» »

Slovenska levica

Slovenska levica

Temo vidijo: vsi
««
3 / 219
»»

krneki0001 ::

V sloveniji ni desnih pa levih. So samo lopovi in raja. Raja daje, lopovi jemljejo.

Pa ni važno al je Hilda, Borat, Danilo, Bullmastif Team, Bavcar, Srot, JJ, ..., vsi kradejo nam, mi pa blejamo naprej. Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!


Sedaj ko so v Čilu tote vun cuknili, bi lahko nasih 33 not dali!!!

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

dukenukem je izjavil:

Kaj neki kadi ta Pahor? Mora bit res neki mocnega.. aja pa še tole če si v sloveniji raziskovalni novinar, mal preveč poveš,te lahko zadane svinčena kap


Filter 'Kolektivni Egoizem'. Fabrika Duvana Banana r.>:D

Ampak kar sem videl na rtv in pop portalih, so ga pa te zadnje 'zbrke' vseeno malce načele. Če se pokažejo sumi in namigovanja medijev za resnične, mu bo malce zaplapolalo v glavi. 'Odstopljeni' do sedaj so mu kljub vsemu pomenili le potrošni materjal. Tu pa je bi rekli osebna sodelavka, z res briljantno izobrazbo, čedna.....in bi rekli ji nič ne manjka.

A glej zlomka.....morda pa ji manjka kakih par miljončkov euerčkov, (kot večini:), le da je preko pahorja nenadoma dobila odskočno desko do njih. Skratka če to drži, je greed povozil lepotico in izobraženko, to pa potem da misliti, kaj vse greed lahko naredi pri manj lepih in manj učenih, ki nimajo postlano do zmernega udobja.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Pšenični ::

"Ampak kar sem videl na rtv in pop portalih, so ga pa te zadnje 'zbrke' vseeno malce načele. Če se pokažejo sumi in namigovanja medijev za resnične, mu bo malce zaplapolalo v glavi. 'Odstopljeni' do sedaj so mu kljub vsemu pomenili le potrošni materjal. Tu pa je bi rekli osebna sodelavka, z res briljantno izobrazbo, čedna.....in bi rekli ji nič ne manjka."

Jaz osebno upam, da Pahor ostane, da zdrži, da uniči levico do konca.



Bo ta prizor kmalu preteklost....Tukaj še oba nasmejana in srečna, tesna sodelavca....

Zgodovina sprememb…

Ramon dekers ::

krneki0001 je izjavil:

V sloveniji ni desnih pa levih. So samo lopovi in raja. Raja daje, lopovi jemljejo.

Pa ni važno al je Hilda, Borat, Danilo, Bullmastif Team, Bavcar, Srot, JJ, ..., vsi kradejo nam, mi pa blejamo naprej. Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!


Sedaj ko so v Čilu tote vun cuknili, bi lahko nasih 33 not dali!!!



haha! poču sem od smeha! točno tako je kot ti praviš! pahor, jankovič, kresalova, golobič, ja to so tašni obrazi ki jih človek res ne prenese! da bi imeli vsaj dar govora in govorili usklajeno, NE! čelo ministrstva si nasprotujejo z premierjem, celo tisti ki jih je postavil pahor niso usklajeni med sabo. Pahor nekaj reče obvelja pa tisto kar reče ministrstvo v določenem primeru GURS! pa kaj jokamo vedelelo se je da bo počilo, vsak ki hodi malo po mestu oziroma je hodil cca 3-4 leta nazaj, videl polne trgovine in samo trgovine, vesel ljudi, dejanskega dela nič, in je imel malo v glavi, je lahko vedel da bo počilo. Ker ti ne moreš "dopoldne delati v trgovini popoldne pa pustit tam denar" to ni BDP. Tudi ko je bil janša na oblasti je imel premalo vzvodov in tudi če še enkrat pride jih bo še vedno imel premalo, vprašanje kaj se lahko še zgodi. Preveč je svinjarij ki lahko še pridejo na plano, in marsikdo bo to janši preprečil, če bo imel jaj... še kaj razkriti ko če pride do stolčka, če ga ne bodo prej počili!

Pšenični ::

"Preveč je svinjarij ki lahko še pridejo na plano, in marsikdo bo to janši preprečil, če bo imel jaj... še kaj razkriti ko če pride do stolčka, če ga ne bodo prej počili!"

Seveda bo vse prikazano kot nesreča. Morda v hribih ali na cesti. Kar bo bolj pri roki.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Janša je že imel priložnost in jo vrgel proč. Ni prodal NLB, ni uredil EDS, niti trudil se ni z UTD, vse kar je počel, je bilo "partizani-domobranci" kadrovanje in s tem povezane zakonodajne spremembe.

Če bi le imeli na izbiro kakšnega dobrega kandidata, da nam ne bi bilo treba izbirati med nesposobneži in lopovi.

Ramon dekers ::

btw janša je hotel prodati prvo telekom, potem pride vse ostalo. TODA NE, mediji in javnost so začeli da gre za razprodajao nacionalnega premoženja, kako si to on predstavlja. Saj mu je bila vsaka stvar onemogočena! Kako hudiča bi sploh lahko kaj naredil, levica je bila predolgo zgoraj, poleg tega je imel še probleme z karlom in desusom ki se je obračal kamor je pihal veter in od katere stranke je imel več koristi. Dejstvo je da Janša nima in ni imel šans spremenit karkoli, pa čeprava na bolje! Če ne drugače bodo ta dejanja v medijih prikazali kot zlovešča raja pa bo zopet izvolila BORKOTA! sploh nevem zakaj se trudi, škoda živcev za takšne osle ki so v zloveniji!

jype ::

Moris> TODA NE, mediji in javnost so začeli da gre za razprodajao nacionalnega premoženja, kako si to on predstavlja. Saj mu je bila vsaka stvar onemogočena!

Zaradi mene lahko mediji napišejo, da ne sme prodajat, ker je plešast, pa ga to na noben način ne odvezuje odgovornosti funkcije, ki jo opravlja (in na noben način ne onemogoča ničesar, jasno).

Moris> Kako hudiča bi sploh lahko kaj naredil

Če je lahko zamenjal direktorje v državnih firmah, namesto da bi te iste firme prodal, je očitno lahko naredil _karkoli_.

Moris> poleg tega je imel še probleme z karlom in desusom ki se je obračal kamor je pihal veter

Te iste probleme ima tudi trenutna vlada, pa kaj? Vsaj nujno potrebne pokojninske reforme se loteva, ker danes pa res že vsak prvošolček zna zračunat, kdaj se bo reč nenadoma ustavila ob prazni vreči.

Moris> Dejstvo je da Janša nima in ni imel šans spremenit karkoli, pa čeprava na bolje!

A pol je dejstvo tudi, da Pahor ne more? Ja pol pa dejmo volt Jankovića, on pa zgleda lahko!

krneki0001 ::

Nažalost nimamo nikogar, ki bi ga volili, na naslednjih volitvah. Podmladek je še bolj neumen, kot so sedanji na oblasti in v opoziciji. Kaj prihaja se nobenemu ne sanja. Na naslednjih volitvah bodo pa kandidiral vsi sedanji lopovi, mogoče bo kter samo lopovsko druščino zamenjal, kradl bodo pa enako.

Najboljša opcija bi bila, da bi za vsako volišče na vsake 2 uri klical na policijo, da je nastavljena bomba. Pa nej 2 uri pregledujejo, pol pa "jovo na novo".


A bo mogoče kaka ovca vsaj mal začela razmišljat. Sicer ne verjamem, da bo, ker ovcam razmišljanje že škodi. Ne znajo ovce več razmišljat, imajo preveč oprane možgane z španskimi telenovelami, reklamami za čistila in podobno (ni čudno, da je nekaterim ženskam čiščenje stanovanja edina obvezna stvar v vsakdanu - 5x na dan posesat stanovanje in podobno).


Nekateri že zelo resno razmišljamo o odhodu iz banana republike.

lexios ::

Nažalost nimamo nikogar, ki bi ga volili, na naslednjih volitvah. Podmladek je še bolj neumen, kot so sedanji na oblasti in v opoziciji. Kaj prihaja se nobenemu ne sanja.


So what? Ga ne rabimo... Treba je le razmišljat preventivno! Sprejet potrebne ukrepe, naprej lahko odloča žreb!

Te politične debate se že ponavljajo! Dosadni ste že s temi "levimi", pa "desnimi", "pa ni nikogar, ki bi kaj spremenil, ker vsi kradejo (no, marsikomu je vsaj to kapnilo...big difference v primerjavi s časom pred npr. štirimi leti!)"... PA KAJ? Dejmo jim preprečit krajo, pa je rešeno!

Prodajmo vse! Jebeš nacionalni interes... Smo v skoraj 20 letih karkoli imeli od nacionalnega interesa? Še nacionalnega ponosa nimamo! Razen dokapitalizacij in brezposelnosti?

Ali pa vsaj prodat ta j*b*ni NLB!!!!

Pa je vsaj delno konec z raznimi mahinacijami, menedgerskimi prevzemi in političnimi igricami, ker jih ne bo nihče več financiral... Tu nastopi narod! Ne vlada! Vlada predlaga nasprotno, stroka spet nasprotno! Izbira pa lahko narod! Pa vas boli k., a? Važno, da se protestira, ko so problem plače... ;((

Treba je začet izvajat krizne ukrepe, skrajni čas je, da gremo na ulice in zahtevamo da vlada pade/začne upoštevati stroko! Da balonček končno poči... Naj navrže vsaj NLB kot grešnega kozla pa mir! Nam je čez 5 let vsaj ne bo potrebno dokapitalizirati še enkrat!;((

Treba je uvest revizijo na državni ravni, zamenjat nesposobne uprave in nadzorne svete ter politično nastavljene kadre, zaseči tem kadrom in njihovim sorodnikom premoženje! Ugotoviti krivdo! Pregledat dokumentacije - pa naj se dokazuje kaj je pridobljeno na pošten način in kaj ne, ter kdo je odgovoren oz. kje so vzroki... Vlada počne natanko nasprotno, ščiti lasten interes, ne nacionalen, in ohranja status quo, z denarjem davkoplačevalcev sanira škodo, ki jo ustvarja sama! Problematika ostaja! ;(( Čez 5 let, če ne prej, bomo pa dokapitalizirali kaj? Kredite Palome? Opet NLB? Narod pa še kar levo, desno... ;(( Ej, težko sranje, ki ga bomo plačali vsi, predvsem pa mladi, še pride!

Treba bo na ulico, jebiga, tudi če je cena za to revolucija - padec te vladajoče elite je edini dolgoročni izhod! Če bo treba še naslednje! "Vse na kole", pa je vsaj 20 let mir! Alternativa je 20 let "nakoličenga naroda"... ;(( Mogoče pa obstaja demokratična, mirna alternativa - a vseeno bo treba dvignit riti!!! Kaj vbistvu čakamo? Pomlad? Poletje? No go, sm na dopustu! 8-);) Že samo z dokapitalizacijo NLB tonemo, za najmanj 5 let bomo najbrž opet zavozili... Dosegli pa? Nič! Niti gospodarstvo dolgoročno ne profetira na ta račun! Rešit kar se da in prodat, pa je mir! Če nismo bli sposoben lastnik do sedaj, dvomim da bomo i sad! Država ni podjetje...

PS: Ko je to jasno človeku "mojih izkušenj in izobrazbe" (beri: nobody, brez formalne izobrazbe in izkušenj na tem področju...) in se šušlja po ulicah, je čas, da si nadenete rešilne jopiče in izskočite! "Podgane so že zdavnaj nakopičile zaloge in zapustile prizorišče! Smo na točki brez povratka!" ...za nadalnjih 20-50 let... Manjkajo samo še pivo in kokice! ;((

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

donfilipo ::

Lexios je pravi biser. Sharp pa vseeno premišljen. Resno mislim. Če on pozove na akcijo, pomeni, da je že nekaj hudičevo narobe! Toliko na resni del.

Ker pa je za nekatere situacija že grozljiva in ne utegnejo, ali zmorejo več pobegniti v domišlijska nebesa, pa morda kot 'žegen' še malo humorja...ampak podprtega:)

Torej ko in če bodo demonstracije proti vladi in njeni skurumpiranosti, bom celo res dvignil rit. A še prej eno 'ljubezensko' pismo Pahorju:

Dragi Borut!
V volivni kampanji si mi obljubil sledeče:
Če bo zmagala SD, bo pri kadrovanju pred politično lojalnost postavila strokovnost ter omejila vpliv politike v družbi

In takoj sem vedel TOOOOOOO! Nepotizem in 'kolegialna' odgovornost, ki se prelevi v splošno neodgovornost je zaustavljena. Grde delitve na domobrance in partizane in sive neproduktivne grožnje z lustracijami je konec.
In zdaj???? Lahko bi me vsaj povabil na kosilo. Kasiral sem ga tako na suho in to večkrat in to brez vsakih čustev. Grobo.
Ti si mi obljubljal sicer trdo, a svetlo bodočnost brez brezpotij, sedaj pa niti do RK ne morem, ker me je strah močnih goril, ki te prebunkajo v vrsti za riž.
Nisva se dobro razumela. Nisem si želel kitajske izpred 10 let ali jugoslavije izpred 50, ampak en normalen delujoč jebeni kapitalizem, kakršnega imajo 12km severneje, bratranci mnogih, za katere lahko potrdijo, da niso niti piko bolj brihtni, ali celo pridni od nas. Če že kot kaže socializem, ali komunizem pač izgleda nikakor ni mogoč. In ti? Brez kondoma na suho direkt v buljo. Sram bi te moralo biti, tragedija pa je v tem, da je na smrt sram mene;((;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Spy ::

Pšenični je izjavil:

Jaz osebno upam, da Pahor ostane, da zdrži, da uniči levico do konca.

Tako je. Tako kruto je, da si nekateri z vsem srcem želijo, da levica ostane na oblasti še vsaj naslednji mandat. Ker z njihovo ideologijo, politikanstvom in izključnem boju za sinekuro resnično ne bodo zmogli zdržati dolgo.
Grozno in predvsem grozljivo.

Spy ::

jype je izjavil:

Vsaj nujno potrebne pokojninske reforme se loteva, ker danes pa res že vsak prvošolček zna zračunat, kdaj se bo reč nenadoma ustavila ob prazni vreči.

Lotevati se nečesa tako, da nekaterim UKRADEŠ pretežni del dosedanjih (prisilnih) kontribucij ne more in ne sme biti nekaj, kar se označuje za pozitivno.
Podobna je zgoda z dokapitalizacijo NLB, ko se izpostavlja navadno pritlehno laž, da bo donos te dokapitalizacije dvo in pol kratni. Tako kot bodo zgoraj omenjeni kontributorji dobili manj (ukradlo se jim bo del ali pretežni del predhodno zaseženega) bo v tem primeru donos negativen, ker NLB daje nepovratna nakazila njihovimsvojim (prijateljem), ki vračajo uslugo z nakazilom dela prejetih sredstev na skrite račune. Primer: puščajoči štadjon, ki ga nekateri člani slo-tech formuma tako vneto zagovarjajo.
Pri pokojninski kraji pod kodnim imenom pokojninska reforma in pri tej vnovični dokapitalizaciji gre za navadno krajo državljanov. Ve se koga in za koliko bodo okradli.
In ta nebuloza o 2.5 x donosu je res lušna, ker se pojavlja vprašanje: zakaj dokapitalizirat le 300 eur na delovno aktivnega prebivalca, če bi lahko dokapitalizirali npr. z 10 milijardami in potem, z 2.5 x donosom, bi lahko takoj vrnili del državnega pufa, ki ga je ustvarila levica samo v zadnjih dveh letih (vključno s planiranjem)?

Spy ::

lexios je izjavil:

Treba je začet izvajat krizne ukrepe, skrajni čas je, da gremo na ulice in zahtevamo da vlada pade/začne upoštevati stroko!

Treba bo na ulico, jebiga, tudi če je cena za to revolucija - padec te vladajoče elite je edini dolgoročni izhod! Če bo treba še naslednje! "Vse na kole", pa je vsaj 20 let mir! Alternativa je 20 let "nakoličenga naroda"...

Mislim, da kdor razume, kaj želijo vladajoči narediti v zvezi s pokojninsko krajo (medijsko ime "pokojninska reforma") se bo šel borit za svojo pravico. Politiki, ki jasno sporočajo (Pohar Borat), da jih ne moti, če njihovi sodelavci kradejo (kjer je dimic je tudi...), ker to počnejo itak vsi in ki si v isti sapi upajo implicitno sporočati, da se poserjejo na naše mnenje, resnično ne morejo biti primerni za vodenje države, zlasti ne tako razkošne države kot je naš butalistan, kjer brezkompromisno vlada komunistična sodomistična dildo demokracija.

Tista ideja o demarchy se mi sploh ne zdi tako zelo napačna, vsaj v danih razmerah. Včeraj sem naredil svoje in jo zelo skromno predstavil politično aktivnim znancem. Niso bili najbolj prepričani vendar so sklepali, da bi bilo vseeno bolje, kot je sedaj. Tako bi morala naša mrhovinarska elita vsaj pošteno podkupovati politike PO izvolitvi, kar pomeni, da bi marsikaj prišlo na dan. Saj ja nismo vsi prodane duše?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spy ()

Mipe ::

Glede na komentarje v medijih so vsi kapitalistični levičarski komunajzarji.

poweroff ::

Ramon dekers je izjavil:

btw janša je hotel prodati prvo telekom, potem pride vse ostalo. TODA NE, mediji in javnost so začeli da gre za razprodajao nacionalnega premoženja, kako si to on predstavlja. Saj mu je bila vsaka stvar onemogočena!

Se pravi je nesposoben za opravljanje funkcije?

V rokah je imel vse vzvode oblasti, pa jih ni znal uporabit.

Mimogrede - določene stvari je vseeno speljal kljub javnemu nasprotovanju (527 ali kolk že) navkljub.
sudo poweroff

Pšenični ::

http://24ur.com/novice/slovenija/odlocb...

Kako gre to pri nas. Sicer gospa danes popoldne potuje v Dubaj. (Finance).

"Odločba o spremembi gradbenega dovoljenja za hišo Simone Dimic in njenega partnerja vsebuje vrsto nedoslednosti. Izdana naj bi namreč bila še preden je par sploh oddal vlogo zanjo."

"Mimogrede - določene stvari je vseeno speljal kljub javnemu nasprotovanju (527 ali kolk že) navkljub."

Vsaj Zidarja in Hildo je poskusil zaprt. Koliko denarja bi prihranili, če bi ta dva spravili stran od korita?

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

poweroff je izjavil:

Ramon dekers je izjavil:

btw janša je hotel prodati prvo telekom, potem pride vse ostalo. TODA NE, mediji in javnost so začeli da gre za razprodajao nacionalnega premoženja, kako si to on predstavlja. Saj mu je bila vsaka stvar onemogočena!

Se pravi je nesposoben za opravljanje funkcije?

V rokah je imel vse vzvode oblasti, pa jih ni znal uporabit.

Mimogrede - določene stvari je vseeno speljal kljub javnemu nasprotovanju (527 ali kolk že) navkljub.


Za prodajo družinske "srebrnine", kot je Telekom, je Janša naletel na močno nasprotovanje tudi v SLS in desusu, ki sta bila takrat v koaliciji in sta branila "nacionalni interes"...

Kaj ti pa pomagajo vzvodi oblasti, če ti pa rezni Semoliči naredijo revolucijo, že ko je prejšnja vlada samo omenjala EDS. Če bi Janša recimo delal take "reforme" kot jih počne sedanja vlada, sem prepričan, da bi ga nasilno zrušili z oblasti...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

poweroff ::

Aja? A pol je Pahor bolj sposoben od Janše?
sudo poweroff

Pšenični ::

"Aja? A pol je Pahor bolj sposoben od Janše?"

Ne vem če je ta izraz sploh smiselno uporabljat ko gre za Pahorja. (sposoben)

durrenmatt ::

podbevna je izjavil:



Niste na smrt miroljubni, ampak na smrt neumni.


Le, glej, da te ne bo kdo šel tožit za 1 mio. eurov zaradi razžalitve dobrega imena.

dukenukem je izjavil:

Kaj neki kadi ta Pahor? Mora bit res neki mocnega.. aja pa še tole če si v sloveniji raziskovalni novinar ,mal preveč poveš,te lahko zadane svinčena kap


1. Pri Pahorju gre za mentalne posledice dolgoletnega kroničnega pitja red bulla.

2. Ne samo svenčena kap, tudi bejzbolski kij (kot Mira Petka) ali pa nasproti vozeči avto (kot ono iz NKMB v Lenartu) ;)

krneki0001 je izjavil:




Sedaj ko so v Čilu tote vun cuknili, bi lahko nasih 33 not dali!!!


+1 za Štajerce :))

Sicer pa resno: čas je, da začnejo old boysi spet pretakat denar iz tujih bančnih računov v Slovenijo. Tj. tisti denar, ki so ga iz slovenskih podjetij in s prekupčevanjem z mamili pretočili ob koncu komunizma v tujino za hude čase. Če ji je kaj mar za Mater Domovino, je zdaj zadnji čas za to.
S tem denarjem bi lahko recimo sanirali NLB, ne pa da jo pustijo, da se skrči na nivo regionalne hranilnice.
Pozor, branje ogroža neumnost!

Zgodovina sprememb…

USS Liberty ::

poweroff je izjavil:

Aja? A pol je Pahor bolj sposoben od Janše?


V istem stavku napisati besedi "Pahor" in "sposoben" je največji oksimoron.

Pahor pa pripada politični opciji, ki ima na svoji strani 571 novinarjev, sindikate, Forum 21, nevladnike, anarhiste, borce, liberalno akademijo, metelkovo, molotovce... zato se mu ni treba bati revolucije, pa tudi, če bo revežem vrtal luknjo v koleno in jim vzel zadnji evro ter ga dal Simoni Dimic, saj se razen nakladanja Semoliča v obliki "odločnega" nasprotovanja vladi, ne bo zgodilo nič...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

Mipe ::

Janša zagoni, Pahor flika - navidez.

poweroff ::

USS Liberty je izjavil:

poweroff je izjavil:

Aja? A pol je Pahor bolj sposoben od Janše?


V istem stavku napisati besedi "Pahor" in "sposoben" je največji oksimoron.

Se strinjam. Samo Janšek je naredil do sedaj še manj kot Borat (kar se reform tiče).

USS Liberty je izjavil:

Pahor pa pripada politični opciji, ki ima na svoji strani 571 novinarjev, sindikate, Forum 21, nevladnike, anarhiste, borce, liberalno akademijo, metelkovo, molotovce...

No, Janša "ima" pa SDS jurišnike, forumaše, Ambrušane, nasprotnike gejev in čefurjev, ono novinarsko združenje, brezplačnike, Razumnike,...


Lepo ste si tole uštimali. Levi imajo svoj arzenal, desni imate svojega. Ljudje nimamo pa nič...
sudo poweroff

Pšenični ::

"Se strinjam. Samo Janšek je naredil do sedaj še manj kot Borat (kar se reform tiče)."

To niso nobene reforme. To je kraja ljudi.

poweroff ::

Se pravi praviš, da sta oba nesposobna?
sudo poweroff

Alencica ::

Zanimiva je tale vaša distribucija odgovornosti oblastnikov v Sloveniji.

V 22 letih je bil nekdo na oblasti 4 leta kot predsednik vlade, nekaj časa pa še obrambni minister.

Se pravi je po definiciji lahko odgovoren kvečjemu za, maximalno, 20% vseh problemov ob predpostavki, da je vse, kar je delal totalno zavozil.
Se pravi, 80% odstotkov problemov pa naj se distribuira med pripadnike ostalih.

Torej, če nekomu pripišete en problem, jih morate ostalim štiri.
Beseda "problem" naj zavzema vse, čisto vse, bruto življenje države.

poweroff ::

Dobra logika. Koliko časa je pa Pahorček predsednik vlade? Manj kot Janševc, ne?
sudo poweroff

durrenmatt ::

Dobra logika. Torej mu daješ možnost, da povzroči še večje s*anje, kot ga imamo zdaj, ne?
Pozor, branje ogroža neumnost!

poweroff ::

Kar jaz pravim je, da je Janša enako nesposoben kot Pahor. Nekateri pa vpijejo hail, hail...
sudo poweroff

krneki0001 ::

V naših vladah (starih in novih) je tok nesposobnih ljudi, da bi jih lahko dal v ginesovo knjigo rekordov. V 20 letih smo imel same bedake in idiote na oblasti, ki jim je uspel zafurat eno državo do te mere, da bomo v pol leta do enega leta bankrotiral. Trenutno smo na slabšem kot grki (pa njim posojamo denar), irci in portugalci skupaj.

poweroff ::

Ja, sam še Janša zakoraka po ulicah, pa se bo začela svetlikati svetla prihodnost, ne? :))
sudo poweroff

bluefish ::

Bomo videli poleti, jesen mu je premrzla :) .

luli ::

Aja? A pol je Pahor bolj sposoben od Janše?


Glede na to, da o tem nisi dvomil ob volitvah je tudi to napredek za aparatčika s FDV-ja.

Karaya 52 ::

Kar se mene tice je Jansa zapravil politicni kapital in dela desnici skodo ko se predstavlja kot edina alternativa levici. Tako pac je v proporcionalnem volilnem sistemu - staviti je potrebno na vec konjev tudi ce so vsi iz iste zlahte in trpijo za taksno ali drugacno obliko hemofilije. Dobiti najvec glasov na dz volitvah pac ni dovolj, ce kdo v to se dvomi po stevilnih blokadah v Jansevem mandatu, potem... bo Slovenija vecno ujeta med kvazi desno politiko in tem kar imamo sedaj in ce kdo na desnici misli da boljsega od Janse desnica ne more sproducirat, potem smo res pomilovanja vredni revezi. Jansa je nadomestljiv, ziveti celo zivljenje v slepem crevu tranzicije - ne hvala.

luli ::

Kar se mene tice je Jansa zapravil politicni kapital in dela desnici skodo ko se predstavlja kot edina alternativa levici.


Zgleda, da bo to dovolj za volitve. Alternativa tej falangi je več kot dobrodošla. Če pa se pojavi še kak Pezdir kot alternativa vsemu smo pa zmagali.

Mipe ::

Janša ni nobena alternativa... on je isti kot ta falanga. ISTI.

USS Liberty ::

Karaya 52 je izjavil:

Kar se mene tice je Jansa zapravil politicni kapital in dela desnici skodo ko se predstavlja kot edina alternativa levici.


za mene je on zapravil večino poliitčnega kapitala takrat, ko je njegova "desna" vlada odprla vrata homo porokam.

Karaya 52 je izjavil:


ziveti celo zivljenje v slepem crevu tranzicije - ne hvala.


Se strinjam! Živeti celo življenje v slepem črevu tranzicije - ne hvala!
Jaz sem tudi že toliko star, da bi rad končno živel v eni normalni državi, ki bo po standardu in redu v državi vsaj malo podobna neki normalni državi, kot je recimo Avstrija. Mladost sem moral preživeti v času, ko so z raznimi stabilizacijami in hiperinflacijo bivšo državo uničevali razni rdeči "geniji" kot so bili Mikulić, Milka Planinc, Marković... Leta 91 sem mislil, da se je je končno prikazala luč na tunelu, pa nam sedaj novo državo prav tako uničuje neka podobna nesposobna in pokvarjena klika, ki jo vodi palček iz Murgel. Morali bi zamenjati politike tako na desni, še posebej pa na levi, vendar sem pesimist, saj edino kar se nam bo zgodilo je to, da bodo to politično ekipo, ki je sedaj v vrhu politike, zanjenjali razni povzpetniki iz podmladkov obstoječih strank, ki pa so vsaj tako nesposobni in pokvarjeni kot je sedanja vladajoča "elita", če ne celo bolj.
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

poweroff ::

luli je izjavil:

Alternativa tej falangi je več kot dobrodošla.

Hehe, saj ravno v tem je štos!

Pahor je bil alternativa Janši. In je zmagal.

Če torej velja, da je Pahor nesposobnež, kaj potem šele lahko rečemo za Janšo... :))
sudo poweroff

lexios ::

Lexios je pravi biser. Sharp pa vseeno premišljen. Resno mislim. Če on pozove na akcijo, pomeni, da je že nekaj hudičevo narobe! Toliko na resni del.


:)) Daleč od tega. Takšnih "biserov" je tule, pa še kje, precej! ;) Na ekonomijo se spoznam manj kot Križaničeva babica, pa vseeno... Ko se v državne finance, reforme, politiko, gospodarstvo, ekonomijo... lahko vtika že vsak k., ki si vzame pet minut časa in premisli, je situacija že kritična! Mogoče se motim! Kakor se mi dozdeva pa smo iz dneva v dan bolj zavožen narod, ne obeta se nič dobrega - globalno! Kaj to šele pomeni za lokalne male prdce... Toti pa že sanja o okrevanju! ;((

Nekoga pa še kar skrbi za "nacionalni interes"! Da smo si na jasnem, sem proti skrajnim neoliberalističnim posegom, ki "za narodov blagor" ne doprinesejo ničesar, a s tem govedom v političnem vrhu, nam najbrž drugega ne preostane! Že krepko zamujamo.. Narod pa še kar čaka? Božič?;(( Ko utrga neopranim bučam (beri: mladim) pa bi se še spraševali zakaj in kdo bo plačal... ;(( Evo, celo prosveta pa se raje ukvarja z levimi in desnimi...

V naših vladah (starih in novih) je tok nesposobnih ljudi, da bi jih lahko dal v ginesovo knjigo rekordov. V 20 letih smo imel same bedake in idiote na oblasti, ki jim je uspel zafurat eno državo do te mere, da bomo v pol leta do enega leta bankrotiral.


No, nesposobni niso, niso pa nič bolj sposobni kot kdo tule! In dobro bi bilo, da se tega začnemo zavedat! WTF happened z
Če bo zmagala SD, bo pri kadrovanju pred politično lojalnost postavila strokovnost ter omejila vpliv politike v družbi...
?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Karaya 52 ::

Je tako kot z varnostjo na ulicah, ce ni aktivnejše podpore s strani lokalnih prebivalcev, je tudi policija s pendreki ne bo sposobna zagotovljati in iz tega sklepam da večina pač noče živeti kot Avstrijci. Malo laži, malo kradi in pošteno živi, je moto Tita, mislim Janeza.

"Malo freeriderstva tu pa tam, država je predraga ergo imam opravičilo za državljansko nepokorščino, vsak ponedeljek peljem otroka v subvencioniran vrtec, šolo in spotoma dvignem še amplue inzulina."

"Imam nepremičnino z vinogradom, upokojil sem se pri 50tih, sem upravičen do državne pokojnine za katero seicer nisem privarčeval niti dinarja, upravičen sem do socialnih transferjev, kaj mi pa manjka? Boril se bom za status quo!"

"Sem tranzicijski srečnež, za džabe sem kupil 5 stanovanj, ki jih na črno oddajam študentom, nadomestilo za uporabo stavbnih zemljišč je tako smešno nizko da lahko cele dneve posedam pred televizorjem in tulim o socialni državi (ki mi koristi, saj sem fiktivni revež)."

"Sem uradnik na upravi za xyz, tja so me postavili mimo vseh strokovnih kriterijev. O službi ki jo opravljam nimam dosti pojma, vem da sem tu zaradi politične barve zato mi ni potrebno eksplicitno povedati kaj moram narediti ker že vem, kaj bo mojim botrom ugajalo."

Vrana vrani... Politiki so en tolk žleht kot volilna baza.

edit: in ko kritiziramo Jankovičevo čaranje z zemljišči, v sosednji temi ljudje delijo nasvete kako se za zaprtimi vrati, pod mizo, nad mizo lahko uspešno rešijo takšni problemi - pa ne vidijo da so sami isti. Mogoče bi kakšna šok terapija presekala nastale vozle, ampak če se pravilno spominjam, je Karl Erjavec v oddaji Trenja ponorel ko je šok terapijo omenil Mrkaič. Varuhi statusa quo. Naj mi bo moraliziranje oproščeno. :)

Zgodovina sprememb…

donfilipo ::

Karaya 52 je izjavil:



Vrana vrani... Politiki so en tolk žleht kot volilna baza.


V tem se skriva neka resnica. Zato nas dokler so premišljeni, bolj razviti, niti okupirati ne bi hoteli;((

Ampak postavimo stvar pravilno. Izvoliti drug narod ne gre. Izvoliti gre politike, ki bodo s svojo poštenostjo delali vzor, vse primere s tvojega gornjega posta, pa poslali v pravi okvir. Se pravi v logičen in pošten. Tehnika 'snađi se', in balkanska varianta: 'snađi se prema školskim kapacitetama' vodi naravnost do revolucije. Takrat se bo spremenil tudi narod. Ampak pod bičem diktatorja! Videl. Pa še hvaležni smo bili8-) Ko je umrl, sem mislil, da bodo poplave. Od solz.

Potem je šlosar umrl:) In so se pojavili krpani s pesmijo 'nocoj bomo mi prižgali dan' kontaktnimi lečami v obliki zvezd in dotacijami gestapa:) Edin moj komentar takrat: 'srou pa letu' in 'pokličte gasilce'8-) Potem pa se mi je počasi začelo svetiti. Z leti. Prednosti principielnega liberalizma v pravni družbi in prednosti demokracije v primeri z diktaturo. In zdaj se mi zdi butasto, da bi morali nazaj v neke fašizme, ker kao nismo sposobni najti fantov, ki bi zadevo vodili pravilno. Preprosto ni res, da jih ni. Morda res to ni tranzicijska ekipa, sploh ne vsa, ampak SO!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Gregor P ::

No, očitno je odstopila šefica Pahorjevega kabineta Simona Dimnic
http://www.finance.si/292897/Odstopila-...

P.S.: čisto tako kot zanimivost, najprej so poročale Finance, 24ur imajo še vedno zgolj v rdeči pasici zgoraj, nato so se pa zganili še na RTVS (to je ta, ki ga vsi plačujemo da).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

lexios ::

In zdaj se mi zdi butasto, da bi morali nazaj v neke fašizme, ker kao nismo sposobni najti fantov, ki bi zadevo vodili pravilno. Preprosto ni res, da jih ni. Morda res to ni tranzicijska ekipa, sploh ne vsa, ampak SO!


Podpišem! Mogoče pa bi bilo poleg določenih ukrepov še smisleno omejiti (beri: oklestiti) število opic (in kriterije) v parlamentu, da kakšna opica ne dobi vtisa, da je v živalskem vrtu! ;(( Resno! Ekipa mogoče niti ne igra bistvene vloge, vsaj takrat ne, ko gre demokracija k zlu! ...90+ je že gužva! Hipotetično jih dodajmo še 20,50,100... Grem stavit, da bi le držali štango! Kaotičnost sistema narase! Pa še kradli bi več... Za kaj takega pa mora prej počit? ;(( Žal! Se motim? Gre to uradno formalno?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: lexios ()

Ramon dekers ::

lexios je izjavil:

In zdaj se mi zdi butasto, da bi morali nazaj v neke fašizme, ker kao nismo sposobni najti fantov, ki bi zadevo vodili pravilno. Preprosto ni res, da jih ni. Morda res to ni tranzicijska ekipa, sploh ne vsa, ampak SO!


Podpišem! Mogoče pa bi bilo poleg določenih ukrepov še smisleno omejiti (beri: oklestiti) število opic (in kriterije) v parlamentu, da kakšna opica ne dobi vtisa, da je v živalskem vrtu! ;(( Resno! Ekipa mogoče niti ne igra bistvene vloge, vsaj takrat ne, ko gre demokracija k zlu! ...90+ je že gužva! Hipotetično jih dodajmo še 20,50,100... Grem stavit, da bi le držali štango! Kaotičnost sistema narase! Pa še kradli bi več... Za kaj takega pa mora prej počit? ;(( Žal! Se motim? Gre to uradno formalno?



problem ki ga vidim jaz je da fantje nočejo spustiti drugih ljudi h koritu. Vseeno je ali bi jemali denar (kar gavsi) lahko pa bi bila razlika če bi še kaj vnaprej vložili. Ne pa samo posojali in reševali že potopljena podjetja zato da se rešuje navidezna delovna mesta! Če so že sposobni fantje si pa ne upajo blizu tisti ki so na vrhu, jim bodo preprečevali to dokler ne bo dejansko vse izropano. Sicer pa vemo za dva dobra gospodarstvenika (če se lahko tako izrazim), Pezdirc in Lahovnik!

PaX_MaN ::

Lahovnik!

K, wtf?
On predava že odkar je diplomiral. "Proračunska pijavka", pa to.
Aja, pa zgleda da bo, hehe, šolal naše (prihodnje) tajkunčke:
"# Združitve in prevzemi (nosilec)" :)):)):)):))
Ajde, resda so imel družinsko obrt ... ampak gospodarstvenik?
Svašta.
Pa seveda, bil je ... v LDS. Kako gre že tista o udbomafiji?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

Ramon dekers ::

a ni drugače on iztopil iz LDS - a?

jype ::

USS Nimitz> za mene je on zapravil večino poliitčnega kapitala takrat, ko je njegova "desna" vlada odprla vrata homo porokam.

With all due respect (none whatsoever, obviously): Fuck you.

Samo zato, da mi bo en zrihtal spodoben paket reform, od nobene od človekovih pravic ne odstopim niti milimetra. Če moramo za to, da boste prekleti čistunski črnuhi pocrkal, še naslednjih sto let živet v bedi, pa dajmo.

Kaj si sploh misliš, baraba mala, da si? Z največjim veseljem ti privoščim, da te preplavi islam z vso svojo srednjeveškostjo (You hear me talking, hill-billy boy? I ain't through with you by a damn sight. I'ma get medieval on yer ass.), potem pa še kitajski komunisti (z ležanjem na bambusovih poganjkih, ker si ideološko oporečen), da boš vidu kako je fino bit na tistem koncu sistematične ideološko-upravne palice, ki tako zelo boli.

Mogoče boš potem na malo bolj pragmatičen način razumel, zakaj se te homo poroke popolnoma nič ne tičejo (kot tudi nobenega politika).

Okapi ::

Nekateri že zelo resno razmišljamo o odhodu iz banana republike.
In, kaj čakate? Limun?

Vsaj Zidarja in Hildo je poskusil zaprt.
A si mogoče spregledal Čeferinovo pojasnilo, kako so prišli do dokaza, na osnovi katerega je sodišče policiji odobrilo prisluškovanje? Na suho so si ga na policiji izmislili!

O.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

durrenmatt ::

Tega nisem storila zato, ker bi se čutila krivo za obsodbe, temveč zato, ker mi neskončen obseg potrebe po njihovem zanikanju ali pojasnjevanju ne omogoča več tako intenzivnega in osredotočenega dela


Lepo zapakirano in še z mašno s pentljo zavito. Za verjet.
NOT.
Pozor, branje ogroža neumnost!
««
3 / 219
»»