» »

Lian-li

Lian-li

Tommi ::

Jedno pitanje!:P

Ali mogoce kdo ve ce se kje v nasi kokoski dobi ohisja Lian.li?:8) Oz. ce sem natancnejsi: lian-li Case PC-60 'B' USB
  • premaknilo: bastadu ()

kuglvinkl ::

Pozabi!

Je pa nekdo pred kakšnim letom na forumu ponujal temu podoben model za 30k SIT (/me takrat brez kinte) in naj bi ga kupil v Avstriji. Kje, pa pojma nimam...

Sem uporabil search in naletel na email: liondragon75@hotmail.com. Zdej pa obljubi, da mu boš pisal in poizvedel, kje ga je staknil, potem pa poročal v TEM topicu kaj si izvedel...

V arhivu našel še tale link: http://www.geizhals.at/?cat=gehatx
Tu jih imajo. Cene? ...

V bližnji Italiji imajo Cooler Master ATC 200 in 201. za 350 Eurov.
Your focus determines your reallity

Leo ::

Ja tisto je moj mail, kupil sem ga pa na neki angleski online trgovini(www.chillblast.com) in prodal pred pol leta. Ohisje je res lepo,prakticno..itd ampak po mojem ni vredno svojega denarja. Zdaj mam Antecov SX1040 za polovico manj denarja ampak sem z njim vsaj toliko zadovoljen kot z Lian li.

Tommi ::

OK...I C!
Te pa tak:

Kaj rabim? -To lian-lijevo ohisje OZ. Nekaj podobnega. (tak kot ta cooler master...thnx kuglviknl) Neko ohisje, ki bi bilo primerno za to: http://www.pimpmeistermods.com/

Kaj je to? -To je "My dream case"

Kaj mi ljudje recejo ko jim to povem? -1.) Da sem nor in 2.) Da to ni mogoce naret. (VSAJ PRI ENI OD TEH TRDITEV SO SE ZMOTLI!!:\ !...upam, da pri drugi...:8) )

Zakaj enostavno ne kupim tega ohisja ze naretega? -Zaradi izziva...ker bi rad to sam naredo....pa mogoce tud zato ker mi primanjkuje malo denarja:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tommi ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

top ohišje

Oddelek: Kaj kupiti
423498 (2376) frudi
»

spet ohišje

61141 (981) BioTech
»

izbira ohišja...

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
272335 (1678) Toxic
»

Kupujem kvalitetno ohišje (strani: 1 2 )

6710508 (9118) M-XXXX
»

Xaser III ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
352399 (1637) DjTonic

Več podobnih tem