Forum » Programska oprema » MailPlane for Windows
MailPlane for Windows
DuleKrtola ::
Mac userji verjetno poznate zadevo, za ostale pa samo na hitro. MailPlane je aplikacija za pregledovanje GMaila. V osnovi je to en web browser brez vse navlake, dedicated Gmailu. video
Stvar se mi zdi uporabna, ker imam včasih odprtih par oken Opere in znotraj vsakega okna precej tabov, in zna trajat, da pridem do taba z gmailom. Poskusil sem tudi uporabljat recimo chrome samo za gmail, ampak potem mi tudi vse linke, ki jih kliknem v gmailu odpre v chromeu, in ne v primary browserju. Tako da že nekaj časa iščem alternativo za windows, pa ne obstaja. Na sajtu od mailplane sicer imajo en form, kjer se da izrazit željo po portu aplikacije na windows. Glede na to, da tisti form obstaja že nekaj časa, dvomim, da imajo sploh namen to izvest. Mam filing, da le spremljajo št. requestov, se hihitajo, in jim raste njihov apple-fanovski kurac. Torej, je kdo našel alternativo? Sam sem se spravil pisat aplikacijo v c#, uporabljam .NETov web browserjev (IE pravzaprav), ampak je zadeva preveč zaprta in do enih stvari se pač ne da dostopat.
Stvar se mi zdi uporabna, ker imam včasih odprtih par oken Opere in znotraj vsakega okna precej tabov, in zna trajat, da pridem do taba z gmailom. Poskusil sem tudi uporabljat recimo chrome samo za gmail, ampak potem mi tudi vse linke, ki jih kliknem v gmailu odpre v chromeu, in ne v primary browserju. Tako da že nekaj časa iščem alternativo za windows, pa ne obstaja. Na sajtu od mailplane sicer imajo en form, kjer se da izrazit željo po portu aplikacije na windows. Glede na to, da tisti form obstaja že nekaj časa, dvomim, da imajo sploh namen to izvest. Mam filing, da le spremljajo št. requestov, se hihitajo, in jim raste njihov apple-fanovski kurac. Torej, je kdo našel alternativo? Sam sem se spravil pisat aplikacijo v c#, uporabljam .NETov web browserjev (IE pravzaprav), ampak je zadeva preveč zaprta in do enih stvari se pač ne da dostopat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WWW - vsak zavihek drug google user ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1433 (1177) | Gregor P |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 26983 (20858) | primar |
» | Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13863 (8089) | techfreak :) |
» | Internet Explorer 7 je vse bližeOddelek: Novice / Brskalniki | 5128 (3847) | BaToCarx |
» | Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6844 (6756) | Matev |