip je isti, sve su ostalo nijanse:)

Naslov komada ni bil več petelin ampak: golobinac :))

owned ::

https://www.zurnal24.si/slovenija/andre...

Pogledal bom v mojo kroglo za prerokovanje. Okrog nje se zavrtinči dim, prikaže se zaslon monitorja, odprt je Wordpress urejevalnik besedila za stran mikstone.ru. Celoten tekst ni viden, zasledim le ".... dobro obveščeni viri so mi povedali, da je ponovno imel epizodo. Tokrat ni plezal na streho, kot krovec, ampak so ga zadnji hip ustavili preden bi si bil na stranišču storil nekaj".

Garant bo nekaj takega napletel. Pa počakajmo.

Vanich ::

Miki N je izjavil:

fur80 je izjavil:

Miki N je izjavil:

Golobu uspel svojevrsten "hat trick". Čestitke!

Zanimivo kako prideš od 100% geja, do enega od največjih jebačov v državi in to v roku parih let! :D Še miki se mi zdi, da je pisal, da je Golob 100% gej! :D

Mogoče se je samo delal, da je prišel do ostalih Gabrovk? Pravi sneaky faker.:8)

Jaz sem pa slišal ravno nasprotno informacijo in to celo iz druge roke; da je Foglovž, eh, malo drugače usmerjen, na drugo stran, da mu ženske niso ravno ljube.
In da je bila tale farsa in poroka z Gabrovko samo paravan in prevara za naivne in lahkoverne prebivalce Foglovžlanda.

I Heard It Through the Grapevine.

čarli ::

owned je izjavil:

https://www.zurnal24.si/slovenija/andre...

Pogledal bom v mojo kroglo za prerokovanje. Okrog nje se zavrtinči dim, prikaže se zaslon monitorja, odprt je Wordpress urejevalnik besedila za stran mikstone.ru. Celoten tekst ni viden, zasledim le ".... dobro obveščeni viri so mi povedali, da je ponovno imel epizodo. Tokrat ni plezal na streho, kot krovec, ampak so ga zadnji hip ustavili preden bi si bil na stranišču storil nekaj".

Garant bo nekaj takega napletel. Pa počakajmo.

No ja, da pride rešilec samo zaradi slabega počutja je precej bosa😉
««
257 / 257
»
»»