Forum » Izdelava spletišč » časivni zaimik za akcijo (flash as2)
časivni zaimik za akcijo (flash as2)
lesnik24 ::
Delam spletno stan v flashu vendar imam nekaj problemov med prehodi podstranmi
na eni časovni premici imam podstrani med katerimi so prehodi (tako kot na spodnji skici če si lahko predstavljate kot časovno premico)
| domov intro | domov | domov outro | |galerija intro| galerija | galerija outro | ....
potreboval bi kodo ki bi mi delovala nekako takole:
vrejtno bi stvar delovala z kakšnim časovnim zamikom izvedbe akcije ali pa z spremenljivkami vendar mi do sedaj ni uspelo ne eno ne drugo.
vesel bi bil kakršnekoli pomoči :)
lp
na eni časovni premici imam podstrani med katerimi so prehodi (tako kot na spodnji skici če si lahko predstavljate kot časovno premico)
| domov intro | domov | domov outro | |galerija intro| galerija | galerija outro | ....
potreboval bi kodo ki bi mi delovala nekako takole:
Object(this).btnGalerija.onRelease = function() { gotoAndPlay ("vizitka");potem bi žele da se odvrti cel "domov outro" oz. da mine 1s in šele nato bi se izvedla akcija:
gotoAndPlay ("galerija intro"); }
vrejtno bi stvar delovala z kakšnim časovnim zamikom izvedbe akcije ali pa z spremenljivkami vendar mi do sedaj ni uspelo ne eno ne drugo.
vesel bi bil kakršnekoli pomoči :)
lp
maastermedia ::
Vprašanje terja preveč razlage, zato bi ti predlagal kar uporabo sledečega frameworka:
http://www.gaiaflashframework.com/
kjer imaš vse take zadeve že urejene in predvidene.
http://www.gaiaflashframework.com/
kjer imaš vse take zadeve že urejene in predvidene.
lesnik24 ::
wow!
kok zakon.. zakaj tega nism vedu že prej!? :)
sicr bo mal za naštudirat zadevo ampak kokr sm stvar preletel je zadeva res zakon!
najlepša hvala :D
kok zakon.. zakaj tega nism vedu že prej!? :)
sicr bo mal za naštudirat zadevo ampak kokr sm stvar preletel je zadeva res zakon!
najlepša hvala :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash - določanje hitArea v MovieClipOddelek: Izdelava spletišč | 853 (787) | lesnik24 |
» | flash nekaj v actionscriptOddelek: Programiranje | 1319 (1140) | Jebac18 |
» | Photoshop in zvok - lepo prosim za pomočOddelek: Izdelava spletišč | 1407 (1273) | alessio2 |
» | flashOddelek: Omrežja in internet | 1065 (999) | Lunik |
» | Kako?Oddelek: Programiranje | 1052 (925) | Lunik |