Forum » Izdelava spletišč » Upload spletne strani na (free) web host
Upload spletne strani na (free) web host
Malcolm_Y ::
Zdravo, malo neumno vprašanje verjetno, ampak vseeno:
poskušam spraviti svojo kvazi spletno stran na net, registriral sem domeno in se registriral pri heliohost.org. Z Wordom (!) sem naredil lično stran, tako da imam .html datoteko in mapo z datotekami za ta .html.
Osnovna navodila pravijo, da naj uploadam vse datoteke v mapo public_html, pa me zanima ali uploadam html datoteko in vse datoteke iz mape posamično, ali moram v public_html narediti novo mapo z datotekami za html. V mapi public_html so že nekatere datoteke (bin, lib,...), a ne vem čemu služijo, oz. kaj naj z njimi. Prav tako je v File Managerju cel kup map (www, home, root,...), s katerimi si tudi ne znam pomagati.
Hvala za vsak odgovor.
Lp.
poskušam spraviti svojo kvazi spletno stran na net, registriral sem domeno in se registriral pri heliohost.org. Z Wordom (!) sem naredil lično stran, tako da imam .html datoteko in mapo z datotekami za ta .html.
Osnovna navodila pravijo, da naj uploadam vse datoteke v mapo public_html, pa me zanima ali uploadam html datoteko in vse datoteke iz mape posamično, ali moram v public_html narediti novo mapo z datotekami za html. V mapi public_html so že nekatere datoteke (bin, lib,...), a ne vem čemu služijo, oz. kaj naj z njimi. Prav tako je v File Managerju cel kup map (www, home, root,...), s katerimi si tudi ne znam pomagati.
Hvala za vsak odgovor.
Lp.
HardFu ::
index.html mora bit direktno v public_html in ne v kateri od podmap, torej public_html/index.html.
Z wordom lol. Kot traktor na avtocesti.
http://codeable.io
Vice ::
Ma saj načeloma če si komedjant se da narediti stran v wordu boljša je ta:
sem naredil lično stran
Pa brez zamere Malcolm_Y
Ma saj načeloma če si komedjant se da narediti stran v wordu boljša je ta:
sem naredil lično stran
Pa brez zamere Malcolm_Y
bluefish ::
Čimprej uredi hosting in nalimaj link, da vidimo to lično spletno stran narejeno v Wordu .
Malcolm_Y ::
Ni panike, se zavedam nivoja, na katerem je oblikovanje strani z Wordom. :)
Ampak vseeno bi rad, da mi uspe, pa morda potem presedlam na kake naprednejše aplikacije. Tule je slika file managerja:
Ampak v public_html ni index.html filea, z Wordom pa sem naredil .html od strani in mapo z datotekami za to stran.
Če lahko kdo pove, katere datoteke, kako in kam moram uploadati, vam bom zelo hvaležen.
Lp.
Ampak vseeno bi rad, da mi uspe, pa morda potem presedlam na kake naprednejše aplikacije. Tule je slika file managerja:
Ampak v public_html ni index.html filea, z Wordom pa sem naredil .html od strani in mapo z datotekami za to stran.
Če lahko kdo pove, katere datoteke, kako in kam moram uploadati, vam bom zelo hvaležen.
Lp.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malcolm_Y ()
bluefish ::
Ne vem sicer, kaj si že naredil, vendar enostavno vse datoteke, ki jih imaš, prekopiraš v public_html.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | migracija straniOddelek: Izdelava spletišč | 1135 (1048) | neoserv |
» | Kako izbrisati spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2027 (1635) | Vice |
» | cpanelOddelek: Programska oprema | 1161 (934) | t3hn0 |
» | Težava s hostingomOddelek: Pomoč in nasveti | 944 (869) | dfajt |
» | WordPress 2x vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1179 (1097) | Gwanaroth |