Forum » Hlajenje in modifikacije » Kateri hladilnik za prescotta 3200MHz
Kateri hladilnik za prescotta 3200MHz
dzinks63 ::
Stock hladilnik je preglasen,
kateri aftermarket hladilnik bi bil primeren za prescotta 640 za zamenjavo brez navijanja, važna je tišina in da je hlajenje še vedno v merah normale. A je možno samo zamenjati ventilator na stoc hladilniku z tihim in kateri bi to lahko bil?
Če ima kdo kakšen primeren rabljen hladilnik z tihim delovanjem ventilatorja mi naj piše na ZS.
kateri aftermarket hladilnik bi bil primeren za prescotta 640 za zamenjavo brez navijanja, važna je tišina in da je hlajenje še vedno v merah normale. A je možno samo zamenjati ventilator na stoc hladilniku z tihim in kateri bi to lahko bil?
Če ima kdo kakšen primeren rabljen hladilnik z tihim delovanjem ventilatorja mi naj piše na ZS.
klinker ::
Ma ta vent odmontiraj, pa enga tihega nekako fixiraj da cez piha ceprav ta katana3 je prav ugodna
Blinder ::
bo sploh kaj pridobil z drugim ventilatorjem? Ta original je vsaj prav dimenzioniran za ta hladilnik in nekako optimalni piha gor. S počasnejšim ventilatorjem pa se lahko pregreva.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
axee ::
Sem že počel podobno in kar na hladilnik z sekundnim zalepil ventilator, malce bolje je ampak se katana za 19EUR bolj splača kot ventilator za 10 :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri cooler kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1333 (1118) | Han |
» | Koliko navijanja zdrži i5 stock cooler? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 3992 (2800) | 123_meni |
» | Računalnik za 1000€ ?Oddelek: Kaj kupiti | 6085 (5620) | klinker |
» | Katana 3 - izkušnje uporabnikovOddelek: Hlajenje in modifikacije | 3768 (2386) | TeraTM |
» | Kateri hladilnik za P4Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 821 (689) | axee |