Forum » Izdelava spletišč » CMS iz katerega lahko naredimo "socialno omrežje"
CMS iz katerega lahko naredimo "socialno omrežje"
i33a ::
Zanima me ali obstaja kakšen CMS, ki ga lahko spremenimo ali pa je narejen kot socialno omrežje?
Če poznate/veste za kakšen tak sistem, katerega priporočate?
Rad bi da ne bo potrebno preveč spreminjati kode ter da bo enostavno, (Mislil sem samo nekakšen zid na katerega lahko kaj objaviš in enostaven profil z osnovnimi informacijami. )
Če poznate/veste za kakšen tak sistem, katerega priporočate?
Rad bi da ne bo potrebno preveč spreminjati kode ter da bo enostavno, (Mislil sem samo nekakšen zid na katerega lahko kaj objaviš in enostaven profil z osnovnimi informacijami. )
i33a ::
Nevro^ ::
Za kako igračanje lahko uporabiš fb klon, ki jih je na scriptmafia celo tono... za kaj bolj resnega, pa itak nimaš kaj razmišljati o CMS-jih
bluefish ::
Eh, glede na opis želja zadošča praktično vsak CMS, ker omenjeno sploh ni socialno omrežje ampak navaden blog/tumblr/predstavitvena stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne strani festivalaOddelek: Izdelava spletišč | 2386 (1482) | Phantomeye |
» | Kako izdelati tako stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 3111 (2291) | Phantomeye |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15168 (12825) | Vice |
» | prestashop, opencart, magento...?Oddelek: Izdelava spletišč | 3835 (3189) | Netrunner |
» | Izbira CMSOddelek: Izdelava spletišč | 2292 (1813) | Gandalfar |