» »

Nvidia - po nadgradnji gonilnikov error code 43

Nvidia - po nadgradnji gonilnikov error code 43

alesp56 ::

Torej lastim si še en računalnik s konfiguracijo Win 7 32bit, AMD 3000+, 3GB in Nvidia 6600GT. Vse je delalo ok dokler nisem nadgradil gonilnikov (Microsoft Update oz. originalni gonilniki s spletne strani Nvidia) na čisto zadnjo verzijo.
Po nadgradnji je grafika praktično neuporabna (Slaba resolucija, omejene nastavitve, mašina ne dela tako kot mora...) in v device managerju na grafiki kaže klicaj in napako 43. Google najde sama vprašanja in nobenega pametnega odgovora. Grafika dela (po uspešnem rollbacku je bilo vse ok) za to strojna napaka ne more bit težava, težava je očitno z gonilniki. Po ponovni namestitvi gonilnikov pa tudi rollback ne pomaga več...
Ima še kdo takšne težave oz. jih je kakorkoli rešil (Tudi drugi modeli Nvidia niso imuni na te težave)?
Hvala
in to je to...

whiteghosted ::

Imam podobne probleme kot tale zgoraj. Včeraj sem igral igro, nakar mi igrca zašteka, zmrzne, ekran pa se postavi v stand by. Nobena tipka ni prijela, zato sem računalnik resetiral.
Po resetu je orodna vrstica takšne mat svetlo modre barve, najbrž standardna. Ko grem pod device manager mi pod dislpay adapters pred oznako grafične kaže trikotnik. Grafična je nVidia 8500gt. Poskusil sem: - posodobiti driverje (ni šlo)
- onemogočiti (ni šlo)
- uninstall (ni učinka)
Potem sem gledal po tujih forumih in sem opazil, da ima veliko računalnikov problemov za temi serijami grafičnih kartic (code43).
Na koncu sem še poskusil po tem tutorialu: https://forums.geforce.com/default/topi... (7.post), vendar se je spet zalomilo pri teh nvak.inf, nvam.inf..., ker nisem našel kompatibilne vrstice moji grafični kartici.

Upam da se da še kaj rešiti.

LP

Anyone?

Zgodovina sprememb…



Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Onemogocanje grafike nvs3100m na prenosniku

Oddelek: Strojna oprema
131293 (1070) hojnikb
»

Težave z gonilniki grafične kartice

Oddelek: Pomoč in nasveti
9772 (660) safast
»

Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostop

Oddelek: Pomoč in nasveti
378481 (7687) Invictus
»

NVIDIA Drivers

Oddelek: Pomoč in nasveti
291608 (1230) turob2
»

Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problem

Oddelek: Operacijski sistemi
376206 (5811) solatko

Več podobnih tem