» »

AMD Bulldozer

AMD Bulldozer

Temo vidijo: vsi
««
25 / 128
»»

glistovje ::

fr4nc je izjavil:

Brane2 je izjavil:

Če bi bilo to res, bi pač najzahtevnejše stranke lahko naročile in dobile obisk navijalca, ki bi prišel zadevo navit in seveda dal ustrezno garancijo.

Pa tega nekako ni. Vsaj ne v zaznavni obliki.

Tega ni, ker bi bilo predrago...
1. stoški prevoza
2. plačilo navijalcu za delo
3. naročale bi tudi tiste stranke pri katerih bi bila matična plošča neprimerna, napajalnik prešvoh, itd...

jaz samo stopim v zdravstveni dom da grem do strežnika in je že 40€/h ;) + potni stroški. pa še sm poceni :D

vsak bi navijal če bi blo vse tako zihr kokr vi pravte, samo ni. in zihr bi delal folk na črno ter navijal mašine če bi bilo tako zanesljivo, ampak ni.

sam sem tudi navijal svojega c2d e6300, fsb sem dvigoval frekvenca je rasla že na stock voltaži. vendar temp in stabilnost sta bila problematična. ž

zakaj mislite zakaj ne izdajo in prodajajo i5 2500k na tovarniški frekvenci 5.0 ghz če je tega zmožen? oni že vejo zakaj. Ni stabilno in ne opravi svoji opravil kot bi moral.

Dr_M ::

zakaj mislite zakaj ne izdajo in prodajajo i5 2500k na tovarniški frekvenci 5.0 ghz če je tega zmožen? oni že vejo zakaj. Ni stabilno in ne opravi svoji opravil kot bi moral.

Zato, ker bi bilo cena $5000 :))>:D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pšenični ::

"zakaj mislite zakaj ne izdajo in prodajajo i5 2500k na tovarniški frekvenci 5.0 ghz če je tega zmožen? oni že vejo zakaj. Ni stabilno in ne opravi svoji opravil kot bi moral."

Navit procesor dela lahko napake, ki se lahko poznajo pri obdelavi videa. Itd.

Zgodovina sprememb…

_koki_ ::

Pšenični je izjavil:

"zakaj mislite zakaj ne izdajo in prodajajo i5 2500k na tovarniški frekvenci 5.0 ghz če je tega zmožen? oni že vejo zakaj. Ni stabilno in ne opravi svoji opravil kot bi moral."

Intel bi z lahkoto izdal procesor na tovarniški frekvenci 4Ghz in porabo 125-130W in ne 95W, ampak trenutno ni potrebe po tem, ker oni diktirajo tempo, poleg tega pa pri višjih frekvencah prihaja do večjih razlik v porabi in učinkovitosti...
Do napak pri navijanju pa ponavadi pride zaradi tega, ker ljudje ne znajo odvit za 10-15% nižje od doseženega maksimuma, če se giblješ na skrajni zgornji meji, potem se ne čudim da do napak prihaja.

kuglvinkl ::

Pšenični je izjavil:

Dej tole mal razlož.

fr4nc ::

glistovje je izjavil:

fr4nc je izjavil:

Brane2 je izjavil:

Če bi bilo to res, bi pač najzahtevnejše stranke lahko naročile in dobile obisk navijalca, ki bi prišel zadevo navit in seveda dal ustrezno garancijo.

Pa tega nekako ni. Vsaj ne v zaznavni obliki.

Tega ni, ker bi bilo predrago...
1. stoški prevoza
2. plačilo navijalcu za delo
3. naročale bi tudi tiste stranke pri katerih bi bila matična plošča neprimerna, napajalnik prešvoh, itd...

vsak bi navijal če bi blo vse tako zihr kokr vi pravte, samo ni. in zihr bi delal folk na črno ter navijal mašine če bi bilo tako zanesljivo, ampak ni.

sam sem tudi navijal svojega c2d e6300, fsb sem dvigoval frekvenca je rasla že na stock voltaži. vendar temp in stabilnost sta bila problematična. ž

Ceneje jih pride, da plačajo 3 igralce ter posnemejo video...

najdejo se pa tudi ''prijazni'' ljudje, ki ti povedo, kako se to naredi, tako da ni problema:

Lp

Brane2 ::

Saj v takih videih maš tud "kako obogateti čez noč".

Najdi mi take, kjer ti dajejo pravno veljavno garancijo na učinek.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Brane2 je izjavil:

Saj v takih videih maš tud "kako obogateti čez noč".

Najdi mi take, kjer ti dajejo pravno veljavno garancijo na učinek.

Ja pol pa preveri tiste videje "kako obogateti čez noč"... a mislim, da so tisti fake, ta pa 100% ni fake in deluje, če upoštevaš vsa njegova navodila...

Kaj ti bo garancija?? Če dela isto kot če bi bil na stock frekvenci bp, vendar pač hitreje, boljše... Garancijo se uporabi v primeru, da je kaj narobe, tu ne rabiš garancije, saj ne bo nič narobe, če upoštevaš vsa njegova navodila...(vem ja sem že zgoraj napisal, ampak eni enostavno ne dojamejo...)
Če procesor brez navijanja dela npr. 10 let bp... mogoče malo upada performance z leti...
Ob navitju pa npr. dela 8 let... če misliš procesor uporabljat več kot 3 leta pač ne navijaš in to je to...

Lp

opeter ::

Kako misliš isto? Kdo ti da garancijo na naviti CPU, da bo delo z njim (pa naj bo to pisanje besedila, izdelava grafike, obdelava video-posnetkov ali kaj četrega) vsaj 99% isto stabilno kot z nenavitim?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Preberi še 1x pozorno moj post, vse sem povedal...

Enostavno ne rabiš garancije. Kaj ti bo garancija?? Garancija se rabi v primeru, da je kaj narobe, in pri tem navitju, če upoštevaš vsa njegova navodila ne bo popolnoma nič narobe, delalo bo bp - kot pri stock frekvenci...(vem ja sem že zgoraj 2x napisal, ampak eni enostavno ŠE ne dojamejo...)!

Lp

opeter je izjavil:

Kako misliš isto? Kdo ti da garancijo na naviti CPU, da bo delo z njim (pa naj bo to pisanje besedila, izdelava grafike, obdelava video-posnetkov ali kaj četrega) vsaj 99% isto stabilno kot z nenavitim?

Zakaj ti pa potem podjetje na svoje izdelke ne da 10 let garancije, če misliš da bojo tako dolgo zdržali?
99% garancijo na stabilno navitje ti da programska oprema namenjena temu, če pa misliš da navit sistem ne more bit enako stabilen kot nenavit, pa se tega pač ne poslužuješ, kje je tu problem???

Ja problem je, da enim ne pride do mozga, ali pa imajo pač še prepočasne možgane (očitno imajo še nenavite) pa še ne dojamejo :P...

Lp

PrimozR ::

Nihče ne more garantirati stabilnosti za anvite procesorje. Nihče. Razen proizvajalca, ki prirapvi uraden model z višjo frekvenco. Ampak to potem ni več navitje, kajne?

Zakaj ne more nihče garantirati? Ker ne more nihče stestirati vseh možnih kombinacij, tako strojne opreme (CPU, plata, RAM, PSU in vse ostale komponente), programske opreme (nekateri programi HW obremenijo bolj kot drugi) kakor tudi drugih faktorjev, od zunanje temperature, ohišja, hladilnega sistema, stabilnosti elektrike iz omrežja, itd.

Ne, tudi proizvajalec ne more stistirati vsega tega, ampak ti pač da garancijo, na katero se lahko usedeš ob težavah. Pa za pasom imata tako AMD kot Intel nekaj desetletij izdelkov in približno tudi po preteklosti vesta, kaj bi lahko šlo narobe. Vseeno se jim tudi zalomi (Phenom I, čipseti pri Intelu), ampak s tem pač razširijo anbor izkušenj.

Moj računalnik trenutno ni navit. Proti navijanju nimam ničesar. Če imate, fine, živite s tem. Ni pa treba svoje volje vsiljevati še drugim. Ker, kot rečeno, potem lahko težiš še proizvajalcem tovarniško navitih grafičnih kartic. Oz. čiperjem avtomobilov. Pa še marsikomu drugemu.

PrimozR je izjavil:

Zakaj ne more nihče garantirati? Ker ne more nihče stestirati vseh možnih kombinacij, tako strojne opreme (CPU, plata, RAM, PSU in vse ostale komponente)

Če si gledal posnetek in poslušal

v posnetku pove, kakšno plato rabiš, pove tudi za PSU - kakšen mora biti ter tudi za hladilni sistem pove - CPU hladilnik...

In če ga vse 100% upoštevaš ti jaz jamčim, da ne bo nič narobe... če pa bo kaj narobe pa ti jaz novo kupim!

Lp

Kul!

/me gre spustit 2 volta v CPU!

PrimozR je izjavil:

Nihče ne more garantirati stabilnosti za anvite procesorje. Nihče. Razen proizvajalca, ki prirapvi uraden model z višjo frekvenco. Ampak to potem ni več navitje, kajne?

Zakaj ne more nihče garantirati? Ker ne more nihče stestirati vseh možnih kombinacij, tako strojne opreme (CPU, plata, RAM, PSU in vse ostale komponente), programske opreme (nekateri programi HW obremenijo bolj kot drugi) kakor tudi drugih faktorjev, od zunanje temperature, ohišja, hladilnega sistema, stabilnosti elektrike iz omrežja, itd.

Ne, tudi proizvajalec ne more stistirati vsega tega, ampak ti pač da garancijo, na katero se lahko usedeš ob težavah. Pa za pasom imata tako AMD kot Intel nekaj desetletij izdelkov in približno tudi po preteklosti vesta, kaj bi lahko šlo narobe. Vseeno se jim tudi zalomi (Phenom I, čipseti pri Intelu), ampak s tem pač razširijo anbor izkušenj.

Moj računalnik trenutno ni navit. Proti navijanju nimam ničesar. Če imate, fine, živite s tem. Ni pa treba svoje volje vsiljevati še drugim. Ker, kot rečeno, potem lahko težiš še proizvajalcem tovarniško navitih grafičnih kartic. Oz. čiperjem avtomobilov. Pa še marsikomu drugemu.

Za proizvajalca je edino merilo pri frekvenci, poraba procesorja, višje proizvajalčeve frekvence pa pridejo z novejšimi optimiziranimi revizijami, ki ob isti porabi lahko delajo na malce višji frekvenci, učinkovitejši ali varčni procesorji se pa tako ali tako že v štartu tržijo po višji ceni. Pač z višanjem frekvence ob višji porabi pa moreš procesor tudi primerno hladit, bi mogu intel mal boljše hladilnike prilagat procesorjem, da bi si lahk privoščli procesorje z višjo porabo in frekvenco in to je glavni razlog, da že danes ni zunaj 4Ghz procesorjev, ne pa da proizvajalec nebi mogu izdat procesorja s tako frekvenco in garantirat stabilno delovanje...

WarpedGone ::

Hmnja, a sm slabo bral al ste gladko zamešali navijanje top-of-the line procov in navijanje "uveljavljenih" bottom-end procov, ki se prodajajo na kile? Zadevi sta totalno neprimerljivi.

Pri top-of-the line obstaja precej stroga meja kaj je material še sposobn dat iz sebe ob klasičnih parametrih garancije. Kej več dobiš le z obilo sreče in dodatnega vlaganja v obliki iber hlajenja, iber napajanja in voodoo lutk.

Navijanje bottom-end procov, ki so že dolgo na trgu je pa povsem druga pesem. Stock frekvenca teh procev ima z omejitvami materiala pogosto le malo skupnega. I.e. material teh procesorjev je dejansko sposoben dat iz sebe precej več, a se firmi finančno splača jih mal zabremzat in prodat za nižje pare. Mal denarja za kos lahko še vedno pomeni precej več dobička, kot velik denarja za precej manj kosov. Tle je navijanje le obrtniški poseg ugotavjanja česa je konkreten primerek gladko zmožen.

V času P2-450 je bil C300A npr. takšen zadetek. 50% overclock je bil skorajda garantiran.
Zbogom in hvala za vse ribe

"V času P2-450 je bil C300A npr. takšen zadetek. 50% overclock je bil skorajda garantiran. "

To sem že omenil, pa celeroni tulatini (1.0a, 1.1, 1.2Mhz). Ti so bili sploh majka. Brez dviga voltaže, sam fsb si dal na 133 pa smo šli. Pa semproni 2200+......z 1.5ghz na 1.8ghz. Isto fsb.

Samo tisti cajti se ne bodo ponovili.

Zgodovina sprememb…

mr1two ::

A med tem kregom okrog frekvenc in navijanja je tudi kakšna beseda o Bulldozerju?

Seveda je. V tvojem zadnjem postu recimo.

"A med tem kregom okrog frekvenc in navijanja je tudi kakšna beseda o Bulldozerju?"

No, sicer bi lahko Brane2 še več povedal o tulatinih in P2 procih ampak...

Opla, nas je malo zaneslo.

Ker so neki testi že zunaj in ker se glede na prejšnje izkušnje lahko mogoče orientiamo še na špile, mislim na dejstvo, da so npr. Phenomi 2 še najmanj zaostajali v špilih za intelom, zdej pa zgleda da je buldožer v nekih aplikacija že precej dober. Pač me zanima če bo buldožer boljši v tem segmentu, v segmentu špilov.

Če je že kakšen (večji)test kjer gre za primerjavo v igrah. Neuradno seveda. Mislim da bo folk z nizkim budgetom gledal predvsem na to.

Zgodovina sprememb…

Če že glih hočete kako up to date zadevo, bulldozer OC na 5.2Ghz:
http://www.youtube.com/user/sunnykfc#p/...

Koki imaš kakšen link, ko tale zadeva poganja kakšen špil? Mislim kakšen test?

Drgač zgleda zelo v redu tale, mislim buldožer. Vedno bolje.

Zgodovina sprememb…

Rippy ::

Machiavelli je izjavil:

PIPI FM socket je šrot,LGA bo amd uvedel na desktop 2013 ;) je lepo povedal inžinjir v AMD firmi da bo enak socket za server in desktop ;)

In ja AMD bo zdaj sledil intelovi taktiki tick-tock pa malo se bolje pozanimaj pa mi nenabijaj na vsak post !

DEBILNA IZJAVA LETA. Socket - ( nogice ) so veliko boljše in manj problematične kot LGA. plošča je veliko bolj vzdržljiva zarad socketa. cpu pa eanko. montaža nezahtevna. tisto o višjem clocku brez nog le bla bla...

Dej mi razloži zakaj. Jst se vedno začnem potit, ko imam v rokah procesor z nogicami. In že dvakrat se je zgodilo, ko sem sestavljal PC za prijatelja, da sem imel v rokah procesor z "tovarniško" zvitimi nogicami (1-2 pina). Pač sam si zravnaj :). Proc. brez nogic je veliko bolj robusten (vrži ga v steno ter ene dvakrat pohodi in je velika možnost, da mu ne bo nič). Socket na matični je pa tudi precej dobro zaščiten in v končni fazi če si kramp je vseeno cejeje jo zamenjat, kot pa procesor.

filip007 ::

Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.

klinker ::

_koki_ je izjavil:

Pšenični je izjavil:

Intel bi z lahkoto izdal procesor na tovarniški frekvenci 4Ghz in porabo 125-130W in ne 95W, ampak trenutno ni potrebe po tem, ker oni diktirajo tempo, poleg tega pa pri višjih frekvencah prihaja do večjih razlik v porabi in učinkovitosti...
Do napak pri navijanju pa ponavadi pride zaradi tega, ker ljudje ne znajo odvit za 10-15% nižje od doseženega maksimuma, če se giblješ na skrajni zgornji meji, potem se ne čudim da do napak prihaja.

+1

Pa za 4,5-5Ghz rabis tudi malo bolsi hladilnik od unega "sranja" ki ga prilagajo originalno, tako AMD kot Intel. Na stabilno navitje ima vpliv dosti dejavnikov, od maticne, do ohisja (airflow), hlajenja, itd. Oni pac izdajajo kar naj bi delalo nekako povsod ker ne mores pricakovat da bo npr. i5 2500K delal na 5Ghz, al AMD X6 na 4Ghz z original hlajenjem, na neki cheap plati, ter v nekem ohisju za 20€ kateri ima lih en 80mm vent ;(( Meni je npr moj i5 750 (2,66ghz) z original hladilnikom v takih vrocih dnevih ze na 3Ghz svical pri 72 stopinjah, pa je v ohisju kar dober airflow, zato ga nisem nikoli navil...zdaj je z Ninjo 3 na 3,4Ghz in ne preseze 62 stopinj z IntelBurn, pa se voltaza je nizja od default. Pravtako sem sestavu ze kar nekaj workstationov in so prav vsi naviti za 600-1000mhz, pa ze nekaj let delajo brez bilokake napake al sesutja ker je zadeva ustimana za prav in zelo dobro stestirana. Treba je izbrat prave komponente, jim dat pogoje da delajo visje od nazivnih frekvenc, ne pretiravat, zadevo dobro potestirat in ima da spila u nulo.

Machiavelli ::

B2 bo Ok samo C0 bo tapravo :D
Nigaaazz

Bananovec ::

Ne vem zakaj so eni proti možnosti navijanja. Lepo je, če zraven komponente dobiš tudi to možnost. Ta + je kot en bonbonček, ki ga izkoristiš ko ti je dolgčas ali pa bi rad izkusil nekaj novega. Občutek je dober, ko veš, da si za manj denarja pridobil nekaj. Pa magari samo tistih 10 %. Sem pa mnenja, da bo s časom nek delež igričarjev/pisarnikov/whateva lastnikov kompa le-tega poizkusilo naviti.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

klinker ::

Bananovec je izjavil:

Ne vem zakaj so eni proti možnosti navijanja. Lepo je, če zraven komponente dobiš tudi to možnost. Ta + je kot en bonbonček, ki ga izkoristiš ko ti je dolgčas ali pa bi rad izkusil nekaj novega. Občutek je dober, ko veš, da si za manj denarja pridobil nekaj. Pa magari samo tistih 10 %. Sem pa mnenja, da bo s časom nek delež igričarjev/pisarnikov/whateva lastnikov kompa le-tega poizkusilo naviti.

Za se malo doma poigrat je ze ql...ampak ce uporabljas kisto za resnejse delo je kar tvegano pocetje ce ne ves kaj delas.

RMA dont Craa,mal pokvarit neškodi da majo firme kaj štancat :D
Nigaaazz

Jst ::

Jutri (danes) dobim odgovor, če bom dobil kar dobro plačan projekt v tujini. Imam pripravljene 4 verzije mikrokernelov, ki sem jih "obdelal," in skompilal, glede na specifikacije iz Bukve in nekaj common sense, da jih lahko dokaj hitro z drugimi flagi prekompilam. (Kar je 4mk*2dll*flagi=veliko, ampak itak ko bom videl, kateri mikrokernel se najbolje obnese, greš potem v to smer) Delal bom na prototipnih 4 socket plati in če mi uspe ugoditi zahtevam, se je študiranje obrestovalo. Danes sem namreč imel po odlomkih več eno urnih Skype pogovorov o projektu za eno firmo iz tujine.

Na platah so 4 socketi, v njih bosta pa 2 BDja in 4GB rama (verjetno je placa za ram dosti več). To je vse. Brez sata ali PCI ali PCIe *priključkov.* Je pa priključek za mrežo (oziroma 2). Pa gor nalotanega nekaj malega SSDja. Po pravici povedano pa nisem razumel kakšen vmesnik imajo za direkt pisanje po boot device-u. Bo v specifikacijah, če me vzamejo.

Downside: preklemano dragi hoteli. And another NDA. Pa dva mi bosta "pod prste" gledala ves teden, ki ga bom imel na voljo.

Wish me luck, my fellow coders.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

I wish thee luck. Kakšno maš pa kazen za kršenje NDA, če ni skrivnost (vsaj okviren oz. x-mesten znesek)?

Bog ti pomogo, junače.

kakšen mikrokernel ?

Je to neki poivsem custom made ali je kaj znanega ?

Ne vem še. Zato imam odvetnico, da tudi ona prebere, preden kaj podpišem.

Podpis NDA je samo, če me danes kontaktirajo, in drugi teden v ponedeljek dobim v podpis. Ponavadi je notri konkurenčna klavzula, sodišče, na katerega me bi zvlekli, pogoji kdaj se izvede avtorski prenos, obveznosti, ki izhajajo iz tega, določitve kaj se smatra, da ne izpolnim obveznosti,... polno tega sranja je. Zneski ponavadi niso eksplicitno zapisani, ker bi lahko recimo konkurenčna firma takoj za tem projektom najela mene in mi plačala vse stroške sodišč in kazni. Zato moraš imeti odvetnico, ker so take pogodbe lahko res dolge in meglene.

Me pa prav zanima, kdo jim je še delal. Enkrat sem bil zelo presenečen, ko so izbrali nek MSjev kernel, za katerega sploh nisem vedel, da obstaja. To so bili časi, ko je ravno Core arhitektura prihajala ven.

Brane: Iz BSDja izhajam, tako da je kar fleksibilno, kar se tiče executable. Vse je oskubljeno do samega bistva, potem sem dodajal. Več stvari imam kar v .txt ker je itak ASM koda in potem copy/paste narediš pred compile.

>Več stvari imam kar v .txt ker je itak ASM koda in potem copy/paste narediš pred compile.

Da se ne bo kdo obesil na tale čuden stavek, da ASM kode ne compilaš. V knjižnicah imam poleg C kode tudi funkcije, ki so napisane v ASM. In tele odseke assembler kode imam v tekstovnih fajlih in zraven opis, kaj pričakujem od nje. Fine tuning :)

Jakob_X ::

hahahah Kere poka model,tolk Japoncev pa enga Slovenclja uzamejo itak hahah

To je kot una fora Custom Ati driveri pol je pa vse še bolj en drek kot pa pack xD

Pa kaj ti ni jasno. Ozko specializirane kadre se isce po celem svetu. Kot da firmo briga da prihajas iz Slovenije. Pri nas v firmi je naprimer kar nekaj tujcev, projekti se pa tudi delajo za firme iz vseh moznih drzav. Ce kadra ne dobis lokalno bos pa v tujini poiskal.

Custom ATI driverji so pa isti kot navadni driverji + kaksen registry hack in extra utility. Ne vem pa kaj ima to veze z zgornjim.

@Machiavelli, greš lahko na zadovoljna.si, recimo. Ne utrujaj tle. In ne trudi se z odgovori.

@Jst, se slišjo scene kot iz Paychecka :).

>@Jst, se slišjo scene kot iz Paychecka :).

Nisem gledal tega filma. Se ga splača?

Ne, knjiga je pa kul.

Očitno ima tudi intel probleme s steppingom sandy bridge -e 2011 in čipseti..

http://www.computerbase.de/news/hardwar...
Nigaaazz

Zgodovina sprememb…

Sporočim še tukaj, veliki znalci z Lianom: you are wrong. Napiše se LLANO. http://slo-tech.com/forum/t475963/p3186...

69charger ::

Potem pa lahko namesto LLANO rečemo "one" in je to to.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

opeter ::

Ali pa samo Lano ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

krispe ::

Se morda kaj ve, če še bo AMD sploh izdajal procesorje za AM3, ali bo s prihodom Bulldozerja zaključil s proizvodom procesorjev za AM3?

Because that would be a shame... :(
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

Em zakaj Shame? če bo FX 4-6 jederni za podoben znesek kot so zdaj teli?

AM3 procesorji so že ukinjeni v proizvodu....to so le še zadnji paketi..
Do konc leta Bo Phenom II izpraznjen in v začetku 2012 q1-q2 bo še Athlon II izpraznjen,edino kake Semprone X1 bodo mogoče še izvajali lol
Nigaaazz

Urlpls.

Nigaaazz

fuzia ::

Jst je izjavil:

>@Jst, se slišjo scene kot iz Paychecka :).

Nisem gledal tega filma. Se ga splača?

Meni je bil prav posrečen film ... Pardon za offtopic ;)

BTW. Nimam pojma o čemu gre to and yet komp mam od časa 286ke in dosa :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fuzia ()

krispe ::

@Machiavelli, shame je zato, ker bo treba novo plato kupit za Bulldozerja.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
««
25 / 128
»»