Forum » Hlajenje in modifikacije » Prenosni računalnik in hlajenje
Prenosni računalnik in hlajenje
markobal6 ::
Pozdravljeni!
Kupujem hladilnik za prenosni računalnik(tist ko postaviš računalnik na hladilik in potem hladi), in me zanima kaj vi proporočate. Iščem pa tak hladilnik da bo imel 2 ventilatorja in pa da bi se dalo nastavljati obrate ventilatorjev velikos mora biti 17" ali več. Gledal sem že na mimovrste vendar ni noben tak da bi se dalo računalnik postaviti gor in nastavljati obrate, vsi so brez regulatorja.
Kupujem hladilnik za prenosni računalnik(tist ko postaviš računalnik na hladilik in potem hladi), in me zanima kaj vi proporočate. Iščem pa tak hladilnik da bo imel 2 ventilatorja in pa da bi se dalo nastavljati obrate ventilatorjev velikos mora biti 17" ali več. Gledal sem že na mimovrste vendar ni noben tak da bi se dalo računalnik postaviti gor in nastavljati obrate, vsi so brez regulatorja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utišanje kuhinjske napeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3653 (3427) | marsovcek |
» | Katere komponente...Oddelek: Kaj kupiti | 1220 (1028) | T-Majo |
» | Regulacija CPU ventilatorja? Visoka temp. cpu-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2568 (2446) | umax |
» | Kater potenciometer???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 881 (779) | Spajky |
» | Zalman 6000AlCu - Temperatura(Athlon XP2000)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1531 (1154) | b |