Forum » Elektrotehnika in elektronika » IR oddajnik sprejemnik
IR oddajnik sprejemnik
Copciller ::
Če ma kdo kake načrte za ir komunikacijo med računalnikom(RS 232) in telefonom, naj kaj napiše na to temo ali pa mi pošlje na copciller@volja.net
Hvala!!!
lp
Hvala!!!
lp
alien-w ::
Najbolje da kupiš kakšen Actisysov produkt, ker so poceni, dobro delujejo in še lepo izgledajo.
Kaboom ::
na TEJ strani imaš vezje. če ne razumeš nemško si poglej pod Schaltung na levi strani vezje... upor je 14E. če pa hočeš preko COM porta potem pa je vezje spodaj... jaz v tem momentu iščem TFDS4500, imajo ga v IC Elektroniki, stane 1100SIT ampak bi me s poštnino prišo 2000 tak da iščem alternativo...
ps - glih sem zadnjega nabavo v IC elektroniki... v mariboru/ptuju ga ni za dobit blo...
ps - glih sem zadnjega nabavo v IC elektroniki... v mariboru/ptuju ga ni za dobit blo...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kaboom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti el. elemente?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2608 (1341) | Modri dirkač |
» | Kako zrealizirati preprost projektOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3026 (2401) | SkIDiver |
» | Kje bi dobil tako ploscicoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4949 (3829) | SSH |
» | Iščem LM4701T (JM37AD)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1263 (1012) | Willy White |
» | IR DaljinecOddelek: Kaj kupiti | 1160 (1037) | Tito |