Forum » Kaj kupiti » Katera 890 AM3 matična z integrirano grafiko?
Katera 890 AM3 matična z integrirano grafiko?
UFOking ::
Pozdravljeni!
Kupujem torej matično ploščo s čipovjem 890, ki mora imeti integrirano grafično kartico in bo poganjala procesor AMD Phenom II X6 1090t.
Sam se nagibam h Asus M4A89GTD PRO --> KLIK
Zdaj me pa zanima, če je to dobra izbira ali mi priporočate kaj druga?
Hvala in lep pozdrav!
Kupujem torej matično ploščo s čipovjem 890, ki mora imeti integrirano grafično kartico in bo poganjala procesor AMD Phenom II X6 1090t.
Sam se nagibam h Asus M4A89GTD PRO --> KLIK
Zdaj me pa zanima, če je to dobra izbira ali mi priporočate kaj druga?
Hvala in lep pozdrav!
Brane2 ::
Kako ti je ratalo prit do 4.5 mili herca.
Kolk časa se sploh boota taka zadeva - tko po občutku ene 5 let ?
EDIT: Zajeb- hiter izračun pravi, da je cifra prej okrog 100.000 let, torej že zaradi trajnosti komponent ne bi zneslo...
Kolk časa se sploh boota taka zadeva - tko po občutku ene 5 let ?
EDIT: Zajeb- hiter izračun pravi, da je cifra prej okrog 100.000 let, torej že zaradi trajnosti komponent ne bi zneslo...
On the journey of life, I chose the psycho path.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brane2 ()
IMHO je vse to zguba časa vse dokler ne pride ven DRUGA generacija plat, ki bo podpirala Bulldozerja.
Do takrat si koomot na stari mašini, pa če gre za prve 64-bitne AMDje...
Tele nove plate so predrage za nove Phenome, nimajo pa "življenske dobe", ker v kratkem prideta ven Bulldozer in pa Fusion.
USB 3.0 sam zase ni nek bistven razlog za nakup, torej bi bilo pametno počakat...
Do takrat si koomot na stari mašini, pa če gre za prve 64-bitne AMDje...
Tele nove plate so predrage za nove Phenome, nimajo pa "življenske dobe", ker v kratkem prideta ven Bulldozer in pa Fusion.
USB 3.0 sam zase ni nek bistven razlog za nakup, torej bi bilo pametno počakat...
js ::
Kolk je pa ta plošča boljša/hitrejša od M4A785TD? Se splača dat dodatnih 50 evrov za čipset 890?
Kolk je pa ta plošča boljša/hitrejša od M4A785TD? Se splača dat dodatnih 50 evrov za čipset 890?
Jaz ne bi. Glede na trenutne cene CPujev Phenom niti ni več tako zelo poceni, ravno tako plate ne.
Vse kar ti prinese novi čipset je v bistvu malo hitrejša grafikulja in SATA3.
Ne enega ne drugega verjetno ne rabiš toliko, da upraviči ta denar.
Jaz bi počakal na to, kaj bo z Bulldozerji, in takrat, če se da, ubodel NASLEDNJO generracijo.
Do takrat bo verjetno integriran USB3 pa verjetno vsaj soliden par mrežnih namesto teh Realtekovih garij. Sicer niti niso več tako slabe, a kaj ko visijo na PCIex1 portu, kjer bi lahko bilo kaj drugega...
UFOking ::
Če tzi zadeva crkuje, probaj najprej zamenjat elektrolite.
Drugače pa glede teh dveh: cenejšo.
Sploh pa raje kaj na osnovi 790GX, ker so še bistveno cenejše, če že moraš. Seveda morajo podpirati vse najnovejše proce, tja do 1090T...
Drugače pa glede teh dveh: cenejšo.
Sploh pa raje kaj na osnovi 790GX, ker so še bistveno cenejše, če že moraš. Seveda morajo podpirati vse najnovejše proce, tja do 1090T...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup rač. nasvet...Oddelek: Kaj kupiti | 2385 (1966) | Goldee |
» | Mnenje O RačunalnikuOddelek: Kaj kupiti | 728 (578) | BALAST |
» | pomoč pri nakupu pc-ja / phenom ali i7Oddelek: Kaj kupiti | 1045 (668) | Netrunner |
» | Katero matično kupit?Oddelek: Kaj kupiti | 1005 (745) | klinker |
» | Nakup računalnika :)Oddelek: Kaj kupiti | 8655 (7395) | vardxzjeh |