Forum » Strojna oprema » priključitev audio pinov
priključitev audio pinov
uncounguest ::
LP
Imam matično ploščo GIGABYTE GA-X38-DS4 X38 na katero bi rad povezal audio priključke iz ohišja vendar ne vem kje na matični se sploh to prikluči in kako...mi lahko pomagate prosim.
Imam matično ploščo GIGABYTE GA-X38-DS4 X38 na katero bi rad povezal audio priključke iz ohišja vendar ne vem kje na matični se sploh to prikluči in kako...mi lahko pomagate prosim.
bluefish ::
Vse je v navodilih plate. Če nimaš papirnate verzije, potem skoči na Gigabyte stran in jih prenesi od tam. Se pa ponavadi nahajajo v spodnjem desnem delu plate.
TehDucky ::
primozzzz ::
Lep pozdrav!
Jst sm pa dobu en podrt starejši računalnik.. Zdej me pa nekaj zanima.. Kam priklopim tiste priključke "ledic" za vklop itd.. Prilagam 2 slikci, če se bo kdo kaj bolj znašel.. Je pa neka mal starejša asusova plata, kar sm gledov po internetu mi nič ne rata..
Jst sm pa dobu en podrt starejši računalnik.. Zdej me pa nekaj zanima.. Kam priklopim tiste priključke "ledic" za vklop itd.. Prilagam 2 slikci, če se bo kdo kaj bolj znašel.. Je pa neka mal starejša asusova plata, kar sm gledov po internetu mi nič ne rata..
NI PODPISA
gig1 ::
Kot sem jaz našel v navodilih na strani 1-21
http://dl.dropbox.com/u/1918670/e1207_p...
glej pod IDE LED!!
http://dl.dropbox.com/u/1918670/e1207_p...
glej pod IDE LED!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gig1 ()
primozzzz ::
Sm porihtov.. Tist prključek za ide led sm narobe tiščov.. Hvala ti =)
NI PODPISA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primozzzz ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ugani avtomobil (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Na cesti | 52301 (37236) | dottor |
» | Vaja1Oddelek: Omrežja in internet | 1073 (906) | krastača |
» | pppoe+mikrotikOddelek: Omrežja in internet | 3527 (3105) | Senitel |
» | Excel vnosne tabeleOddelek: Programska oprema | 1469 (1090) | vratar |
» | Disk - normalno ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 915 (718) | matonson |