» »

Modra obroba

Modra obroba

luksorzi ::

No....
Pri prikazu slik galeriji, se mi malo zatika. V firefoxu in operi prikaže vse tako kot hočem, v explorerju, pa okoli slik dobim modro obrobo.

Firefox:
 firefox

firefox



Internet Explorer:
 internet explorer

internet explorer



Kako naj se znebim tega?

kalko ::

Za potjo do slike dodaj atribut border="0"

Haniball ::

CSS:

a img {
    border: none;
}

luksorzi ::

Hvala vama


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

http://www.browserchoice.eu/ ni random?

Oddelek: Loža
71444 (1069) 5er-->
»

Podrta oblika strani

Oddelek: Izdelava spletišč
131287 (966) echoman
»

PHP: Izpis galerije slik

Oddelek: Izdelava spletišč
101296 (1139) Lion29
»

[CSS]Pozicioniranje footer diva

Oddelek: Izdelava spletišč
62260 (2207) amaze646
»

Apple izdal boljši brskalnik od Opere (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8513433 (7659) techfreak :)

Več podobnih tem